Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz karldergroße #12550 üzenetére
Nekem nem kell hozzá google, megelégszek azzal, hogy leírtad, elfogadom, my fault, elszoktam a magyartól, bocs.
Csak ennyi a különbség kettőnk között, én értek a szóból...Egyébiránt meg vegyél ájfónt, és nyomd az iTunes-t, és nem lesznek frissítési gondjaid. Csak ezzel a hozáállással innen menj könyörgök...
"Nem frissítek phoenixszel, mert maga a szoftver is kérdéses, a módszer meg méginkább."
Leginkább az ilyen kijelentések miatt gáz hogy okoskodsz... no comment.
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Sn00PiG
aktív tag
Más, normál téma:
"telefonodmárkája"programok.hu oldalon már van kint magyar billentyűzetes Belle köszönhetően golan7 munkájának, de már BZS is dolgozik valamin
Tegnap egy elhibázott lépés során elhalt a telóm, ezért downgradeltem 11.5-re, onnan meg Annára, mivel most egy kicsit hanyagolni akartam a Belle-t. 10 percet nem volt a telómon az Anna és raktam is vissza a pr3.0-t, annyira más és annyival jobb
Akiben van egy kis vállalkozó szellem tényleg érdemes kipróbálni[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz Sn00PiG #12551 üzenetére
Azért szerintem annyiban mindenképpen egyet kell érteni karldergroße kollégával, hogy a Nokiára nézve ultra nagy szégyen, hogy a végfelhasználók számára hivatalosan ajánlott szoftverfrissítő módszer nem úgy működik, ahogyan kellene. És erre ne az legyen már a megoldás, hogy akkor vegyen iPhone-t, mert ennek így előbb-utóbb tényleg az lesz a vége, hogy a Nokia örökre eltűnik a süllyesztőben...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
stewe780
őstag
válasz Misály #12517 üzenetére
A "nyugati felfogású itt a balkánon”-t én írtam, de én nem nyomtam HR-t, szóval szedd össze magad, mert kevered a hülyeséget nagyon. Azt meg végképp nem tudom mi a faszt kezdjek egy blackberryvel, amikor én a kamera miatt vettem az N8-at. De biztos meg tudod magyarázni
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
karldergroße
senior tag
válasz Sn00PiG #12552 üzenetére
Látod, pontosan itt van a kutya elhantolva... Én nem vagyok az, aki upgrade-elget és downgrade-elget 10 percenként. Én használni szeretném a telefont, mégpedig egy megbízható készüléket, amely nem fejlődik vissza egy frissítésnél. Nekem munkámhoz is fontos a telefon és nem kísérleti eszköz, mint Sas Elemérnek a vasgolyó. Minden véleménykülönbség ebből adódik köztünk. Én addig foglalkozom a telefonommal, amíg testreszabom, hogy minél gyorsabban oldhassam meg vele a gondjaimat. A fórumba pedig azért járok, hogy ötleteket merítsek és esetleg én is segítsek, ha tudok. Ezt az empátiát hiányoltam a google-s "segítségedben".
De felejtsük el, tiszteletben tartom a te hozzáállásodat is.
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz kacsa7 #12554 üzenetére
Opera nem megy, opera mini igen, szóval van alternatíva. Ez a legtöbb programra igaz.
A quick office, adobe gondok már megoldódtak.
Tényleg pl. nokia panorama nem megy, mert a kameraprogikat valamiért nem kezeli le, de ugy ezt meg sima kameraás sis moddal áthidaltam, mivel az slkchan modok java (nem mind) műxik rajta.Bevallomén egy kicsit most tényleg élvezem ezt a tesztelői fázist, így is elérem vele amit akarok, és tetszik, hogy megtalálok egy problémát, akkor azt valaki egy rom moddal megpróbála kijavítani, én meg belefőzöm a CFW-mbe, és reménykedek, hogy jó lesz. Még nagyon béta a dolog, de emlékszem, hogy a BZS Anna is így indult, és elért egy olyan szintre, hogy NP fórumon többen azt rakták vissza a hivatalos helyett, mert a főzőcskézéssel jobban össze lett rakva a végére
[ Szerkesztve ]
-
rento
őstag
hát ma sem jön össze úgy tűnik a dolog. próbáltam downgrade-elni az 1.0-sra, azzal is újraindulgatott. aztán feltettem a navifirm-ben lővé product kódomhoz megfelelő 1.1-est, azzal is újra indulgat. próbáltam dead módban, az sem jó, szal nem tudom hogy mitévő legyek. kínomba ki fogom próbálni a belle-t.
-
-
válasz Pikkolo^^ #12563 üzenetére
PROTIP: csak a jailbreakelt telefonok esetén okoz gondot a felhasználói adatok törlése, ha ez nem volt, a telefonnak nem lesz semmi baja. Az iTunesos restore pedig mindent, mindig töröl (ez a Phoenix ottani megfelelője, csak éppen sokkal felhasználóbarátabb és mindig rendelkezésre áll).
De kétségkívül tiszteletre méltó, hogy magabiztosan állítod a valótlant, ha valaki még nem látott iPhone-t közelről lehet el is hiszi
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Regirck
senior tag
Mikorra várható a hivatalos Belle. Most tettem fel az Annát ami nagyon tetszik és emiatt türelmes is de én is csak ember vagyok szeretem az új dolgokat.
-
Ufff
senior tag
válasz karldergroße #12550 üzenetére
Na ahhoz mit szólsz, hogy nekem simán felment az Anna? Nem Phoenix -eztem, simán Wifi-n feltelepítettem. És megy minden szépen, lejött a 4 frissítés (kiegészítés, tudod) is, úgyhogy most minden megvan a telefonon, mint előtte.
Ha már helyesírás, akkor még neked is van mit pótolnod, több hiba is volt a hozzászólásodban..."És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Gabor113
tag
sziasztok
bocs hogy itt de a sw ugyanaz ha a készülék nem is. Érdeklődni szeretnék hogy Ti az Anna frissítés után tudtok programokat futtatni, telepíteni? Nálam a frissítés óta a bloomberg,lonely planet stb programok nem futnak. (újra letöltve és telepítve sem) de pl a snaptu megy. Nálatok jelentkezett hasonló, van esetleg tippetek mit lehet kezdeni vele? ( független telefonról van szó)
köszönöm előre is ha tudtok segíteni
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
QuarK
senior tag
No, egy egész új "kellemes" jelenség ütötte fel a fejét az Anna frissítés óta: random (kb. az esetek 5%-ban) a home screen widgetek (mail, nemfogadott-hívásos-widget) nem frissülnek. Csörög a telefon, nem érek oda felvenni, Sleeping Screen mutatja, unlock, a jobb felső részen kis ikon is jelzi, de a widget meg se mukkan, "nincs esemény", aszondja. Ugyanez, jön e-mail csippanás, unlock, mail widget semmit sem jelez, belelépek, máris ott virít az új e-mail.
Valaki hasonló cipő?
Szek: erre most, negyedóra elteltével felbukkant az ominózus nem fogadott hívás; csodás
[ Szerkesztve ]
-
Sarlon
aktív tag
Annyira gáz a widgetek körül ez a fekete vagy fehér áttetsző háttér, h borzalom.. Nem tud valaki egy szép témát, ami nem ilyen? Egyébként nem tudom miért, sokkal jobban bírja az akksim mióta anna van fent.
N82- N8- Lumia 920
-
Regirck
senior tag
Nem tűnt fel csak most, hogy olvasom, nálam is jobban bírja. Netteztem vele ma legalább 3 órát volt egy 18 perces hívásom és 4-5 sms ami átlagosnak számít egy nap. Reggel 10-kor levettem a töltőről és most még mindig 100% mutat.
Nem volt USB kapcsolata ami megdobná.
Lehet ha leesik 100% alá akkor hamarabb megadja magát, mert más a aksi figyelése
Sarlon: Ha van Nokia garanciád vidd el és bemérik az aksit, hogy azt tudja-e amit kell, ha nem adnak egy másikat.
-
kacsa7
őstag
Van arra bármi lehetőség, h. lementsem a mostani állapotot, h. később aztán csak vissza kelljen flashelnem? Minden program fennvan, az összes Anna cucc, jól működik az egész, viszont ki szeretném próbálni a Belle-t. Azonban ha nem jön be, ne kelljen már mindent az elejétől újra felrakni...
-
TaylorPro
addikt
Az új Anna böngésző nagygságrendekkel jobb mint a régi. Külön jó hogy a flast lehet benne tiltani. Már ezért megérte frissíteni.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
silentkiller
senior tag
sklchan_mod kilőtte a kamerát Annán, reboot-okkal sem sikerült visszahozni. A mod uninstall és utána reinstalll segített.... (csak szólok)
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
kacsa7
őstag
válasz silentkiller #12578 üzenetére
A 7-es mod nálam anna előtt is játszotta. 1 darabig tökéletesen ment a kamera, aztán amikor fontos lett volna h. használni tudjam, akkor elindítottam, fekete kép 2s-ig aztán bezárta... Aztán uninstalláltam és rögtön jó volt.
Azóta a 4-es modból rakom fel a kamera modot, azzal tökéletes és mindig gond nélkül megy. Most Anna-n is többek között. -
Gyufaaa
veterán
válasz silentkiller #12578 üzenetére
Detto nálam is. Elég érdekes dolgok jelentkeztek. Főként a rendszer újraindítás volt a jellemző.
Szerk.: 6-ossal viszont no para.
[ Szerkesztve ]
-
kacsa7
őstag
Akinek még mindig nem megy fel a 2 anna kötelező frissítés.
(Amit korábban írtam, és ez a megoldás is alapvetően azokra vonatkozik, akik LÁTJÁK, de nem tudják őket felrakni, mert a telepítés után azt írja h. sikertelen volt a telepítés. Tehát akinek fel se dobja a 2 frissítést, azoknak valószínűleg ez sem fog megoldást kínálni. Persze 1 próbát biztos megér.)Töltsd le a következő 2 fájlt:
qtmobility.sisTelepítsd fel a qtmobility.sis-t a TELEFONMEMÓRIÁRA (azaz C meghajtó).
Ezt követően rakd fel a qtmobility_pu.sis-t.
Ha minden igaz, most már végre mennie kéne a szoftverfrissítésnek.(Fogalmam sincs h. mit csinál ez a módszer, fogalmam sincs h. megoldja-e a problémát, az egyik nokia fórumon olvastam, szóval nem tudok róla bővebb tájékoztatást adni.)
-
imi290
aktív tag
Olyan kérdésem lenne,hogy van olyan widget hogy tv2,én olyat ne m találok sehol sem ,de érdekelne a többi magyar tv is.szerintem azert nem találom mert külföldről vagyok és valahogy az olyan tartalmak nem jelennek meg ??? mert pl. a szlovák műsorprogram az lenne ....
-
Peat76
őstag
Használja valaki a SPB Weather nevű progit?Nagyon korrektül működött tegnap egész
nap,de ma meggajdult a mocsok!Reggel már N\A felirat fogadott a widgetjén.Ha megnyitom
meg kiírja"no data to show - Probably wrong date... valószínűleg rossz dátum?? Mi a fuck....WAF
Manuálisan rögtön ráfrissít,na de ott sem mindegy mit nyomok..Van más korrektül működő megbizható
időjárás előrejelző progi?Ti mit használtok??:-) Csak nem Anna a ludas? Fent volt előtte a SPB Mobile Shell,
az abba integrált verzió k.jól működött..Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
stewe780
őstag
Nem tudom, hogy az annától, vagy előtte is tudta, de kihúzom a jack dugót, és leáll zene, nagyon jó! Igaz, hogy 2 év kellett hozzá, de összejött. Köszönjük Nokia.
(csak, hogy valami jót is mondjak )A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
válasz Sn00PiG #12588 üzenetére
Igen, 5800-ban is volt rá progi, de itt maga a nagy Nokia érezte, hogy lépnie kell (egy lépést hátra a szakadék széléről ), azért ez mégiscsak pozitív.
Mondjuk a konkurencia sem csinál semmit, már majd egy éve kint az N8 és azóta sincs jobb kamerás mobil, de még hasonló sem. Meg is torpant egy kicsit a Nagy nokia, megijedt talán a hirtelen nagy innovációtól, mert azóta sem merte még elsütni más típusban. Ha jól figyeltem az N8 óta minden telójuk EDOF-os. N9 lesz majd fókuszos, de abba sem merték a 12MP-belerakni. Komolyan, mint ha félnének jó telót kiadni.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
TaylorPro
addikt
Újabb jó pont az Annának mert ezt a hibát kijavították!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
CS_D
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7