Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
válasz bringasisti #11203 üzenetére
hm, ha jól tudom az a-gps arra van ezekben a telefonokba,hogy antennákkal hamar beméri hol van írtad, 200es körben, így tudja melyik műhold van felette ezért gyorsabban tud rájuk csatlakozni. Mobilnettel 10sec alatt megtalálja az enyém, nélküle néha 5 perc is kell.
Persze ezek az értékek kikapcsolás után és más helyen vannak. Tehát lenavigálok Balatonra, ott kikapcsolom a gps-t, de volt már hogy a telefont is újraindítottam, majd 1-2 hét múlva itthon bekapcsolom akkor vannak ezek az értékek.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
peugeotmate
őstag
Olaszországi térképek elég frissek és pontosak? Valaki navigált mostanában arrafelé az N8-asával? (Főleg Toszkána környéke lenne kérdéses.)
meg
-
tjokai
senior tag
Hy all!
Olyan problémám lenne az N900 telómmal kapcsolatban, h filmnézés közben 2 perc után elalszik a kijelző világítás! Háttérvilágítás 2 percre, azaz a maximumra van állítva! Mit kellene átállítanom?Bocs h ide írtam az N900-al kapcsolatban, de az N900 topic teljesen halott!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
zorzy4
addikt
Köszönöm mindenkinek szerencsére 2 év gari van rá, adok egy kis munkát a szervizeseknek.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Dot
őstag
válasz bringasisti #11207 üzenetére
ja, ok. Akkor, ha garis szerviz!
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
TaylorPro
addikt
Ja, azt nem is mondtam hogy csütörtökön beléptem az N8 klubba egy Dark Grey változattal. Olcsón: [link] Mindenkinek bátran ajánlom a boltot. Pik Pack Pontra ingyenes kiszállítás!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TooN
aktív tag
Hello!
Ha nincs nagyon szükségem az Indonéz és egyéb térképeimre, akkor avn értelme leszedni azokat?
Vagy elférnek és kész?
Ha leszedném? Hogyan? Az alkalmazásokban nem találtam országonkénti térkép file-oket, amiket lehetne uninstall?
Köszi
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
TooN
aktív tag
válasz peugeotmate #11214 üzenetére
Na erre nem is gondoltam, de akkor össze is dugom a telót-pc-t.
Köszi
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
TaylorPro
addikt
Csodálkozom rajta hogy még sehol senki nem panaszkodott arra hogy az USB két kis karma frankón kikarmolja a készülékházat. Ami elkerülhetetlen. Nem eget verő dolog, de nem is szép, főleg feketén.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Na persze. Képtelenség úgy beledugni hogy a két karom ne érjen hozzá a fém kivágás széléhez. Neked valami egyedi Rev 2-es telód lehet ami csak neked van és senki másnak. Amúgy észrevettem ám hogy mindenkitől okosabb és különlegesebb vagy.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Kasya
nagyúr
válasz peugeotmate #11205 üzenetére
Elég frissek és pontosak. Én többször használtam már idén kint és sose volt gond.
Nekem is sok helyen volt karc (esések miatt), de az usb környéke nekem is sértetlen maradt, pedig asztali töltőt nem használok.
[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
Az USB körül nálam sincs a belső peremét nézve viszont már van, de ha most nem olvasom a topikot észre sem veszem, a kijelző nálam nem lilás viszont ha teljes fényerőről vált akkor 1-2 másodpercre látható egy kis lilulás, a feleségem C7-én viszont jobban látszik.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Ricardo
titán
Hihetetlen, hogy nem tudják összehozni színhelyesre azt a kijelzőt A karcokról betenne valaki egy képet? Mivel nem N8-am van így "nincs előttem" miről van szó pontosan.
-
bringasisti
őstag
-
peugeotmate
őstag
válasz bringasisti #11231 üzenetére
Akkor annak örülj, de nagyon. Egyik haverom N8-asa is lilás, de nem is szóltam , hátha nem tűnik fel neki. Alapjáraton engem sem zavar, mivel max fényerőn használom, de amikor az automata sötétebbre veszi a kijelzőt, akkor sokszor kellemetlenül hatnak a szürkék.
meg
-
Peat76
őstag
Ezt honnan lehet leszedni,csak demo verzió elérhető,valaki felrakta?
Nokia N8: Hands-on with SPB Mobile Shell 3.7
http://nokiaexperts.com/nokia-n8-handson-spb-mobile-shell-37/
[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
humanb
csendes tag
Lehet h off, de miota nem használok windowst nem voltam ilyen ideg...
szoval van nálam most egy e7, azért mertem ide írni mert eléggé hasonlít a 2 telo szoftverben (sztem ) és nagyon érdekelne h miért nem tudom használni az ovi store appot... kezdetben ment, majd jött egy frissítés, accept, és utána már nem indult, se hard reset után, se régebbi verzio feltöltésekor...
segítségeteket előre is köszönöm -
Spricccer
tag
ilyen volt nekem az N8-on is...Phoenix megoldotta...ráhúztam újra a gyári szoftot és megoldódott a probléma
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Spricccer
tag
T-s N8-ra mikor jön az ANNA?
-
humanb
csendes tag
és ez a Phoenix dolog hogy megy? Vannak kockázatai? Merész melo?
-
Spricccer
tag
http://www.smartphonepro.hu/node/108
-
Dot
őstag
válasz Spricccer #11240 üzenetére
Lehet én is belevágok, olvasgattam a leírás, és lenne pár kérdésem:
1. Vissza lehet-e tenni majd a gyári sw-t?
2. Ha megcsinálom akkor a belső 16os memóriáról minden adat leveszik?
3. A telefonban lévő számlálók nullázódnak-e?
4. A leírásban :"-Variants ablakban válasszuk ki a telefonunk színével megegyező firmware változatot. Ez lehet Euro3, Hungary, vagy Hungary-valamely szolgáltató. Esetünkben az Euro3 Charcoal Black-et frissítjük." N8 dark grey-nél melyiket érdemes választani? (mert ami eurosat ír abba nincsenek benne a 16.fpsx és uda.fpsx fájlok, csak a "N8-00 ... country variant dark grey..." ben)élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
TaylorPro
addikt
A lencse előtti lapka ami elhúzódik, nektek is olyan mint ha két darabból állna? Vagy az enyém törött?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Akoneira
tag
Na ha minden igaz, akkor 10 nap múlva megjön a fizetésem és akkor meg is rendelem a telót, a német amazonon pedig ajándék autós tartót és töltőt adnak hozzáxD
VIszont nem tudom eldönteni melyiket vegyem lányként.Az ezüstöt vagy a narancssárgát??Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
slimshady
senior tag
Hogy lehet térképet frissíteni (új Magyarország térképre gondolok konkrétan). Csak telón vagy OVI-ban is fel kéne ajánlania. Hogy van ez emberek?
üdv.: SlimShady
-
kpal
nagyúr
válasz peugeotmate #11232 üzenetére
Ez a lilásodás csak a régebi n8-ra jellemző?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...