Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
T-mobilos vagyok, a telón xperion v4.1 van. 0.facebookozni szeretnék, tűzfalnak az avastot használom. Beállítottam egy új hozzáférési pontot: Név: Web, APN: wnw, azonosítás típusa: PAP, APN típusa: default. Bekapcsolom a mobilnetet, de nem működik, az ikon sem jelenik meg az ért. sávban. Mit ronthattam el? -
SANKADI
aktív tag
válasz csaba17 #26351 üzenetére
Olyan gondom nekem is volt Xperion V4-nél (az van most is fent), hogy ha lekapcsolom a Wifi-t, nem akart a 3G bekapcsolódni. Azután rájöttem ne a felső parancssort használjam, hanem bele kell menni a menübe, Wifi ki, majd a mobil résznél 2G ki ha be volt kapcsolva, és ezután 3G be, és így már elindul. Kikapcsolásnál pedig nem akar a parancssorból mindég kikapcsolódni, ezért ekkor is bele megyek a menübe. Olyat viszont még egyetlen egyszer sem tapasztaltam, hogy hívni sem tudnak.
-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
flash-
veterán
válasz Farkas86 #26452 üzenetére
ja igen jogos
arra gondoltam csak nem fejeztem ki yólSankadi meg akit érint.
Én ezzel a programmal szoktam váltani 2g/3g között.
betelepszik a rolóba és nem kell mindig bemászkálni a menübe.
Sok 2g-3g váltó progrit teszteltem,de normálisan ez müködött nálam úgyogy ezt használom mai napig.[ Szerkesztve ]
-
marcee
addikt
Sziasztok,
Egy vodafone-függő Ace-szel gyűlt meg a bajom. (v2.3.5). Kies nem képes kapcsolódni a telefonnal, illetve végtelenítve próbálkozik (WinXP SP3, Kies legújabb, minden frissítve).
Mi lehet a megoldás?\m/
-
ronin79
addikt
válasz flash- #26450 üzenetére
Ezt az okosságot amúgy hol olvastad? Odinnal gyári, aztán cwm majd root???? Még talán fordítva lenne értelme ha valaki simán a gyárit akarná használni roottal, de hogy utána egy custom romot telepít ez tiszta fölösleges Odinnal gyári-cwm-és mehet a custom rom ami úgyis rootolt és ha stock akkor van format system opció benne tehát a rootolás előtte nagyon fölösleges.
(#26463) macsek18
Nem igen szokás odinnal cwm-et telepíteni, simán a 3e recoveryből telepíted ezt is.
-
xxxthrief
aktív tag
Valaki nem tud olyan rom-ot aminek semmi baja nincs megy a kamera ha hívnak csörög zörög olyan mint az alap csak persze gyors is. meg ha nem gond akkor dsp manager is lehetne hozzá!
Üdv!Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
macsek18
aktív tag
válasz ronin79 #26464 üzenetére
Megtennéd,hogy mielőtt elkezdem,összefoglalnád a lényeget. Jelenleg gyári Gb 2.3.6-os van a telón,T-mobilos.
Néha újraindul magától,eldobálgatja a wifi jelet. Ezt a problémát szeretném az asszonynak megoldani. Nekem galaxy s-em van,de ott egy kicsit másképp mennek a dolgok. Ezért is érdeklődöm,hogy mit hogyan? Ha linkeket is kapok,nagyon megköszönném. -
ronin79
addikt
válasz macsek18 #26467 üzenetére
Odinnal felteheted a kolléga által javasolt XWKTR-t, utána semmi egyébb dolgod nincs mint sd karira tenni a cwm 5.0.2.6 zipjét majd 3e recoveryben telepíteni, újraindítani már az új recoverybe és telepíteni a romot amit kiválasztottál, pl. a stocklite v8-at, xda-s topikjában van talán telepítési leírás is.
CWM telepítése képekben: -
csaba17
senior tag
válasz macsek18 #26470 üzenetére
ezt a leírás anno innen másoltam, a szerzőjét nem tudom, sorry.
szerk:Probert75 a szerző. kis keresgélés után.
" • Indítsd el az Odin-t.
• Pipáld ki "One Package", "Auto Reboot" és "Protect OPS" rublikákat.
• Kattints az OPS gombra és válaszd ki a Cooper-v1.0.ops fájlt.
• Majd kattints lent az „One Package” gombra, és válaszd ki a tar vagy md5 fájlt.
• Ellenőrizd a pipákat, hogy ben maradtak e, mert ki szokta venni.
• Kapcsold ki a telefont, utána rakd a telefont „Download” módba, Menü gomb + Hangerő le gomb + Bekapcsoló gomb.
• Csatlakoztasd a telefont a pc-hez.
• Csatlakoztatás után az Odin-ban nyomd meg a START gombot és elindul frissítési folyamat.
• Ez a folyamat 5-10 percet is igénybe vehet. Ne húzd ki, ne állítsd meg ezt a folyamatot.
• Hagyd, hogy a telefon magától újrainduljon, és kész. "[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
ronin
Ez a battery extender 1.2 kernel úgy tűnik nagyon bejött a stocklite v8 alá (mondjuk a stocklite-ot is kipakoltam még egy kicsit, inkább stockverylite v8 lett)
Ma átlagos napnak mondható használatom volt és a "szokásos" 40-50% közötti maradék helyett 63% a maradék energiám... ami nem semmi... ami már valami, mert nem semmi
(így már egészen használható az Ace, persze a többi korlátait figyelmen kívül hagyva)
Egyébként én mindig is azt mondtam, hogy az Ace egy istentelenül jól összerakott telefon: jók az anyagok és a gorillaüveg tapintása is tökéletes.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
tevike
senior tag
Sziasztok, lenne egy ace-m, ami alapvetően még jó is, viszont olyan kis gondom lenne, hogy idegesítően sokszor írja már ki, hogy megtelt a tárhely, és hogy nem telepíthetek fel semmit.
Jelezném, hogy a telefonon nincs egy játék sem, és nincs agyon rakva programokkal, alapvető dolgok ( időkép, facebook, adobe reader, opera mini, ringdroid...) és nagyjából ennyi is.
Térképet frissítené a market de már akkor is kiírja ezt a telefon, úgy, hogy ezeknek a felsorolt programoknak a 60%-a memória kártyán van, ami meg 8gb-s. Zenék is memória kártyán vannak....és szinte minden más is ami csak lehet.
Ramtörést szoktam csinálni néha, meg a futó alkalmazásokat is kilövöm sokszor, de embertelen sokszor jelentkezik ez a kiírás.... tudom, hogy nem sok rom áll rendelkezésemre, de azért egy középkategóriás telefonnál ne legyenek alapfunkciók közben már ilyen problémák....
A fw nem moddolt, gyári frissített 2.3.6 gingerbread van rajta, nem értek a frissítéshez, szóval nem is mertem babrálni.
Köszi előre is
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
oz82
senior tag
válasz tevike #26475 üzenetére
Hali.
Ha nem akarod moddoli rootolni akkor is kell. Utàna ajànlom a link2sd progit. Azzal több mindent àt tudsz pakolni az sd kártyàra.
Illetve ha az sd kàrtyàn létrehozol egy ext2 es (linux)os particiot oda àt tudod linkelni az alkalmazàsokat.Most telorol nyomom uh többet nem tok segiteni, de ha okosan keresel akkor ràlelsz a neten illetve itt a forumon megoldásra.
(40 appom van köztük IGO val amo 20 mega, és van 75mb szabad helyem belső memben.
Igaz hogy a linkelt mennyiség 170 mega )[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
tevike
senior tag
Szia.
Hmm.....akkor ezt most kérlek magyarul is magyarázd el nekem kérlek. Annyit értek, hogy a rootolás az amikor teljes jogú felhasználója tudok lenni a telefonnak. Vagy valami ilyesmi.... De hogy kell, valami tanács?
És mivel jár, mivel lesz jobb? Csak hogy pakolgathatok mindent szabadon..?U.I: Rendben, köszönöm
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
Itt találtam ennyit a tesztben:
Menete 2.3.3. vagy 2.3.4. esetén:
1. Töltsük le a Gingerbread_root.zip-et (Nem kell kicsomagolni!) és másold a memóriakártya gyökérkönyvárába!
2. Tedd Recovery módba a telefont!
3. Válasszd ki az "apply update from sdcard"-ot!
4. Keresd meg és válaszd ki a Gingerbread_root.zip-et!
5. Ha kész van, válaszd ki a "reboot system now"-!Viszont nekem 2.3.6 van, akkor változik vajon valamennyit a menet...?
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
oz82
senior tag
válasz tevike #26477 üzenetére
kb 2 0ra mulva leszek gepkozelben ha addig nem segitenek kuldok par dolgot priviben
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
oz82
senior tag
válasz tevike #26478 üzenetére
Nem! 2.3.6 esetén is úgy kell.
Ha az megvan akkor ezt tanulmányozd át, és csináld végig:
Kell hozzá Marketről: Link2sd
netről valahonnan: Mini tool partition wizard homeBr.
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
egy hete kb már írtam hogy a telóm olyat csinált hogy levettem a töltőről és utána akár magát is lemerítette pár óra alatt itt írtak egy pár dolgot hogy mit csináljak kipróbáltam nem volt jó bevittem tmobile-hoz elméletileg szoftvert frissítettek meg azt mondták hogy venni kell egy másik aksit mert ez egy " kicsit puklis " ez lehetséges? megvegyem az új aksit ?
-
xxxthrief
aktív tag
Legjobb rom ace-ra?
Próbáltam már sokat is
Eddig a democracy volt a leggyorsabb csak azzal az volt a baj hogy ha hívtak akkor nem rezgett és nem is csörgött! Amúgy tényleg VERY gyorsMegszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
csaba17
senior tag
válasz Maxell014 #26482 üzenetére
hát ha púpos az akksi akkor kuka, úgy veszem le az írásból mintha te nem nézted volna meg vagy nemtom.
én gold akksit ajánlanék, tovább bírja mint a gyári, legalábbis amit én vettem igen bár amig megjön az nem 1-2 nap, max ha itthonról veszed.(#26483) xxxthrief: én xperion v3at használok olasz 2.37es alappal. gyors és eddig nem vettem észre semmi hibát. v4en igen de ott lehet a gyári alap rom volt a hibás, ezt már nem fogom megtudni, nem cserélem le.
-
xxxthrief
aktív tag
válasz csaba17 #26484 üzenetére
Szia!
És mit jelent az hogy alap?
az a kernel? És azt hol lehet leszedni?
Lehet nekem azért volt rossz a cyanogen mod mert gyári kernelem van? clockworkot raktam még fel meg rootolva van.Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
tevike
senior tag
válasz balazsbence #26486 üzenetére
Nekem itt minden harmadik szó kínai, nekem ezzel van a bajom, ha ismerném ezeket és csak 10 gombnyomás lenne az egész, akkor azt mondom oké. De én tök nulláról indulok, és a sok ismeretlen dolog kissé elvette a kedvemet attól, hogy hozzányúljak
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
ronin79
addikt
válasz domerator #26474 üzenetére
Nekem valamikor nyáron volt fenn, akkor még talán 1.4 vag 1.5 volt az utolsó, de az 1.2-est pár napig használtam, viszont az akku nálam úgyis max. 1 nap (mostanában talán kettőt kibír) úgyhogy én utána váltottam a nims kernelre mivel gyorsabbnak bizonyult de akkuban lehet gyengébb volt. Ha egyelőre jónak tűnik az már félsiker
(#26489) tevike
Nem ördöngősség a romcsere, ha már negyedszer csinálod pofonegyszerű, lehet elsőre bonyolult de csak figyelmesen kell olvasni és ha valahol elakadsz tuti kapsz segítséget is, de előtte jó ha már legalább az alapfogalmakkal tisztában vagy. Van rengeteg leírás magyarul is csak keresni kell
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz ronin79 #26464 üzenetére
"Ezt az okosságot amúgy hol olvastad? Odinnal gyári, aztán cwm majd root???? Még talán fordítva lenne értelme ha valaki simán a gyárit akarná használni roottal, de hogy utána egy custom romot telepít ez tiszta fölösleges Odinnal gyári-cwm-és mehet a custom rom ami úgyis rootolt és ha stock akkor van format system opció benne tehát a rootolás előtte nagyon fölösleges."
"Odinnal gyári:"
mért te nem találkoztál olyan stock rommal amit odinnal kell feltenni?utána custom rom felesleges??
néz nekem régebbi alapsáv volt a telefonon,és arra tettem rá a stocklive v8 alt.sokszor újraindult a telefon.
ezt megelégelvén feltettem egy újabb stock romot,majd arra a stocklite-ot.
azóta nem indul újra.nem érdekes??másik:magának a stocklite készítőii írják hogy rootolot,cwm 5 ös telefonra kell feltenni a stocklite v8 at,nem én találltam ki...
-
csaba17
senior tag
válasz Maxell014 #26492 üzenetére
talán próbáld ki egy másik akksival. elég érdekes a kép főleg a végén az a hirtelen leugrás.
am merrefelé laksz? határnál?
nyáron nekem is merült bár azért ennyire nem, a határnál "nyaraltam" és csomószor átlépkedett a román hálózatokra utána meg csak kereséssel tudtam visszajönni a t-mobilhoz ami ette az akksit főleg hogy majdnem óránként vissza kellett jönnöm a hazai hálózatra.
végül kézire állítottam, igaz volt hogy elment a térerő de utána normál ideig bírta az akksi.közben megnéztem a saját telómon az akksi használatot.
3 óra 40 perc idővel a cella készenlét 6%, wifi, megjelenés meg hívások vannak még össz 82%ban.
én sokallom azt a készenlétet.
vagy lehet nem nem csinálék semmi a telóval akkor nálam is az lenne a sok% mert vhogy meg kell mutatni mi fogyasztja az akksit és ha abból a minimális fogasztásból a készenlét volt a több akkor jól írja ki. -
csaba17
senior tag
válasz flash- #26493 üzenetére
sztem ronin79 arra írta hogy stock és cwm után felesleges rootolni mert cm romok alapból rootoltak(a legtöbb)
(legalábbis erre következtetek többszöri átolvasás után)
Maxell014 próbálj meg kölcsönkérni egy másik akksit, ahogy néztem hugom gio-ját abban is ilyen akksi van.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz flash- #26493 üzenetére
Ahogy csaba17 és Farkas86 is írta, arról van szó, hogy felesleges a stockot rootolni, ha úgyis custom romot raksz rá. Odinnal stock, aztán cwm és mehet a custom rom flashelése.
mért te nem találkoztál olyan stock rommal amit odinnal kell feltenni?
Megfordítanám: Te találkoztál olyan stock rommal amit nem odinnal kell feltenni?másik:magának a stocklite készítőii írják hogy rootolot,cwm 5 ös telefonra kell feltenni a stocklite v8 at,nem én találltam ki...
Ez viszont tény, hogy le van írva a thread-ben, ettől függetlenül teljesen felesleges.[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Maxell014
senior tag
válasz csaba17 #26496 üzenetére
az lehetséges hogy egy alkalmazás ilyet csináljon hogy így leszívja a telót ? mert nekem folyton fent volt a hd widgets és most csak nézegetem hogy a teló nagyon sok ramot eszik néztem milyen alkalmazás van fent és fent van 2 játék meg fent volt a hd widgets és azt letöröltem és újra indítottam a telót és az aksi 33 % vissza ugrott 54% ez most az újra indítás végett vagy az alkalmazás miatt szívtam mind idáig ?
nem biztos de mintha még a teló is gyorsabb lenne !
[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
válasz Maxell014 #26499 üzenetére
nem azt írtad hogy frissítették a szoftverét a telónak?
bár ha nem töröltek le róla semmit akkor úgy nem sok értelme volt.
am lehetséges hogy a widget pörgeti a procit és azért merül. az akksi meleg szokott lenni?
én helyedben mentenék mindent ami kell és felraknék egy másik romot, én pár napja az xperion v3at használom olasz 2.37es alappal.
pár perc alatt meg lehet csinálni, ahogy én észrevettem ez a rom eléggé akksi kímélő, legalábbis nálam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest