Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Valakinek volt már szerencséje ehhez a tokhoz? Erősen gondolkodom a beszerzésén.
Kis tesztvideó hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
Üdv urak!
Hogy lehet ezt a Bixby vagy mi a fenét kikapcsolni teljesen ??Előre is köszi .
-
Mr.Silkó
veterán
válasz California1 #41454 üzenetére
A Bixby kezdőlapján felül ki lehet kapcsolni. Ezen kívül teljesen tiltható disabler alkalmazásokkal, de ez utóbbiak elérhetősége mostanában erősen korlátozott, valószínűleg a Samsung hathatós keze munkája nyomán.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Viper26 #41457 üzenetére
Jó is lenne, bár én akkor sem tudtam igazából értelmes és számomra hasznos funkciót vagy alkalmazást a gombhoz kötni, amikor párszor kipróbáltam remapperrel. A kamerát így is indítja a duplán lenyomott bekapcsoló gomb, zseblámpánál meg világítana a zsebemben véletlen benyomás után, az is tuti, egyéb alkalmazást meg nemigen láttam célszerűnek hozzákötni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz *Mukeey* #41462 üzenetére
Meglátjuk, megrendeltem, hétfőn vagy kedden meg is kapom.
Én is úgy voltam vele, hogy ha nem jön be a teljes koncepció, a matt fekete hátlap tok az ízléses Samsung felirattal önmagában is korrekt fogás lesz, de ki tudja, lehet a fizikai qwerty gombsor is hasznos és tetszetős kiegészítő lesz számomra.
Az meg tényleg érdekes, hogy ilyen nagy árkülönbség van az S8-hoz és az S8+-hoz való Keyboard Cover között, vagy elírás, vagy készletkisöprés lesz az oka gondolom. Utóbbira utalhat az, hogy most azt írja a webes felület, hogy külső készletről elérhető a tok, míg előtte emlékeim szerint csak annyit írt simán, hogy készletről elérhető. Bár az ár most is ugyanannyi.[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
Üdv mindenkinek !
A telefonomon jelenleg CRB7 rom van.
Letöltöttem a legfrissebb DBT romot.
Próbáltam odinnal feltenni.
Minden rendben ment,mig nem próbáltam indítani a frissítést a fájlok sikeres betallózasa után.
Sajnos nem indul el....
Mi lehet a hiba?
Korábban többször csináltam ilyet, ezért nem tudom mi a baj.
Ötlet?
Köszönöm-Galaxy S20 - The best-
-
Mr.Silkó
veterán
-
KunEmber
senior tag
válasz Mr.Silkó #41470 üzenetére
Összefüggés lehet. Indok is.
De ha akarták volna, nem kellett volna. Mert a GDPR nem nyírja ki a házhoz szállítást. Amúgy szerintem egy számukra veszteséges szolgáltatást leállítottak, erre hivatkozva. Sajnálom, mert pl. nekem ez számított.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
-
dnelb
veterán
válasz Quqesz #41474 üzenetére
a google appok mindig is sz*rok voltak, beakadtak nexusokon is a kezdetektől fogva... Ezzel nem tudsz mit csinálni, ha jön akkor csak a resi segít. Én ezért resizek hetente mert megszoktam a nexuson, nincs is semmilyen problémám.. Amúgy máshol se jobb, most vettem egy i8p-t de 2 napig bírtam, annyira egy buta rendszer a samsunghoz képest.. Mintha direkt 15 éves picsáknak lenne írva, minden settings elrejtve jó mélyre, minden külsős app hozzáférés letiltva stb stb. Sebességben sem volt jobb, sőt..
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Na sikerült kilőni. Ha hosszan rányomtam a melléklet értesítést kellett ki/be kapcsolni. Ami fura, hogy az itthoni net leakad, ezért nem tud elküldeni vmi mellékletet, de ha átnyomom mobilnetre, akkor sem rendeződik a dolog. Most kitöröltem 2 mailt a küldésből(amit tegnap este küldtem el), majd kiderül.....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
hevepapa
senior tag
válasz Mr.Silkó #41470 üzenetére
Van némi rálátásom a GDPR előírásokra. Nagyon brutális büntetéseket szabhatnak ki egy esetleges adatszivárgásnál. Mivel a Samsung (mint a többi nagy világcég) "kívánatos célpontja" a rossz fiúknak+ előfordulhat bármi belső gebasz, ezért gondolom inkább drasztikusan lecsökkentik a náluk levő személyes adatokat, a jobb a békesség elv alapján. Azért sok-sok millió eurós büntetések ehetnek le neki (is) rossz esetben
-
hevepapa
senior tag
válasz Mr.Silkó #41482 üzenetére
A magyar adatvédelmi szabályozás egyébként eddig is az egyik legszigorúbb volt Európában - csak épp a kutya se foglalkozott vele és senki sem vette komolyan.Persze..a NAIH se állt annyira a helyzet magaslatán Saját megtörtént eset idénről: a cég elküldte az adatvédelmi szám igénylő lapokat a NAIH-nak. A 3 igénylőlap természetesen 1 borítékban volt. A NAIH-nál meg eltűnt az egyik lap. Nem tudtam sírjak vagy nevessek amikor kiderült hogy az adatvédelmi hivatalnál nyom nélkül el tud veszni egy hivatalos dokumentum.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz California1 #41490 üzenetére
Melyik régió?
-
marquuard
veterán
válasz California1 #41490 üzenetére
Az én régiómra is kint van egy ideje, de csak update.zip-pel kapom csak meg.
PSN ID: marquuard
-
sgeza
veterán
válasz California1 #41496 üzenetére
Ez esetben a válasz, hogy nem kellett volna még érkeznie frissítésnek!
Bár inkább a névjegy -> szoftveradatokból kellett volna kép! Az biztosabb.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz California1 #41498 üzenetére
Stimmel. Így továbbra is áll a korábbi állításom, miszerint nem kellett volna még kapnod frissítést.
-
Mr.Silkó
veterán
Na, most direkt kipróbáltam, idegen Wi-Fi hálón is ugyanolyan pocsék a felbontása a mobilarénás tesztvideóknak. Így már tényleg nincs ötletem, mi okozhatja ezt nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Huawei P30 pro 6gb 128gb Kártyafügetlen Black
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs