Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz Dr_Senkihazi #26845 üzenetére
De lehet. Töltsd le a Galaxy button lights appot.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Ez a pulzus mérés mennyire hihető?
Meg a stressz mérésA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
marquuard
veterán
válasz enginev3.0 #26854 üzenetére
Stressz mérés a pulzusod alapján kategorizál, szerintem hülyeség.
PSN ID: marquuard
-
enemi
senior tag
Na ezzel mit bohóckodtam! Tudom,hogy van az a funkciója,hogy lefelé fordítva,bejövő híváskor 2 másodpercig ráteszed az ujjad,és küld egy sms-t előre definiált szöveggel...na,de hol lehet ezt kikapcsolni? Én tudom,és ti?
[ Szerkesztve ]
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
enemi
senior tag
válasz Parallaxis #26857 üzenetére
Itt írta valaki,hogy pl a franciáknál csak "bevizsgált",hitelesített pulzusmérőt lehet használni...vagy valami ilyesmi. Mint ahogy a kamera zárhangát se lehet néhol kikapcsolni.... Ökörség.
-
törölt tag
Elég pontos...normál pulzusmérővel vetettem össze.
-
marquuard
veterán
válasz Parallaxis #26857 üzenetére
Na igen ezt akartam belőle kihozni, de nekem nem tűnik valami informatívnak, nyilván nem is kell készpénznek venni.
-
enemi
senior tag
válasz Leslie1966 #26865 üzenetére
De. Root kell hozzá... Ezért nem ugrálok a Nougatért.
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Glance Plust használ valaki?
Ha a gyorsképernyő típusa nem "Mindig bekapcsolva" opción van hanem a másik 2 valamelyikén, akkor a telefon töltése alatt hol megjelenik, hol eltűnik a kijelzett tartalom fél-egy perces gyakorisággal.
Megnéznétek, hogy nálatok is így van-e?
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
Helló!
Amikor kitörlök képet a galériából, akkor ott megemlít valami samsung cloudot, hogy áthelyezi az ottani lomtárba...ez hogyan érhető el ?
Ki szeretném pucolni ott is...Where can I find Cloud Recycle Bin? (Samsung Cloud)
megvan....
[ Szerkesztve ]
-
Akidobos74
aktív tag
válasz -Maci- #26804 üzenetére
Nagyon tetszik, köszi az infót!
Majd egyszer, ha eljutok Budapestiába csináltatok enyémre is.
Találtam videót -
Dr_Senkihazi
aktív tag
félnaposan mennyire normális,hogy másfél óra alatt 7-8%-ot merült a telefon készenlétben?azt olvastam,hogy jo az akkuja.néhány töltés után javulhat?
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
ShadowLac
addikt
válasz Dr_Senkihazi #26875 üzenetére
igen javul.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Sazsóti
tag
Azért ez sok.
. Cseréltetném a helyedben.
-
bandi0000
nagyúr
Napidroidon van egy link a messenger lite ról, minden sallang mentes, eddig jónak tűnik
Xbox One: bandymnc
-
marquuard
veterán
Nálunk zsinórban 2 S6-nál volt az, hogy első pár feltöltés után percek alatt leesett 90-95%-ra és mehetett újra töltőre. Szerintem kalibrációs probléma, pár nap után itt megszűnt.
-
-Maci-
addikt
Szia!
Nem mértem, így csak szubjektív megítélés alapján állítom, hogy 5-10 teljes merülés-töltés után valamivel jobb lett az akku idő. Az appok energiafogyasztásával eddig nem foglalkoztam, csak az alapokra koncentráltam, hogy úgy legyen beállítgatva, ahogy nekem tetszik.
Most kezdem a komolyabb munkát! Ma először megnéztem, 20:30-06:30-ig 10%-ot esett a töltöttség(nem nyúltam hozzá a készülékhez). Ezt próbálom most vissza fogni ERobottal.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Sazsóti #26877 üzenetére
Neked ez lett a rögeszméd? Egy kis hiba, merülés etc... és azonnal szerviz, vagy csere? Mit írtam múltkor?
Csak is az utolsó legyen ez az opció, hogy szervizbe rohangál vele a user, persze csak ha minden tesztet elvégezett és semmi javulás nem tapasztalható! Az pedig jó pár napos megfigyelés jelent, pl egy FR után. Egy cserével akár tényleg kifoghat egy selejtet. holott az övével valószínűleg szoftveres, bugos, beakadásos gond van. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz -Maci- #26881 üzenetére
Amikor én felraktam a XEU-t. Nekem is merült, két FR -t is csináltam, rögtön egyet, mikor felállt a rendszer, mert előtte elfejtettem, de azóta (már a rengeteg használatot figyelembe véve) nálam ez szinte nem is merül. Elképesztő akkuidőt produkál, tehát más telefon reggel 100%-ról levéve a töltőről nekem már dél körül tölteni kellett, ebbe meg még van este vagy 10%.
Átlagos használat mellett, szerintem ez simán elmegy 3-5 napot is!
-
Alexios
veterán
Sziasztok
Vagy fél éve kb leejtettem a telefont, az üveg a kijelzon elrepedt de különösebben nem zavart, mert a képet nem befolyásolta. Mai nap viszont egyszer csak főleg fehér tartalmaknal megjelent egy függőleges rózsaszín csík a kijelzon. Bár sejtem a választ, de van valami esély hogy ezt garanciaban javítsák, vagy úgyis az esesre kennék? -
magyarattila
tag
Sziasztok!
Szeptemberben vásárolt s7edge készülékemen ma reggel a képernyő jobb sávjában megjelent egy piros csík, ami folyton ott van. Láttam más is járt már így. Fekete független készülék Euronics-ban lett véve.
Jól emlékszem hogy ilyenkor vihetem samsung store-ba is meg vissza az euronics-ba is, vagy csak az euronics-ba vigyem cserére?
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
Zsolaf
addikt
válasz magyarattila #26885 üzenetére
Jobban jársz ha beviszed egy Samsung Smart & Prémium gyors szerviz pontba, a futárt várni kell. Onnan meg beviszik és vissza viszik ha kész nem kell várni sehol. Én eddig mindig futárt hívtam és most legutóbb így intéztem, kényelmes volt, csak max van pár várakozó az ügyintézőnél.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
"Átlagos használat mellett, szerintem ez simán elmegy 3-5 napot is!"
Azért erre kíváncsi lennék, hogy hogy csinálod! Nekem gyenge használat mellett 2 nap...
Egész nap mobilneten lóg. Szinkronizálja a gmailt, FB-t, időjárást. Van fönt Whatsapp, Viber, messenger is.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Sazsóti
tag
A meglévő fekete S7 Edgem mellé szeretnék vásárolni egy Dul Simes Blu Corall S7 E-et..
A gondom az, hogy ilyen verzió( ázsiai) csak GSM üzletben érhető el..
Partnero..Mobileshop..XXL..
Van véletlenül vkinek bármilyen pozitív tapasztalata bármely ilyen üzlettel kapcsolatosan?
Előre is köszönöm.
-
Zsolaf
addikt
válasz magyarattila #26887 üzenetére
Mindenképp! Ez elő fog jönni máskor is szerintem.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz marquuard #26879 üzenetére
mindenképpen kivárok jónéhány töltést.máskor is tapasztaltam már ezt,más telefonoknál,csak nem ilyen mértékben.
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
-Maci-
addikt
válasz Sazsóti #26889 üzenetére
Hát úgy nincs...
Az előző Sony-t már nem tudom melyik websop-ból rendeltem (nekik nem volt boltjuk). Hozzák-viszik garanciát vállaltak rá, de 2 év óta semmi baja nem volt a készüléknek. (ilyen hozzák-viszik garancia a legszimpatikusabb nekem, mert akkor nem kell utána futkosni).
Az S7-et a GSM Palota nevű boltban vettem az Oktogonnál. Relatíve "olcsó" volt és gyorsan kellett, arany színű...
Ha gond van vele, oda kell visszavinnem, de azért bízom benne, hogy nem kell.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz Dr_Senkihazi #26891 üzenetére
Ne felejtsd el időnként újra indítani a telefont! Az is segíthet, ha valami beragad. Én pl rendszeresen elfelejtem ezt Van opció arra is, hogy adott időközönként magától újra induljon.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
tag
Sziasztok,
Valaki tudja hogy az S7 Edge-re mikor jön a Android 7.0 Nougat ?Üdv Marci
-
Zsolaf
addikt
válasz Botos Marci #26894 üzenetére
Nem mondok rá semmit.
-
tag
-
gerner1
nagyúr
Néhány CSC -re már kiadták. Van CSC, amelyikre már frissítés is érkezett. A 98% -ra pedig majd valamikor érkezik...
-
magyarattila
tag
a legutóbbi cikk amit olvastam május júniust írt, az S8 megjelenés után.
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
tag
-
gerner1
nagyúr
válasz Botos Marci #26899 üzenetére
Mivel, hogy nincsen rá infó. Minden más pedig helytálló volt, tehát ha neked annyira fontos, akkor visszaolvasol, és felrakod azt, amit már kiadtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik