Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz thamasz #42791 üzenetére
Az, hogy nem olvastad el hozzá a leírást és a videót sem nézted meg. Kell hozzá nova launcher, mert ott tudod létrehozni a widgeteket, ami majd indítja a különböző alkalmazásokat, amiket most feltelepítettél az apk-kal. Nem kell a novát használni utána, ha nem akarod.
-
Deck
titán
válasz marquuard #42796 üzenetére
Nekem is fenn állt a probléma de találtam rá megoldást. Beírom ide hátha másnak is probléma lenne.
1. Go to chrome://flags
2. Search for "dns"
3. Set the "Async DNS" option to "Disabled". Close tab.
4. Go to chrome://net-internals
5. Select the DNS tab, and tap on "Clear Cache"
6. Restart Chrome[ Szerkesztve ]
PS5
-
Quqesz
nagyúr
Fuhh ma levert a víz rendesen. Asszony és gyerekek hülyéskedtek otthon, aminek az lett az eredménye, hogy kiverték a kezemből a telót....kb 1,5m magasból repült azt már nem láttam hogy kövön v laminálton landolt az élén.....szóval a tok bizonyított, nem lett baja! Nagy fellélegzés volt.
Szóval ez jól véd:[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
hunluigi
senior tag
válasz Quqesz #42807 üzenetére
Spigen rugged armor koppintás. Ez van nekem is, és már nálam is volt szerencséje bizonyítani. Jó kis tok... De ennyit ne adjatok érte. Inkább ebay
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
dkovizoli
addikt
Örülök ha segít valamit. Én négy dolgot hagytam meg, a lockstar a quickstar, a task changer és a routines. A szélérintés nem kell úgy érzem, az edgelight megmaradt, de azt a saját menüjéből is el lehet érni. Nekem a nova egyszerűbb volt, mert anno megvettem amúgy is. Alapnak per pill a gyári van állítva és kész.
-
sgeza
veterán
válasz dragon1993 #42813 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy ezek szerint a Chrome alapból valami saját dns szervert használ? Vagy ez mire vonatkozhat?
-
-
-
balintka
addikt
válasz Leslie1966 #42820 üzenetére
Ez nagyon jó, érdemleges frissítés.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz Leslie1966 #42820 üzenetére
Remek, bar nekem egyikkel sem volt gondom.
-
enginev3.0
félisten
Nahát mióta full hd-n megy azóta sokkal jobb a SOT
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
marquuard
veterán
válasz enginev3.0 #42824 üzenetére
Gondolom kevesebbet dolgozik a processzor a megjelenítéssel. Nyerhető akksiidő azzal is ha fejlesztőiben bekapcsolod, hogy a 2D tartalmat a GPU renderelje.
PSN ID: marquuard
-
mldigital
tag
Kollégák mit kell tennem ha odin közben hiba üzenet jött.Majt a telefon kijelzőn megjlent a Emergency recovery funkcio amit smart Switch softwerrerl kellene indítani_
Samsung Galaxy S23 plusz Telekom
-
hunluigi
senior tag
Nem újdonság... évek óta megy változó intenzitással ez a hálózati bénázás telenóriéknál... hivogatni őket, bejelenteni teljesen felesleges. A vége úgy is az, hogy náluk minden jó, a hiba az ön készülékében van (ami nem igaz...)! Bizonyítani az ellenkezőjét úgysem nagyon tudod.
[ Szerkesztve ]
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
mldigital
tag
Kollégák hol találom a Smart Switch vészhelyzeti helyreállításhoz a kódot:
Köszönöm
Samsung Galaxy S23 plusz Telekom
-
balintka
addikt
Srácok, átmenetileg nincs S8+om.
Az MM-nél vettem 2 hete. Mikor kibontottam gyanús volt, h nincs semmilyen fólia a kijelzőn, meg h 2017.10.24-i, régi gyártású a telefon. Ma fóliáztam a hátlapot, ekkor meg megláttam a pulzusmérő üvegén, a telefon belső oldalán egy szöszt. Na itt lett elegem, vissza is küldtem a médiának, ma ez a 13. nap volt, pont az elállási határidőn belül. Ha visszakapom a pénzt, veszek új S8+-t. Így jártam sajnos. Szinte biztos vagyok benne, h egy visszavitt telefont adtak el újként... Valószínűleg az előző tulaj is észrevette a szöszt, ezért küldhette vissza. A fóliát is ő szedhette le... Soha többet nem veszek tőlük semmit, csaló banda.
Ugye, hogy mindenkinek volt fólia a kijelzőn, mikor megvettétek? Reklám v. akármi, de volt.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Nálam is előfordul néha néha. Szintén Telenor.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
TOZ
addikt
Elindult a junius update:
Update.zip from G950FXXU2CRED to G950FXXU2CRF7 for SD - https://cloud.mail.ru/public/Eqca/j7oa63ksMforras: xda
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest