Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa7
őstag
válasz oggy71 #11540 üzenetére
Fényképezésre tuti nem találsz nála jobbat, gyakorlatilag a kompakt fényképezők szintjét hozza, elég beállítási lehetőséggel. Ott kezdődik h. baromi ritka az a telefon, amin normális vaku van, nem vmi nevetséges ledes villanó. Ezzel totál sötét szobában is tudsz használható képet készíteni, köszönhetően a xenon vakunak. Megnézem, hogy ezt egy dupla ledes fényképezővel h. csinálod meg. Egyetlen negatívum, h. a vakut nem tudod elemlámpának használni, míg a ledet igen. (Ennél nagyobb probléma ne legyen )
Navigációra felraksz hozzá 1 sygic-et és tökéletesen elvisz bárhová a beépített GPS-el 0Ft-ért. Nem kell hálózatról háromszögelgetni stb... Szintén kevés ilyen van a telefonos palettán.
A net és a játék fogós kérdés, én vígan netezgetek rajta az Opera-val, nem érzem lassúnak és a játékokat is klasszul viszi, de azért ezen a fronton lehet h. egy combosabb android le tudja pipálni. A menüje nem annyira csili-vili mint 1 androidé, viszont funkcióit tekintve tökéletesen megállja a helyét. Én igen 1xűen orvosoltam a problémát, felraktam hozzá az SPB Mobile Shell-t, és máris kurva jól néz ki a telefon menüje, és átláthatóbb az egész menürendszer Gyakorlatilag 1 dolgot érzek komolyan elbaszottnak, memóriából rakhattak volna bele 512MB-ot mondjuk, mert én időnként el tudom használni a 256 megát, főleg ha netezés közben több lapot nyitsz meg... Ezt tudnám felhozni egyetlen komoly negatívumként.Összegzésképp, én nem bántam meg. Volt a kezemben Galaxy is pl, hát a kettő közül ez nekem 100x jobban tetszett, a jelenlegi palettáról tuti újra ezt venném. Ennyire sokrétűen használható telefon véleményem szerint nincs jelenleg még1.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest