Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz ForRedGlory #12999 üzenetére
A Turkbey féle nálam eddig még jó, smooth, igaz, hogy még nincs fent annyi napja.. Viszont sikeresen kipusztítottam belőle a gallery2.apk-t, így most nincs galériám, az spk-t meg nem találom sehol. Öröm-bódottá, húzhatom újra a romot, ha nem lesz meg.
-
kakuk100
őstag
válasz Gizmo94 #13001 üzenetére
Szia!
Neked melyik Turkbey JB van fent a telefonodon? Én tegnap feltettem a legújabbat a LIB V13-at és nagyon jó. Az ikonok is tetszenek. Szerintem jobb mint azt eddig próbált összes JB ROM amit feltettem.Egy bajom van csak. Nekem a JB-n nem akar működni a CWM-ben a mentés visszaállítás.menüpont. A többi igen. Neked működik?[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz kakuk100 #13004 üzenetére
Nekem a V12 , de most ahogy írod, már rakom is a V13.-at.
A 12 is teljesen hibátlanul futott nekem, a legkisebb problémám sem volt vele, kivételt képez ezalól, amit én ziláltam szét benne.
Én az SII-n is Turkbey romjait használtam, sokan szenvedtek velük, nekem kevés kivételtől eltekintve hibátlanok voltak.Igen, nekem működött CWM-ben a backup is, Amíg annak a tartalmát is nem bombáztam le helytakarékosság miatt.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
válasz Gizmo94 #13005 üzenetére
Köszi a választ. Milyen kernelt használsz, mert attól függ a CWM működése úgy tudom, és neked is a CWM 3.60 van fent? Mit tanácsolsz, hogy az én CWM -em is működjön? Eddig egyik JB-n se működött, de csak a mentés-visszaállítás.Nem tudom mi lehet a gond nálam.Én is nagyon szeretem a Turkbeyt. Már az SGS2 ön is használtam.
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
A call meter 3G-hez valaki betudná állítani megváltozott Médiamánia s díjcsomagot??
A régi az 5250.- volt ,az újnak meg 5650.- a tarifája!
Nekem sajnos nem sikerült mert mindent elállítottam szval ha valaki belinkelné a megváltozott beállításokkal azt megköszönném! -
zozyk
addikt
válasz Pro!Petya #13009 üzenetére
Ennek mi köze az SGS3-hoz?
Inkább itt kérdezd sztem : Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/ (kiemelt téma)
-
-
JocR
csendes tag
Sziasztok!
Képernyőm megjelent egy zöld pötty, ami egyszer már előjött, de 1 nap múlva eltűnt. Most újra, de már több napja rajta van. Nincs megnyomódva, törve üveg meg semmi ilyesmi. Találkozott már valaki ilyennel?
Köszi választ! -
veterán
Üdv
AMOLED PenTile kijelzővel rendelkezik ez a telefon,akkor ez most gyengébb,mint pl,a note (N7000)? -
veterán
válasz ForRedGlory #13018 üzenetére
Akkor nem érdemes lecserélni a note(N7000) készülékemet?
Mennyire észrevehető a különbség? -
veterán
válasz ForRedGlory #13020 üzenetére
Ha jól értem akkor normál körülmények között,nem érzékelhető a különbség.
Ezt azért kérdezem,mert most akarok váltani. -
lajki7
senior tag
Hello! Valaki tudna adni egy kép(gallery) widgetet amit asztalra kitudok tenni,fontos h olyasmi legyen mint a mostani Sony teloknak van ilyen scrollozos(pörgetös) köszi
iPhone 11 Pro
-
veterán
válasz ForRedGlory #13022 üzenetére
Köszönöm a válaszaid
-
JocR
csendes tag
válasz GeneraL_XTX #13015 üzenetére
Köszi!!!
-
CHIPman
nagyúr
válasz ForRedGlory #13018 üzenetére
Már miért lenne rosszabb? A Note is pentile, ez meg ahhoz képest egy továbbfejlesztett cucc.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Gizmo94
veterán
válasz gyuri2008 #13021 üzenetére
Az én véleményem szerint, ha valaki a kijelző miatt nem választja ezt a telefont, igen rosszul teszi. Pentile vagy nem pentile, gyönyörűen jelenít meg mindent, sokkal élőbb mint az SII-é, ennek is nagyon jó a feketéje, a kontraszt, fényerő durva, talán a fehér kicsit olyan nem is tudom, de szerintem tökéletes a kijelző.
-
kungzi
veterán
hali
a voda-s készülékekre vonatkozik a prémium szerviz?
a vodanál milyen számla és gari papír van a telóhoz?
-
veterán
Holnap akarok venni egy SIII készüléket.
Kérnék szépen egy rövid véleményt pozitív és negatív vélemények érdekelnek,N7000-röl váltok.
Előre is köszönöm -
törölt tag
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani,hogy van-e arra mód,hogy alkalmazást is lementsek,vagy átmentsek az SD kártyára?
És a hard reset a memó kártyát is kilövi? -
törölt tag
De durva! Láttátok már?
-
csabika69
tag
Egy kis szürke pont 1mm kb. lehet pixelhiba?
-
törölt tag
Köszönöm a segítségeteket!! :-)
-
Gizmo94
veterán
válasz rankesz #13044 üzenetére
Hmm, nem tudom, nálam nem laggolt, semmit sem csinált, smooth maradt kb. öt napig, mert most raktam fel rá a V13-as turkbeyt amiben 1.6.7 siyah van, illetve választhatóak a kernelek az aromában és ezt választottam. Még nem tudom,hogy fog-e laggolni, egyelőre nem teszi.
Mondjuk, mindegyik romot Superwipe után rakom fel, ami fullra gyalulja az egész telót, semmilyen rom sem marad rajta, bootnál csak az SGSIII-ig jut el, és ez eddig bevált..Csabika69 : lehet éppen, bár nem valószínű, hogy pont szürke pixel lenne, de így vakon ki tudja ezt megmondani...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest