Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XIII Ramses
aktív tag
válasz balazsbence #24897 üzenetére
Mennyiért vetted, milyen és hol? Ja és mennyit bír?
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
válasz ronin79 #24900 üzenetére
Gyárival néztem, és igen kiírja.
Előtte rákérdez, hogy mivel hajtsa végre. Telefonnal, vagy az Avast Number Validator-ral.Ronin, az Xperion tárcsázója nem támogatja a gyorshívás funkciót, vagy csak én nem találom meg? Amúgy a ROM szuper, már párom is célozgatott rá, hogy kellene neki valami hasonló a Mini-re...
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
balazsbence
senior tag
válasz XIII Ramses #24902 üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok,de én a telóval kaptam.
Mint írtam,mondhatni teljesen új,kb 1 órát volt üzemben.
Ez az origi gyári samu akksi. -
boss16
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Ace Duos készülékemen a telepített internetrádiók egy idő után kikapcsolnak. Valószínűleg a készenléti módban megszakad a netkapcsolat, mert a különböző letöltések is csak akkor indulnak, ha "aktív" a készülék. WiFi-s kapcsolatot használok és a beállítottam, hogy soha ne bontsa a kapcsolatot, ennek ellenére a probléma továbbra is fennáll. Valaki tudna segíteni?
A válaszokat köszönöm. -
boss16
csendes tag
válasz balazsbence #24909 üzenetére
Külön Duos topikot nem találtam, de gondolom a netes/WiFis kapcsolat mindkét rendszernél hasonlóan működik
-
ronin79
addikt
Kösz mindenkinek aki válaszolt, ezek szerint v4-ben sikerült ezt is orvosolni mivel gyári ill. Dolphinnal is ezt kapom
(#24903) vadkörte
Sajnos nem tudom megnézni mivel a 4-est tesztelem (amiből kis ízelítő itt)de azt sem tudom van-e ilyen funkció CM-ben. Köszi az elismerést, nekem most a jelenlegihez képest nagyon lassúnak tűnt, de lehet csak azért mivel mindig változtattam valamit.(#24908) egykettő
Nálam teszi a dolgát. Telepítés és beállítás után kell egy reboot h. törlődjön a cache, de ha ES Task Managerben törlöm újraindítás nélkül akkor is működik.[ Szerkesztve ]
-
egykettő
aktív tag
válasz ronin79 #24912 üzenetére
most toltam még egy beállítástés mégegy restartot megy, most megy faszán valszeg csak én bénáztam.
most az akkut nézem, első körben nagyon rossz volt a kijelzés 30perc alatt lement 9%ra aztán még 1,5 -órát ment a youtube videó kikapcsolásig, várok pár ciklust aztán meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
XIII Ramses
aktív tag
válasz balazsbence #24906 üzenetére
Főnök Úr! Én arra az akksira vagyok kiváncsi, amit külön vettél, hogy az milyen?
-
nesh_019
senior tag
Samsung Galaxy Ace[1] térerő problémáim vannak.
Házba ülök, hívnak és amikor felveszem lerakja a vonalat a telefon. Haverom ACE is ezt csinálja.
Szabad ég alatt jó.T-mobile-s vagyok. Újra raktam a telefont és nem javult meg a hiba.
Valaki tapasztalt hasonlót?
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
kmarci25
veterán
válasz ronin79 #24916 üzenetére
Jól néz ki az új, 4-es verzió. Tudom, hogy utálatos kérdés, de mikor számíthatunk rá kb.? Csak mert a play problémám még nem oldódott meg és ha pár héten belül lesz új verzió, akkor csak azzal együtt tenném újra a rendszert...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
vadkörte
addikt
válasz ronin79 #24912 üzenetére
Értem és köszönöm. Lényegtelen, megoldottam, úgy, hogy a kedvenc contactjaimat kitettem ikonra.
Nem lassú ez a v3, igaz még nincs egy hetes sem. Illetve lassan egy hetes. Egész kellemes a sebessége még a Stocklite v6/v7.0(1)-hez képest is. A stockról ne is beszéljünk... Ez a tárcsázó nagyon kellemes, majdnem szebb, mint ami a v3-ban van.A v4 mire (fog) épül(ni)? CM7; 9; vagy 10? (egy működő Project Butter-nek nagyon örülne a májam )
(#24919) Chriss76
Én az Avast tűzfalát használom. Amiknél nem szeretném, hogy kikódorogjon netre meg hirdetéseket töltikéljen, azoktól megvontam a netkapcsolatot.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
boss16
csendes tag
A 24907-re nincs senkinek ötlete?
-
ferike77
tag
Sziasztok!
most került hozzánk egy t-mobilos ace,kicsit fel turbóznánk,
most ez van rajta:alapsáv verzió XWKP7,
Gingerbread:XWKPU 2.3.3rootolnom kéne de mivel?
Milyen romot ajánlotok,ami tényleg jó és nem lagol?
A teló a lányomé,de volt S2-őm úgy hogy a romolás nem lesz probléma!
Köszönöm mindenkinek aki segítiPhone 15 Pro Max
-
Farkas86
senior tag
-
Farkas86
senior tag
válasz quailstorm #24926 üzenetére
Igen, gondoltam, csak ne rakjon rá semmit ami 5830i. :-)
-
ronin79
addikt
válasz kmarci25 #24918 üzenetére
Ha időm engedi hétvégére fent lesz, lényegében kész van, tegnaptól használom csak ez még darabokból lett telepítve - külön ics patch, pdroid, adrenaline, témák, stb. Beats audio-t még nem raktam fel és a kernelre várok javítást mert a tegnapi firekernel hibás csak non-oc verzió települ akármelyik lehetőséggel az augusztusi meg mintha jobban fogyasztaná az akkut.
(#24920) vadkörte
CM9-10 nálam nem játszik, xda-n van belőle több változat, de nem tökéletes egyik sem csupán témában külömböznek, a cm7 pedig stabil napi használatra.(#24922) Farkas86
A júliusi vo-1 nekem nem jött be a májusi helyett pedig jó váltásnak tűnik a hivatalos nightlyja.
Egyedüli úgymond hibája az állapotsorból nem működik a ledlámpa, viszont a Flashlight genius, amit használok tökéletesen. -
Farkas86
senior tag
Egy kérdésem lenne. Eddig a magyar 2.3.6 os rom volt mindig alapnak, és az lenne a kérdés, hogy a spanyol rom jobb-e annál?
-
Probert75
addikt
válasz Chriss76 #24919 üzenetére
Ha a free dolgokkal jönnek a reklámok, akkor van valami progi rá, hogy mivel tilthatók. Nekem nincs olyan dolog telepítve, amivel jönnek a felesleges reklámok. Ezért nem tudom a progi nevét, de ebben a fórumban biztos megmondják.
-
kmarci25
veterán
Kicsit off ide, de érdekes:
Az igazi feketeleves azonban csak ezek után jött. Két, ma is jól ismert telefon is felbukkant Android 4.2-t futtatva, amelyek közül az egyik az Xperia Arc S, a másik pedig a Galaxy Y. Az utóbbi kifejezetten nem egy erőbajnok, így könnyen lehet, hogy a Google teszteli, hogyan teljesít az új OS régi hardveren, illetve olyanokon, amelyek az alsó kategóriát erősítik.
Sony Xperia Arc S – LT18i
Linux; Android 4.2; LT18i Build/4.1.B.0.43
Linux; U; Android 4.2; de-de; SonyEricssonLT18i Build/4.1.B.0.431Samsung Galaxy Y – GT-S5360
Linux; U; Android 4.2.4; en-us ;GT-S5360 Build/GINGERBREAD
Linux; U; Android 4.2.4; en-us ; GT-S5360 Build/JELLYBEANKövetkeztetéseket még nagyon messzemenő lenne levonni. Számos darab hiányzik még a Nexus és az Android 4.2 kirakóból, de jelenleg úgy tűnik, hogy a Google igen széles palettán teszteli az új operációs rendszert, és könnyen lehet, hogy néhány olyan telefon is magáénak tudhatja majd, amelynek a frissítéséről valószínűleg soha nem is álmodtunk volna - hivatalos úton legalábbis.
Ha megkapnánák a 4.2-es Androidot (amire vajmi kevés esélyt látok egyébként), akkor azért nagggggyon nagyot néznék...Forrás: Esti logbányászat: Android 4.2 számos eszközön, felbukkan a Motorola Occam és Manta
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
válasz ronin79 #24928 üzenetére
Mondjuk a CM honlap szerint sem támogatott az ACE a CM9 és CM10 projektben.
Mi mindenben lesz majd más a v4, mint a v3?
(#24933) flash
Ronin által módosított CM7.2.
Üzemidő: nálam még bejáratós és sokat is baszkurálom, így ~2nap
Hátrány: újra kellett telepítenem a belakott, bejáratott Stocklite v7.1-et. De megérte
Érdemes-e váltani? Ezt Neked kell eldöntened. Nekem megérte.(#24935) kmarci25
Nafene.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
sb
veterán
válasz vadkörte #24881 üzenetére
Köszönöm.
Felraktam tegnap, eddig megy szépen.
Két dolog volt amibe belefutottam.1. Egy file-os romot feltéve csc és egyéb hibákat kapok az elején. Visszaolvastam, erre egy 5 file-os rom felrakását ajánlották. Feltettem egy régebbit, fel is ment hibaüzenet nélkül, de amikor a frissebb 1 file-ost is fel akartam rakni rá akkor megint jött a cscs hibaüzenet. Ez így normális? (azóta felraktam rá az Xperiont és nincs gond, de furcsa, hogy nem oldotta meg a problémát. Máskor ez a módszer segített, hogy 5-ös ment fel először majd az a frissebb hivatalos rom)
2. A Titanium wifi beállítások restore-ját megszívtam. Nem az első eset, úgy látszik a CM romok erre érzékenyek. A lényeg, hogy ha restore-t nyomok onnantól nincs wifi. Csak a rom újratelepítése segített. Erre nem árt figyelni.
Egyébként most hasít a rendszer a StockLite 7.1-hez képest. Persze az elején az is gyorsabb volt, kíváncsi leszek mennyit lassul majd, de eddig nagyon korrekt. Mondjuk az igazi egy ICS alapú rom lenne sebességre. Múlt héten ZTE Blade-re tettem fel ami alapból lassabb volt GB-vel, mint az Ace. ICS-vel viszont gyorsabb lett az Ace-nél. Még az Xperionnál is.
Láttam, hogy vannak CM9-10 kezdemények, de tényleg elég harmatosnak tűnnek Ace-re a leírások alapján. -
Skatysuti
tag
Üdv mindenkinek
Olyan kérdésem lenne hogyan tudnám beállítani hogy amikor felrakom töltőre a telefonom akkor jelezze egy hang hogy elkezdte a töltést illetve mikor töltött fel.
Mint a gyári rendszerben is volt.
Most cm-7-20121007-NIGHTLY-cooper.zip ezt használom. próbálgattam de nem sikerült valakinek valamit ötlet?Szép napot
ASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro Galaxy Watch 6 class
-
vadkörte
addikt
válasz Probert75 #24940 üzenetére
Ez lenne az. Pl, jelzi, ha feltöltődött az akku. Be lehet állítani azt is, ha nem húzod le a töltőről milyen időközönként prüntyögjön újra.
Üdv. V. Körte
-
Shurycen
tag
Srácok!
Xperion V3-mas romom van, végre sikerült patentra belőni, de van még egy apró problémám, mégpedig az, hogy használat közben egyszer csak az akku leugrik kb 67%-ról olyan 30-ra ez mitől lehet?
-
- = Zk = -
félisten
halihó.
igaz, nekem az i változatom van, de a kérdésem ink általános lenne
adott egy nokia 6300. lekéne menteni róla smseket és telszámokat, hoyg aztán azt feltudjam hegegszteni a Galaxy-mra...kérdésem az lenne, miféle programmal/app.al tudnám ezt megoldani?[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kmarci25
veterán
Ronin: xperion v3-ban törölhetem a dalvik cachet? Néhány belső memória növelő script nem szereti ha a dal okot piszkálják... Ez mit szól hozzá?
-
tamasgal
senior tag
Srácok, nem a sima Ace-ra hanem az i-re gyárinak kinéző, de extra stabil főzelékre volna szükségem, mert asszony gyári softja dobálja a wifit, stb.
Mit ajánlanátok? (Enyhe csicsa belefér)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k