Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Múltkor este sétált velem szemben egy a környezeti viszonyokhoz – tehát a sötéthez – hű testszínű egyén (bár ez csak a történet pontossága szempontjából fontos, azon a környéken nem számít, ki honnan származik, elég sok az ilyen), és csak úgy random odaszólt, hogy „csá, haver, nem kell telefon?”; na, valahogy így kerülhetnek ilyen telefonok tudatlanok kezei közé, akik még a szervizbe is képesek elvinni.
[ Szerkesztve ]
-
ToMmY_hun
senior tag
Bár kicsi az esély arra, hogy valaki segíteni tud nekem azért megkérdezem, hogy tud-e valaki olyan főzött romot ajánlani, ami viszonylag új és valamilyen visszafogott, vagyis fekete-fehér színű menürendszerrel, status bar ikonokkal és tárcsázóval rendelkezik? Köszönöm előre is!
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Zsolaf
addikt
-
premete
veterán
válasz ToMmY_hun #34107 üzenetére
Például ez, ha nem akarsz sk. témázgatni.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
B1T3
addikt
válasz Gabesz1019 #34109 üzenetére
Tetszőlegesen lehet választani. Amúgy kérdezd a Win-More Company-t, az utolsó kép alapján valami ilyesmi fantom-/halomcég gyártja.
-
Koczó93
őstag
válasz balazs1022 #34099 üzenetére
Igen mindenkinek ilyen a képernyőzár!
Egy idő után deep slepp-be teszi magát a telefon energiatakarékossági okokból. Ha usb-re dugod ez nem történik meg. -
Varszegig
veterán
Esküszöm kiugrom az ablakon, ha megint ez lesz a téma. Igaz nem esek nagyot, de akkor is
Koczó93: ha meg nem megy deepspleepbe a proci, akkor meg az a bajuk
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
igen, volt egy sejtésem, hogy valami ilyesmi úton kerülhetett hozzá... de ki az, aki így vesz "telót"?? sose nem értem meg...
Varszegig: "Esküszöm kiugrom az ablakon, ha megint ez lesz a téma. Igaz, nem esek nagyot... " szakadok...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Gameboy77
aktív tag
Szia!
Nekem full gyári XELLA-n kb.2 másodperc késéssel éled fel a kijelző. De ami még zavaróbb, hogy ha a beszélgetés végeztével elveszem a fülemtől a telefont, akkor is kell 2-3mp.,hogy aktív legyen a kijelző és bontani tudjam a vonalat (persze ekkorra már a másik fél megtette).
Ez a fajta komótosság a mindennapi használat során folyamatosan jelen van, ami engem kifejezetten zavar.
2 hete használom a telefont, de nem tudom hova tenni ezt a dolgot és nem értem, hogy miért kell ilyen hülyeséggel elrontani az egyébként kellemes felhasználói élményt -
Koczó93
őstag
válasz Varszegig #34115 üzenetére
Akkor meg nyafogás van hogy fél nap alatt lemerül
" ha deep sleppbe megy a proci az a baj, ha nem megy deep sleepbe és lemerül az a baj, ha műanyag a telefon az a baj, ha fémből van és gyenge a wifi az is baj, ha foltos a kijelző az a baj, ha nem foltos az nem lehet, az is baj"
-
Gameboy77
aktív tag
válasz balazs1022 #34118 üzenetére
Próbálok hozzá idomulni, csak attól félek, hogy a végén még a wc-re sem érek oda .
Koczó93:Azért böngészés közben ha elfordítom a készüléket, nem kéne gondolkoznia, hogy a képet is el kellene fordítani. Az elmúlt 3 évben Sgs-t, meg Htc evo 3d-t használtam ezelőtt, de azok kapkodó idegbetegek voltak ehez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Tuz
tag
Az miért lehet,hogy eggyik napról a másikra olyan a kijelző mintja nemis superamoled lenne ? Nagyon idegesít,hogytiszta fakók lettek a színek. Ja és nincs bekapcsolva a képernyőtónus aut. beállítása és a képernyőmód is szokásosra van állítva.
[ Szerkesztve ]
S3 Marble White _ Tab 3 10.1 3g _ Ps3 Superslim 500Gb
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Nekem néha az átlagnál hamarabb merül az aksim mert a Beállítások/Akkumulátor menü alatt megnéztem, hogy a "Cella készenlétben" eszi a legtöbbet. Ha erre rákattintok annyit ír, hogy "celluláris rádió általi akkumulátorhasználat". Egyiket sem tudom mit jelent, csak annyit hogy eszi az aksit. Ötlet erre, hogy mi ez, miért eszi az aksim és kilehet-e kapcsolni?
-
BenHans
addikt
válasz poli27 #34038 üzenetére
Olyan kár hogy az ilyenekre nem lehet direkt rákeresni aprón, pedig meg lenne a napi bölcsesség adag..... ez nem lehet komoly, ugye nem....
(#34096) B1T3: Sünszung . Ahogy Ford Fairlane mondaná...Eszem f@szom megáll...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
apaszka
veterán
válasz Varszegig #34115 üzenetére
Ezt ne tedd!
Azoknak ajánlom, hogy custom ROMOT rakjanak fel, és nem fogja alvó módba rakni magát!
Aztán vegyenek 2 centis hátlapot, amibe egy trabant aksi van elrejtve! Akkor fürge lesz és 2 napot bír a telefon egy feltöltéssel!
Van lásd megoldás nekik!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
premete
veterán
válasz oxide83 #34124 üzenetére
Ezért jobb angolul használni, az legalább érthető.
Angol nyelvre állítva: cell standby, azaz mobil készenlét; ha kikapcsolod, akkor repülő üzemmódba kerül, és nem fogyaszt.
Adótornyoktól távol ez magasabb, esetleg 2G-re állítva csökkenthető, olyan helyeken, ahol gyenge a vétel, és gyakran forszírozza a 3G jel keresését. Nálam ennyi volt az éjszaka:Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
AndrewTdi
addikt
sziasztok!
hogyan tudnám a galériában lévő picasa képeimet eltüntetni? törölni nem engedi
-
Scoobyka
addikt
Hali tudtok ajanlani egy olyan appot ami a telefonon levo mkvt kepes wifin keresztul kitolni a a tvre? Sok dlna klienst kiprobaltam,de csak avikat enged es sajat felvett videot... Koszi.
-
okoska74
senior tag
UltimaROM v10.0 Knights of the Round - 1419MB
Hátha valakit érdekel.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
bencze
senior tag
válasz Gameboy77 #34117 üzenetére
Úgy tűnik a szakértők nemigen örülnek a témának.. de engem is zavar ez a nagy lag. Az SGS-em vagy nem csinálta vagy kevésbé idegesítő módon.
A felébresztése valamiért nem zavar annyira, de hogy hívás után elveszem, majd várok... az elég idegesítő tud lenni.
Azért szeretném, ha ezek a telefonok nem áldoznák fel a fő funkciót az okosságuk oltárán.
Valamint, ha már valaki akkumulátort emlegetett annak is örülnék, ha a következő pár évben ez lenne a kutatás fő témája minden gyártónál, és a hosszú üzemidő megint szexi lenne. Igaz, manapság a 'mobil' szót az 'okos' cserélte le.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
törölt tag
Ti hogy vagytok ezzel [link]?
-
Gameboy77
aktív tag
válasz bencze #34137 üzenetére
Igen,valóban többeket érint érzékenyen a telóval szemben megfogalmazott kritika,de attól még a bosszantó hibákra nem tudok pozitívumként tekinteni.
Szerintem sem azzal kéne üzemidőt növelni,hogy hívás közben aludni küldik a procit,hanem mondjuk úgy,hogy ne merüljön 15%-ot éjszaka a tella,ha a wifit nem kapcsolom ki.
-
Varszegig
veterán
válasz Gameboy77 #34139 üzenetére
Nem az a baj, hogy kritikát írtok, hanem az, hogy hetente 2x jön valaki ezzel a témával, hogy 1.2 mp-t várnia kell amíg deep sleepből tapizhatja a képernyőt. Kitárgyaltuk már párszor, de mindig újra elkezdődik, és megint oldalakon át ez a téma. Ezért ugrom ki az ablakon. Vissza kell olvasni.
Az arcodtól elvett készülékre annyit tudok mondani, hogy mire én a fülemtől a szemem elé teszem a telefont már él a kijelző, nem kell várnom. Milyen firmware van most fenn?[ Szerkesztve ]
-
conanabarbár
aktív tag
mivel lehet full rendszermentést csinálni?
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Metal topik
- Vírusirtó topic
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...