Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ista76
csendes tag
Fordult elő valakinél a kijelző szélénél porosodó? Nekem nem sikerül kipucolni. Korábban mintha valaki írt volna ilyesmiről, de nem találom a hsz-t.
-
zola-
őstag
Milyen porosodas? Nekem ez az ötödik s3 a kezeim kozott es meg semmilyen porisodast nem lattam. Hol keletkezik ez?
-
csabika69
tag
Egy pár jó zárolt képernyő hátteret küldjetek már!
-
petike2014
aktív tag
Üdv Urak!
Ez az akkuidő milyennek számít?
cella készenlét 3nap 18óra 33perc
kijelző 3óra 39perc 57sec
hangívások 37perc 11sec
minimális wifi+3G (mailekre,index.hu-ra, napi 5x kb),1-2 angry birds pálya, 30perc zene
stock 4.1.1, 3. akkufeltöltéssel, most esett le 1%-ra[ Szerkesztve ]
-
vagyula
senior tag
-
csimpas
tag
szevasztok
gyári tmobile romom van, és az lenne a kérdésem, hogy mit kellene állítani ahhoz ,hogy ne legyenek pöttyösek a fényképek ha beltérben fotózok? elég szar minőségű fényképeket készítek beltérben, kültéren viszont jók a képek.
még tavaly megvettem a 23 ft-os akcióban a camera zoomfx-et, de azzal is elég tré a minőség
van valami progi, vagy beállítás hogy jobb képeket tudjak csinálni?jelenleg ilyen képet tudok csinálni
-
Yeffy
veterán
válasz Gizmo94 #26015 üzenetére
most mi a baj? tán valami rosszat mondtam, Mester?hát de nem? esetleg helyette ne telefonáljunk? -.-"
semmi légyszíves, v valami...amúgy Békés, boldog ünnepeket neked is!
jaa, most nézem, h az ecset korábbira ment. majd kipróbálom, ha van itthon. thx a tippet
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Gizmo94
veterán
-
őstag
Sziasztok.
Az normális ha feltettem a síyah 1.8.6 + kernelt és boot-nál, illetve a system infóban ott volt a kernel, de az stweaks applikáció sehol. Utolsó próba képen megnéztem a marketen és ott volt. (Ennek nem telepítés után kellett volna rögtön ott lennie? )
Egyébként odinnal PDA-hoz tallózva tettem fel. CWM-ből nem mertem feltenni, mert nem voltam biztos, hogy az omega ROM CWM 5.5.0.4-ese jó lesz hozzá.
Ki használja ezt a kernelt (profilokban nem nagyon láttam erre utalást), mert kérdeznék egyet-kettőt. Optimális beállításokra lennék kíváncsi, hang tuningra és a duál boot-ra. (arra találtam egy-két videót is, )Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
migabi24
nagyúr
még mindig nem tudni semmit a trémobil fast dormancy támogatásárol?
-
SipiBcs
őstag
válasz csimpas #26016 üzenetére
Szia!
Digitális fényképezőgépeknél ez akkor szokott előfordulni, ha irreálisan magas ISO értéket állítasz be a gépen. Ha a manuális beállítást megváltoztattad, akkor minden esetben (fényviszonyoktól függően) használd a jó minőség eléréséhez a legalacsonyabb ISO-t.
Az érzékenység kültéren 100-200, beltéren normál lámpák környékén 300-600-nál ne legyen magasabb. Meg kell találni azt a beállítást, ami még elég jó képet készít, de még nincs túl érzékenyre állítva. Pár teszt fotóval meg fogod találni az ideális értéket és majd rutinból megy a beállítás!"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Laraxior
titán
válasz Maxximus #26023 üzenetére
Nekem is manual kellett fel tennem az STweaks-et. De a kernelhez nem nagyon nyúltam, a töltésen kívül.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz MunezXBK #26029 üzenetére
Nekem az átlátszó statusbar tunt el.
Úgyfest kell meg csiszolni a démon, bar annyira nem zavaró. Ja meg ahogy feltettem az acidot, eltűnt a boot képernyőnél a hang. De egyelőre ennyi anomáliával talalkoztam."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz MunezXBK #26031 üzenetére
Van az alkalmazasok között de nem használom. Sose lattam még igazából.Viszont ezzel az Aciddal rohadt hangosan szól
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zozyk
addikt
Nekem tetszik:
I9500[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz MunezXBK #26033 üzenetére
nekem 833MB.
Nem tudom h lehet kikapcsolni. Gondolom a böngészőt kell mellé társítani.Zozyk: kétlem hogy visszatérnének a kocka telefonhoz. Meg a fizikai gombot is előszeretettel használja a Samsung.... meg mi is
[ Szerkesztve ]
-
veterán
nektek elofrodult mar, hogyha a teljes feltoltes utan is a tolton marad a telefonotok , akkor neha idokozonkent olyan hangot ad ki mintha csatlakoztattam volna a toltot! ( ejfelkor tettem fel es 6:20-kor majd 9:00 adott ki ilyen hangot)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
sevenseas
tag
Sziasztok!
Jött egy frissítés, cca. 92 Mega, letölti, de telepítéskor hanyatt esik a kis zöld embeke és az mondja, hogy a telepítés nem sikerült, próbáljam meg KIES-sel.
Megpróbáltam, de a kies meg nem ismeri fel a telefont.
Ilyenkor mi a helyzet?"a hülyébb pókok saját maguk ellen szőnek hálót"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest