Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemi
senior tag
válasz freezespider #25504 üzenetére
Neked. De látod,hogy van erre is igény. Nekem éppen mi esik kézre.
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
Sziszak72
csendes tag
válasz Jack Oneill #25492 üzenetére
Kicserélték a telót. Normálisak voltak.
Az meglepett, hogy az eladó azt mondta, hogy a S7 E hangminősége gyengébb, mint az A5-ömé...mert vízálló...ez ezzel jár....
Csak remélni tudom, hogy nem teljesen így van..
-
enginev3.0
félisten
Ez a nougat frissítés jól megállt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Keem1
veterán
Srácok, megrendeltem a szervizfutárt, kijelzőcserére megy a telefon.
Kérdések azokhoz, akik mostanában szervizeltették telefonjukat:
- kértem cserekészüléket, mit adnak?
- Budapesten a bejelentéstől számítva mennyi időt vesz igénybe a javítás? Esélyes, hogy még a jövő héten visszakapom a megjavított készüléket?
- mit adjak le a készülékkel? dobozában? miben viszi el a futár? a doboz kéne, csak akkor adnám le, ha vissza is kapom
- mostanság mennyire dolgozik hanyagul a szerviz? fontos lenne, hogy ugyanolyan épségben kapjam vissza, mint ahogy most van, ill, ne hanyagul megjavítva, összeragasztózva, karcolva adják vissza. makulátlan teljesen a készülékem, mintha most vettem volna ki a dobozból. mivel nagyon vigyáztam rá, szeretném így visszakapni.Előre is köszi!
-
marquuard
veterán
Nekem is kijelzőcserém volt, és abszolút kifogásolhatatlan munkát végeztek. Voltak fenntartásaim az elküldés előtt, de tényleg hibátlan, mint a gyári összeszerelés. Már csak az a kérdés, hogy a vízállóság továbbra is fennáll-e kijelzőcsere után. Erre még nem kaptam választ, de kísérletezni nem akarok vele.
PSN ID: marquuard
-
-
Keem1
veterán
válasz marquuard #25512 üzenetére
Ez megnyugtató, köszi. Kicsit én is parázok, viszont mivel prémium és egyben drága készülékem van, hibás kijelzővel se akarok együtt élni, inkább kicseréltetem.
Arról nincs dokumentáció, hogy milyen teszteket végeztek el javítás után? Mert ha nyoma van, hogy volt vízpróba, akkor nincs gond. Azt már itt említettem, hogy amikor hazahoztam a telefont, a kibontás, adatmásolás után kb. órákon belül ment is 10 percre a mosogatóba. Vízálló telefont vettem, nem akartam élesben kipróbálni ezt, úgyhogy gyorsan meglubickoltattam. Azóta már sokat volt vízben, és a kijelzőcsere után se mondok le erről. -
ShadowLac
addikt
válasz Sziszak72 #25506 üzenetére
Az s7 em é is gyengébb mint az s6 é.de ngyon figyelni kell hogy észrevehető legyen(gondolom a külső hangszóró ra gondolsz mert a telefonálásnál amit halgatsz az kb ugyan úgy szól.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Nospa
tag
Asrock Z77 Pro 4 M, Core i5 3300, gigabyte R9 280X oc 12Gb DDRIII 1600 Ram,Asus Wh222D moncsi
-
Leslie1966
senior tag
válasz enginev3.0 #25508 üzenetére
Biztos valami gubanc van, azért sunyítanak.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Yogibear974
senior tag
válasz freezespider #25488 üzenetére
A francokat! MM letörte az árakat! -15% lisaárból így->195.492.- SS 195.990.- cc.235.000.- helytt! Mivel a Samunak viszonteladója az MM,(Euronics, Extreme Digital, Tesco, illetve Auchan) így kénytelen volt lentebb vinni a saját árait, ha labdába akar rúgni! Konkrétan az MM jól megszív@tta az "anyacéget" az árpolitikájával!
Amúgy meg szimplán 1 év a gari +1 év samu! (+2 hó, ha regelsz., legalább is S5-nél így volt!)Üdv: -=Yogibear=-
-
Sziszak72
csendes tag
válasz Jack Oneill #25521 üzenetére
Hívás közbeni hangra értette!
-
Sziszak72
csendes tag
válasz Jack Oneill #25511 üzenetére
Óvatosan mondom, hogy igen!
-
vulnrea
aktív tag
Nekem is kijelző csere volt és gond nélkül ment mindent. Karácsony előtt pár nappal kaptam egy új készüléket, viszont most ezzel is probléma volt, így vissza kellett mennem az üzletbe. Mindkét alkalommal kaptam csere készüléket. Az első alkalommal S6 edge, legutóbb pedig S6 edge+ volt.
Budapesten kértem én is a futárt és 2 nap múlva már hozták is a csere készüléket. Azt adsz le amit akarsz, én a dobozában küldtem el a saját tokjában, vissza is kaptam mindent. Egy papírra írja fel a futár, hogy mit adsz le.
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
Keem1
veterán
válasz vulnrea #25528 üzenetére
Hálás köszönet
Akkor már minden tiszta, remélem, újjászületik a kicsike, mert a hiba ellenére maradéktalanul elégedett vagyok.Ti pedig, akik leendő tulajok valaha olvassátok ezt, nyugodtan vegyétek meg ezt a tetves telefont, mert nagyon de nagyon jó, kib@szottul elégedett vagyok vele, nincs olyan hibája, ami miatt mást kellene vennetek.
-
vulnrea
aktív tag
válasz Sziszak72 #25530 üzenetére
Vásárlás után főleg nagy fényerőn használtam, minden alkalommal. Kis beégés keletkezett, de nem volt vészes. Én mégis úgy gondoltam, hogy egy ilyen drága készüléknél ne legyen probléma a telefonomon. Gondolom lehetett még valami, mert egy újat kaptam helyette.
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
marquuard
veterán
Egyéni probléma, vagy minden fényforrásnál lesz egy "anomália" a fotón?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Krisz79
őstag
Gyári függetlenül ,gyári garanciával tudtok bestbuy vételi lehetőséget?
Esetleg azt megírná valaki ,hogy mennyivel érdemesebb 1 ilyen készülékre tenni a voksot sima s7 helyett?Köszönöm.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
vulnrea
aktív tag
válasz Krisz79 #25533 üzenetére
Ha számít a nagyobb kijelző, akkor az edge a jó választás. Akkumulátor szempontjából is jobb. Az én véleményem szerint külsőleg is szebb. Nagyjából ennyi, más érdemleges változás nincs a két típus között.
-
Sziszak72
csendes tag
válasz vulnrea #25531 üzenetére
Akkor vigyázok vele! Bár én minden amoledes cuccomat ( tabok, telók) általában 30-40% körül fényerővel használom.
Egy dolgot kérdeznék, hogy a kamera lencsén van védőfólia? ( most töltőn van, jó pár óráig rajta lesz...a visszavitt telefonon nem tudtam egyértelműen eldönteni.)
-
vulnrea
aktív tag
válasz Sziszak72 #25535 üzenetére
Nincs rajta védőfólia, ki van vágva a helye. Csak a hátlap védett, mikor kicsomagolod.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Sziszak72 #25535 üzenetére
Nem jellemző dolog, ráadásul sokat fejlődött az amoled. Nekem ez a 4. amoledes telóm és most először tapasztalok beégést. Az előd S4 háromévesen is kiváló, a tesóm használja. Az S7 is teljesen rendben van, most fogom szervizbe küldeni, de ha most, ennek tudatában kéne döntenem, akkor is ezt választanám.
Beégés előfordulhat, egyre ritkábban, mint a régebbi kijelzőknél. A technológia hátránya fokozatosan csökken, de a következő telefonjaim is amoledesek lesznek. -
ShadowLac
addikt
Most akkor jobb vagy rosszabb a 7es mint a 6 os????
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
tothl
addikt
Hat.. iden lehet kimarad a valtas....
-
Yogibear974
senior tag
-
Yogibear974
senior tag
válasz vulnrea #25531 üzenetére
Sajna a samu még mindig nem tud normális kijelzőt gyártatni! :-o Inkább oled-el kísérletezné! S5 is beégett cc. 2 év után! Pedig napközben is néha 70% volt a max. Garicsere lett a vége! Félreértés ne essék, nem azt állítom, hogy az S7 ugyanilyen lesz, de meg van rá a sansz! :-o Láttam szép bemutató darabokat, kék háttérnél! Egyenlőre most örülök neki! :-D
Full body ultimateshield fólia, nilkin szilikon kék hátlap. Nagyon zora kombó védelem ;-)Üdv: -=Yogibear=-
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik