Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz LordDarkness #10143 üzenetére
Nekem a PR 1.2-vel, 0 hackkel, tehát alapjáraton a telón csak ki kell kapcsolnom a figyelmeztető hangokat az üzzemódnál, és akkor se videónál se képnél nem ad ki hangot a telcsi. 3 napig csodálkoztam rajta, hogy miért hallgatott el, de ez volt a nyitja...
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
imi290
aktív tag
nekem ez a tok tetszett meg csak az érdekelne,hogy a kamera rész hogyan van megoldva ? mármint hogy ha leteszem akkor az ér hozzá az asztalhoz pl.? van valakinek hasonló
-
rento
őstag
Hello Mindenkinek!
Nem tudtok olyan vnc viewer-t N8-hoz, ami normálisan működik? én felraktam egyet, ami elvileg symbian ^3-hoz van (béta verzió), de elég bug-os a dolog. Ezt úgy kell érteni, hogy pl. nem bírod az alapértelmezett ip-t átírni a beállításoknál, ahova csatlakozni szeretnél, stb...
-
Misály
addikt
Álomnak nem rosszak, csak hobbi használatra nem vennék versenyvázat, a session pl annyira ki van könnyítve hogy borulsz egyet és horpad. Az olcsóbb nehezebb vázak tovább bírják.
Nekem egy Ruckus 1.0 az álmom, de a fent említett okok miatt és a drágasága miatt kerülném azt is.
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
Meglett a csíkos kék kemény tok, rohadt jól néz ki, talán ezzel nem fogom dobálni, viszont nem tudom eldönteni hogy a majdani házcsere milyen színű legyen, vörös vagy ezüst?
-
djbahool
senior tag
Nokia Maps-on lehet vhogy túrista és/vagy kerékpár utakrat megjeleniteni, tervezni?
-
TaylorPro
addikt
válasz peugeotmate #10200 üzenetére
Attól függ... Wifin bitang gyors nettel meg van hamar.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Misály
addikt
válasz peugeotmate #10219 üzenetére
Van, tenyleg bor ( lakkozott ) nagyon stabil meg se moccan benne, belul egy picit puhabb anyagbol van hogy tompitson ha utest kap. A sarkait vedi es a kijelzot se tudod letenni lapjara mert van annyi kiallasa. Egy ket anyaghiba van, egy helyen a varras eltevedt egy par fokot, meg van egy egy centis hely ahol a bor kicsit ives a szelen. Nem bantam meg amugy a hibaktol eltekintve minosegi a cucc. Es ugy nez ki hason a telefon mint egy nagyobb matchbox
-
herhi
tag
Hello!
Az volna a kérdésem, hogy az N8-ban van-e gyárilag panoráma üzemmódja a fényképezőnek??
A gyári oldalak is néha hiányosan informáltak.
ill. a benne levő gyorsulásmérő csak a funkciók miatt van (elfordítás pl.), vagy esetleg konkrét értéket is megjelenít?
Köszi a segítséget -
hepibáb
tag
válasz TaylorPro #10168 üzenetére
"...fotóban meg ver minden mobilt." Nekem még nem volt i8510esem de, sztem az jobb képeket csinál, mint ez. Jó a xenon meg a széleslátószög, de élességben meg dinamika tartományban üt az innov8. Sztem ez a best fotóban. Még nem készült el az összehasonlító teszt a mobilarenán de kíváncsi lennék rá pl: pixon12,satio,n8,innov8.
12 vs 8 Jó nem egy mai darab.... -
hepibáb
tag
nekem is n8am van, ezzel hogy lehet jó makrókat csinálni? vagy csak én vagyok béna hozzá?
-
hepibáb
tag
ja már megvan
-
Sarlon
aktív tag
válasz hepibáb #10227 üzenetére
Csak be kell kapcsolni..
Makróba elég érdekes, szép képeket lehet készíteni vele
Az a kivágás tényleg érdekes a hátulján, mi a szerepe?
[ Szerkesztve ]
N82- N8- Lumia 920
-
semetka
őstag
Azt lehet tudni hogy fényképszerkesztésnél, miért szaggat minden?
Ilyen már mióta megvettem. Furcsa, hogy sehol egy szaggatás, csak fényképszerkesztésnél.==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz silentkiller #10241 üzenetére
Ott a pont szerintem is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest