Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz gabitoo88 #34797 üzenetére
Hát általában a samsung feliratot máshogy írják rá. a kijelző keret vastagabb. 2 sim kártyát lehet belerakni. túl jó áron van h igaz legyen. Akkor sztem észr lehet venni a abból h pixeles a kijelző. AA hamisaknak máshol van a hangszóró meg a LED. Fényképezhetsz is vele. de sztem közelről vakuval. A gagyiik úgysem tudnak vakuval fotózni. Meg nézd meg a h milyen gyári fülest adnak hozzá. A kínai úgyse pakol mellé agybadugóst.
-
Yeffy
veterán
válasz apaszka #34799 üzenetére
hogy lehet netről ilyen szutykokat rendelni, nem is értem...
mert még ha valami kis szar lenne, v direkt ilyet keresnék...ha nem telik rá, nem szerzem be okosan, hanem gyűjtök még rá... főleg nem egy ilyen kategóriájú (tök8, h szifon, ez, WP8) telefont...
nekem nem és annyit a garancia, minőség, stb...na mindegy, biztos én vagyok fordítva bekötve
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Krisz0630
senior tag
Használ valaki gyári kihúzós bőrtokot? Nagyon gondolkozom a vásárlásán, mert vettem egy utángyártott tokot de nagyon kitágult. Mennyire tágul meg a gyári tok a ki-be húzástól? Esetleg más tapasztalatok aki használ ilyet.
Előre is köszönöm.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
apaszka
veterán
-
balazs1022
őstag
Megéri costum ROM-t használni vagy sem? Közületek, akik ezt megcsinálták, senki nem fél a gariztatás miatt?
- üzemidőn szeretnék növelni
- sok a gyári app amit nem is használok, szal egy letisztultabb rendszer jobb lenne
- megabass funkció érdekel
- Slow motion video felvétel miatt is jó lenne.És akik tettek fel ők miért tettek fel más romot? Nem bántátok meg? Ha vmi baja lesz a telcsinek használat közbe akkor mit csináltok?
köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz balazs1022 #34810 üzenetére
mint már ezerszer leírtuk az 1 hozzászólásban minden kérdésre van válasz
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
válasz balazs1022 #34813 üzenetére
én PL. EZT a romot használom, teljesen gyári, vadi uj, a gyári felesleges appokat a "SystemAppRemover" progival törlöm, és megy mint a vadállat.
Features•
All apps fully Deodexed
•Rooted with SuperSU
•Fully Zipaligned
•BusyBoxed
•Insecure Kernel
•init.d support
•Updated Adfree Hosts
•All carrier bloatware removed in the Deodexed version
== No Wipe Required==költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
pcsabat
őstag
válasz balazs1022 #34815 üzenetére
vissza lehet mindent állítani ha gariztatni kell... Ez már 500x volt téma legalább.
-
dancsuri
veterán
válasz balazs1022 #34815 üzenetére
még SGS1-el kezdtem aztán a 2-es most ez, mindegyiken addig volt gyári rom míg lementettem az EFS mappát. gariztatni a 2-est kellett, de minden visszalett állítva és simán ment (mindhárom megvan a családban)
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Tamás34
senior tag
Szevasztok!
Freemail fiókot lehet feltenni a telóra úgy, hogy ha felmegyek az internetre akkor jelezze a teló ha üzenetem jött?
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Gizmo94
veterán
válasz balazs1022 #34810 üzenetére
Megéri, nem félek.
Üzemidőn így is lehet, de máshogy is. Kivéve energiatakarékos mód, az szar.
Szal helyett szóval, jobb lesz, ha letisztítod.
Megabass lesz, ha olyan kernelt raksz.
Amiatt is jó lesz,ha olyan kamera appot raksz.Azért tettem fel, mert nem tetszett a gyári. Nem bántam meg. Ha valami baja lesz a telcsinek, akkor először megijedek (boka lefoscsi) utána megnyugcsi, megcsinálcsi, tovább nem foscsi.
Igazán nincs mit.
-
DjBlero
őstag
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
oggy71
tag
-
Zsolaf
addikt
válasz balazs1022 #34831 üzenetére
Meg kell fordítani 180 fokkal a telefont és akkor jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
válasz oggy71 #34830 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Nekem is ilyesmi tok kellene, mert amit vettem az annyira nem passzentos hogy túl könnyen ki-be jár a telefon benne. Ez is 2 rugó volt, még a telefonnal vettem.Még annyi, hogy hol lehet ilyen tokot kapni? Köszi!
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Zsolaf
addikt
válasz balazs1022 #34834 üzenetére
Valóban ezt nem tudtam, akkor a monitort is forgasd meg úgy már biztosan jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Megvolt az első pofára esése a tetkómnak. Kábellal lett lerántva , vagy 2 métert csúszott a padlón. Semmi baja, komplett fólia van rajta, tok nincs!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
maxim01
aktív tag
válasz balazs1022 #34834 üzenetére
Én is beleestem ebbe a hibába anno, valami videó konvertáló programmal tudtam elforgatni a videót...
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
Beca1990
senior tag
szeretném visszarakni a 4.0.1-et. hogyan tudom?
-
-
AndrewTdi
addikt
Srácok!
Kérdeztem már, de nem emléxem kaptam-e rá választ.
EFS mappát úgy is érdemes, úgy is jó kimenteni, ha egy filekezelővel (pl Total Commander) kimásolom és becsomagolom pl Sd kártyára vagy gépre? -
derrik
őstag
JB 4.1.2-höz van root?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest