Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Nem tud valaki _matt_ fóliát vagy glasst a telóhoz valahol, ami lefedi az ívelt részeket is, és nem a leggagyibb?
Előre is köszi!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
torokmate
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok ha volt már erről szó. Az lenne a kérdésem, ha T-mobile-os a telóm és frissítem független romra akkor a garancia elveszik? vagy bármi hátránya lesz? vagy hagyjam rajta a mostanit és várjam a frissítést azon? Előre is köszi!
-
Clubforum2
tag
válasz enginev3.0 #25279 üzenetére
De miért kellene bejelentkezni?
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
marquuard
veterán
válasz Clubforum2 #25304 üzenetére
Gondolom a feliratkozott csatornák miatt. Én is olyan appot keresek.
PSN ID: marquuard
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, gondolom senkinek nincsen sejtése, hogy a T-mobilos telefonokra mikor jön a hivatalos frissítés?!
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Skynet258
veterán
Totális hülyeséget azért ne beszélj, ha nincs rálátásod. Telenornál dolgozom, sem vágás sem csere után nem kapunk egy forintot sem, így ez nem tényező. Ha vágom, akkor egy tűzőgép méretű cuccba teszem, abban aztán a chip nem sérül semmilyen szinten. 2 évnél régebbi kártyát cserélhetek díjmentesen, ha kék színűt cserélek neked, akkor kapom az emailt, hogy mi a f*szért cseréltem díjmentesen. Ha meg a szabályzat szerint csinálom, akkor az ugye nektek ügyfeleknek 5100 bruttó. Én is sajnálom, és igen, drága, de én nem fogok fizetni az ügyfél helyett, mert ő nem ért egyet a Telenoros árlistával, és én jófej vagyok, aztán rajtam hajtják be.
Több tucat, ha nem több száz kártyát vágtam már, üzletszinten meg ki tudja... és egy sem volt még rossz a vágás után. Pedig tettem aztán mindenféle készülékbe, Sony, Samsung, iphone, amit akarsz...Egy lehetőség van, hogy kék microsimed helyett úgy kapj nanosimet, hogy az ügyintéző se szopjon utána... nem működik a kártyád/hibás/eldobálja a hálózatot/whatever. A többit a fantáziátokra bízom.
Sorry mert off topik a fenti, csak mi is emberek vagyunk, mi sem értünk egyet dolgokkal, de azért ne írkáljunk már baromságokat, hogy kinek miből van jutaléka. Persze, meg hobbiból b*szok ki az ügyfelekkel is, mert nincs jobb dolgom.
Legyen ki ON: wireless charger, a fast verzió; Ebay-ről rendelt már valaki, melyik eladótól kapok frankót? Itthoni árat nem adom meg érte, de 4-5k körül meglenne kintről, csak kéne tutira jó variáns, ami mondjuk gyári, és nem csak rászitázták a gyorstöltés szócskát...
-
RaveForce
veterán
válasz Skynet258 #25307 üzenetére
Erdekes. Telenornal sose dolgoztam. Ellenben vodanal es telekomnal. Elsonel vagas a kis "lyukasztogepben" utobbinal minden esetben sim csere..
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Meglett a kisz kékszég Nagyon cool! 6.0.1 MM volt rajta. Emirátusi rom. Smart switch-el gond nélkül felment rögtön a nougat!
Annyi a bibi, hogy UK töltő volt hozzá, dea boltban adnak majd egy átalakítót!
S5 backup is visszament rá 100%
Azt nem tudom, hogy a B20-at kezeli-e, de nem is fontosVideó itt!
Ezennel hivatalosan itt a táborban!
Üdv: -=Yogibear=-
-
gerner1
nagyúr
válasz Yogibear974 #25310 üzenetére
Nekem is tecc, az a szín. Grat.
-
Sziszak72
csendes tag
-
D4ni
őstag
Ha újra elolvasod a hozzászólást, arra akartam utalni hogy a vágás gyorsabban megvan. Na és pont az ilyen " gyorsan vágjuk meg a kártyát mert úgy sincs jutalék se így se úgy" hozzáállás miatt van nekünk szervizeseknek is annyi kellemetlen helyzetünk, mivel ti ( bocs nem általánosítok) , nem veszitek arra a fáradtságot hogy új kártyát adjatok a jólfizető ügyfeleiteknek. Az meg már persze az eszedbe sem jut,hogy az elzőző telefon illetve az új telefon sim olvasója ha már mininálisan is eltér akkor simán hibát generálhat a sim miatt, a korábban kialakult sérülések miatt( mint írtam: karc, repedés) Ja a másik, ha vágás közben sérül a kártya , ( mert ugye azok is egy idő után már nem pattintják ki a kártyát, olyan nagy hatásfokkal) akkor meg engem terhel úgyis az összeg... hány ügyfél lett már emiatt elhajtva... milyen érdekes, nem csak te dolgozol/tál szolgáltatónál tehát úgy szerényen: van rálátásom.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
600700
senior tag
válasz enginev3.0 #25279 üzenetére
Firefox bongeszo. Bejelentkezel aztan fut a hatterben a YT lezart kepernyonel.
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
viera
őstag
válasz Sziszak72 #25312 üzenetére
Mielőtt megvettem az S7 Edge-et én is olvastam róla,hogy szoftveresen ilyen meg olyan gondok vannak vele.Engem az ilyen már nem érdekel,akkor is ezt választottam.Általában azok mondják ezt akinek nem is volt ilyen telója.Sokan csak fikázni tudnak mondom ezt úgy,hogy régebben én is utáltam a Samsung-ot,de most is ezt venném.Fél év alatt semmi gond nem volt vele,pedig én melóban egész nap a telefont nyomkodom.Tavaly év végén volt 2 hétig i7 is,de visszaküldtem mert nekem jobban tetszik az S7 Edge.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Skynet258
veterán
"Na és pont az ilyen " gyorsan vágjuk meg a kártyát mert úgy sincs jutalék se így se úgy" hozzáállás miatt van nekünk szervizeseknek is annyi kellemetlen helyzetünk,"
Fuss neki még egyszer, mert ilyet sehol nem írtam. Sőt... Ha az ügyfél nem fizeti a kártya díját, kénytelen vagyok neki kivágni, nem? Vagy nézzünk egymásra bambán a pult két oldalán órákon át?
De be is fejeztem mert off, ha meg akkora rálátásod van akkor nem írnál butaságokat a jutalék miatt, maradjunk ennyiben.
-
korimv6
aktív tag
A legnagyobb hibája, hogy vagy memóriakártyát raksz bele, vagy második simet 😫 Nekem ebayről kellett rendelnem átalakítót a töltőhöz. Szerencsére van egy Tronsmart töltőm is, ami tudja a gyorstöltést.
Üdv a klubban (pláne a ritka Duososokéban 😉 )
Körbe zárt villám.
-
korimv6
aktív tag
Az egyetlen hibája, hogy nagyon törékeny! Ezen kívül semmibe nem lehet belekötni. Egyedül az oldalkáva nélküliséget kell megszokni, de tokban már ez sem furcsa. Én is nézegettem mindenféle teleront az edge előtt, de mind 150e körül volt. Én 145ért vettem teljesen újan kéz alól, igaz duos volta miatt bolti garis, de egy hónap múlva nejemnek vettem egyet 130ért, szintén teljesen újan kéz alól, hivatalos 1+1 év garival vodafone-os papírokkal. A legszebb, hogy az eladó 30ért vette a sok éve meglévő előfizetése mellé.
Tehát nem kell félni a készüléktől, mert ez a legjobb androidos telefon a piacon.
Körbe zárt villám.
-
gerner1
nagyúr
válasz Sziszak72 #25318 üzenetére
.... -Ez tetszik!
Ez a különbség, a két típus között. Külső méretben van eltérés, és az akku -ban, de ha kézben tartod mindkettőt, akkor a keret sem ad sok különbséget, és csekély mértékben az S7 kijelzője is ívelt, a hosszanti szélek felé ...[ Szerkesztve ]
-
viera
őstag
-
M_David
csendes tag
Nekem is ilyen ROM-mal jött a dual-os telefonon. Semmi gond nincs vele, nálam OTA-n frissült direktben. B20-at természetesen tudja :-)
OnePlus 12 / Watch 2 / Pad 2
-
Peat76
őstag
Ekkora vadbaromságot rég halottam, stabil, veszett gyors és a legszebb, semmi panaszom nincs rá, aki mást állít az a hozzánemértés vagy irigység jeleit viseli magán!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
stranger28
addikt
válasz -Maci- #25328 üzenetére
Whatsapp-ot nem tudom, nem használom.
Viszont az üzeneteknél az nem normális szerintem, nekem lecsúszik az értesítés plusz látszik a lezárt képernyőn, hogy jött valami. Beállításaidat átnézném az üzeneteknél, plusz külön az értesítéseknél. Egész jól testre lehet szabni mikor, hogyan és retjve jelenjen-e meg.
(#25330) Peat76: Nekem is ez az egyik legkiforrottabb telefonom. Ettől azért messze áll, hogy mennyi SW gond van vele. Következő mi lesz, nem jó az akksi, betörik a kijelző, ha leejted?
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Nekem tegnap a telenoros csajszi a kék microt kék nanora cserélte imgyen simán jófejségből gondolom vagy nem tudom. Rögtön megjelent a 4g+
Kártyámnak semmi baja nem volt csak annyi hogy hivatalosan vágás nélkül nem fért bele[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
-Maci-
addikt
@Stranger: Köszönöm szépen a választ!
@Sziszak: Azért az a vélemény, hogy sz@r, eléggé erős, ahogy a "tökéletes" sőt "a legjobb" kijelentések is. Én 1 hete használom a telót, előtte egy Sony Xperia Z3 volt.
A samsunggal előfordult már, hogy csak úgy kiadott egy értesítő hangot, nem értettem mire. A whatsapp üzeneteim mindíg beragadnak az értesítési sávban, miközben a sms-t ki sem teszi oda.
Én szeretem sokféle színben villogtatni a LED-et, erre LedBlinker Prot-t használok évek óta. Ma hajnalban ránéztem a telóra, villogot, nem nyúltam hozzá. Mire fölébredtem már nem villogott és volt két új üzenetem...
Ezekhez a bugok-hoz nem vagyok hozzászokva és így sokallom 172K HUF-ot, amit kiadtam érte. A Sony bugfree volt és villám gyors.
Egy szónak is száz a vége, nem hibátlan a telefon, de azért nem is "sz@r"!If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Galahed
senior tag
válasz Peat76 #25330 üzenetére
"aki mást állít az a hozzánemértés vagy irigység jeleit viseli magán!"
Azért ez igy egy kicsit erős... (bár nem veszem magamra amit írtál, csak a tények kedvéért irok)
Egy kicsit értek hozzá (úgy vélem). Tudok rootolni,FW cserélgetni és ha szükséges meg is teszem, IT végzettségű vagyok stb stb...
De : Szivesen megválnék a készüléktől (tavaly április óta használom) ha alkalmam lenne rá mivel nem vagyok elégedett vele. Sajnos a 2 év hűség akadályt jelent, igy eladni bizalmi kérdés... (adás-vételi papirt meg a szolgáltató kiröhögi..)
Mellette párhuzamosan használok egy felső kategóriás OFF készüléket (Android rendszerüt) de azt kell mondjam , hogy Nekem, ha nem is kategóriával, de jobban teszi a dolgát mint az S7 e. Bár én csak használom (munka) nem játszom, videózok vele. Stabilabb, nincsenek hivásgondok, nem is merül annyira, stb stb...
(jelzem a készülékem 2x volt a szervizben, másodszorra minden létezőt kimértek rajta és úgy adták vissza, hogy tökéletes. (meg persze állítsam 3G-re jótanács mindenhonnan ---- ha lenne mindenhol : vidéken meg is tenném, ha autózom az országban akkor érdekes módon 2G és 4G van a legtöbbször) Egy párszor ezt a dolgot leírtam, most nem fejtem ki unos untalan...
Szóval (persze ez teljesen szubjektív ugye) nagyon nem vennék S7e -t, ha tehetném megszabadulnék tőle. Bots, ha ez valakit igy sért (kedvenc telefonját szidom) de ilyen S7e tulajok is vannak a teljesség kedvéért.
-
Jano_023
őstag
válasz -Maci- #25334 üzenetére
Szia, azt nézd meg hogy be lehet állítani alkalmazásokra lebontva hogy jelenjenek meg az üzenetek. A beállításokban bemész és ott van olyan hogy értesítések. Ott tudod ezeket beállítani. Nekem direkt úgy van beállítva hogy ne látszódjon lezárt telefonon maga az üzenet, hogy más ne nézhesse meg.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
-
-Maci-
addikt
válasz Jano_023 #25339 üzenetére
Áááááá Megvan!
Az értesítéseknél a speciális beállítások között nem volt engedélyezve zárolt képernyőn! Ez lehetett a ludas! Köszi a tippet!
Adódott még egy kérdés: Ha beállítom "fontos"-ként, akkor "ne zavarj" módban ad hangjelzést, vagy csak a képernyő villan föl?
Illetve a Whatsapp beragadásának az okát továbbra sem találom...[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Jano_023
őstag
válasz -Maci- #25341 üzenetére
Alá van írva mit jelent. Még egy dologra kell figyelned. A telefon energia takarékos üzemmodba állít pár dolgot néha magától, persze előtte megkérdezni hogy szabad e, de pl nekem ha a WhatsApp energia takarékosba volt állítva csak akkor kaptam meg az üzeneteket ha bele léptem az alkalmazásba. Ezt is ellenőrizd le.
Beragadásra, próbáld meg hosszan rányomni az értesítő sávba ott nem lehet állítani rajta valamit?
[ Szerkesztve ]
-
-
-Maci-
addikt
válasz Jano_023 #25344 üzenetére
Fú, képet nem tudok felrakni, béna vagyok. Inkább körül írom
Szóval feloldom a képernyőt és föntről lehúzom az értesítési sávot. Ekkor a gyors gombok alatt megjelenik a whatsapp üzenet is, minden esetben.
Az zavar, hogy alapból jön egy felugró ablak, mikor whatsappot kapok. Eddig renben is van, csak hiba nyomok rá, hogy "bezárás", az értesítési sávban ott marad. Sőt, ha feloldom a képernyőt, belépek a whatsappba és elolvasom az olvasatlant, akkor is ott marad az értesítési sávban.
Nem ehhez vagyok szokva!
Sőt... Jön egy whatsapp felugro ablakkal. A zárolt képernyőről gyorsan pötyögök egy választ, de akkor is ott marad a már megválaszolt üzenet...
Eccerűen nem értem![ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
SonyNex7
senior tag
Imádnám ezt a telefont ha egy dolog nem lenne,alkalmi hálózat elvesztése.(jön az sms hogy nem fogadott hívás volt)
Most mióta kolléga által dolgokat letiltottam nem jelentkezett,eddig.
Sajnos ez több embernél is előfordul az oka nem bizonyított.
Ez miatt nem cserélem le mert keveset beszélek így nálam ez nem akkora probléma, és amúgy meg brutál jó telefon.A másik ennyi pénzért ne várj különleges minőséget.
Ugyanolyan gyakori a meghibásodás mint egy alsó kategóriás telefon estén.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik