Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinstonWolf
senior tag
válasz Jack Oneill #26450 üzenetére
Tényleg mennyire a gépek lázadását szolgálja, ha azt szeretném elérni, hogy a telefonom este hétkor automatikusan beállítson magának pár dolgot...
Törlöm is azonnal az appot, nehogy a Skynet-et szolgáljam!!!!
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
hroberto
veterán
Üdv Urak!
Német Media Marktban vásárolt S7 Edge garanciája itthon is érvényes?
Köszönöm!Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Jack Oneill
veterán
válasz WinstonWolf #26451 üzenetére
En inkabb az emberi lustasagra ertettem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Jack Oneill #26455 üzenetére
Vagy feledékenység. Nálam legalábbis ez van.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Unalmas már ez sok (én vagyok a kivétel) szöveg,.
Ha neked nem kellenek ezek a funkciók, akkor nem használod, de nem írj már róla folyton, hogy ezen kellene gondolkozni. Ez a jövő, az meg nem állhat meg, mármint, hogy kitöröljék a segged például, ahogy fogalmaztad is, függetlenül attól, hogy én is hányok, ha valahova megyek, és mindenki a kicseszett buzifonját taperolja, de szinte mindenhol.Mindenki úgy használja, ahogy a legkényelmesebb, pl én sem szeretem csak azért felemelni, ha eltudok suhintani fölötte, hogy alapvető infók miatt bekapcsoljon és azt megtekintsem. Pl ettől is okosabb és kényelmesebb a telefont használni...
[ Szerkesztve ]
-
WinstonWolf
senior tag
Szerintem nem lustaság az, amikor az ember 8-tól éjfélig dolgozik, és urambocsáss este hét után már csak a barátaitól meg a családtól szeretne hívásokat fogadni pl... valahogy amikor százfelé áll a fejed ne ezen gondolkozol... Na mindegy kár veled vitatkozni látszik teljesen más világban élsz... Szerencsédre.
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
enginev3.0
félisten
Úgy döntöttem én sem várok tovább
Felrakom a BTU-s romot, hiába várok itt XEF vagy hasonlókra, megállt az élet
Már csak be kéne szerezni egy régi 6-os BTU-t hogy ha frissítem 7-re, ne másszon el a CSC[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz enginev3.0 #26460 üzenetére
Nyilván oka van, hogy megállt az update. Vagy szar az egész, vagy tényleg az S8-ra tökéletesítik inkább a rendszert és emiatt áll az S7 frissítése. Vagy mind kettő.
Egyébként, XEU-ra fel lehet ezt rakni egyből? -
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #26462 üzenetére
Kérdés
Ha felrakom a 6.0.1 BTU-t, akkor már nem kell odinnal felrakni a 7-est nem? Akkor jön OTA-n szépenA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz enginev3.0 #26463 üzenetére
Elméletileg így kellene működnie, ha minden frankó.
-
marquuard
veterán
válasz enginev3.0 #26460 üzenetére
Flashelés előtt vedd ki a SIM kártyát és úgy induljon a telefon. Ez beváltnak bizonyosult eddig.
PSN ID: marquuard
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz vadászcsiga #26466 üzenetére
Én nem tudok Samsung fejjel gondolkozni. Tehát a franc tudja mire volt jó... Itt is megoszló vélemények vannak a mai napig. Van aki szerint nagyon jó, van aki szerint nem jó, másnál ilyen meg olyan hibák jöttek elő. A legtöbbet inkább ezt olvasni a neten, hogy egyre több a probléma.
Ha valami eltántorít, akkor ez, hogy emiatt kipróbáljam. Számomra a stabilitás, elérhetőség az első és ezt a XEU nagyon jól "adja" ráadásul talán az egyik legjobb aksi idővel, de akkor is néha nagyon el tud gondolkozni, egy-egy valami megnyitásakor.
Ha most felraknám a BTU és a fentiek megszűnnének, akkor igazán pipa lennék, függetlenül attól, hogy gyorsabb lenne a rendszer. De ezt idáig még csak olvastam, tehát halvány fogalmam sincs, hogy mennyire állja meg a helyét, hogy a nougat egy jóval gyorsabb build.
Inkább maradok XEU-n, hátha kijön rá áprilisig...az meg szinte mindjárt itt van. -
-Maci-
addikt
Ezt a régió kódot pontosan honnan lehet előhalászni? Addig tudom, hogy "Az eszköz névjegye"-->"Szovtver adatok"
"Számomra a stabilitás, elérhetőség az első"
+1
Inkább le sem fogom frissíteni, ha nem lesz 100% pozitív feedback. Van a ráknak kedve újra minden vackot beállítni. Itt szívok már 3. hete, hogy minden olyan legyen ahogy megszoktam. (és akkor még az ERobot-ot fel sem tettem )[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz alcapone386 #26471 üzenetére
"Ha 100% pozitív feedback kell vegyél nokia 3310-est"
Nana!! Azért az Xperia Z3-on nem találtam fogást 2 év alatt, pedig ha valaki akkor én nagyítóval keresem a csomót a kákán... Vissza is sírom, de már késő bánat.
@enemi
Ezen belül pontosan hol?[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
enginev3.0
félisten
Azt írtátok hogy 7-es droid alatt nem lehet minden appot kitenni a kezdőképernyőre, nálam minden kint van, nincs is appdawer
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-Maci-
addikt
válasz alcapone386 #26473 üzenetére
De. Rendszeresen! Fürdőben mindíg nálam volt a zsebemben, meg szerettem vele a kádban jutúbozni (király volt az előlapi sztereo hangcucc). Az a telefon nálam 100%-os volt. A szamszung a lockscreen bug-gal jó indulattal 95%-os (és akkor nem vettem figyelembe, hogy a Z3 ehhez képest rakéta volt sebességben).
@Alcapone
A linkelt cikk és társai jogosak! Pofon egyszerű: Fogja a paraszt, nem zárja vissza rendesen valamelyik vízzáró sapkát-->telefon beázik-->paraszt megy reklamálni, hogy márpedig Ő.... Tehát mivel nem lehet eldönteni, hogy kinek a hibájából ázott be, inkább nem vállalnak rá garanciát. Érthető.
Nekem nagyon sok vizes kalandom volt vele és egy pillanatig nem paráztam, hogy esetleg beázhat.@enemi
Nekem PHE van ott... Az mit jelent?[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Köszi!
GSM Palota az oktogonnál.@Gerneer
"SmartSwitch -csel korábban készített mentéssel"Ezt pontosan hogy csinálod? Lehet, hogy tolok egy mentést biztos ami biztos... (sok fejtörésem van már a jelenleg belőtt állapotban...)
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz -Maci- #26476 üzenetére
Nem vita képp írtam. Neked volt sony-d én csak olvastam róla, hogy beázik illetve kollégám nyaralását árnyékolta be a beázása. Személyes tapasztalatom nincs. Én omnia 2 óta samsung-ot használok. S5 igaz döcögősebb volt, de beázni nem ázott be sohasem. S7e nél jelenleg azokat a hibákat nem tapasztalom amiket mások igen. SOT is hibátlan, nem akad, nincs bug. 7.0 érezhetően jobb. Lehet csak én vagyok szerencsés (le is kopogom) de nekem s7e közeli 100%.
-
-Maci-
addikt
@alcapone386
Nálam és egy kollégénál van egy olyan bug, hogy néha a képernyőt lezárva nem lehet azonnal feloldani. Egyszerűen nem reagál, mintha ki lenne kapcsolva.
Ez az egyik. Másik, hogy mint írtam a Sony fényévekkel gyorsabb volt minden téren.
Egyébként a Sony előtt nekem is volt Galaxy S3-am és nem véletlenül nem szamszungot vettem utána.[ Szerkesztve ]
-
barack1997
senior tag
Sziasztok!
Megjött a LED View Cover tok a telefonhoz, ez valami igen király holmi, csak azt kellene valahogy megoldani, hogy a messenger értesítéseit is mutassa, mivel a legtöbb kommunikációt ott végzem. Nem tud esetleg valaki valamilyen megoldást erre ? Köszi előre is.
-
enemi
senior tag
válasz barack1997 #26486 üzenetére
Monnyá má' valamit róla.... bezavar az iránytűbe ez is?
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
válasz barack1997 #26486 üzenetére
Nem lehet megoldani 6-os androidon, talán 7-sen, de az még nincs fent nekem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
enemi
senior tag
válasz barack1997 #26490 üzenetére
szóval van-e benne mágnes ?Mert betud zavarni az iránytűnek,és csak kómázik az helyett,hogy irányba állna rendesen.A z "ajtó" jobb felső sarka körül lehet megtalálni ha van...de asszem van,mert azt érzékeli a telefon tok ügyileg.
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
-
becikem
tag
válasz -Maci- #26482 üzenetére
Ne haragudj, de minden hsz-edben leírod hogy fényévekkel gyorsabb volt a z3. Most már írnom kell mert ezt nem tudom értelmezni. Valami nagy gond van nálad mert igaz, hogy én már 7.0n vagyok de bármire rányomok azon nyomban reagál. Ennél mi a fényévekkel gyorsabb? Gondolattól is reagál? Az sd kártyád milyen sebességű és mikor volt formázva? Az is tud ám anomáliákat okozni. Ha az jó akkor a teló tuti hibás. Egyszerűen értelmezhetetlen a fényévekkel gyorsabb sebesség nálam. Kikapcsoltad az animáciokat? Másnál mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
komzs
tag
S7 edge re rendeltem Ali-ról tempered glass t.
Egy nagy kalap szar.
Tudtam, hogy tok és üveg nem játszik együtt, de ez az üveg fel sem ragadt:
Tempered Glass
1,9 dollár volt, de kuka...
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik