Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsozsoka 74
senior tag
Ha már itt tartunk hogyan melyik oldalra kell fektetnem a telót hogy pl: egy vlc vagy kmplayer jól lejátsza,teljes képernyőn nézve kitöltve a teljes képernyőt és ne kelljen állandóan forgatgatnom meg állítgatni a kmplayer - ben hogy vissza tudjam nézni.
Vagy van esetleg más lejátszó amit tudtok ajánlani (win10)Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
szabyka95
őstag
válasz Zsozsoka 74 #17102 üzenetére
90 fokkal balra forditva
-
w333
félisten
Aki iPhone X -re akar váltani ... nyugi van megoldás
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kóóó
aktív tag
Nekem reggel 6kor toltorol leveve, delutan fel 5re mar 20%-on se volt.
Sot 4 ora volt kb. Par percel kevesebb. Full automata fenyero, aod kilove. 95%ba wifin, hivas kb 2, 3 perces. Csak bongeszes.
Nem hinnem, hogy ez annyira jo akku ido lenne.Üdv.: kóóó!
-
sgeza
veterán
válasz Ateszpapa #17110 üzenetére
Persze, hogy kevesebb. Ugyanaz, mintha csinálnál egy képet 4:3-ban, és te magad levágnád 16:9-re. Vagy úgy tennéd ki nagyítva egy 16:9-es képernyőre, hogy oldalt érintse a falat.
Másképpen a 4:3=16:12. A 16x szélességű oldal marad, a 12-ből meg 9 lesz. Arányaiban tehát 9/12*12MP=9MP. A kamera beállításoknál 9,1 szerepel egyébként, valahonnan nyer még 0,1MPixelt. Lehet, hogy nem pont 4:3 arányú a lapka.[ Szerkesztve ]
-
CsabaZz
tag
Valaki feltett már egy Note 8 portot? Ha igen, mi a véleménye, mennyire stabil a használata? Működik az app shortcut. meg minden API25-ös cucc???
"[...] Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük." :)
-
Mr.Silkó
veterán
Itt a vége, megint a telefon bírta jobban nálam, én hamarabb kidőlök:
[ Szerkesztve ]
-
Lacka89
aktív tag
Elbujtam....
-
tgabe25
tag
Üdv mindenkinek!
Előre jelzem ez hosszú lesz de ha valakit érdekel a tömör kis irományom, az első benyomásaim a telefonnal kapcsolatban azt szívesen látom.
Beléptem a közösségbe egy sima S8 formájában. LG pártiként csatlakoztam de olyan pártiként aki elismeri a másik gyártót, nem a mindent lehúzók közül. Egy G Flex 2 után lett kényszercsere mivel ő végképp meghalt ezért kellett új telefon, a várt V30 soká érkezne és 2 és fél hét telefon nélkül már eléggé rossz volt. Egy bizonyos multinál megcsodáltam az új samsung csúcstelefonokat, és azt kell, hogy mondjam bejöttek, letisztult forma (végre ) és elegancia jellemzi számomra őket. Rengeteg a beállítási lehetőség sőt néha még túl sok is, van amit alig találtam meg benne.
Hétfő óta van meg szóval még nagyon új nekem, szépen belaktam és tapicskolom egyfolytában. Összességében nagyon tetszik, a gyártó első olyan telefonja amire azt mondom na ez igen. (itt nem a tudásra gondolok hanem az összhatásra amit nagyon befolyásol nálam a rendszer letisztultsága és ez bizony nagyon tetszetős számomra). Minden rendben van, ami miatt picit átgondolatlannak éreztem a vásárlást, hogy a V30 quad dac-ja nagyon vonzott, de meghallgattam egy AKG fejhallgatóval (nem a gyári füles) és tetszett amit hallottam. A G Flex 2-höz képest jobb a hangja szerintem. Viszont attól még feltenném a kérdés, telefonos körökben az S8 milyennek számít zenehallgatásban? Az, hogy elhagyták a fizikai gombot csillagos ötös, ha lett volna rajta lehet nem is érdekelne, a fizikai gomb hiányát pedig tökéletesen oldották meg a nyomásérzékeny felülettel. Az ujjlenyomat olvasó tényleg picit átgondolatlan lett de kibírható és van más alternatíva is. Összességében írhatnék sok jót de így is rengeteget írtam már.
A bixby jópofa de még van mit fejleszteni rajta, néha nem érti mit beszélek de ezt majd csiszolják. Az arcfelismerés tökéletes viszont az íriszfelismeréssel bajaim voltak. Nappal is alig tudom feloldatni íriszfelismeréssel, lehet én vagyok a béna (sőt biztos ) de egyszerűen nem old fel.
Végszóként pedig ez egy nagyon jó telefon, bár még picit még idegen nekem (a G Flex 2-n még tettem túl magam az egy szerelem volt ). De idővel megszokom és szerintem jó barátom lesz.
Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel, de aki éjjel éjszaka nappal is legyen az.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz tgabe25 #17128 üzenetére
Az S8 zenei hangzását tekintve nekem az a tapasztalatom, hogy kifejezetten jól szól, megfelelő fülessel.
Volt jópár csúcskészülékem (Sony Xperia Z, Samsung S2, S3, S5, S6, S7, LG G2, G3, Huawei P6, P7, iPhone 5, 6, 7), de egyedül az iPhone 7 szólt hasonló minőségben véleményem szerint, Jack-csati ide vagy oda. LG V szériám nem volt - ami ugye híres a jó minőségű DAC-ról - így arról nem tudok nyilatkozni, még a Xiaomit tudnám kiemelni (Redmi Note 3 Pro volt nekem), brutál jó hangzással, mélyekkel és energiával bírnak.
[ Szerkesztve ]
-
kisdobos0111
aktív tag
Beléptem a bixby-be, fent megjelent egy kapcsoló amivel ki lehet kapcsolni a bixby gombot gyárilag. De hogy lehet visszakapcsolni?
-
Ubul86
őstag
"a G Flex 2-n még tettem túl magam az egy szerelem volt "
én is hasonlóan érzek a G4-em után kicsit még hiányzik, imádtam azt a telót (2 évig használtam), elegáns, egyedi megjelenésű volt a bőr hátlappal...kár hogy nem vitték tovább ezt a szegmenst
Viszont az a telefon is telefon még, nem akadt sose, nem volt gond semmijével se. A kamerát is imádtam, párom 7 edge-jét néha lekörözte (néha, ismétlem néha ), de ha nem is, mellette volt szorosan[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Tud valaki olyan témát, amivel az értesítések is sötét alapúak lesznek? Vagy olyan nincs?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
DarthFater
tag
Hello! Üdv a klubban
Nekem is 1-2 hete van meg a teló. Szuper használni minden szempontból! Legjobban a fényképező és a videófelvevő tetszik, viszont a lassítás funkciója csak HD, ami egy kissé elszomorított, de jobb, mint a semmi...
Én is megnéztem minden hasonló lehetőséget az S8/S8+-on kívül, de minden hasonló tudású (LG, Sony, Xiaomi, Huawei, HTC) telefon csak hasonló, de nagyrészt meg sem közelítik. A Szifon 7 Plus tetszett volna még de a MM-ben egymás mellé téve, összehasonlítva (még jó, hogy egymás mellett voltak a pultjaik) sokkal szebb volt a Samu ketyeréje
Szóval sztem biztos meg fogod szokni, én Windowsról jöttem át és ott minden egyértelmű.. De meg lehet szokni mindent, pár hét kell hozzá
Szerintem még sok jelenlévő szerint is, jól döntöttél[ Szerkesztve ]
Fotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
DarthFater
tag
Ja még az íriszes feloldás problematikájához: nekem első naptól kezdve működött, tetszik is a funkció.. Többen mondták már itt fórumban hogy nem működött, végül mindenkinek az volt eddig a megoldás, hogy újraregisztrálta az íriszeit. Kövesd a teló által adott utasításokat, és simán menni fog az is
Fotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
lanszelot
addikt
válasz DarthFater #17142 üzenetére
Egyik se valosaghu. Mint jatekba bele tudod elni magad es van par jo ami lekot, de semmikepp sem valosaghu.
Nem ijeszto mivel vegig tudod hogy a szobad kozepen hadonaszol.
Olyan van hogy a labad is probalod hasznalni, de mar mozdulat kozbe rajosz hogy ott nincs kontrollered.
Telefonnal meg meg szarabb mert a kezed nem szabad.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz kisdobos0111 #17134 üzenetére
Ugyanott kell visszakapcsolni is.
-
DarthFater
tag
válasz lanszelot #17144 üzenetére
Köszi, de volt már rajtam VR szemcsi, próbáltam már.. igaz nem ezzel a telefonnal, és nem kontrolleres volt, de tudom, milyen.. A negatív kommenteket légy kedves mellőzd......... Nekem tetszik, és tudom magamról, hogy eléggé bele tudom élni magam az ilyenekbe ezért is szeretnék VR szemcsit.
A kérdésem azért tettem fel, mert viszonylag régen (kb 1 éve) volt rajtam 1 szemüveg huzamosabb ideig, kipróbálásra, azóta pedig már fejlődhetett annyit a technika, hogy szebb grafikájú, élethűbb játékokat tudjanak készíteni.Fotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
lanszelot
addikt
válasz DarthFater #17147 üzenetére
Mint irtam nekem meg van mobil es pc vr om is. Nem negativ, ez van. Nem letezik olyan amit kerdeztel. Van par jo, de nagyon keves. Mobil vr on pedig semmi ami hosszabban le tudna kotni. VR mozi phfff egy vaszon van elotted, es egy ures moziban ulsz, vagy autoban, egyedul a tengerparton...stb mozi minosege meg csapnivalo. Nem kell ferditeni a dolgokat.
pl , PC n ami jol nez ki, de kozel nem valosaghu: the blu
[ Szerkesztve ]
-
-
lanszelot
addikt
"A negatív kommenteket légy kedves mellőzd........" Ez azt mutatja, hogy van valosaghu vr.
Amugy meg itt van akinek van, lassuk akinek fel eve megvan,azok fel veszik e heti 1szer. Mert ha olyan nagy szam akkor heti 1szer csak felveszik.
Csak annyit irtam, hogy el van tulozva a vr dolog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest