Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ambavir
aktív tag
válasz balazsbence #25251 üzenetére
Látod, nekem azzal nincsen bajom. De akk valószínű mindkettőnek elég, csak nálad a mobilos nem jó, nálam meg az asztali.
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Opere mini 4 ever. Míg nincs szükség scriptekre.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
ronin79
addikt
válasz Virág et. #25254 üzenetére
Beállítások-cm beállítások-felület-értesítési energia widget-indikátor elrejtése pipa majd widget gomboknál kiválasztod a megjeleníteni kívánt widgeteket és az elrendezésnél pedig sorba rendezed.
(#25243) egykettő
Telepítéshez készítettem leírást használathoz már hadd ne keljen. Integrált BLN patch nem azt jelenti hogy nem kell hozzá alkalmazás
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
Üdv
Lehet olyat csinálni hogy kernel illetve rom cserénél ne keljen már mindent az elejétől visszarakni? Az alkalmazásokat visszarakni úgy ahogy használtam? Macera hogy pl a böngészőm is ugrik rom cserénél a könyvjelzőkkel együtt és minden mást egyesével vissza kell rakni?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
ronin79
addikt
Kernelcserénél nem törlődnek az alkalmazások, csak amikor romot váltasz, ennek pedig része a factory reset, korábbi cuccokat törölni az esetleges hibák elkerülése végett. Használj Titanium Backupot, mented vele az alkalmazásaidat, adatokat és telepítés után visszáállítod (amíg dolgozik megiszol egy sört) vagy egyébb backup alkalmazást, Playen van választék.
-
egykettő
aktív tag
válasz ronin79 #25255 üzenetére
Értem én, nem tudtam, azt hittem ezt így már belefaragta valaki, de nem gond telepíteni a blnt. Nem használtam eddig cm romokat, azért értetlenkedek itt sok mindenen. Régen is votl ez a reccenés, gondoltam hátha van már megoldása.
szerk.: a merülési problémáim is megoldódtak kalibrálni kellett az akkut.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Tegnap este óta az Xperion v4 megy a telón. Nagyon szép, marha gyors rom (ez nem a "def", hanem a tunningolt verzió), az akkuidőről még nem tudok nyilatkozni, de majd nézem. Szóval szépen felment, az alapoktól kezdtem, multi csc-s Froyo, aztán XWKTM, CWM recovery és utána az xperion (és az ICS patch). Eddig gondom volt a Play-jel, most nagyon szépen megy, azonnal elkezdett mindent letölteni, kicsit meg is tréfált, mert visszaállítás közben el kellett mennem otthonról, ettől kicsit megzavarodott, de végül megoldottam (apropó: láttátok az új fícsöröket a Play-ben? Kívánságlista, meg lehet törölni az eddig letöltött alkalmazások listájából...). TB-vel visszaraktam a felhasználói alkalmazásokat, meg az adataikat, működik minden. És tényleg nagyon gyors. És nagyon tetszik a betűtípus, sokkal szebb, mint az előző. Ez a Sony-é, ugye?
Miután Ronin kérte a visszajelzést íme: zenelejátszásnál előjött a v3-ban tapasztalt hiba. Ha fenn van az Audiofx widget, akkor lezárt képernyőnél recseg és akadozik a lejátszás. Jegeltem az audiofx-et, úgy jó. Nekem nem nagy gond, mert találtam egy másik equalizert, kisebb, kompaktabb, semmi csicsa, és ugyanazt tudja, mint az audiofx (play-en nem találtam, de nem warez). És még egy dolog. Teljesen random módon a státuszbár ikonjai (térerő kijelzés, wifi jel, mobilnet nyilacskák) ciánról szürkére váltanak pár másodpercre, aztán vissza... Ezt nem tudom miért, mitől, mikor teszi (vagy eddig nem találtam meg az összefüggést). Nem zavar, csak feltűnt.
Egyszóval gratula!
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Bass
addikt
válasz ronin79 #25257 üzenetére
Most hogy felraktam ezt az xperiont a sima v4-t akkor mindenem eltűnt kivéve a telszámokat,hja jut eszembe megcsináltam az ext3 partot ,akkor azért tűnt el De lagalább most van 1 giga "belső" memóriám Ha viszont romot cserélek a titanium back up segít ezek szerint és minden visszaállítható,a sör már hideg
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
válasz kmarci25 #25263 üzenetére
Nem recseg úgy sem,melóba menet is szoktam zenét hallgatni ,most is épp úgy szól és erősítőre van kötve a teló,sőt sokszor megy a tune in is akkor sem recseg,viszont a cm7.2 vel nem volt restart ,a gyárival rommal igen és most ezzel is volt már 2x nálam meg ez jött elő,lehet hogy telófüggő a dolog?
-
Bass
addikt
Lehet olyat csinálni hogy a laptop és a teló közt wifis kapcsolatot hozok létre adatcsere miatt? A kékfog lassú,kábelezni meg rühellek
-
-
masteryoda
tag
sziasztok!
valamiért a samfirmware-re nem tudok bejelentkezni, valaki tudna valamilyen letöltési lehetőséget adni a legutolsó stabil 2.3.6-os ROMhoz? (2.3.6 S5830TMHKP1 vagy valamelyik más 2.3.6.)?
Fontos lenne, köszi szépen!- Yoda - "May the Force be with you..."
-
ronin79
addikt
válasz kmarci25 #25260 üzenetére
Köszönöm
Ami az audio fx widgetet érinti, friss telepítés után játszadoztam vele. Recsegés jelentkezett némelyik equalizertípusnál, viszont teljes mértékben megszűnt ha nem volt bekacsolva a rev opció a widgeten. Bass, VR, Equalizert lehet bármire állítani csak a REV legyen off állapotban. Jelenleg ez a hiba megszűnt, csak a baj hogy nem tudom mit változtattam. Firekerneleket próbálgattam, júnistól októberi változatig és fogalmam nincs mi javította ki.
Ha nincs aktív net kapcsolat az állapotsori térerő szürkére vált, júniusi achep témában ez még nem volt módosítva állandó kékre.(#25261) Bass
Igen, TB-bel mented az alkalmazásaid és telepítés után visszaállítod. Hogy érted h. megmaradtak a telefonszámok? Telepítéssel mindennek törlődnie kellett, úgyhogy normál esetben a kapcsolatokat is importálnod kellett mentésből.
(#25268) SANKADI
Ez is jó app, meg az Airdroid is de én mostanában inkább az ES Fille Explorert használom gyors fel-le töltésre telefon-pc közt. Tetszik és egyszerű benne a jobbra-balra huzogatós váltás pc-telefon tartalom közt és jó hogy az egész pc tartalmát elérem vele telefonról.
(#25269) masteryoda
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
válasz kmarci25 #25274 üzenetére
Nálam is pikk pakk merült de a battery calibbal megcsináltam amit kell viszont elötte a full töltést kikapcsolt állapotban csináltam azóta kibírt 1,5 napot mielőtt kikapcsolt,most ismét feltöltöttem majd meglátom ,ha egy napot kibír az nekem már jó nem várok többet egy ilyen telótol
-
vadkörte
addikt
válasz SANKADI #25276 üzenetére
Gondoltam frissítem az aláírásom. Immáron nálam is a v4 fut. Háát egyelőre érdekes. Nagyon.
Az volt a legérdekesebb, hogy elkezdte leszedni a telefon az összes valaha telepített app-ot, tudom, hogy ez nem Ronin műve, de kissé meglepődtem. Győztem leállítani, most épp szanálom őket a Play accountomból. Van mit.
A telefonkönyvem, 1-2 contact kivételével szintén lejött, szóval jó lesz ez. Akkuidőről mik a tapasztalatok (elsősorban a már belakott v4-eseket kérdezem)Üdv. V. Körte
-
Bass
addikt
válasz SANKADI #25276 üzenetére
Nincs szinkronizálva,én sem értem a dolgot,lehet hogy az sd kártya biztonsági mentését amikor visszamásolt az ext3 létrehozása után,akkor ő magától megtalálta a mentett névjegyeket? A cm7.2 felrakása után nekem kellett rávezetnem hogy melyik könyvtárban vannak.
-
Probert75
addikt
Állíts be az asztalin jelszót és azt fogja kérni. Ha nincs jelszó, akkor nem tud csatlakozni. Ja és meg is kell osztania könyvtárat vagy meghajtót.
Segítség a beállításhoz.[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz kmarci25 #25274 üzenetére
V3-ban más kernel van, a júliusi talán jobban bírja de nem futott rajta pár alkalmazásom úgyhogy emiatt maradtam az augusztusinál. Nálam olyan 21-26 óra az átlag. Ki kell próbálnod melyik lesz a legjobb számodra, az utolsó firekerneleknél megvan a 15% alatti gyors merülés, a júliusiban nem, de lehet alkalmazásfuttatási gond.
(#25280) Bass
A letöltési oldalon van segítség a beállításhoz, kell egy megosztott mappa a gépen, hálózati megosztást engedélyezni meg ilyesmi. Nekem ez megvolt alapból mert más eszközökkel is használom a megosztást otthoni hálózatban. -
vadkörte
addikt
Azt meg tudná valaki mondani, hogy tudom leszoktatni az alsó vezérlőgombok megérintésekori rezgésről?
Hmmm...
Sok minden érdekes... Hiába állítok be bizonyos opciókat, kilépés után "elfelejti" őket.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
ronin79
addikt
válasz vadkörte #25288 üzenetére
Bizonyos rendszerbeállítások módosítása után ajánlatos az újraindítás. Pl. témaváltásnál eltűnik az állapotsor, ilyenkor Torch ki-be kapcs., ez természetes de akkor is ajánlatos az újraindítás esetleges megjelenítési hibák elkerülése végett. Nem tapasztaltam még h. valamelyik beállítást nem jegyezte volna meg, de korábban ilyesmire sokan panaszkodtak Apocalypsenál.
-
-
Bass
addikt
Megvan hozzá kellett adni a Mindenkit is
-
SANKADI
aktív tag
válasz Probert75 #25282 üzenetére
Én nem a névtelent használom, ugyanis van egy médialejátszó és egy PS2 ami már csatlakozik a Win7-hez, ezért van egy közös felhasználó jelszóval védve, és így az összes egyébként is megosztott mappát látja a teló. Azt viszont nem tudom mi a lülönbség a LAN és a NET között, és az FTP is érdekes lehet.
-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
Probert75
addikt
válasz SANKADI #25295 üzenetére
Én passzolom ezt! Nem értek annyira ezekhez. Nekem wifi-n keresztül van a laptopom és az asztali PC-m itthoni hálózatba kötve, jelszó, felhasználói név minden miegymás meg van. Rokonom megmutatta hogy s mint, azóta magam is meg tudom csinálni valamelyest. A telót pedig wifin keresztül, csak esti böngészésekre és play-es frissítésekre használom.
-
Ambavir
aktív tag
Ma kiraboltak minket.
Offon vagyok totál.
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
- = Zk = -
félisten
-
Ambavir
aktív tag
válasz - = Zk = - #25298 üzenetére
Párom unokaöccse. Szinte családtag volt a házunkban. De szerencsére meglett a pénz, papírok, minden.
Csak a csalódás. Arra nincs arcocska itt a fórumon.
Ezért a totál off.Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Ambavir #25299 üzenetére
neeee..
te jóságos ég!
mindenesetre köszönöm, hogy leírtad pár szóban mi is történt valójában...
"sajnálom, hogy csalódnotok kellett..."[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...