Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpasztoi
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S8 tulajokat kérdezném, hogy mennyire vállalható a készülék kamerája a mostani csúcsmodellek között, mint az S9, Huawei P20 Pro, iPhone 8 stb. Mert azért jóval olcsóbb már az S8, és én nem igazán érzek nagy előrelépést pl az S9-ben. Portrait mód van benne? Illetve melyik a legfrissebb Android rajta?
Köszi a válaszokat!
-
dkovizoli
addikt
Sajnos a telenoros nem lesz saját tapasztalat alapján, mert mint kártyafüggő készülék, nem fogadja az idegen simet. Kipróbáltam még az oreo bétaprogramjában mindenféle variációt, de nem sikerült sajnos sem német, sem angol kártyát elfogadtatni vele. Mivel pedig nem fogadja el mert hálózati kódot kér, ezért a sim resetig sem jut el. Hálózatfüggetlennél viszont működik amit javasolsz.
-
-
S e t h
nagyúr
Rendkívül hasznos fícsörnek tartottam mindig, bár sajnos valóban meghízhatatlan a működését tekintve.
És bár az ördög sosem alszik, de mivel én sem és a telefonom mindig nálam kell, hogy legyen, így letérdelnék annak aki csak megkísérelné elvinni a megbízható helyemről.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
LoGeN90
aktív tag
Sracok hasznalja vki a Find my Galaxy appot? Van gyari? Nyaralas elott tervezem feltenni. Koszi
-
Mr.Silkó
veterán
válasz bpasztoi #41402 üzenetére
Szia!
Még mindig abszolút az élmezőnyben van az S8 kamerája, az S9 párosé nem annyira minőségben, mint inkább extrákban lépett előrébb idén (változtatható rekesz, 2 hátlapi kamera az S9+-ban). Portré mód gyárilag nincs – bár többen az alapból elérhető szelektív fókusz móddal pótolják –, külső fényképező appokkal viszont többé-kevésbé működik a portré funkció. Ami hiányozhat az S8-ból a mai mezőnyben, az a veszteségmentes zoom képesség kimaradása.
A legfrissebb Android az S8 párosra a 8.0-s Oreo, májusi biztonsági csomaggal.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
XDA-s oldalról:
!!! Be very careful !!! - the latest update has the 2nd version of the bootloader.Ez most az én szempontomból mit jelent?
PSN ID: marquuard
-
OCTAMD
őstag
válasz marquuard #41420 üzenetére
Azt jelenti hogy ugrott a verzio 1ről 2re
Tehát ha megnézed a szoftveradatokat a *#1234# kóddal ott láthatod hátulról az 5. kód,illetve a downloading képernyőn is 1ről 2re ugrik
Vissza nem tudsz menni 1re
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
sgeza
veterán
válasz enginev3.0 #41418 üzenetére
Még. Ahogy a kollégák írják, az új frissítéssel érkezett bootloader update után elvileg nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Egyébként normál használati szempontból mi változott a 2. bootloaderrel? Hoz ez valamilyen kézzelfogható újítást?
-
marcarc
senior tag
A mai nappal elváltak útjaink az s8 al. Az egyik legszerethetőbb samsungom volt eddig.
-
kazanka
őstag
[link] Kis változás,nem kell regisztrálni.
[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Májusi update.zip után mindenképp kellett a full wipe,nagyon dadogott.Fr nem akart feloldani pl.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Ateszpapa #41434 üzenetére
Érdekes, hogy ki mindenkire kihat ez az új EU-s szabályozás. Nálunk, a munkahelyen is új szerződés-kiegészítést írattak emiatt, de számtalan helyen szembejön az emberrel ez a törvény mostanában. Itt csak azt sajnálom, amit te is írsz, hogy a Samsung több szolgáltatása is elveszítheti az értékét emiatt a rendelet miatt.
[ Szerkesztve ]
-
karicsek
aktív tag
Szerintem nagyon sokan csak a samsung, szervizes háttere miatt vásároltak samsung premium készülékeket, mint ahogy én is.
Mert azért azt tudjuk, hogy a samsung premium telefonjai is szeretnek elromlani. Nekem vidéki lakónak kimondottan jó volt, hogy elvitték a rossz készüléket, kaptam csere telefont, majd pár nap múlva visszajött a megjavított telefon, mindeközben nekem semmi mással nem kellett foglalkoznom. Nem kellett szabadságot kivennem, ha javíttatásról volt szó.
Személy szerint sajnálom, hogy a samsung ezt elveszi a vásárlóktól. -
senior tag
Valóban semmi köze a GDPR-nek a visszavont szolgáltatásokhoz, de jó volt ürügyként. Én is nagyon dühös vagyok most a Samsungra, mert amikor készülékeket (mobiltelefon, TV, tablet, stb.) választottam, nagyon fontos döntési tényező volt a prémium szerviz szolgáltatásuk, valamint az utólag megvásárolható kiterjesztett garancia. Ha tudom, hogy ezeket egy mozdulattal elveszik, nem biztos, hogy Samsung terméket választottam volna. Főleg dühítő, hogy nem csak a mostantól vásárolt készülékekre terjed ki, de a már beregisztráltakra is.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
jancsiii
tag
Sziasztok!
Tudtok valami autós töltőt ajánlani,ami nem csak lassítja a merülést (navigáció) hanem esetleg tölt is? S8+ hoz
Itthonról kellene nincs időm hónapokat várni rá,köszönöm előre is! -
papi77
addikt
-
bajnokpityu
félisten
gyorstöltés nem megy, ha a kijelző be van kapcsolva. navi közben a 2.1As töltő a max, amivel lehet tölteni, de ez elég is, lassan de felfele megy a töltés százalék navi közben. ráadásul én úgy is szoktam navizni, h wifin nyomja át a navi képét a fejegységnek.
eladó topping dac
-
thamasz
senior tag
Felodinoztam a XEH/XEH/TMH CRD7-re a CRED DBT-t, visszatért a VoLTE hívás opció a menüben. Remélem javítottak valamit, mert az utóbbi időben sokan panaszkodtak, hogy nem értik mit mondok... nem tudom T hálózat hiba vagy az előző rom.
[ Szerkesztve ]
-
Ha valakit érdekel, akkor PHN-re is kijött a frissítés Ota-n, mindkét telefonra... S8-ra 1 nappal hamarabb.
Más: ACR-t használok hívás rögzítésre. 5 hívásból 2-nél nem lehet hallani a hívott felet. Másnál is van ilyen probléma? Vagy, ha tudtok jobb programot, akkor ne tartsátok magatokban...
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
thamasz
senior tag
válasz thamasz #41444 üzenetére
Hopp, megvolt az első hívás az új rommal, ráadásul olyan helyen ülök, ahol null térerőt mutat az értesítő sávban az ikon. Tökéletes hangminőség, még rá is kérdeztem a hívónál, hogy jól hall-e, teljesen jól azt mondta. Tegnap ugyan ez az ember panaszkodott, hogy nem ért pedig akkor az ablaknál álltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest