Hirdetés
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox One
- PlayStation 5
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
4.2.1 ről hogyan lehet vissza térni 4.1.2 re ?
leírás alapján csinálok mindent ,de csak állandóan újra indul a logónálBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
premete
veterán
válasz Black Phone #35153 üzenetére
Factory resettel kell kezdeni, a gyári recovery menüből.
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Muki94
aktív tag
válasz eladogeppc #35147 üzenetére
Egyébként ha szilánkosra van törve, szerintem szimplán sz0pás lebontani a sok darabkát..
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz AndrewTdi #35150 üzenetére
Nem garanciális a készülék. Persze annyira B@rom nem leszek, hogy ne kapjam darabokra.
Mert ugye a hőlégfúvóval akár a kamerát is tönkre lehet tenni.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy aki csinálja ugyan ezt fogja végigcsinálni, amibe én is belefogok.
1 napot rászánok majd a szétszerelésére.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
senior tag
-
Gizmo94
veterán
válasz Black Phone #35157 üzenetére
Írtam mit csinálj. Másként nem lesz jó.
-
premete
veterán
válasz Black Phone #35157 üzenetére
Gyári recoveryből csináltad?
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
senior tag
válasz Gizmo94 #35158 üzenetére
Köszi szépen ezzel már megy
#35159) premete Igen Úgy nem ment sajna. Amikor feltette a romot, utána még egyszer megkellet csinálnom és akkor rendesen bejött most
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Zsolaf
addikt
válasz eladogeppc #35156 üzenetére
A legfontosabb, hogy a kijelzőhöz nehogy hozzáérj mert mint a ropi úgy törik rögtön, a videókon látszik, ezért nem szokták külön cserélni mert ha hozzáérsz egy csavarhúzóval már törik is és akkor felesleges volt az üveg amit vettél.
-
apaszka
veterán
válasz Black Phone #35153 üzenetére
Vissza kell flashelni! Simán!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
balazs1022
őstag
Sztem akk inkább úgy csináld h vedd ki a kijelzőt és utána szedd le a plexit! Megéri megpróbálni, ha úgy is cserés lesz.
-
Gizmo94
veterán
válasz apaszka #35162 üzenetére
Nem jó tanács, nem lesz jó... Ez már egy félrement flash, ha bootloopol. Ha kimarad a wipe felmegy ugyan a rom reflashhel, de laggolni fog, fagyni, nem lesz hosszútávon stabil. Nem éri meg....
-inferno- Szívesen.
balazs1022 Te miről beszélsz? Ki nem tudja venni a kijelzőt,csak le és nyilvánvalóan azért szedi szét,hogy ezt megtegye. Különben nem kellene szétszednie.. Milyen színű plexiről írsz?? Gorilla Glass.
Glass... Üveg van a digitizeren, nincs plexi... Ezt a megoldást egyébként én nem vállalnám be, sosem vettem volna kijelzősérült telefont. Ez inkább taknyolás, mint normális javítás.
A klotyórider klán -10 luxban vadássza a foltokat a kijelzőn, pedig gyárilag robot ragasztja kb. steril gyártósoron. Homemade módon nyilván csodálatos lesz....[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Gizmo94 #35164 üzenetére
Akkor már igen!
Igazad van !
Ja ! Odinnal lehet vissza hozni!
De ha már a 3 gombos nincs akkor csak szerviz tudtommal!Mert ha már fenn van és tudod ROOTolni+ va recovery akkor nincs gond! De az XDA-n is olvastam,hogy el lehet cseszni! De ugye ez olvasáson múlik sajnos!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
őstag
Hihetetlenül gány lesz a végeredmény. Előre szóltam.
-
balazs1022
őstag
Én csak azt mondom, ha úgy is kijelzőt kell cserélni, akkor a régi (törött) az úgy is kukába kerül. És ha már kiveszi akkor tökmindegy mit bont szét rajta (hisz úgy lesz benne másik) Meg írta is h fél attól, h ha benne van a kijelző akkor a hőlégfúvóval megsérti a kamerát.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
-
senior tag
Kies azt írja,hogy nem támogatja a készülék ezen keresztül a szoftverfrissítést.
nem megfelelő romot tettem fel ? I9300XXELLA_I9300TMHELL1_I9300XXELLA_HOMEBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Zsolaf
addikt
válasz Black Phone #35173 üzenetére
Minden romban vannak produkt kódok, de nem mindig áll át a régi rom pc kódja az újéra, látom T-s a romod akkor TMH nak kell lennie, a KIES mit ír zárójelben?
-
félisten
válasz #07400704 #35151 üzenetére
Köszönöm!
Lényegesen jobb megoldás, mint a gyári visszaállítás.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a Media Storage Service hogyan lőhető ki. Ha nem megy, marad a visszaállítás egy korábbi verzióra.
Itt már tanácsoltátok, hogy lépjek vissza 4.0.4-re, onnanfel 4.11-re.
A 4.1.1 helyből nem megy?Egyébként mi dönti el, hogy egy ROM-ot csak Odinból vagy Recovery-ből is fel lehet-e tenni?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
senior tag
-
Gizmo94
veterán
válasz balazs1022 #35170 üzenetére
Értem én,hogy mit akarsz mondani, egyértelmű,hogy mindent ki kell bontani belőle.. A baj az, hogy meg lehet csinálni, működni fog, de ahogy RicharD is írta, gány lesz.. Láttam már pár cserélt glasst, de olyat, amit elfogadtam volna magamnak is, még nem.. Jobb esetben nem lett buborékos, csak foltos,meg koszos.. A szálló por is számít ilyenkor,nem is kicsit...
Apaszka:
-inferno- nem muszáj kiest használnod, sőt. Rakd fel odinnal a neked megfelelő legfrissebb romot, stabil lesz és jó.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz Black Phone #35176 üzenetére
Akkor azért írja a kies, hogy nem ok. Én úgy szoktam, mert JB-n már nem lehet a pc-t átírni, hogy 4.0.4-et teszek ott átlehet állítani csc changer a playen és akkor már a kies is felfrissíti ha akarod JB-re
-
Gizmo94
veterán
válasz Zsolaf #35178 üzenetére
Jól mondod, pont ez a menete ahogy csinálod, csak ha mégis a kies mellett dönt, akkor kicsi bővebben fejtsd ki neki a csc change-t , mert el lehet ám szállni azzal is.. Te vágod,de ha még nem csinálta kócos lehet..
MaCS_70 Pont most írta le Amuba, hogy miért kell a régebbi verzió, ott a válasz.
Az,hogy Odinos vagy CWM-os egy rom, attól függ, hogy .tar vagy .zip kiterjesztésű a rom fájl. Előbbi Odinnal, utóbbi ClockWorkModdal flashelhető.
zozyk De most őszintén: nem így van?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ok köszönöm szépen a segítséget mindenkinek. Csak azt szeretném,hogy garija megmaradjon.
Ami gyárilag rajta volt azzal újra indulgatottBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
conanabarbár
aktív tag
ajánlottak az s3asomért egy htc sensationt,+25k-t
most vagy én vettem drágán,vagy egyesek hülyék nem kicsit!!!Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
dancsuri
veterán
válasz conanabarbár #35183 üzenetére
itt olyan 50K-ért árulják
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
senior tag
-
conanabarbár
aktív tag
-
MIKE123
csendes tag
Üdv
Tudtok olyan alkalmazást, amivel egy kicsit dizájnosabbá lehet tenni a TV-re rákötött S3 képét?
Pl a Sony Ionnak egész jó a platformja TV-re rákötve. -
senior tag
Nálatok a térerő nagyon ingadozni szokott?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
félisten
válasz #07400704 #35179 üzenetére
Ezzel én is így vagyok -- a ROM-ügyek hidegen hagynak. Amíg rá voltam kényszerülve (N560, Diamond, HD2), próbáltam napra kész lenni a ROM-ok és módszerek között, de mióta Samsung van a kezemben, csak nagyon vázlatosan futom át a ROM-okkal kapcsolatos híreket, kommenteket.
Ez viszont most szükséghelyzet, amit meg kell oldani, a párom SIII-a kőkeményen munkaeszköz, és a megoldás a jelek szerint a rendszercsere.
Üdv: MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Zsolaf
addikt
válasz Black Phone #35185 üzenetére
Na akkor most teljesen gyári vagy, vigyázz rá
-
senior tag
-
Yeffy
veterán
válasz Gizmo94 #35103 üzenetére
thx, fater, örülök, h nem csak én gondolom így. akkor talán csak nem az én készülékemben van a hiba
ezen a "klotyórider klán -10 luxba kémleli..." szövegen meg besírtam, hattalmas +, nagyon egyetértek!!
de ennek meg nekiállnak gányolni... viccesmaCS_70: semmi értelmét nem látom annak, h egy olyan telót vegyek, ami S3 kinézetű, de S2 tudású. hiába feleannyi. engem idegesítene, + még a kérdések, h "Lyaaaally, ez nem S3? Há' mé' nem eshároom?" ...
ennyi, nem tudom, ezen mi nem érthető.
én marhaságnak tartom a klónokat. akkor veszek egy S2-t, v akármit, ami olcsóbb abban az ársávban, de nem egy klónt...
ha neked/nektek jó, hajrá, én leírtam, h számomra marhaság. pont.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Beca1990
senior tag
az gond ha a jelenlegi T-s 4.1.2-es ROM-ról visszarakom 4.0.4-re Odinnal? nem szokott gond lenni?
-
Gizmo94
veterán
válasz MaCS_70 #35192 üzenetére
Idézet:
amuba
(őstag)Akkor azért írja a kies, hogy nem ok. Én úgy szoktam, mert JB-n már nem lehet a pc-t átírni, hogy 4.0.4-et teszek ott átlehet állítani csc changer a playen és akkor már a kies is felfrissíti ha akarod JB-re
Na akkor. Mivel a Jelly Bean verziójú romokon már nem tudod a Product Code-ot átírni (ami feltétele annak,hogy a hivatalos, gyári frissítést a KIES nevű gyári program telepíteni tudja a meglévő romodra) ezért az ICS 4.0.4-es verziószámú romot kell felflashelned először, ami esetében még megy a Product Code módosítása gyárira.
Ezt a műveletet a Google Playen található és onnan letölthető CSC Changer applikáció segítségével tudod elvégezni, majd miután ezzel sikeresen beállítottad a Product Code-ot a telefonodon a megfelelőre, ezután a KIES már frissíti csatlakoztatás után a telefonodat az újabb elérhető gyári romra. (már ha szerencséd van, mert véleményem szerint egy rakás szar, de ez egyéni szubjektív véleményem, nem mérvadó).
Ennél egyszerűbben nem tudtam leírni, remélem, tudtam segíteni.Happy Flashing!
-
MIKE123
csendes tag
Sziasztok
Való igaz az, hogy a Samsung galaxy S3 nem használja ki a 4 processzor magot. Akkor minek?
Így akkor a Sony Ion jobban megéri veni nem? (olcsóbb is)
Talán később amikor már jönnek az új alkalmazások akkor lesz jelentősége a 4 magnak? -
dancsuri
veterán
(#35197) MIKE123 átlag felhasználó soha az égbe (de legalábbis ritkán) nem fog olyan appot futtatni aminek kell mind a 4 mag max. teljesítménye (na de nem is ezért vettük)
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest