Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykettő
aktív tag
válasz Destroyer91 #25596 üzenetére
Szerintem inkább azzal lesz gond, hogy valamelyik programod beragad, jegyezd fel miket telepítesz és ha romlik az akku idő akkor haladj a telepített programok listádon visszafele és töröld a progikat nyilván ez csak újratelepítés után játszik.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
A szolgáltató függőség kiütése az alapvetően illegális?
Ha elviszem a telefont egy szervizbe, ahol mint szolgáltatás megcsinálják nekem, akkor ők ugyanazt a műveletet végzik el, ami mondjuk neten is elérhető bárki számára?
Ebből adódóan gondolnám, h nem lehet illegális, ha egyszer létező szolgáltatásról van szó.
Viszont ha tényleg nem az, akkor tudnátok adni egy-két tippet?
Létezik kockázatmentes formája ez s5830 esetén? Láttam, hogy system-ben kell hex editor-ral bűvészkedni, de sok helyen írták, h ezzel téglásítani lehet a telefont.
Vmint ha mégse lenne illegális, akkor miért veszik el a garancia?
Egyáltalán ezt nyilvántartják a Samsung szervizben, h nekem függő telefonom volt?
Köszi! -
-
vadkörte
addikt
válasz Teasüti #25602 üzenetére
Bizony vastagon illegális, kivéve, ha a szolgáltatóval ütteted ki a függést, persze jópénzért. Vidd el egy Samsung szervizbe, jó, ha ismered is a szervizest. Ha ők végzik, még a garanciád is megmaradhat.
Persze ez nem bujtogatás akar lenni, csak hangosan gondolkodtam...[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Teasüti
nagyúr
Más:
Milyen drivert és honnan kell felraknom, hogy a Win7 x64 hálózati adapterként kezelje a telefont?
Reverse tether-hez kellene, de nálam a win csak usb eszközöket (pl usb modem) hajlandó telepíteni, hálózati kártyát nem. -
xigris
őstag
válasz Teasüti #25608 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni egy ismerősömnek van egy ace telefonja szeretne jelly bean-t a telóra van már ebből használható verzió ha igen merre találom?
Esetleg egy leírás hogy kell feltenni,itt kell bootloadert nyitni mint a sony-nál?sajna a samsungot nem ismerem -
-
válasz xigris #25611 üzenetére
Stabil gyors van erre keress rá: CM7.2 Xperion v3 by ronin79. Igaz nem próbáltam még de sokan dicsérik.
Más: Az 1. hsz-t nem lehetne módosítani hogy belekerüljön pár főzött rom?. Sztem holnap újrahúzom és felteszem youtyubra a folyamatot. Lehet Xperion v3 lessz vagy csak a mostanit újra. Vagy van fönt már telepítős vidi? Mert ha van akkor nem töröm magam...
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
Bass
addikt
Sziasztok
Felraktam az lgcamera pro-t(a beépített nem tetszett) de egyszerüen nem értem,két külön gombal kell exponálni? Ha a progi exponáló gombját nyomom nem fókuszál csak lő és vakuzik,ha a kijelzőn bárhová hozzáérek fókuszál vakuzik de nem exponál csak ha pluszba rányomok a progi exponáló gombjára,cm7.2 és xperion v3 van fent,lehet az nem tetszik neki?[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
-
Chriss76
csendes tag
Le lehet valahogy tiltani a netes értesítéseket-reklámokat? Nem akarom, hogy a kicsiny 100MB/hó adatforgalmamat csökkentse illetve lassítsa a telót.
-
Probert75
addikt
Ha meg vana v4 zip-je, akkor simán megnyitod a PC-n és a system/app alatt megtalálod camera.apk-t és kimásolod. Root explorerrel meg bemásolod a telón a system/app alá és megadod neki a jogokat, majd újraindítod. Felül is írhatod, de jobb, ha az eredetit meg kimásolod onnan. És meg is van a v4 camerája.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Használ itt vki még Apocalypse Final-t?
Ha igen, vetne egy pillantást pc-re kötve usb-n, hogy milyen hardvereket telepít a gép bekapcsolt usb debug mellett?
Az a gyanúm, hogy hiányzik a Remote NDIS eszköz a rom-ból, vagy talán az Ace gyárilag sem támogatja ezt a funkciót?
E nélkül nem működik a Reverse Tether, ez a driver kell ahhoz, hogy hálózati adapterként kezelje a win a telefont.[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
Szóval haver nem elégedett még mindig.. akku használatnál 10 percet mutat neki 1 nap után is, és merül mint a titanik. Pedig kitakarítottam és fagyasztottam neki majd minden feleslegest, wifi is szakadozik. Utolsó gyári magyarrégióraosztottrommal.
Úgyh valami gb főzeléket néznék neki, de nem akarom végig túrni xda-t.Tehát ha lehet és megosztanátok velem pár linket ami bevált, és nincs steelblue és hasonló társai kinézete megköszönném.... szerintem.
-
Probert75
addikt
Xperion v3-ban USB kábelen nem tudom a teló netjét megosztani, csak wifi-n?
-
Keem1
veterán
válasz KurtCobain #25628 üzenetére
Ha véletlenül segítség kell, esetleg egy diagnózis nem ártott volna, használt rom, mit tettél meg eddig...
Egyébként hogy válaszoljak is: de, vannak páran -
Keem1
veterán
válasz KurtCobain #25630 üzenetére
Ajjaj, ezer bocsánat, figyelmetlen voltam, nem láttam, hogy valamire válaszoltál
Azt hittem, úgy próbálsz segítséget kérni, hogy a lényeget lehagytad.Jó, én el is teszem magam holnapra, már egy másik totyikban is hülyeségeket löktem
-
Grillo
őstag
Láma kérdés.
Raktam fel már régebben Link2SD-t, működik is, de így sincs túl sok helyem. Megkérdezem, hátha ez a hiba.
Ha linkelek, akkor hogy érdemes. A programot telepítsem az SD kártyára, majd onnan linkeljem, vagy a telefonra rakjam, és onnan linkeljem. Hogy spórol több helyet? -
porse
őstag
válasz KurtCobain #25628 üzenetére
Nem.. alap dolgokra csak, sms, telefon, kis facebook, de szóltam neki abból is vegyen vissza, használja böngészőből.
... szerintem.
-
KurtCobain
őstag
Nekem a memóriakártya merítette nagyon Link2SD megoldásnál, úgyhogy nekem ez lett volna a tippem. Akkor sajnos nem tudom. Esetleg ha van lehetősége mással akkut cserélni, úgy le lehetne tesztelni, hogy az akku halt-e meg.
Kalibrálást próbált már? Kmarci25 leírása hozzá.(#25631) Keem1:
Semmi gond, előfordul.[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
porse
őstag
válasz KurtCobain #25634 üzenetére
Persze próbáltam, úgy egy évvel ezelőtt .. azóta kiderült h kacsa.
Szóval még mindig egy bevált gb főzeléket keresek, cm7 et nem szívesen tennék neki.... szerintem.
-
nesh_019
senior tag
Üdv lenne egy fontos kérdésem és a segítségeteket kérném.
Nekem 2.3.6 T-mobile Hungary Android verzió van rajta. Gyári[Amikor vettem] 2.3.3 volt rajta.
Az a bajom vele hogy lassú az éledési idő.[Amikor indítom készenlétből,akad egy 10 másodpercig és utána gyors.]
Nincs leterhelve alig van rajta valami. Csak sok fénykép és videó van rajta de az a SD kártyán [8GBos]Azt szeretném megkérdezni hogy melyik a legjobb,leggyorsabb[Éledési idő/használati sebesség], jó aksi fogyasztás android verzió a tapasztalataitok szerint?
Ja és van még 1 problémám[térerő probléma] Samsung szervizbe elviszem akkor megcsinálják?
Honnan tudom megnézni hogy meddig van rá garancia?[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Keem1
veterán
válasz nesh_019 #25637 üzenetére
Csak tippek..
Nézd meg, nem fut-e valami erőforrászabáló task a háttérben. Alapesetben a gyári romok nem a leggyorsabbak, nekem inkább a híváslista ami lassú. Esetleg kipróbálhatsz a gyári TouchWiz helyett másik launchert. Nekem a Holo Launcher vált be, gyorsabbnak tűnik mint a TW volt.Térerő gond: ha rendszeresen, több különböző helyen (és nem egy kisváros egyetlen tornya vételkörzetében) is probléma van, akkor bizonyosan orvosolják a szervizben.
A garancia időtartamára meg javaslom a jótállási jegy alaposabb tanulmányozását
-
vadkörte
addikt
"Nekem a Holo Launcher vált be, gyorsabbnak tűnik mint a TW volt."
Nemcsak tűnik. Tényleg gördülékenyebb, még stock ROM-mal is. Kedvesem Mini-je a 600MHz-ével nem egy sebességbajnok. TW-zel szaggatott. Nem is kicsit. Holo-vel, ha nem is iPhone szinten, de sokkal gördülékenyebben működött/működik (ma már CM7.2-vel).
Üdv. V. Körte
-
krissz77
csendes tag
Üdv.
Egy olyan problémával kereslek titeket hogy pár órája vettem egy Galxy acet ami feltehetően vodás volt de most független. Na most csináltam rajta egy gyári visszaállítást. de eltünt a play áruház rajta és sehogy nem tudom előhozni rajta. Ebben szeretném a segítségeteket kérni..?Veszek iphone 3gs 4 4s 5 törött hibás külföldi függőt! +36-30-927-5070
-
krissz77
csendes tag
válasz quailstorm #25641 üzenetére
légyszíves segíts hogy hova telepítsem a fájlt
mert még nem vagyok benne az andropid világban..Veszek iphone 3gs 4 4s 5 törött hibás külföldi függőt! +36-30-927-5070
-
krissz77
csendes tag
válasz quailstorm #25643 üzenetére
nem, mivel ez a legelső robotos készülékem. eddig iosom volt csak ezért a sok kérdés..
Veszek iphone 3gs 4 4s 5 törött hibás külföldi függőt! +36-30-927-5070
-
krissz77
csendes tag
válasz quailstorm #25646 üzenetére
na szóval ezt az apk formátúmu fájlt kell rátegyem az sd-re és onnan telepiteni a telon..?
-
krissz77
csendes tag
válasz quailstorm #25648 üzenetére
meg volt a telepítés meg minden. de mikor rámegyek elkezdi tölteni és azt irja h valami hiba történt és csak a kényszerleállításra lehet menni. Van valami megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest