Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Felakartam tenni az annat le is szedtem navifirmel majd volt valami nyügje emmc.fpsx el kapcsolatban kihagytam és tégla lett a telom,csak fehér képerönyig jut most újbol navifirm ot van vmi emmc fájl azt leszedem és dead phone módban próbálkozom,remélem menni fog mert ha nem nem tudom mi lesz!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
válasz gretzky77 #12201 üzenetére
Hát szép éjszakám volt!Számomra nem volt egyértelmű hogy ha navifirmel kiválasztom a nekem megfelelő annát akkor nem elég az a 8 fájl amit ő kipipál hanem kell még alul egy emmc.fpxs vagy mi így az nem volt a mappában és a frissítes végén azt írta hogy sikeres csak épp fehér kijelzöig jutott majd sötétség!Hát itt azért megijedtem!Gondoltam megcsinálom újra hátha de már az elején nyafogott hogy ez az emmc valami hiányzik így nem is indítja az újra flasht!Itt azért már tényleg kezdtem befordulni!Navifirm leszedtem azt az egy emmc fájlt laza 1,2gb majd betettem a mappába és kezdtem elölről de nem ment amikor kiírta nokia test mód megállt és semmi!Itt lefagyott és nem volt hajlandó bekapcsolni!Próbáltam mindent dead módban update refurbish még sw reset is és most sem tudom hogy vagy mitől de egyszercsak bekapcsolt annával és most megy!Bocs ha hosszú voltam de ez volt az első gondom phoenixel pedig már csinált szoft frissítest de most kicsit megijedtem és gondoltam megosztom veletek! Szerintetek ha már elindult nem lehet már gond vele ugye?
[ Szerkesztve ]
-
atoth
aktív tag
Már le tudom tölteni hivatalosan a hivatalos frissítést!
Csak nincs WIFI a közelben, várni kell estig...[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Már frissítettem is...
Szerver Hosting Debrecenben
-
oggy71
tag
Tegnap este nekem is erős volt a gyanúm, hogy valami történni fog mostmár!
OTA-n keresztül néztem meg van-e valami, de a 3-4 próbálkozásnál mindíg azt írta, hogy a frissítés nem sikerült, próbáljam később (ilyen eddig nem volt soha).
Lehet már hegesztik (a T-nél is) felfele ezt a hivatalos Nanicát?
Vagy lehet már a Belle-t ?
Hú de jó lenne!
Csak sajna este leszek megint wifiközelben ![ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Az euro3mas, vagy a magyar jelzésű Annát érdemes leszedni navifirmről?
meg
-
Frankó ez az új bootlogó és animáció, hasonlít a Harmattanéra (mondjuk amaz királyabb). Még csak most indult újra nyelvválasztás után a telefonom, úgy tűnik tényleg megcsinálták a UI-t Qt Quickkel (ui: Belle-t telepítettem)
peugeotmate: Az euro3 a független típus, szerintem az a jó.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Assdak
őstag
válasz Arthuro_Adam #12214 üzenetére
Van valami mód arra, hogy a telszámokat, üzeneteket exportáljam gépre, majd onnan vissza a telefonra? Szinkronizálással csak megduplázott mindent ( bár lehet én csináltam rosszul )
A cél az lenne, hogy ovival teljesen újre húzni a telefont. Bár még nem csináltam ilyet.
Van erre valami step-by-step guide? -
válasz Arthuro_Adam #12214 üzenetére
Szepen fut, a UI tenyleg nagysagrendekkel letisztultabb, mint az Annaval bezarolag volt (gondolok itt a dialogusokra, menukre, a statuszsavra, az alkalmazaslistara ami vegre szepen es csuszkalas nelkul rendezheto). Ahogy lattam, a Settingset nem irogattak at meg, de igy is egesz jol beleolvad a kepbe (bar a Componentsben van nagyon jo idovalaszto, az meg nem jelenik meg).
Bugot se nagyon latok, az egyetlen fajdalmam hirtelen az, hogy se a TRK, se a CODA nem telepul fel ra, mivel nem Symbian^3-nak azonositja magat Viszont az appom szepen fut kezzel feltelepitve.
Ja a Store se valtozott, de legalabb gyorsan tette a dolgat.
A bongeszo erdemben nem valtozottt, ugyanolyan lomha lagos szar mint eddig. A billentyuzet is echte Anna, pedig jo lenne ha atmasolnak a Harmattanosat.
[ Szerkesztve ]
-
Ronny3
aktív tag
Valaki nézze már meg nekem, hogy a kamera menüben a 22.14-es verzióban is KI lehet-e kapcsolni a kamera hangját? Köszönöm!
-
-
gretzky77
veterán
Szia a belle elött fel kell tenni a bzs féle annàt vagy kihagyhatom és a gyàri annàra nyomhatom a bellet!? A smartnewsos leirás nem teljesen érthetö szàmomra a 3 fàjl amit le kell szedni azt hova kell masolni? Az rm596 mappàba?
-
válasz gretzky77 #12220 üzenetére
Nem kell felflashelni, viszont az Anna fájljainak is ott kell lenne a Products mappában! Aztán amikor bemész a Firmware upgrade-be, Options, és ki kell cserélned az Anna fájljait a listában a Belle-ére.
Úgy kell kinéznie, mint a smartnewsos cikkben.
Misály: Jó ötlet Bár most a körülmények nem ideálisak.
Spricccer: Nem lesz semmi baj.
[ Szerkesztve ]
-
Spricccer
tag
Hali
Nekem T-s a telóm fel akarom tenni rá ezt:
N8-00 RM-596 County Variant Hungary HU Dark Grey S3.1 V2 (059D693)
Nem cseszem el a telót???
Az enyém termékkódja: 059D7G5
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Spricccer
tag
"Ez mellé még pipáljuk ki a 8GB.fpsx és az uda.fpsx végű fájlokat ahogyan a képen is van. A 8GB.fpsx, vagy N8 esetében 16GB.fpsx csak olyan telefonoknál kell aminek van külön belső meghajtója!"
A NaviFirm Plus 1.2ben a 22.14es verzónál lévő N8-00 RM-596 County Variant Hungary HU Dark Grey S3.1 V2 (059D693) nincs benne ez a 16GB.fpsx cucc...
mi tévő legyek?
-
Bicsu
csendes tag
Jelenentem a vodanal megetkezett a gyari anna ovibol frissitheto
-
Sifre
senior tag
Ha esetleg EZT feltelepíted, akkor a Settings -> Connectivity -> Admin Settings -> Net settings menüben meg kellene jelenni egy olyannak, hogy Advanced VoIP settings.
Ha tudod, nézd meg légyszíves.
Hopp, még 1 kérdés: ékezetes billentyűzetet lehet varázsolni bele valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
Spricccer
tag
-Szerezzük be a hackelt UDA fájlt is, töltsük le.
ezt honnan tudom leszedni?
Nokia_N8_RM596_Anna_022.014_Installserver_Uda_Hack_By_Taylor_Please_Donation_www.smartphonepro.hu.rar
egy ilyet már leszedtem...ez jó hozzá?
-
karldergroße
senior tag
válasz karldergroße #12228 üzenetére
Illetve kétszer kidobta, hogy lehet, viszont utána azt írta ki, hogy a szolgáltatás nem elérhető, próbálja újra. A harmadik OVI-újraindításnál már ez se volt meg.
-
kp78
addikt
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Spricccer
tag
na elinditottam a refurbist remélem nem qom szét a telot
-
Spricccer
tag
sikerült
-
Feltelepült, megjelent, ránézésre működik: legalábbis nem szállt el. Azt már nem tudom, mit kell vele csinálni
A billentyűzetvarázslást szerintem majd BZS (vagy valaki más, aki ért a firmwaretaknyoláshoz) intézi, most angol, francia, portugál és valami arabféle van. A két másik európai nyelvben nincs álló QWERTY, de ahogy nézem diakritikus ékezetbevitel se nagyon.
A longpressre felugró paletta megy az angol billentyűzeten is.
[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Szio!
Segítsetek légy szíves! Az N8-on megváltoztattam a lezárókódot egy saját kódra. Most vissza akartam állítani 1-2-3-4-5-re,és nem fogadta el,azóta a saját kódomra se nyílik ki hanem kód hibát jelez,és 5 percekre lezárja a telefont. Mi lehet ennek az oka,és mi a megoldás? A gyári kódja az 1,2,3,4,5??? Mit csináljak? Amikor állítottam benne volt a sim és mem.kártya,gondolom ezeknek nem kell benne lennie.
Most ha bekapcsolom alapból kéri a Lezárókódot,és nem tudok belemenni a menübe.[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz Spricccer #12234 üzenetére
Én most az ivo777 féle Belle CFW-vel próbálkozom, eddig remekül megy, csak egy halom program nem indul el rajta. Remélem BZS-ék is aktívkodnak, de nicesoni_ash már írta, hogy készül a Belle Delight verziója
Egyébként ékezetek előjönnek, ha hosszan nyomsz egy magánhangzót, egyedül Ő/Ű betű nincs benne, de asszem ezt túlélem...
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Regirck
senior tag
Feltettem az Anna frissítést és azóta nem találom a wifis widgetet. Hogyan tudnám előhozni?
Arra gondolok ami a jobb alsó sarokban van.
Segítséget előre is köszönöm szépen már úgy megszoktam, hogy ott van.
-
karldergroße
senior tag
Ja, sikerült és már bánom, hogy letöltöttem. 4 idegesítő dolog azonnal:
1. A menüt teljesen összeb@szta, visszaállította azt, hogy minden egy kalap alatt az alkalmazásokban van, megszüntette a mappáimat.
2. A Nokia pure betűtípus nem működik a resource/Fonts mappából, ahogy korábban. Erre automatiikusan Ariallal(!) indult, végül is kitöröltem a mappát és visszaállt a hagyományos Nokiára.
3. A naptárban, ami "Megújult" - lásd: visszafelé fejlődött - megint eltűnt az a lehetőség, hogoy egy bejegyzést másolni lehessen. Nekem ez nagyon kellene... Ostobák!
4. Eltűnt az 1.2-es verzió alaptémája, a Nokia Black.+ ÉS EZ A LEGIDEGESÍTŐBB: Az Ovival indul a készülék, automatikusan. Remélem, valahogy ki lehet kapcsolni, mert földhözvágom. Egyszóval: igaza volt a Mobilarénának abban,
hogy Anna egy nagyon csúnya lány.
[ Szerkesztve ]
-
válasz karldergroße #12240 üzenetére
Az Ovival indulásnál (ami tény, igen szar) engem régóta sokkal jobban idegesít a My Nokia regisztráció... Éljen a külföldi SMS, amit kötelezően elküld minden flashelés után...
De ezt nem csak az Anna meg az N8 csinálja.
#12242: Nem lehet...
Talán firmware-taknyolással lehet valamit változtatni, de ezt nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz karldergroße #12242 üzenetére
Megoldás lehet egy CFW, pl a BZS féle utsóban már nincs Ovis indulás.
gretzky77 és Karma: pl. opera mobile, skype, fring stb. itt egy totyik arról hogy mi az ami megy és mi nem, plusz egy lista a bugos appokról. Látszik hogy még nagyon béta leaked, de nekem így is szimpi, ezeknek a használatát tudom nélkülözni
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
válasz gretzky77 #12244 üzenetére
Ez engem is erdekelne, a Fruit Ninja peldaul siman megy
Viszont megvan az elso aldozat: Opera Mini
"Homescreen: Feature not supported" hibauzenet.Opera Mobile szinten ezzel szall el. Ebbol az a gyanum, hogy ezek AVKON-os alkalmazasok, mig amik mennek Qt vagy OpenGL alapuak...
[ Szerkesztve ]
-
hocsab
csendes tag
Sziasztok! Simán telefonos frissítéssel felment az Anna!!
Csak ezt az ovi store-t nem akarja elfogadni. Azt írja hogy nem lehet telepíteni. Még küzdök rajta de ha van ötlet azt szívesen venném!liszt, liszt liszt
-
hocsab
csendes tag
Ja a product kod: 059D7G5
liszt, liszt liszt
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)