Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
Az Anonorom V23 eddig meglepően jól muzsikált, de kihasználva a dualboot lehetőségét, felraktam a MIUI India 3.2.1 romot.
Alapvetően gyors lenne, de némelyik animáció néha olyan bután, akadozva lassan fut le, plusz a beállításokra és a telefonkönyvre olyan sokat kell várni, hogy elmegy tőle a kedvem.
Van valami lehetőség, bugfix ezekre? Emlékeim szerint eddig minden MIUI ezt csinálta, más készülékeken is. -
Intel q8200
senior tag
Gyári böngészővel nem lehet facebookozni. Mindig rámegy görgetéskor valamire. Teljesen kiidegel 2 perc után. Vááá!
iPhone 14 pro
-
Muki94
aktív tag
válasz Intel q8200 #33361 üzenetére
Váltsd Dolphinra...Fájdalommentes megoldás, és véleményem szerint jobb bármelyiknél. A tab kezelése a legkorrektebb.
-
spence225
aktív tag
#33304 - erre tudna valaki választ adni ?
plussz még hogy ha rootolom a telót gyári 4.1.2-es rendszerrel át tudom majd helyezni az appokat kártyára valamilyen appstosd progival vagy hiába próbálkozom nem fogja engedni ?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Muki94 #33359 üzenetére
dualboot-ot nem szeretem, nem hasznalom, viszont a miuit igen.
nalam semmi gond nincs pl. a telefonkonyvvel, mondjuk alapjaba veve a samsunggon lassan indul, de ajanlom, hogy probald ki a gyari miuiandroid.com-os verziot.muveszur!
jo is ez a masina... sajnalhatod, hogy megszabadultal tole![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Muki94
aktív tag
válasz HUTCHDB #33365 üzenetére
Ezt a kommentet sajnos meg kell erősítsem, és a Te véleményedet is, miszerint Samsungon sok app lassan indul.
SGS, S2 LTE, S3... mindegyiken nyögvenyelősen keltek életre az alap alkalmazások. De miért csak a samu képes ilyen szarakodásra, nem bírom elhinni. LG 4X-en ahogy rábökök pl. a telefonkönyve, már az ujjam egy név fölött áll.
Ki fogom próbálni a gyári MIUI-t, viszont kicsit mosolyogtató, hogy az általam kipróbált indiaira azt írták, hogy gyorsabb , méginkább "smooth" mint az eredeti.
Megkukkolom majd Kelzsoca művét, hátha.Jut eszembe: A MIUI kegyetlenül megzabálja a ramot! Tudom, szoktuk mondani, hogy ne foglalkozzunk vele, szépen menedzseli magának a rendszer, de amint meglátom, hogy 70-80 mega szabad, kételkedek.
SZERK:
CM alatt lehet cserélni EZT?[ Szerkesztve ]
-
Muki94
aktív tag
ha valaki most szeretne vásárolni az újabb színekből...
-
félisten
Szépjóestét!
Két hónapja van egy S3 a családban, eddig nem is volt vele gond, most viszont nem kis fejfájást okoz.
A gyári rendszer tegnapelőtt letöltött egy frissítést, minek következtében 4.1.2 JZO54K.I9300XXELLA, (kernel: 3.0.31-742798) lett a verzió -- és a készülék napjában többször fagy. Teljesen, semmire sem reagál. Ha álmában éri a fagyás, nem kapcsolható be. Aztán pár perc múlva megy tovább, mint ha mi sem történt volna.
A fagyás közben hívást sem fogad, viszont ha hívom, a hívó félnél olyan, mintha kicsengene, és a fagyás alatt a routerről se szakad le.Külföldi fórumokon elég sokan panaszkodnak erre, de megoldást nem láttam.
Nektek van erről tapasztalatotok?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
bencze
senior tag
Milyen védőtokot / fóliát ajánlott használni? Esetleg pontos modell megnevezéssel, könnyen találjak egyet. Elöl-hátulra szóval full lenne jó. Olyat amitől azért működjön a tapogatás.
Itthonról lehet / érdemes, vagy ebay, ha van esetleg 'tuti' tipp?-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
spawn21
veterán
válasz MaCS_70 #33373 üzenetére
Dehogynem segít.
Miután feltoltam a frissítést én is kipucoltam egyszer.
Voálá. Nem fagy. Nem mintha eddig fagyott volna. Szerintem nem sok embernek volt ilyen gondja de, javítsatok ki ha tévedekHogy lett frissítve? Vagy visszarakod a 4.0.4-et és rá frissítesz.
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
apaszka
veterán
válasz bencze #33372 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Gizmo94
veterán
válasz MaCS_70 #33373 üzenetére
Sokszor segít a hard reset, de ha a rom bugos, vagy frissítés közben érte valami, akkor nem fog.. Az első hozzászólás alapján, ha figyelmesen olvasod, biztonságosan vissza tudod tenni Odinnal a 4.1.1-es romot.. Bár jobban jársz, ha úgy teszel ahogyan Spawn is írta, a 4.0.4-es romot rakod fel és arra frissítesz újból. Ha ilyen gondod van, lehet,hogy nem ártana cwm- ból egy full wipe sem..
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Hát nem tudom akkor. Újként vetted a telefont? Normális helyen, vagy gsm bolt? A mi régiónkban a XELLA van fent, szombat este dobtam fel, és baromi gyors, jól bánik a rammal, és még a sudden death is javítva van benne. Kell ennél több?
Az antutu pontokkal én nem foglalkoznék, de akadás nem illene, hogy legyen. Lehet a TW a hibás, én Novát használok kezdetektől.
Mellesleg nekem XELLA alatt már a névjegyek is bennmaradnak a ramban, az első indítás után mindig azonnal indul.[ Szerkesztve ]
-
VBenc
tag
melyik a legújabb rom? nekem i9300XXELLA van
Mondom de mondom!!
-
-
Lasi31
tag
Sziasztok! Tudjátok, hogy melyik szerviz csinálja a helyszíni javítást? Február hatodikára kértem helyszíni javítást és azóta nem jelentkezett senki. A Samsungot eddig négyszer hívtam akik mindig csak azt mondták továbbítják az adataim a szerviznek akik rövidesen hívni fognak... Elég pipa vagyok mert már egy hónapja nem tudtam használni a készülékemet.(először meghalt a teló majd javítás után visszakapva nem tudom tölteni)
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
srácok, a telefon 720p-ban is "csak" 30 fps-el vesz fel? Szemre nem tudom megállapítani.
-
Lasi31
tag
Köszönöm a válaszokat. Sajnos a telemaxot meg nem érem el..
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Urak megkérdezhetem,hogy az Omega romból miért jön 2-3 naponta új?Van ennek jelentősége?Vagy felrakok egyet,használom és kész?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Yeffy
veterán
válasz spawn21 #33397 üzenetére
hát kb...tudom, tudom, én vagyok kőbunkó, meg ratyi, meg minden egyéb, de h ezeknek mi értelme, h mi hány pontot ér el bencsben, v 30 felett hány fps-el vesz fel, ha a hétköznapokban maximálisan kielégíti az igényeket...
nem értem...
mindegy, biztos bennem van a hiba...amúgy mi van veled, Tetkóman? rég láttalak errefelé...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
szilasz007
aktív tag
válasz MaCS_70 #33370 üzenetére
Szia ilyen, vagy ehhez hasonlo dolog mar velem is elofordult.
Mostmar nekem is ugyanaz a FW van fenn. Nekem lassan 1 eves a telom es kb egy honapja kezdodtek az ilyen hulyesegek meg az elozo 4.1-es FW alatt: random fagyasok. Pl Googlenowba beleptem, azt csontra fagy a telefon, vagy pedig animaciok mennek, de nem reagal semmire.
No most ez a mostani rommal is elokerult. Pl, power gombra nem reagal es nem lehetett feloldani a kepernyot. App kozbeni fagyas meg nem volt.
Eddig 1 evig gond nelkul ment, csak hivatalos fw volt rajta.
Barki mas tapasztalt ilyeneket?
Az ujrahuzas segitett?Most a semmiert azert nem szeretnem csontra nullazni a telefont... ugye root nelkul alkalmazas beallitasokat lementeni kisse nehezkes...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs