Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
NEm tudom mi van, de a kép szerint feltettem a V3-mat, de mikor újraindulna, bejön egy android felirat és lemegy a fényerő és nem csinál semmit.. Most mindent elölről kell kezdenem? Factory reset meg wipe cache megvolt.
Felraktam a patch-et is de továbbra is bugzódik..[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz balazsbence #25452 üzenetére
azmiaz Egyébként jó hogy nincs benne a leírásban..
Galaxy Fold 4
-
balazsbence
senior tag
-
Ace owner
addikt
válasz balazsbence #25454 üzenetére
- Recoveryben navigálj az "advanced" menübe
- Particion SD card
- Itt kell kiválasztanod a programoknak szánt helyet. (én 512Mb-ot adtam meg, nekem 8Gb-os kártyám van)
- a következőnél a 0-át (nulla) kell választani.
Minden adatot töröl az Sd kártyádról!
Ha végzett a formázással:
- lépj vissza a menüben és menj a "mounts and restore" menübe itt formatáld le a "/sdcard és a /sd-ext particiókat.
Ha készen vagy nyomj egy reboot system now-t!Ezt csináljam akkor?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz balazsbence #25456 üzenetére
Amig irtam addig megcsináltam, de még nem jó, hogyan tovább?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
elfelejt
aktív tag
Melyik romot ajánljátok Acere? Vagy az alap romot hogy lehet feltúrbózni? És az Odinhoz az .OPS fájlt hol találom?
S5830i-m van, csak abban a fórumban nem túl aktívak.. :I -
Ace owner
addikt
Már jó, köszi a segítséget!
Galaxy Fold 4
-
Bass
addikt
Törölni nem tudom a régi HOLO-t és az új meg nem megy fel addig,kiírja hogy cserélje a rendszeralkalmazást ,el is indul a telepítés de a végén kiírja hogy nincs telepítve
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Probert75
addikt
válasz Ace owner #25461 üzenetére
Örülök, hogy sikerült! De figyelmesebben kellene olvasnod a képet, amit adtam telepítéshez! Ott van benne, hogy "Telepítés menete: (Feltétlenül szükséges ext3 partíció megléte az SD kártyán!)".
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
Megkeresed minden öszetevőjét és mechanikusan törlöd, vagy használsz rá egy kicsi app-ot. "Jegelni" is tud, a "Disable" felel meg a jegesélnek.
Utána a Zeam-en keresztül telepíted a Holo-t, rátelepíted a kiegészítést, ezután mehet ráa frissítés. Majd alapértelmezettnek állítod be, a Zeam-et ez után jegelheted is. Én nem töröltem, jól jöhet bármikor.(#25455) Ace owner:
Ne is törődj vele, hogy az első kép közepén ott virít, szép pirossal kiemelve.TELEPÍTÉS MENETE:
Feltétlenül szükséges ext3 partíció megléte az SD kártyán!ui.:
Látom Probert75 kartács gyorsabb volt...[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Bass
addikt
Miért van az hogy a teló bekapcsolt állapotában kiírja hogy feltöltve viszont ha kikapcsolom még tölt egy ideig és jóval tovább ís bírja?
-
Teasüti
nagyúr
Az normális, hogy az FM rádiónak akkora alapzaja van (az induláskori reccsenést és a bluetooth felesleges erőltetését nem is merem említeni ), hogy belefájdul a fejem? De komolyan, elnémítva is olyan alapzajt tol a fülembe, hogy az vmi rettentő. Ez hardveresen ilyen kritikán aluli szar, vagy szoftveres bajai vannak?
A töredék értékű Montém körberöhögi az Ace-t rádiózásban.
Annak erősebb a vétele, nincs alapzaja, eszébe sem jut bekapcsolni a BT-t, van RDS és automata keresés.
Na Ace ezek közül mindegyiken megbukik.Apo final van fent; az összes CM-en ezt csinálja?
Van alternatívája a gyári alkalmazásnak? Ez a buta primitív program nem hogy RDS-t, de még auto keresést sem tud.[ Szerkesztve ]
-
oz82
senior tag
Sziasztok.
Milyen APK val tudok redszerszinten karbantartani? felesleges filék stb. törölni (nem dalvik és nem alk. cache hanem a többi szemét!)
Alig van fenn vmi és szinte nincs szabad helyem!(Wipe megoldanà mert a sajàtomon megcsinàltam és miutàn visszaraktam mindent 2x annyi szabad helyem lett de most nem akarom...)
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
Skatysuti
tag
Szép estét sokat olvastam hogy többen használjátok az említett CM7.2 Xperion v3 illetve v4 et. honnan tudom letölteni valaki esetleg tudna adni linket és kipróbálnám kernellel együtt. Nagyon köszönöm előre is szép estét
ASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro Galaxy Watch 6 class
-
Bass
addikt
Teljesen felesleges bárkit is szidni nem értem mire jó ez,raktad volna be a linket ahogy lentebb egy kolléga tette,én lassan 10 éve itt vagyok a PH-n de a kereső nem mindig működik jól,illetve nem biztos hogy jól keresi/keresem.A kioktatás helyett inkább segítsünk egymásnak.
KöszönömAmúgy az ilyen dolgokat(rom,kernel stb) miért nem lehet berakni az első hozzászólásba,mindenkinek egyszerűbb lenne ha időnként frissítve lennének.
-
Bass
addikt
válasz Teasüti #25476 üzenetére
Ha mindenki leszarja akkor miért probléma ha valaki kérdez,válaszoljon az aki tudja a választ a többi meg olvasson tovább Nem azt mondom hogy minden változtatást bele kell írni de ha vannak olyan kernelek,romok (pl cm7,Xperion v3-v4 stb) amik jók akkor azt érdemes lenne ott közzé tenni. Hát belinkelni és egy kis leírást mellékelni nem olyan nagy meló nem jár napi szerkesztéssel sőt talán ha 3 havonta érdemes lenne az összeszedett tapasztalatokat beírni,sokat dolgozom de bevállalnám csak vannak nálam nagyobb tudósok pl: ronin79 én meg lehet valami hülyeségeket írnék,de ennyi beleférne.
-
elfelejt
aktív tag
S5830i
valaki sűrgősen segítsen!:S Tegnap felraktam a rebution romot, ma reggel újraindítottam a telefont, és nem akar működni.. bekapcsolom, lefagy pin kód kérésnél...
Odin-t nem nagyon értem, mert nem akarja megcsinálni a telefont... pedig a RECOVERY és a Donwload mode megy:S HELP valaki aki tud.. -
Pajoz
őstag
Attól, hogy ritkán írok ide én folyamatosan olvasom a topicot. Kb minden tizedik kérdés hasonló témájú és kiveri olykor a biztit.
Én ugyan "csak alig több, mint őt éve" vagyok tag, de tudom mi az a segítség nyújtás. Ha nem tűnt volna fel ott egy link a hsz-emben. A 11. postban megtalálható a v3 linkje, a 29.-ben pedig "Ronin féle linkek", azaz a v4.
Akkor mi is a para tárgya?
Részemről téma off. -
Keem1
veterán
válasz elfelejt #25478 üzenetére
Inkább itt tedd fel a kérdésed:
S5830i topicEgyébként ettől függetlenül megpróbálhatnád, hogy akksi ki, majd be, utána recovery-ben minden wipe.
[ Szerkesztve ]
-
gyurika981
tag
Sziasztok!
Mi a legutolsó rom ace-hez amit feltudnék rakni odinal? Jelenleg 2.3.3-as android van rajta t-mobilos!
Tudnátok esetleg egy letöltő linket dobni hozzá és a hozzávaló ops fájlhoz is? Ha egy fájlos a rom akkor is mehet simán fel a rom? -
balazsbence
senior tag
válasz gyurika981 #25481 üzenetére
keress...
-
gyurika981
tag
válasz balazsbence #25482 üzenetére
Én ezt találtam xda-n XWKT7
Ez a legújabb?
-
quailstorm
nagyúr
-
porse
őstag
Na jókor jöttem, haver megkért h tegyem rendbe az telefonját. Nekem is a legújabb rom kéne. XWKT7 - ő lenne az akkor?! sammobile on látok újabbat is csak nem magyarra kiosztva.
Illetve az első hsz.ben lévő rootzip jó rá?, meg egy kp6 van rajta, 2.3.3 asszem, arra is?![ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
SANKADI
aktív tag
válasz Teasüti #25470 üzenetére
Nem normális....
Én nem használom szerencsére az FM rádiót, most próbáltam ki. A lakásban 0 térerő, kimentem, egy nagy rakás sz....r, óriási zaj, hang alig valami. Szóval aki rádiót akar hallgatni, ne ilyen romot tegyen fel. Ez most az összes CM velejárója? Mert szerintem a kamera is rosszabb, mint a gyári, a különbség, hogy erre már nem tudtam ráerőltetni a gyárit, mint az ICS Finalra és S'periance-re. Mindegy, nekem a rádió nem kell, a kamerával megbarátkoztam, elmegy, a ROM egyébként pedig jó. Nincs valami patch vagy fix a rádió javításhoz?-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
egykettő
aktív tag
válasz SANKADI #25487 üzenetére
a reccsenés minden cm velejárója, én a fővárosban hallgatok vele rádiót a reccsenésen kívül nincs vele semmi gond. Én is kérdeztem, hogy nincs-e valami fix hozzá és nagyjából le lettem ugatva hogy én vagyok a hülye és hogy használjam jól, tehát ennyi van ,hogy először bekapcsolod és majd csak a reccsenés után teszed a füledbe.
Ez a jelenség CM romoknál "természetes".[ Szerkesztve ]
-
SANKADI
aktív tag
válasz egykettő #25489 üzenetére
Ez nem csak reccsenés, egyszerűen nem akart megszólalni az adó, de mondjuk jó hideg volt kint rövid ujjú ingben, majd még próbálom. De itt nincs akkora térerő, Orosházán lakom és Szentesről jön a jel. De kint a többi teló gyönyörűen szól, egy-két adó bent is. Nincs vész, nem használom, ez csak olyan teszt most. De adókeresés nincs, az elég nagy szépséghiba.
-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
SANKADI
aktív tag
válasz balazsbence #25488 üzenetére
Lehet a V3-ból kellene kioperálni a rádiót? Más lenne? Persaze mindek ha nem kell. Inkább törlöm és nem idegesít.
-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
-
Ambavir
aktív tag
Valami nem jól van. Folyton újraindult, egyebek. Most kapott egy gyári vissz.-t, még most is.
Ötlet? Ronin V3-ja van rajta.
Épp most szépen bezáródnak az alkalmazásaim. Még a rommal együtt települtek is.[ Szerkesztve ]
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Ambavir
aktív tag
válasz balazsbence #25495 üzenetére
Köszönöm. Esetleg van linked, hogy ne kelljen keresgetnem?
Tudvalevő, hogy először az új, aztán töröljük a régit. Itt is?
[ Szerkesztve ]
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
Probert75
addikt
válasz Ambavir #25498 üzenetére
Nekem csak az újratelepítés oldotta meg. Első telepítéskor ugyanezen problémám volt. De azóta semmi gondom a v3-mal. 1x a GO Launcher nem akart menni rendesen rajta, mert semmire nem reagált. Szerencsére sikerült 10 perc alatt eljutnom a lassú menüben, hogy a Holo-t feltegyem. Majd újra telepítettem ugyanazon GO-t. Lekopogom, azóta jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket