Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
Nekem eddig 5800-ám volt,előforult,hogy naponta 3-4x cseréltem rajta szoftot..
Jaffal bazira egyszerűen gyorsan ment minden.ezzel meg nem boldogulok ...[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
kacsa7
őstag
Amúgy ha pl felrakom a belle-t és ne adj isten szervízbe kell vinni a telót (amire az alsó takaró cseréje miatt komoly sansz van), akkor előtte minden további nélkül vissza tudom flashelni az eredeti softot?
-
busman
veterán
Nem tudom érdemes-e felraknom....4 napos a teló...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
gretzky77
veterán
válasz busman #12154 üzenetére
valaki estleg le tudnà irni,hogy kell belle kisasszonyt feltenni,illetve ha felteszem utàna vissza tudom tenni az 1.2öt gond esetén?Mennyire megbizhatò ez a belle! Vajon honnan szivàrgott ki a belle ha mèg nincs ezzel hivatalosan teló?köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
atoth
aktív tag
-
deka10
senior tag
-
peugeotmate
őstag
Valakinek sikerült már az Annát lerántani NaviFirmről?
meg
-
Assdak
őstag
http://twitter.com/#!/OraneOfficiel/status/103822586936438784
-
Assdak
őstag
Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy ha teljesen ki akarom pucolni a telefont, és úgy felrakni rá az anna-t, akkor annak mi a leg tisztább módja?
-
deka10
senior tag
válasz Assdak #12163 üzenetére
Először hard reset majd telepít, persze abban az esetben ha phoneix-el csinálod mert az vissza rak mindent, ha ovi vagy nokia szutyal csinálod akkor csak a beállításokon belül a teljes törlés és visszaállítás paranccsal.
peugeotmate: én bejutottam a programba de nem volt friss
Assdak: igen csak fizikai hardnál még azt is törli amit nem kellene
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
deka10
senior tag
válasz peugeotmate #12167 üzenetére
Mind a három módban néztem 1.2, lehet az én navifrimem még nem kapta meg
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
stewe780
őstag
válasz blt.62 #12160 üzenetére
Ahogyan olvastam hívás indítás és fogadás pillanatakor nyom egy bill. zárt. Olyan gondolom, mint ha kézzel lezárnám, csak ez automatikus. Hiányként említik, hogy nem lehet automatikus infításba rakni, meg, de ezt már csak én gondolom, hogy ha le akarom rakni akkor fel kell oldani, csak utána tudom lerakmi a hívást. Ha megvettem majd beszámolok még róla.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
gretzky77
veterán
Nekem t-s a telóm akkor gondolom pr kod alapjàn magyar,viszont elözö tulaj ràrakta az 1.2öt valami úton,ez bekavarhat a frissitésembe?
-
stewe780
őstag
válasz stewe780 #12169 üzenetére
Amennyire itt felröppent a hivatalos Anna híre, lehet megvárom a call lock vásárlással. Nehogy aztán véletlenül mégis csak 2* kelljen megvennem.
Meg aztán érik nálam egy bt füles vásárlás az meg ugye megoldja a problémát. Azt olvastam még igencsak rég, itt a fórumon valaki írta, hogy a 609-es a battery töltöttségét ki tudja jelezni az n8, ha valaki ezt megerősítené vagy cáfolná, az nagyban megkönnyítené a döntésemet, hogy melyik típusba ruházzak be. (Stereo, zenehallgatásra alkalmas bluetooth füles nálam nem játszik, telefonálásra venném, a zenehallgatás elég ritka nálam)[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
Már megint lejár a szerk idő.
1enlőre nálam sem jelez frissítést, sem OTA, sem OVI-n keresztül, pedig az enyém hivatalos magyar garis. Tudom Phoenix, de vannak olyan maradiak mint én, szóval várok a hivatalosra kicsit. Űgy is még csak 5 napos a tel. nem buherálom szét 1ből. Amúgy is használni szeretem, ha olyan szoftver buherátor lennék biztos androidot vettem volna.
-
-
Peat76
őstag
válasz gretzky77 #12170 üzenetére
Nekem is T-s a teló,viszont 1.2 fut rajta,egy mobilhacker dobt rá,mocskos T nem kellett,viszont remélem a frissitést gond nélkül akarja,vagyis Anna-t?
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
válasz Gyufaaa #12178 üzenetére
Hogy hogy,miért kellene azt megvárni,hisz 1.2 gyári van rajta?Gondolom a teló sose tudja meg hogy Ő T-s volt???
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
-
Peat76
őstag
Hát ha nincs benne a kártya független produkt kód lehidalok,soha többet nem veszek szolgáltatótól mobilt,hát ilyen nincs....még ez is,hát miért nem monták ezt,most ezt hol csináltassam meg??
-
Lirion
addikt
Kéne egy kis help a kamerával kapcsolatban.
A képeket ugye mappába rendezi, viszont egy mappába csak 100 képet ment el, utána új mappát csinál. Nem lehet vhogy beállítani, hogy havonta minden képet egy mappába rakjon és ne 8-ba mondjuk?
-
kacsa7
őstag
ha vkinek megvan az euro3 dg anna (0599766), akkor az legyen olyan kedves és töltse fel vhova, mert meg van halva a navifirm... köszi
-
Peat76
őstag
Milyen produkt kódra kell megváltoztatni,hogy rögtön települjön az Anna! Ami most van az 059D7G5 , esetleg valaki tudna segiteni hogyan változtassam meg,vagy ha van vállalkozókedvű mobilGURU aki megcsinálná némi viszonzásért és Bp.-i szivesen fogadnám! Előre is köszönök minden segitséget...
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Le tudná esetleg valaki írni nekem hogy ezt a belle szoftot hogy tudom feltenni? A szoftvert már letöltöttem phoenix is megvan illetve a navifirm is valamint mindjárt leszedem az uda fájlt is.!Akár privátban akár itt,köszönöm szépen taylor oldalán ami van ott nekem bezavar hogy c7!köszi előre is
-
AndrewTdi
addikt
059D693-ra sikerült leszednem az Annát.
De nem tudom, hogy érdemes-e feltenni a BZS féle helyett.
Szerintetek?(így megy fel a Belle: [link] )
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
Először akarok Phonix-t használni.
14.2 verzió van fent, dead módba akarom felrakni újra, mindent.
UDA-t és a 16GB fájt is( E is eredeti legyen)Melyik verziót phonix verziót használjam?
Ugye ezeken kívül mást nem kell bemásolnom?
RM-596_014.002_04.01_Russian_79.92_prd.rofs2.fpsx
RM-596_014.002_297.02_HU_CV_79.92_prd.rofs3.fpsx
RM-596_014.002_79.92_prd.core.fpsx
RM596_059D693_014.002_003.dcp
RM596_059D693_014.002_003.vpl
RM596_059D693_014.002_003_signature.bin
RM-596_014.002_297_HU_CV.02_79.92_prd.uda.fpsx
RM596_039_000_M005_16G.fpsxkösz
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Peat76
őstag
válasz AndrewTdi #12188 üzenetére
Hátha te tudnál segiteni? A Phoenix-el hogyan tudom a product code-ot megváltoztatni??Segitenél privibe ??
-
QuarK
senior tag
Navifirm továbbra is szerencsétlenkedik, de most megjelent a 22.14 után egy 24.1 is a Releases listában... Az mi a ...
-
QuarK
senior tag
No, akkor most az okosabbak véleményét kérném:
Ahogy fentebb írtam, az én telefonom product kódja 0598980 (EURO1 DG UK IRELAND). A sima NaviFirm nem listázott semmit, a NaviFirm+ sem a Product External alatt, de a Nokia Care Suite alatt már listáz dolgokat - de ez a product kód nincs közte.
A) mi van, ha egy másik product kódos firmware-t pakolok fel (az angol nyelv okés a mostaninál, nekem az kell, de a magyar billentyűzetet néha hiányolom)? mi történik akkor a jövőbeli frissítésekkel - egyszercsak le akar jönni majd ez az ír, vagy onnantól mindig Phoenix-re leszek szorulva?
B) vagy inkább türelem tornaterem, előbb-utóbb megjön ez az ójró1-es is?
-
CS_D
senior tag
Tud valaki valamilyen jó kis leírásról, amely a ROM főzéshez megfelelő segítséget nyújt?
Nem ilyen BZS féle leírásra gondolok, mert ő maximum csak a fájlokat ömleszti be, hanem olyanra, ahol le van írva, hogy melyik fájl mit csinál, és esetleg példával illusztrálva.
Az a baj, hogy most BZS nem fog csinálni új ROM-ot egy darabig, illetve már az ő munkái számomra "túlháziasítottak". Több dolgot kellene visszaállítanom benne, mint amennyit meghagynék, így jobb lenne sajátot kreálni.
Ellenben a Symbian rendszerfájlainak nómenklatúrájában eligazodni nem triviális.
Minden leírást, ahonnan lehet ötleteket meríteni szívesen fogadok.
-
gretzky77
veterán
Nekem most 1.2 van fent és kiprobálnám a bellet le tudná nekem vki irni kicsit szájbarágosan hogy is kell?
köszi phoenix progi megvan ivo777 féle belle szoft is (4 fájl van benne ) mit kell még leszednem?iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Spricccer
tag
Hali
T-mobile-os N8am van ezt a verziót fel tudom upgrade-elni?
http://www.mediafire.com/?j1a1c5znz2ufg#9ds6v1uux28tl,1
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App