Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz karldergroße #12448 üzenetére
Nem. Vagy beviszed a vodához vagy Phoenix-el újraflasheled. Erről beszéltem.
Megelőzöm a következő kérdésedre (Mi az a phoenix és mit kell vele csinálni) a választ: olvass vissza a fórumban, vagy katt erre a linkre.
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
kp78
addikt
Ma nyomtam egy frissítés keresést, és lám megjött Anna második része is (meg még további 3 v. 4 frissítés), így már van quickoffice is újra
Végre a frissítéstől működik az eddig halott OVI áruház is, lett közösségi elérés, ami szerintem elég gyenge, bár kb. 2 percig próbáltam csak.
Nekem eddig az NFC is csak félig volt fent, most telepítette fel 100%-ra.
Szóval szerintem aki tegnap szívott a frissítéssel, mint én is, annak lehet, hogy a szerver terheltsége miatt csak fele lett meg a frissítésnek. Nálam most minden a helyén van, OVI is megjavult, én innentől üdvözlöm AnnatTudja vki az értesítések menü mit takar?
Meg ez a Communicator mire is való?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
stewe780
őstag
válasz karldergroße #12448 üzenetére
Mi a szarnak kell történnie ahhoz, hogy egy HR ne tönkre vágja a telót, hanem megjavítsa. Elég szomorúan hallom, hogy az anna után sem lehet majd HR-t nyomni, mert az ovis progik nem fognak menni. Az ilyen apróságokkal vágja el magát a Nokia.
Kedves pro userek. Sokan azért veszik a Nokiát, mert használni szeretnék a telót, nem phoenixszel flashelgetni. Most teló vásárlás előtt átnéztem néhány androidos teló topic-jába, tiszta bütykölés ami ott megy. Ezt a rom-ot rakd fel, az abban jó, most főztem stb... ha ezzel akarnák foglalkozni, lehet nálam is egy android landol. De NEM akarok ilyennel foglalkozni. Gondolom sokan mások is azért nem pártoltak még el a Nokiától mert hasonlóan nem akarnak egy új rendszert kitapasztalni, nem akarnak flashelgetni nem hivatalos forrásból származó fejlesztői alkalmazással. Ja mert ilyen is létezik még ebben a másold le világban, hogy valaki megvesz alkalmazásokat, és van olyan hogy hivatalos forrásból származó programokat használ. (Bocsánat mindenkitől, hogy nyugat európai gondolkodás van emberekben itt a balkánon.) Ezeket a felhasználókat nagyon könnyen megtarthatná a cég, de nem teszi. A konkrét példa ez a HR-es hiba.
Na csak ennyi, úgy éreztem le kell írnom. Csak, hogy ne baszogassátok annyira egymást. Ezt a phoenix használatot is le lehetne írni úgy, hogy nem éreztetjük a másikkal, hogy komplett idióta, mert nem biztos, hogy az. Ja és az meg aztán végtelenül egyértelmű, hogy nehogy már a user error legyen ez, igenis a Nokia előállíthatna egy olyan firmware-t amit a HR után is lehet használni. Csak sajnos úgy tűnik, hogy komplett idiótákkal fejlesztik az os-t, vagy csak tojnak rá nem tudom, mindenesetre ez már meglátszik a bevétel/felhasználószám csökkenésben is, ha továbbra is így folytatják megérdemlik.
Mondom ezt egy N8-al a kezemben, csak mert a teló vásárlás ellenére is látom a hibákat.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
4marul4
tag
válasz karldergroße #12453 üzenetére
Sziasztok,
elkezdtem vegigolvasni a forumot, de meg nem jutottam a vegere. A repedo hdmi fedel, lilulas mar megvan mint szeriahiba; maga a keszulek mennyire stabil iOS-hez viszonyitva (fagyasok, stb.)?
Probalta mar valaki az N8 USB OTG adapteret CF kartya olvasoval hasznalni?
Van esetleg Pesterzsebet kornyeken valakinek ilyenje, amit lehetne nyomgatni par percig teszt jelleggel?
Koszonom.
-
Regirck
senior tag
válasz 4marul4 #12455 üzenetére
MediaMarkt, Saturn vagy egy GSM-t megkérsz, hogy érdekel és szeretnéd megnézni...
Nálam elég stabilan fut a rendszer nem szokott fagyni. 3-4 hetente 1x azért megfagy, de nem csinál nagy ügyet diszkréten újraindul.
Egyik széria hiba sem jelentkezett eddig nálam, le is kopogom (kopp-kopp).
Ha tetszik nem bánnod meg, ha nem tetszik és nem is szereted a Nokiát akkor igen. Miről váltanál erre?
-
stewe780
őstag
válasz peugeotmate #12456 üzenetére
Megvetted a Phoenix-et, vagy talán a Nokiától töltötted le mint ingyenes végfelhasználói alkalmazás, mert akkor dobj már légy szíves egy linket nekem is.
És még csak, hogy a saját problémámra is visszatérjek egy kicsit: kutya kötelessége lett volna az Anna frissítés előtt már kirakni (ingyen!!!) egy olyan témát a Nokiának az ovi felületére, ami egyetlen telepítés után visszateszi a régi téma ikonjait, megjelenését. Pontosan azért mert a felhasználói közönsége olyan aki nem annyira szereti a változást, az újdonséágot, vagy csak mert talán nem tetszik valakinek az új design, vagy csak mert nem akarja elkergetni a felhasználóit...
[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
4marul4
tag
válasz Regirck #12457 üzenetére
Koszonom. Okostelefonom hosszabb ideig meg nem volt, PDA/tablet igen. Regi Symbian, Android, iOS tapasztalat van; az Android (2.1, 2.2) kritikan aluli volt, az iOS remek, de nagyon korlatozott, a Symbian meg regen volt (de azt szerettem a legjobban). Egy stabil, jol mukodo keszulek erdekelne; ami fontos: hanghivas Skype-on, levelezes, bongeszes, USB OTG funkcio(!), YouTube, videlejatszas (nem tudom, hogy az srt feliratok kezelese megoldodott-e mar), kepgaleria, PDF viewer. Jatekra nem igazan hasznalnam, esetleg fotos DOF kalkulátor progi lehet meg erdekes.
Koszonom.
-
karldergroße
senior tag
válasz Sn00PiG #12451 üzenetére
Egyébként odáig én is eljutottam, te nagyokos, hogyan kell a google-val keresni. A parasztságra nincs jobb bizonyíték, hogy te időt fecceltél abba, hogy szivass. Más kérdés, hogy a gyönyörű phoenix-szel kapcsolatos első találat olyan szoftvert hozott fel, amit a vírusirtó úgy dobott a trágyadombra, hogy öröm volt nézni. Olvasd el Stewe hozzászólását. Teljesen igaza van. Miért a Júzer a hülye, ha egyszerűen csak frissíti a telefonját (ami nem hackelt, nincs rajta semmi illegális) és az csak úgy fogja magát és összeomlik. Te lehet, hogy egy hűdenagyzseni vagy az informatikában, viszont én egy teljesen mezei 40 év feletti felhasználó vagyok, akinek nincs sok kedve főnixként röpködni a magasban. Úgy gondolom, jogosan várom el a Nokiától, ha megvettem a telefonját (számomra nem kis összegért), akkor az egy egyszerű frissítés után úgy - vagy jobban - működjön, mint addig, főleg akkor, ha semmi illegálisat nem tettem vele.
De ezt lehet, hogy nem érted, mert a szemellenződ takarja a kilátást.[ Szerkesztve ]
-
-
roland543
csendes tag
Én ma reggel frissíttetem a az N8-asom.... sebességben ugyanolyan... kinézetre nekem tetszik... pár új program került fel, az tetszett Minden mükszik... szóval jót tett neki az Anna
Nokia N8 + Symbian Anna
-
blt.62
őstag
válasz stewe780 #12454 üzenetére
Hihetetlen,hogy mennyire igazad van és mennyire rátapintottál sok probléma lényegére!!!!
Utálom én is,hogy az androidos mobilok csak főzött romokkal mennek igazán. De ez még nem is a fő baj,hanem az,hogy a nokiákat meg csúnyán lehúzzák a symbián miatt,pedig a symbián egy kiforrott,megbízható program,rengeteg lehetőséggel. Ha őszinték vagyunk nagyon sok embernek elég is lenne. A Szegedi hivatalos Nokia képviseletben azt mondta az ismerősöm,hogy még minimum 6 év van a symbiánban. Főleg van az a bizonyos 40 feletti korosztály,akinek bőven elég a symbis mobilja,és amikor áttéved egy androidos oldalra csak néz az ott elhangzó tuningoló "főzésekkel" kapcsolatban,felét se érti. Ha kérdez akkor meg beszólnak olyat neki,hogy kész égés. Már gondoltam arra,hogy jó lenne egy olyat topikot elindítani,ahol idősebb generáció lenne,hogy megkíméljük magunkat a beszólásoktól. Vagy nincs igazam???
MegtorloXp
-
stewe780
őstag
válasz 4marul4 #12462 üzenetére
Igen használható, játékok, wifis böngészés stb. minden megy rajta amihez nem kell a sim.
blt.62: a fene nyisson topicot, én konkrétan nem vágyódom rá, hogy megtanuljam. 5800-val 1,5 év alatt 2szer voltam a Nokiában, megcsinálták kész. Ez a dolguk, nekem meg más a dolgom...
-
Regirck
senior tag
válasz 4marul4 #12462 üzenetére
Kezeli az .srt felirat fájlokat. Ehhez frissíteni kell a legelső Pr1.0 nem tudta.
Amennyiben a pendrive Fat32-ben van akár merevlemezen bármit másolhatsz megnyithatsz (amit kezel a telefon) kép, video, zene...stb.
SIM nélkül még nem próbáltam, de elvileg menni-e kell.
PDF-et jól kezeli, nem PC szint de jó.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Fú basszus nem tud valaki erre az Annára kinetikus görgetés modot?
Ami fent volt sklchan mod, vagy más nevén multiple mods abban volt, de az Annán nem működik. Viszont most iszonyat zavar hogy a gyári érzékenységen van meg hogy megáll... -
rento
őstag
Ma reggel már írtam hogy mi történt velem tegnap este. Délelőtt Misály kolléga javaslatára muszály voltam phoenix-el újraflashelnem a telót. Először felraktam az általa is javasolt bzs által módosított annát. Hiba nélkül felment. A gond csak annyi, hogy kb. 5percenként újraindult a teló. Csináltam vele mindent, kikapcs-bekapcs, gyári beállítások visszaállítása, és a végén hard reset. hát semmi sem segített. gondoltam, hogy a módosított annával van a gond. product kód lekérdezése után próbáltam keresni a megfelelő firmware-t a navifirm-en. hát az product kódomnak megfelelő firmware-t nem találtam. leszedtem az euro3-as annát, felraktam, mondom rosszabb úgy sem lehet. felraktam azt, a helyzet viszont változatlan maradt. a product kódot az nss-el nem lehet átírni. kiírja hogy sikeres, de mégsem változik meg. valaki segíthetne igazán, mert elég reménytelen a helyzetem.
A segítséget pedig úgy értem, hogy nem leszól, hogy minek nyúltál hozzá, ha nem értesz hozzá, mert azért nem vagyok teljesen analfabéta. vagy azt is megköszönném ha valaki erre a product kódra valaki linkelne egy hivatalos firmware-t: 059D159[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
Van új sleeping screen nagyon jó több beállítás és saját képeket is kezel, de egy újabb qt összetevő kell úgyhogy érdemes a hivatalos oldalról tölteni és akkor letölti a hozzávalókat itt a[link]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
deka10
senior tag
-
Peat76
őstag
válasz deka10 #12472 üzenetére
Köszi ,nagyon jó ez a sleeping screen,fent volt az előző is! Frissült a telefonom az első rákeresésnél,pedig T-mobile-os,viszont 1.2 volt rajta,de a produkt code nem lett megváltoztatva,mégis frissült,na ez hogy lehet szerinted??
[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
kacsa7
őstag
Azoknak akik nem tudják felrakni a 2 anna frissítést némi segítség. Rakjátok fel a qt packot a C-re, fontos hogy kizárólag akkor megy ha a C-re telepíted és utána próbáljátok meg felrakni a 2 frissítést. Ez megoldja a problémát.
Qt pack -
-
AndrewTdi
addikt
Azt lehet tudni, hogy pontosan mit tartalmaz a 2 Anna frissítés?
Illetve mire jó az a "Communicator" cucc amit kapok tőlük?
-
user01
aktív tag
Egyik fórumon azt írták, hogy Annán nem lehet jar fájlt telepíteni. Ha esetleg valaki használ JAVA progit, az megcáfolhatná az előbbi állítást!!! Nekem fontos lenne!
Köszi! -
-
stewe780
őstag
válasz peugeotmate #12478 üzenetére
Úgy, ahogy írtad, senkinek nem származott belőle kára, sőt, kevesebb gond van a Nokia Care-ben. Továbbá, ha anyagi hasznot nem termelsz a tevékenységgel, meg még ráadásul otthon használod, senki sem fog érte megbüntetni.
De ettől még illegális marad.
-
Regirck
senior tag
Most olvastam a nokiaprogramok.hu-n az N8 fórumát. Ott írták, hogy akinek nem megy fel az Anna vagy az Anna után 1/2 v. 2/2 + közösségi okosság meg a 4. ami nem jut eszembe annak a Qt-t kell frissítenie.
Nagyon nem jártam utána a témának, mert nekem hibátlanul felment és egy gondom volt, de egy újraindítás rendbe tette. Lényeg, hogy ennyit tudok segíteni annak akinek nem megy. Ajánlom, hogy akit érdekel nézzen be oda. Ide, hogy ne tévedj el
Remélem tudtam segíteni...
[ Szerkesztve ]
-
valti
csendes tag
válasz karldergroße #12240 üzenetére
Szia!
Melyik fájlkezelővel törölted a fonts mappát, nekem az x-plore programmal nem engedte?
-
Peat76
őstag
Hogy tudok C-re telepiteni??
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
Akinek esetleg nem sikerult az anna 1 2 update je tudok segiteni...le kell tolteni a qt 4.7.3 csomagot, aztan fol kell telepiteni a c re a qtmobility.sis es a qtwebkit.sis fajlt hangsulyozom a C meghajtora,ujrainditas es mehet az update... De hogy telepitek a C:\ meghajtóra vagy ezeket automatikusan oda telepiti??
-
valti
csendes tag
válasz karldergroße #12497 üzenetére
Küldtem egy privát üzenetet!
-
kacsa7
őstag
válasz Peat76 #12496 üzenetére
áááááááááááá ez fájt.
Amikor elindítod a telepítőt, megkérdezi h. hova telepítse és ott a C-t, azaz a nand flasht választod. Ne haragudj, de ennél ovisabban már nem tudom elmondani. (az alap qt-nél nem lehet választani, de az összes többi összetevőnél, mint pl a mobility, a webkit és a qmlviewer igen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...