Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz mondomén #34944 üzenetére
A fiam most rakja fel a ROMot magának! Én megyek dolgozni mindjárt,így csak holnap tudom! De van videó ,ma rakta fel a srác az újdonságokról! És abban a Samus kamera van! Viszont marha jó újdonságok vannak a 4.2.1 be már! 4.percél??? A lilásásgot meg már tudom miért van! Samu-samu!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
AndrewTdi
addikt
nekem ez nem elég világos.
ha most gyári 4.1.2 XELLAm van, siyah kernellel, rootolva, jkay frameworkkel, hogyan tudom a legegyszerűbben ráberhelni az új 4.2.1et? Illetve mi az ami frissítés után elveszik vagy újra kell rakni? -
Gizmo94
veterán
válasz AndrewTdi #34954 üzenetére
Ha normálisan csinálod, mivel ez verzióváltás, minden elveszik. Mented a fényképeidet,zenéidet, filmjeidet, stb. a pc-re vagy sd kártyára, utána egy Full wipe, vagy Megawipe ami mindent takarít, és szépen felrakod Odinnal az új romot, amire visszatelepítesz mindent. Appjaidat mented gmailbe,vagy play-en is ott lesz az app listád, onnan szépen visszapakolod. Ha kókányolsz és ráhúzod a meglévőre az új romot, minimum,hogy bugos lesz....
Apaszka Akkor kezdjétek újra egy Full wipe-pal, vagy szar lesz az egész.... És nem nagyon kéne kapkodni,mert még brick is lehet. JIG-etek remélhetőleg van, akkor nagy gond nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
[link]
Erre valaki? -
baladam86
aktív tag
Sziasztok!
4.2.1. leak-et gondolom még nem lehet rootolni Siyah kernellel. Cf-root-tal sikerülhet?
A lényeg az lenne, hogy vissza tudjam tenni az appokat Titaniummal, vagy a nandroid mentést.
[ Szerkesztve ]
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Gizmo94
veterán
-
-
premete
veterán
-
AndrewTdi
addikt
válasz Gizmo94 #34957 üzenetére
Értem, köszi!
És ha ezt felteszem odinnal, ugyanúgy tudom CF-rootolni, majd rátenni a CWM-et, a Siyah kernelt meg a jkayt? vagy ezeket először mind meg kell nézni, hogy elérhetők-e ehhez a romhoz?
(lehet, hogy alap kérdéseket teszek fel, amik mások számára egyértelmű, de csak egyszer kell megtudnom ezeket) -
Varszegig
veterán
válasz Zsolaf #34857 üzenetére
Nekem is a legfrissebb Viber van fenn, de azóta sem tapasztalok semmi akksi gondot, sőt, mióta a XELLA beállt (a szokásos pár feltöltés után) érezhetően nőtt az akksi-idő.
Amire gondoltok Viber probléma, az csak 1x volt, amikor a távolságérzékelőt bekapcsolva felejtette-akkor ette az akksit, de olyan gondolom nem lesz többet -
apaszka
veterán
-
baladam86
aktív tag
válasz arsenix #34972 üzenetére
Én is AMOLED függő lettem S2 és S3 után. Viszont emlékezzetek vissza az S3 megjelenése előtti időszakra. Min-mind jöttek az infók, képek, és lényegében minden máshogy lett, mint azt bárki is várta volna, Főleg a forma, na azt előtte sehol nem lehetett látni, még csak hasonlót sem.
Különben is a CES-en miért mutattak be több kijelző mellett egy 4,99"-os full HD Amoled kijelzőt? Csak hogy demonstrálják, hogy tudnak ilyet? Nem hinném.. Főleg azt nem hiszem el, hogy a Samsung csúcskészüléke nem kizárólag saját alkatrészekkel rendelkezik. Az Amoled meg ugye védjegye a Galaxy S szériának.
Egy szó, mint száz, szerintem március 14.-én nagyot fogunk nézni, ha másért nem, akkor azért, mert bebizonyosodik, hogy ezek a most lehozott infók csak kacsák voltak, és ott fog mosolyogni a full HD Amoled és az Octa Felőlem pentile is lehet, csak ne LCD legyen.SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
balazs1022
őstag
Tudtok olyan idojaras widgetet ami olyan, h ha pl esik az eso akkor vizes legyen a kepernyo. Vagy haxa ho esik akkor hopelyhes?? Koszi!
-
Piwi
veterán
válasz balazs1022 #34978 üzenetére
én pl ezt használom: [Android weather]
ingyenes,egy próbát megér szerintem
[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
baladam86
aktív tag
Feltettem a 4.2.1-es leak-et, de én visszateszem a XELLA független magyart, személy szerint nekem a leak nem tetszik annyira, nincs photo sphere, sebesség ugyanolyan, viszont eszi a RAMot, és melegszik a teló, pedig semmi nincs feltelepítve, csak a gyári appok. Ez csak az én személyes véleményem. Majd ha kijön a hivatalos, vagy az S4
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Beca1990
senior tag
Ha Odinnal felrakom a 4.0.4-et utánna kell még valamit csinálnom?
-
dancsuri
veterán
a gyári 4.2.1-est simán lehet rootolni a CF-Root-SGS3-v6.4 -el
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
djxp01
senior tag
Üdv! Hogy lehet megoldani, hogy a Win 7 meghajtóként lássa az sd kártyát, illetve a telefon memóriáját? Mert mindkét lehetőséget próbáltam az USB kapcsolódás módjánál, de sajnos pl.: Total Commander nem látja meghajtóként (betűjeles drive)
regisztrált: 2005-07-05
-
Bela52
tag
válasz balazs1022 #34978 üzenetére
Fancy widget programot próbáltad már?
-
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy ez gyári rom I9300XXUFMB3 FW?
köszönömBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
dancsuri
veterán
-
bencze
senior tag
válasz Varszegig #34974 üzenetére
Hát ez szubjektív, nekem special az s3 alakja nem tetszik. Az s1-em designban sokkal inkább bejön. Hogy kicsit szögletesebb, de a vastagsága is. De hát az sajnos lassan kezd vékony lenni hardver szempontból.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
senior tag
válasz dancsuri #34994 üzenetére
Ha t-mobilos xella van most fent akkor ha ezt felteszem és esetleg elromlik a teló gariba megcsinálják ?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
r0by
addikt
válasz Black Phone #34996 üzenetére
Attól függ, hogy hogy romlik el...
-
senior tag
Köszi, megnyugodtam :-)
Úgy értettem, ha nem leejtés miatt megy tönkre és ez van rajtaBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Zsolaf
addikt
Akit érdekel : Ubuntu Touch portolva Galaxy S3-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest