Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seefried
tag
Sziasztok!
Használ valaki S6 vezeték nélküli töltőt? Azt vettem észre,hogy két állapot jelző szín helyett 3 van. Sötétkék,zöld,világoskék. Ráteszem a töltőre akkor sötétkék,pár perc múlva világosra vált át. A samsung oldalán is csak 2 színt irnak. Gyári s6 töltő.
KösziXiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
V.T.
aktív tag
válasz seefried #26058 üzenetére
Nekem 2 db van itthon. Én szerintem a töltőfejtől függ mert csak az egyik csinálja azt hogy megváltozik a kék színe egy idő után, de csak ha ugyan arra a kábelre van dugva.
Az egyik fehér színű az nagy ívben világít majdnem teljesen körbe. 0,35A-s töltőfejjel használom
A másik az fekete színű az szinte csak előre világít, az usb kábellel szemben. 0,85A-s töltőfejjel használom és ez vált másik színűre.
De ha a másikat kötöm rá akkor annak a színe is megváltozik szerintem a töltő áram miatt, de ez csak tipp.
Ja és elvileg mind 2 gyári, bár furcsa hogy a körcikk nem ugyan úgy világít.[ Szerkesztve ]
-
seefried
tag
Köszi mindenkinek a segítséget. Azt hittem már elromlott.
Xiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
Marquess
tag
Hali
Jól látom,hogy a Galaxy s7 edge Coral Blue elérhető Magyarországon,de csak Dual Sim és Lte verzióba?!
Amugy mi különbség van a Lte és a Sima Galaxy 7 edge-től?!Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
-
D4ni
őstag
válasz Száguldo #26064 üzenetére
Mi ez a téma?
Marquess:
LTE hivatalosan magyarországi, ha hallassz simáról akkor is erről van szó. A duálos pedig nem hinném,hogy magyar. Eddig csak az araboknál illetve Ázsiában van/volt.[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
barmar
aktív tag
Előfordult már valakinél hogy az AOD valakinél beégett? Vagy ez teljesen biztonságos 0-24ben?
-
D4ni
őstag
válasz Marquess #26071 üzenetére
Ebben az esetben dobj nekik egy emailt mindenképp, hogy legyen írásos nyoma és kérdezd meg tőlük, hogy európai készülék-e? Amennyiben igen, úgy lesz 1 év gyártói garanciád. Ha nem akkor bukta .
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
noxon
őstag
Sziasztok. Nézegetem ezt a szelfi kamerát.
Mintha kicsit nyújtaná az arcot vagy torzítaná.
Meg miért van az, hogy az elkészült kép tükör fordításban lesz a kamera képéhez képestWe live in a simulated world...
-
Keem1
veterán
Az első valószínűleg a nagylátószög miatt van (21mm gyútáv). Ha nem erre gondoltál, akkor kapcsold be a beállításokban a torzítás kiküszöbölést.
A másik pedig: minden szelfikamera ilyen, sokadik ótelefonom, aminél tükörképes a szelfikamera. Az okát nem tudom, de szerintem azért, hogy olyan legyen, mint amikor tükörbe nézel/fényképezed magad. Bosszantó, de bármelyik mobilos fotós appban egy kattintás (flip horizontal).
[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
válasz riczer #26086 üzenetére
De nincs fent sehol még regeditben sem találok bejegyzést róla!
Csak egyedul az install file van a gépen , de ha futtatni szeretném egyből ezt irja ki.
Probáltam kompatibilitást változtatni xp-re vistara semmi. Rendszergazda ként is futtattam úgy se indul el.Nem értem mitől lehet
-
nagyúr
Nem vártam tovább, felraktam odinnal a 7et. Szuper jó. Nekem nagyon bejön.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
viera
őstag
Szerintem ezt keresitek:
Lunar Eclipse Theme[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik