Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Sikerült az imént leejtenem a metlakira a telefonom. A tok a sarkán elrepedt de a telefon érintetlen pedig a sarkát követően a kijelzőre landolt. Kell a tok srácok
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
zsola91
újonc
Sziasztok!
S7 Edge telefonommal lenne olyan gond, hogy miután bluetooth-on keresztül párosítom az autómmal átvált távoli SIM elérésbe ezáltal minden adatforgalmat így telefonálást is letilt a telefonon keresztül és csak az autón keresztül engedélyez. Tudtok erre valami megoldást, hogy kapcsolódjon is de tudjak a telefonról tárcsázni stb.? Nagy segítség lenne!
-
Zolika08
tag
Vissza került a package disabler pro a storeba. De nem lép be a programba. Sikerült valakinek esetleg belépni?
-
Zolika08
tag
BK package disabler van most fent új 450ft. Lehet érdemes lenne kipróbálni? Vagy esetleg valaki már próbálta?
-
SlayR
senior tag
Nekem már felkészítve a teló március végi árulásra...aztán április és S8 sőt lehet S8 Plus
-
cousin333
addikt
Próbálta már valaki az új United Kingdom firmware-t? [link]
Én kétszer is letöltöttem, de a 7-zip mindkétszer CRC hibát írt.Uppsz, mellé ment, nekem a sima S7 van, nem az Edge...
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
vakqaag
tag
sziasztok!
valami nagyon nem stommel a telómmal.
belaktam és meg akartam nézni a recoweryt,be is jött csak utána nem kapcsol vissza factory resetre se
custom binary blocked by FAP lock ezt írja kivalaki help
-
Zolika08
tag
Frissült a package disabler pro. Gyors volt a fejlesztőtől. Hála érte 😁
-
vakqaag
tag
Persze h a sajátomat írtam be a telefon hátuljáról de megpróbálom még egyszer hátha én csesztem el valamit
mert phone infoban írja az imei számot a sim 1 re ahol a kártyám van,a kettes viszont ki van nullázva de ha beállításokba megyek kiírja hogy sim 1 telekom és alá írja h ismeretlen.[ Szerkesztve ]
-
frefe58
tag
Sziasztok! Szerintetek melyiket érdemesebb felrakni a kijelzővédő sima fóliát vagy az üveg fóliát?
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
Beállítottam a telón automatikusra a "ne zavarjanak" üzemmódot. Úgy gondoltam, hogy ez csak a hangokat tiltja le. Tehát a LED villogtatás megmarad.
Eddigi szerény tapasztalataim alapján viszont ebben az üzemmódban egyáltalán nem szinkronizálódnak az emailek (Gmail app). Illetve mikor kikapcsol a "ne zavarjanak" üzemmód, akkor sem kapom meg a levelet.
A "ne zavarjanak" üzemmód egyedi beállításokra van állítva és a kivételezett alkalmazások között a Gmail be van kapcsolva.
Érdekesség, hogy pl a Facebook nincs hozzáadva kivételnek, mégis reggel ott figyel a villogás.
Egy szó mint száz: Nem értem a Gmailek miért nem szinkronizálódnak "ne zavarjanak" üzemmódban, illetve annak letelte után sem.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Dooonfrigo
tag
Sziasztok!
Mi az általános tapasztalat a teló garanciáztatásáról, ha a knox 0x1-en van? Hova érdemes ilyenkor vinni?
Üdv! -
válasz Dooonfrigo #26341 üzenetére
Tök mindegy, mert ezzel már ugrott a garancia.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kasya
nagyúr
válasz Dooonfrigo #26341 üzenetére
TMX-et javaslom, ok nem nagyon foglalkoznak a dologgal, ha hardver hibad van (pl. beeges).
-
Keem1
veterán
válasz frefe58 #26342 üzenetére
Ez tényleg jó tanács volt, mivel tényleg számtalanszor előfordult, és nem nehezebb keresni, mint új hsz-t írni. Útbaigazítottalak, nem pedig barátságtalanul válaszoltam.
És:
Regisztrációdkor elfogadtad az alapelveket, amiben a következő szerepel:
12. Jótanácsok, további szabályok / 2. A keresőt minden kérdésfeltevés és új topic nyitása előtt is érdemes használni.De hogy én magam se generáljam feleslegesen a hszeket, elárulom: nincs jó üvegfólia az S7 edge telefonokra, szóval marad a műanyag film fólia. Ezekből is vegyes a felhozatal.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz frefe58 #26346 üzenetére
Nemrég linkeltem be EZT
Jobb híján ilyennel kezeltettem le a telót elöl, hátul. A soroksári ósön korzóján állnak egy kis standdal, ahol sikerült alkudnom, így a komplett teló kezelése 6000Ft volt.
Hogy jó e, vagy sem, azt nem tudom. Mindenesetre van TÜV tanusítványa és az említett standnál nagyon lelkesen gyepálnak 1-2 bemutató készüléket kulccsal és egyéb karcoló eszközökkel.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
22balu
aktív tag
válasz -Maci- #26347 üzenetére
Én is megcsináltattam..és a múltkor le ejtettem a jégre a telefont...hát mondanom se kell két k***a nagy karc lett a vége.... szóval ez annyit ér mint halottnak a csók....igaz miután megcsinálták eltelt kb 3 hét (és azt mondták másfél évig jo... ) ...ha ér is valamit ez a réteg sztem max pár napig és utána lekopik
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik