Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasse001
senior tag
Ma egy nagy hiányt pótolt a Samu. Már van fizetős tartalom a Samsung Theme Storeban. Lehet vásárolni. Nem is vészes az áruk.
-
gmatyi88
tag
Nos sokat nem húzott a feleségem s8-a. Kivittük Budaörsre aTesco parkolós szervízbe. Hiba az a kamera fókuszvesztés,valamint nagyon sokszor akad a hang és megszakad a vonal. Bevitték és főpanel csere. Kb 3 munkanap lesz és lehet s6 vagy s7 cseretelefont választani. Szerintem korrektek nagyon.
-
-
DarthFater
tag
-
Deck
titán
válasz DarthFater #17718 üzenetére
Névjegyzék - jobb felső sarok 3 pont - Beállítások - Rendezés szempontja
PS5
-
Sziasztok. Recovery menübe hogy jutok be?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
janosibaja
őstag
Vásárolnék egy Samsung témát, de kidob azzal, hogy a "Vásárlás befejezéséhez szükség van a Samsung Számla alkalmazásra. Nyissa meg a Beállításokat, és engedélyezze a Samsung Számlát."
Sehol nem találok, semmilyen Beállításban Samsung Számlát, s szerintem a BK Disablerrel sem tiltottam le.
Gondolom, valahol meg kell adni a számlaszámomat, bejelentkezni, regisztrálni, mint a Google Playen, de a Samsung Fiókban ilyen menüpontot sehol nem találok...
Akinek van ilyen, leírná, hol van?
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Erre valakinek ötlete ?
kengyel
-
kengyel
nagyúr
-
zseko
veterán
válasz #67656192 #17705 üzenetére
Dettó A spica-t vásárlás után két héttel már rootoltam és romot cseréltem, annyira elcseszett volt. Előtte WinMobile 5-ös rendszerű telefonom volt, (Mio A501) ami rendszert egyébként bizonyos szempontok alapján a mai napig jobbnak tartok az androidnál. Az után az android évekig csak gány munkának tűnt. És azt a 200MHz-es telefont minden szempontból jobb élmény volt használni, mint a 800MHz-es Spicát, vagy az akkori androidos telefonokat.
Minden telefonom több évig volt meg, a S4 például 4 évig, a Spicát ellenben csak 8 hónapig bírtam elviselni, havonta egyszer rendszeresen összeomlott, és az egyik ilyen után annyira felhúzott a munkahelyemen, hogy még abban az órában megrendeltem az S2-t, az se érdekelt mennyibe kerül, és másnap már azt használtam. Azóta nem vettem alsó- vagy középkategóriás telefont, 2013-ban az S4, és most az S8, azóta elégedett vagyok a telefonjaimmal
(még ha bőven lehetett is volna mit javítani rajtuk)HR24.hu
-
gery14
senior tag
Visszakaptam ma az s8+om a szervizbol hatlapot kamerat es antenat csereltek. Szoval karcmentes telorol beszeltunk. A parasztok a telemaxnal osszekarcoltak a makulatlan kijelzomet jo melyen vagy 5 helyen plusz a felso hangszoro felett egy utodest is produkaltak rá. Rohadtul idegesito mivel en tok es folia nelkul hasznalom es makulatlan 10napos telot adtam be. Anyit kel tudni hogy van biztim a telora. De a lenyeg hol tudom verni az asztalt? a
A Tnel vagy a samsungnal erdemes?a szervizeles elott es utta rol is vannak kepei.[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
polonic
félisten
A hollandoknak megjelent a bluetooth sebezhetőség frissítése a SamMobile szerint.
Viszont a google patch-ek augusztusi maradt.
-
DarthFater
tag
-
Assdak
őstag
Sziasztok,
Mostanában azt játssza a telefon, hogy nem tölti be a böngésző az oldalakat. Sem Chrome, sem a Samsung browser. Csak egy ujraindítás segít rajta. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Azt honnan lehet megtudni, hogy melyik proci van a telóban?Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
N.otorious
senior tag
válasz Mo Bill #17740 üzenetére
phoneinfot szedd le playből
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Mo Bill
aktív tag
válasz N.otorious #17741 üzenetére
Nekem exynos8895 - ös van.
Melyik az erősebb proci?Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
válasz janosibaja #17722 üzenetére
A Samsung Billing kell hozzá, nekem is le volt tiltva disabler-rel.
Utána lehet választani, hogy a telefonszámára terhelje az összeget, vagy kártyával fizetsz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
SharpSA
veterán
Éppen frissül a [Hivatalos] Samsung TouchWiz Home...
Meg kell mondjam, ha valaki korábban azt mondja, hogy ezt valaha használni fogom... és mára meg egész jól működik...Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Metal213
tag
Sziasztok!
Nekem a videónak nincs hangja, tudtok valami ötletet mondani, hogy miért? Illetve kicsit olyan mintha az óra lassabban pörögne, mintha 2mp telne el de csak 1mp-t ugrik a mutató.
S8+
Köszönöm előre is.
archaic.bandcamp.com
-
leslien
nagyúr
válasz Metal213 #17748 üzenetére
Nekem a videónak nincs hangja, tudtok valami ötletet mondani, hogy miért?
lehet h ac3 kodek miatt...?! mx player.. és kodek inne töltsd le..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest