Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoGeN90
aktív tag
Sracok, hol erdemes UAG tokot venni? Olyat ami kinyithato es elol is vedi. Foliaval am jol megvan? Koszi
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Melyik az a bumper S8-ra, amit fel kell rakni és következmények nélkül lehet dobálni a telefont?
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
-
aszti75
senior tag
Nem tudom,hogy ki,hogy van vele,de nekem jelentosen halkabb az ertesitesek hangereje,mint a csengo hangoke.Ez,hogy a fenebe?🤔
-
Cultus
tag
Sziasztok!
Engem nagyon bosszant, hogy még mindig nem működik a Samsung Themes!
Sem ingyenes sem fizetős témát nem enged letölteni, illetve nem enged fizetni, hibát ír ki.
Másoknál is ez a helyzet?"Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
Németh91
tag
Van akinek bevált a whiterstoneon más üveg fólia?
-
fjudors
aktív tag
válasz marquuard #42119 üzenetére
a védelem volt a kérdés..
élőben azért szebbek, illetve a love mei-nek van másolata is, ami kecsesebb
(nekem van mind a három..az alu tokok védenek, csak nem szabad lábra ejteni, mert az fájni fog...)
illetve még a ghost tech-nek vannak jó páncéljai
A rhino nem védi a kijelzőt. A fenti alu tokok szilikon belseje felnyúlík, így megtartják az üvegfóliát
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz fjudors #42120 üzenetére
UAG Plasma,
Lime színben.Nem vastag és szerintem nagyon jól néz ki benne a telefon.Az üvegfólia a kérdés,milyet fogad el.?Szeged iPontban 15900 forintért árulják,12000Ft-ra leengedték ,8000Ft + 1390 szállítási díj ellenében megrendeltem.
Élőben nagyon szép és jól véd.
Teszt...
Bemutató video -
fjudors
aktív tag
válasz Mr.Silkó #42123 üzenetére
az, hogy eltartja a telefont, nem egyenértékű egy üveg fóliával...az csak addig védelem, amíg sík felületre esik a telefon
Ráadásul ha védené, nem lenne karcos a kijelződ...
az alu tokok hajlítás ellen is védenek, merevítik a telefont
a körülményeknek megfelelő védelem kell. Pl extrém sport közben alu tok, otthon rhino
A Red pepper nincs fényképezve, mert általában abban van a készülék, de az sokunknak van, az ugye tengeri használatra nélkülözhetetlen
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz fjudors #42127 üzenetére
Van hozzá olyan ami nem teljesen ér le a kijelző szélére,sőt olyan is van ami teljes felületen ragasztós.De azt felrakással 8500 ft-ért adják.Ráadásul visszább már leírtam a sztorit vele.
Itt ennyiért nem akarok venni,ezért keresnék az Alin...Csak nem tudom,hogy milyen néven keressem a más tokhoz is passzoló fóliát. -
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
A Powerampnek mostanáig volt egy minimál felületű vezérlője (előre-pause-hátra), ha lehúztam az értesítési sávot. Most egy sima számváltáshoz be kell lépnem az alkalmazásba. Widgetet nem akarok használni, mi a megoldás? Tudtommal én nem állítottam el semmit. Mondjuk ugyanígy eltűnt a Mi Band master is, szóval tutira mókolva lett valami egy frissítésben, vagy ilyesmi.
Köszönöm szépen előre is.
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
fjudors
aktív tag
válasz toto0569 #42128 üzenetére
mindegy, mert úgysem azt küldi a kínai...
én bő fél évig próbálgattam, de végül az „olcsó" fóliák csak úgy működnek, ha a tok leszorítja. és akkor akár le is lehet szedni a ragasztót. vagy felnyomja a tok, vagy van egy pici légrés a kijelző és a fólia között,ami megkeseríti a használatot, az edge panel meg kihívássá válik
próbálkoztam volna lapos fóliával is de soha nem kaptam meg, pechem volt velük, egy sem érkezett meg, még európából sem..az elmúlt fél évben alakit a posta...
vagy, rá kell áldozni a WD-ra, és probléma megoldva
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz Den Hadnagy #42129 üzenetére
Nekem ugyan úgy működik mint eddig, sőt mivel beta tester vagyok jött is 3-4 hete 2 frissítés.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Mr.Silkó
veterán
válasz fjudors #42126 üzenetére
Üvegfóliát edge kijelzőre sose raknék, totál értelmetlen – lapos előlapnál más a helyzet –, azt meg továbbra is tartom, hogy a Rhino védi a kijelzőt normál körülmények között (értsd: utcai/otthoni használat). Ha meg valami élesre esik a telefon képernyővel lefelé, akkor lehet rajta bármilyen csodatok, akkor is betörik a kijelző üvege. Ha valaki állandóan terepen dolgozik vagy extrém sportokat űz, akkor van értelme a bumszli tokoknak, de akkor lehet, hogy eleve nem ez a telefon a megfelelő választás.
[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
Én csak hétvégére rakom tokba(kakusiga silk black) mert akkor van kerti munka kirándulás hasonló. van egy szép telefonnunk és azt berakni bármilyen tokba szinte már bűn nekem nincs biztosítás kockáztatás van Mert minden tok nélküli hozzá érés élmény tokkal meg zokniban fürdés:)
-
fjudors
aktív tag
válasz Mr.Silkó #42135 üzenetére
de ha megnézed a bumpereket, vagy a Red pepper tokodat, az oldalt is eltartja. -körbe a perem miatt nem tudod a kijelző élét megütni, cakk a közepét, azért kell oda a fólia.fektess keresztbe egy vonalzót a RP-ön, és látod.és ennek ellenére használható az edge, de pont ezért szélesebbek ezek a tokok. mert az edge miatt lentebbről indul a perem, és kifele szélesedve emelkedik a kijelző síkja fölé
A többi meg szubjektív. Használati eszköz, nem zavar, ha nem ismerik fel, milyen készülék.nekem spec pont jobb a
fogás tokban, kevésbé csúszik, és nem olyan vékony lapocska, így lehet egykézzel is írni rajta menet közben.
sőt, nekem csuklószíj is van rajta...
és terepen dolgozom, sokszor kerékpárral közlekedek és esek..eddig még bírja,kop-kop-kop. nekem tört már csontom, de a telefon megúszta
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Jó ez a gdpr, csak a kényelmet szüntették meg... komolyan elegem van a fax uniobol... semmi nem elérhető a regelt termékekből, vidd be te a terméket stb stb...
Szervizfutár szolgáltatás:
2018. május 25-től Szervizfutár szolgáltatásunk megszűnik. A 2018.05.24-ig beérkezett igényeket befogadottnak tekintjük és az eddigi szerződési feltételek alapján kezeljük. A szolgáltatás elvégzéséhez szükséges személyes adatait a korábbi feltételeknek megfelelően kezeljük, majd a készülék visszaszállítása utáni egy hónapon belül töröljük.
„Házhozmegyünk” szolgáltatás:
2018. május 25-től „Házhozmegyünk” szolgáltatásunk a My.samsung.hu weboldalon keresztüli igénylési lehetősége megszűnik. Jogszabályi kötelezettségeinknek eleget téve a 10kg feletti garanciális Samsung termékeit továbbra is a helyszínen javítjuk, amennyiben erre lehetőség van. Javítási igényét az ingyenesen hívható Ügyfélszolgálatunkon jelezheti a 0680SAMSUNG/0680-726-7864 telefonszámon.
Kiterjesztett jótállás szolgáltatás:
2018. május 25-től megszüntetjük kiterjesztett jótállás értékesítését. Az addig megkezdett tranzakciók a korábbi szerződési feltételek alapján végrehajtásra kerülnek, sikeres tranzakció esetén pedig a jótállás meghosszabbodik. Ezzel kapcsolatos személyes adatait szintén a korábbi feltételeknek megfelelően kezeljük, a tranzakció lezárása utáni egy hónapon belül töröljük. A korábban megvásárolt, de még nem aktivált kiterjesztett jótállás kuponokkal kapcsolatban kérjük, vegyék fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal az ingyenesen hívható 06 80 SAMSUNG/06 80-726-7864 telefonszámon.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz fjudors #42136 üzenetére
Ennyire azért egy használati tárgy épségén nem aggódom, hogy azon rágjam magam, hogy minden egyes szögből teljes mértékben védett legyen esés ellen a mobil, cserébe olyan széles és batár lesz tőle, hogy nem fér el zsebben és kézben is csak nehezen használható. De persze ha ez neked így jó, akkor használd így egészséggel, engem nem zavar természetesen.
Red Pepper-öm egyébiránt nincs, amit a kollégának írtam az az UAG tokra vonatkozott, a Rhino mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz poli27 #42137 üzenetére
Igen, sajnos már észleltük ezt a finom kis szolgáltatáskör-csökkenést, pár hete volt is téma itt a fórumon. Eléggé sajnálatos.
[ Szerkesztve ]
-
fjudors
aktív tag
válasz Mr.Silkó #42139 üzenetére
az adatokat féltem, nem a készüléket.ha összetörik, akkor nem férek hozzá dolgokhoz, amíg nem állítok be egy másik .készüléket
jaj, ne már..ha az s8-ra rakok bumpert, még mindig kisebb lesz, mint a +..ez egy kicsit illyen utolsó utáni kifogás. típustól/fajtától függően, oldalakként 2-8mm a méretnövekedés. Inkább a vastagságnál szembeötlő a növekedés.
igen, megnöveli, igen megnehezíti, lehet csúnyább is lesz. Mindenkinek el kell döntenie, milyen védelemre van szüksége.
az eredeti kérdés az volt: mi az atombiztos védelem.nos, azok az alu és a teljesen zárt tokok.ez tény.hogy tényleg szükséges e, azt mindenkinek magának kell eldönteni.
de pl flip toknál pont a flip fogja megkarcolni a kijelzőt. nincs tökéletes megoldás, hála a gyártóknak.a nagy vékonysági divat hullámnak hála hajlanak a telefonok, és kicsik az akkumulátorok. mert ha 8 mm helyett 10mm lenne a telefon, akkor merevebb is lenne, meg ritkában kéne tölteni is.
ez a hajlított kijelző meg a színpadon jól néz ki, de a gyakorlatban több az átka, mint a haszna
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz fjudors #42143 üzenetére
"jaj, ne már..ha az s8-ra rakok bumpert, még mindig kisebb lesz, mint a +"
Nekem nem a sima S8-am van, szóval ezek a tokok már aránytalanul megnövelnék a telefon méretét számomra. De írtam is, hogy mindenki azt használ, ami jólesik, nem értem a felháborodásod.
Az adatok jó része meg egészséges esetben ki van szinkronizálva folyamatosan, tehát nem kell hozzájuk a telefon, ha hozzá akarok férni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz California1 #42146 üzenetére
A szolgáltatói díjcsomagod egyáltalán tartalmaz videóhívási lehetőséget? Mert most gyorsan kipróbáltam, nálam minden rendben, olyat is enged videóhívni, akinek butatelefonja van.
-
ToBeY
nagyúr
Újra tanítottam a retina scannert,most egyből nyitja a telót,de kiváncsi leszek este rosz fényviszonyok mellett (tv kis lámpa) hogy fog működni
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huami Amazfit Bip okosóra