Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz Zsolaf #33146 üzenetére
A főoldalon ez volt linkelve! Azért mikor vissza raktam gyárira erre frissített a KIES is! Egyébként mikor megvettem Görög volt rajta! Semmivel sem lennék előrébb szerintem! Remélem a Lengyeleket jobban szeretik,és hamarabb lesz rá frissítés!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Jaffa75
őstag
ezzel egyetértek.. ezért is választottam az S3-at, mert a "normális" S2 is 70-80 körül szaladgált ! Túlárazva, ez nem kétséges..
Mennyit fog visszaesni? Ha 200k környékére árazzák be az S4-et, akkor keveset,mert az ár/érték viszony itt rendben van (lesz!) ! Miért fizetnél 2x annyit full HD-ért? Fogyasztásban is gondolkodj, amikor az utlosó fejlesztési helyen állnak az akksik... Gyorsabb lenne - észre is vennéd? Aligha... Ez már csak a szintetikus tesztekről szól... -
csimicsumi
csendes tag
-
törölt tag
válasz csimicsumi #33155 üzenetére
Beállítások-mentés és visszaállítás-gyári adatok visszaállítása
-
bzs23
csendes tag
válasz ordogfajzat #33094 üzenetére
Ugyanez. Meg is rendeltem pár perce a szürkét.
-
Varszegig
veterán
válasz csimicsumi #33155 üzenetére
Talán próbálj meg nem a simeden lévő nevekhez rendelni.
-
ordogfajzat
csendes tag
-
bzs23
csendes tag
válasz ordogfajzat #33159 üzenetére
Neked is péntekre ígérték?
-
RockCNC
senior tag
Nem tudom hogy volt róla szó most jön le egy frissítés csomag.
-
Gabesz77
senior tag
Urak, tud valaki segíteni, hogy milyen alkalmazás hajlamos az akksit nagyon meríteni? Éjjel 6 óra alatt 24%-ot merült a telefon, most pedig 5,5 óra alatt 36%-ot, egy sms, 10 kép és kb 10 perc Szókereső játék mellett.
TSF launchert használok, lehet ez a ludas?Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
p2pp
őstag
válasz Gabesz77 #33162 üzenetére
Sok lehet, de a legutolsó feltett appok közül valamelyik.
Általában egyesével teszem fel az appokat pár napot hagyva köztük hátha hunyó valamelyik.
Mióta csinálja? Nézd át miket telepítettél utoljára és egyesével töröld le őket.
Közben figyeld melyik után szűnik meg a probléma.
Nálam ez már bevált módszer.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
eM'82
addikt
válasz Gabesz77 #33162 üzenetére
hali,
Hasonló problémával küzdök. Egy pár hete tűnt fel, hogy esténként airplane mellett is 22%-ot merült az akku. Kigyomláltam az összes programot.
Új romokat próbáltam ki (3-4 kernelt). Kernel Clean Script lefuttatva.
Formáztam az SD-t is, hátha van valami maradék junk file.
Fast Dormancy letiltva, Media Scanner letiltva, rengeteg Goggle app jegelve, Google Maps és Lattitude eltávolítva, Google biztonsági mentés kikapcsolva.
Volt, hogy semmit nem telepítettem, egy sima AOKP volt gapps nélkül, s csak azután telepítettem progikat, miután kizártam ezzel minden lehetséges progit.
Autostarts-al szinte minden nem használatos funkció letiltva.
BetterBatteryStats-al figyelgettem az akkut, de mindig más wakelock volt a ludas. Eredmény: Semmi.
Merül továbbra is elhivatottan. Bár igaz, már elértem, hogy csak 2-3%-ot merüljön óránként... pedig pár hónapja sikerült óránként 0,5%-ot merülést produkálnia. Most modemeket próbálgatok, hátha egyik régebbi működni fog. Esetleg ODIN-flash. ICS-ROM. Illetve végső esetben egy másik akku. (Utóbbit vasárnap fogom letesztelni). Kezdek kifogyni az ötletekből.üdv
-
Intel q8200
senior tag
13 óra 47 perc töltés óta, ebből 2 és fél óra kijelző használat. Internetezés gyári böngészővel nagyrészt. 17%-on áll az akksi. Ez tűrhető kategória még?
iPhone 14 pro
-
mondomén
őstag
válasz Intel q8200 #33165 üzenetére
26 óra után, 2 óra aktív kijelző és átlagnál egy kicsit gyengébb használat után most 50%-on van. Most nagyon jól tartja magát Ultima rom+siyah párossal. Mondjuk állítgattam STweaks-ben az értékeket...
-
Gabesz77
senior tag
Igen, ezt kezdtem én is. Eddig minden jó volt, pár napja csinálja, előtte 10%-ot esett egy 8-10 órás éjszakai pihenő alatt és simán kibírta másfél napig, jó sok netezéssel.
Most max 12-13 óráig húzza, kipróbálom az appok törlését, majd a laucher cserét, ha előbbi nem válik be.eM'82: Nézem folyamatosan az alkalmazásokat és sok van, ami állandóan fut, hiába állítom le. Pl a Google maps-ből egyszerre akár három is. Próbálkozom.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
veterán
valaki hasznalja a jkay app-ot?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
mondomén
őstag
válasz Intel q8200 #33169 üzenetére
Hát én mindig máshogy használom, ezért sem szoktam ilyen adatokat írkálni, csak ha tényleg nagyon jól vagy rosszul teljesít. CM10.1-en nagyon rossz volt, de most elég jó.
-
Intel q8200
senior tag
válasz mondomén #33171 üzenetére
Nekem ez papírforma már. Nagyon hasonló használatban részesül minden nap a telefonom. Böngészésre, sms írásra (telefonálni ritkán szoktam annak ellenére, hogy van 250 lebeszélhető percem) és néha csinálok pár fotót es videót. Igy van az, hogy reggel 8-tól este kb 11re 10%-ra esik az akku szintem kb 3 óra képernyő használattal. Gyári 4.1.2-vel. Angol btu.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
mondomén
őstag
válasz Intel q8200 #33172 üzenetére
Egyébként ha azt nézem, hogy i4-et már 5-6 körül töltőre kellett dugni, akkor ez még mindig nagyon jó. Úgy, hogy picit nagyobb is a kijelző...
-
veterán
válasz horseface77 #33173 üzenetére
pontosan mi is ez az app? mire használod?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
horseface77
tag
válasz gyuri81 #33176 üzenetére
Ilyen apró finomsàgok vannak benne mint:statusbar testreszabása,egyedi lockscreenek,power gomb opcióinak testreszabása meg még egy csomó finomhangolás.Arra figyelj,hogy a romverziódnak megfelelő framework-öt kell leszedni,hogy müködjön.
[ Szerkesztve ]
"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"
-
okoska74
senior tag
válasz mondomén #33167 üzenetére
Én is az Ultima + Perseus kernel párosítást használom, bár én csak annyit tudok hozzá fűzni, hogy reggel 7.00 -től este 6.30-7-00ig, míg hazaérek, ha sokat nyomogatom is akkor sem merül jobban 80% -nál. Én rom telepítés előtt szoktam formázni a system partíciót. Valamelyik nemrégiben telepített rom telepítési utasításában olvastam és azóta így csinálom. Nálam is gond volt ez a magas akku használat, ezért is próbálkoztam egy csomó rommal. De egyik sem volt jó. Az Ultima vált be. Volt ugyan a 8.1 -es szériája ami nem volt valami jó, de most a 9.0.1 -es szintén eltalált egy verzió.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
Hevesjeges
csendes tag
Az este 10 óra után vettem le a töltőről, most 10 óra 12 perc 37 mp akkuhasználat után 98 %
-
Pow
tag
Nekem az aksi 3 nap 15 óra, végig wifi 2 óra 20 perc kijelző itt 11% volt még benne.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
sanyirigo
senior tag
válasz tysonn198810 #33141 üzenetére
Igen, a root-tól ugrik egyet. Most csináld meg a Efs mappa mentést az első hsz. alapján, és utána mehet a romolás.
Pixel 7
-
Laraxior
titán
válasz Habsteve #33187 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pcsabat
őstag
válasz maxim01 #33190 üzenetére
nálam is elmegy az Omega V40 + Siyah 1.8.9+ 2 napot úgy, hogy wifi végig on / ha nem vagyok otthon akkor pedig a 3g van belőve. Így szokott kijönni 3-3.5 óra kijelző idő, amiből kb. 30 perc azért játék is szokott lenni. Gondolom ha annyit nyösztetném csak mint amit az imént Laraxior kolléga belinkelt, nekem is elmenne 3 napot. De hát na, azért van, hogy használjuk
[ Szerkesztve ]
-
nagyito88
aktív tag
Nah már XXELLA van a telefonon, viszont frissitést nem talál.... És a kies is azt irja, hogy nem támogatja a telefon a kies-en keresztül lévő frissitést...
Lenne valaki annyira segítókész, hogy privátban belinkeli mit töltsek le, és leirjalépésből lépésre mit hogy telepitsek, és csináljak?
Mert odinbol akár hogy tolom fel az 1 db-s rom-ot szerintem valami nem okés....
A két oldalt megnéztem, de semmi valamit szerintem rosszul csinálok....
A kiindulási alap, egy fehér S3 I9300XXELLA , Build szám: JZO54K.I9300XXELLA
és 4.1.2 verziójú droid. -
eM'82
addikt
válasz maxim01 #33180 üzenetére
igen, már láttam előtte is a linkjeidet, sőt a telepítésre is rányomtam már tegnap este, csak mivel le van tiltva a play így nem települt automatikusan. Majd kipróbálom.
Egyébként egy modemmel most jobb a helyzet. 1,5% óránként, nem pedig 2,5%...Tedd be aláírásba, s akkor nem kell linkelni .
-
Laraxior
titán
válasz Frozzy #33194 üzenetére
Azért mert nem nyomkodtam éppen állandóan? Amikor kellett megnéztem, neteztem és kész. Azért mert te nyomkodod mintha zongora lenne, nem értem miért gond ha más nem.... gratulálok az elgondoláshoz
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyito88
aktív tag
válasz maxim01 #33195 üzenetére
Valami frissitést láttam itt, hogy jelenget meg mindenkinek azt hiányoltam. A rom amit tegnap felraktam az 2013 January 4.1.2 I9300XXELLA I9300OXFELL1. Nem is az zavar, hogy nem jelenik meg frissités, hanem hogy azt irja ki, hogy a telefon nem támogatja a kiesen keresztül való frissitést.... Azt szeretném valahogy kijavítani, valamint másik, hogy akkor ez a rom már védve van a 200 napos elhalálózás ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- Milyen légtisztítót vegyek?
- OpenMediaVault
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest