Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
[link] ezekről a szolgáltatásokról tudtok valamit? Több helyen olvastam, hogy iptv műsorújságot lehet rajta nézni, online adásokat is, de ami jobban érdekel, az hogy távolról is el lehet indítani felvételt ? Erről valaki tud valamit?
-
Kasya
nagyúr
-
Declare
őstag
Aham, közben én is kezdtem ilyenre gyanakodni, nem is csalódtam, nem Hu a Pc.
Köszi.
De akkor bontsuk tovább a fonalat, hogyan tudom én ezt a műsorújságot rávarázsolni? Írjak mailt a boltnak? Különösebben nem érdekel, hogy hova szánta a nokia, az biztos, hogy nekem (eddig legalábbis kopp,kopp) nem jelentkeztek a hibák amit itt többen írtak, ha mondjuk "reklamálok" vagy én magam rávarázsolok Hu firmware t ( ha lehet ilyet) akkor lehet hogy jönnek elő olyan bugok amik eddig nem voltak? Mert ha igen akkor annyit nem ér a műsorújság . Máshogy nem lehet rávarázsolni ezt az egy dolgot? -
Kasya
nagyúr
Pink n8 - ajándék bikini. Érdekes akció...
-
eldiablo
addikt
Sziasztok!
Apósomnak kellene vennem teljes készülékházra való fóliát. Hol érdemes keresnem? A Speedshop oldalán ami van az szerintem nem az igazi.
Köszönöm előre is!
-
Kasya
nagyúr
válasz peugeotmate #10762 üzenetére
Érdekes, hogy csak a pinket adják annával a képek szerint...
-
CS_D
senior tag
válasz peugeotmate #10768 üzenetére
Meglepne... A T-mobil nem erről híre.
-
Spricccer
tag
Hali!
Találtam pár új IND190-es témát
http://store.ovi.com/content/144849
http://store.ovi.com/content/144816
http://store.ovi.com/content/141999
http://store.ovi.com/content/141926
http://store.ovi.com/content/141946
http://store.ovi.com/content/142045Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
blt.62
őstag
Tudnátok pár olyat témát ajánlani ami jól néz ki az N8-on?
MegtorloXp
-
Spricccer
tag
ott vannak a linkek szvsz ezek jól néznek ki
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
TooN
aktív tag
Helló!
Van olyan tippetek, hogy milyen tokot érdemes venni hozzá.
Van egy tokom, de velúr és így tapad a zsebemben , alig tudom kivenni és elrakni. Valami olyan lenne jó, ami műanyag hatású és könnyen kezelhető.
Van valakinek hasonló? Ha igen honnan, kitől?
Köszi
Üdv
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
peugeotmate
őstag
válasz blt.62 #10776 üzenetére
Lesd meg az X7es tesztjét pl. itt a Mobilarénán, abból megtudod, hogy az Anna tulképp semmi lényeges változást nem fog jelenteni. Lényegében álló qwerty, kicsit jobb böngésző, új ikonok (amelyek nem feltétlenül jobbak). Nem valószínű, hogy a mozgó háttér kezelése megoldott benne (, de elég vicces, hogy ez mint probléma felmerül, és hsz.aid felében rákérdezel erre).
meg
-
blt.62
őstag
válasz peugeotmate #10777 üzenetére
Hát igen! Kinek a pap,kinek a papné. Nem életbevágó a mozgó háttér,csak már kicsit más lenne ez az unalmas symbián képernyő. Gondolom a Galaxy S-be is azért rakták a ferde szeműek,mert látványos. Az meg,hogy nekem tetszene csak egy dolog. Sokan azért vesznek komoly mobilokat,hogy játszanak rajta,filmet nézzenek,stb. Holott mindannyian tudjuk,hogy ezekre van sokkal jobb megoldás. Attól vagyunk szépek,hogy mások vagyunk.
MegtorloXp
-
karldergroße
senior tag
Kedves topicolók! A kérdésem annyi lenne, hogy a Ti telefonotok zenelejátszója sem látja a zenéket USB OTG-n keresztül, tehát azokat a zenéket, melyek egy pendrive-on vannak? Én ezeket vagy a filekezelőből egyenként (fájlonként) , vagy olyan zenelejátszóból, ami mappából játszik (pl. LCG Jukebox) tudom lejátszani. A norml zenelejátszó zenetárába nem töltődnek ezek be, hiába frissítem, amikor a pendrive rá van dugva.
??? Köszi előre is a válaszokat! -
Declare
őstag
Megoldódott az ip tv s problémám. Leírom hátha érdekel még valakit .
A telón a progi nincs ugyan rajta, de a digi. műsorújság elérhető a thome mobilos oldalán. Működik a távolról vezérelt felvétel stbstbTooN: jobbára sehonnan semilyet, állítólag bírja a gyűrődést, kár mindenféle tokokkal rontani az összhatást
amúgy felmész a nokia.hu ra, ott vannak a gyári tokok, vagy beírod gugliba (mert ugye az a barátod ) és 100 féle variációt találsz mindenféle tokra, fóliára, zoknira, és egyéb csudaságokra.
-
peugeotmate
őstag
válasz karldergroße #10779 üzenetére
Enyém is egyenként játssza a gyári lejátszóval! De amúgyis kényelmesebb (szvsz) mappa szerint átlátni az egészet, ezért a FolderPlay nevű alkalmazást szoktam használni. És legalább FLACet és WAVot is lejátszik. (Persze ha Nálad stabilan működik az LCG, akkor az is megfelelő.)
meg
-
TooN
aktív tag
válasz Declare #10780 üzenetére
Hello!
A bírja a gyűrődést tényleg úgy érted, hogy te nem is használsz semmi védelmet?
Én jellemzően a zsebemben hordom, meg a kocsiban "csúszkál", stb. Általában egy telefon nálam 1 évet bír ki és a rekordom egyszer 2 év egy SonyEricsson W800. Az maga volt a csoda. De jellemzően elkopnak ezek a kis izé kütyük!
Olyan telefonnal már nem is próbálkozom, amin bármi mozgó alkatrész van. Kiugró qwerty - 1 hét / flip-es telefon max 2 hét.
Persze értem én, hogy Gugli a barátom és néztem is, de ennek ellenére ha érdemes rá tenni és van valakinek jó tippje, azt elfogadom. De annak még jobban örülnék, ha az lenne egybehangzóan a válasz, hogy nem kell rá semmi, mert strapás darab!
-
Sn00PiG
aktív tag
Az elején az "üveg" GorillaGlass, nagyjából karcálló (persze ha nagyon akarom ebben is tudok kárt okozni, de normál használatnál szinte egyálltalán nem karcolódik), a ház fém, az egyedüli igen sérülékeny pont a két műanyag kupak, és azon a HDMI fedél, ami könnyen megreped.
Lassan 2,5 hónapja nyúzom, minden nap zsebben hordom tok nélkül, és nekem is csúszkálgat az autóban. Lekopoghatnám, de szerintem felesleges, mivel eddig semmi baja nincsen, 1 olyan miniatűr karc van a kijelzőn, amit csak akkor látok, ha baromi erős napfényben pont úgy tartom, hogy látszódjon (és akkor is lehelletvékony).
Néztem hozzá tokokat, de őszinte leszek: állandó tok szerintem nagyon elcsúfítja a formatervet, ami alapból írtó jól néz ki, kihúzogatós tok meg felesleges, mivel a teló nagyrésze "karcálló". Nem rakok mellé kulcsot vagy gyémántokat, akkor nincs gondja.
tipp: Autóba autóstartó. Jobban is jársz vele.
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Kasya
nagyúr
Milyen beállításokat kellene alkalmazni T-mobile-nál, hogy a net menjen a gépen? Természetesen a modem opciót kiválasztottam az USB options-nál... Valaki tudja esetleg?
-
Természetesen az Ovi Suite módot kellett volna választanod a modem helyett (nem értem miért próbálnak kreatívkodni az emberek), és az Ovi Suite-ban megnyomni a csatlakozást. A szolgáltatólistából keresd ki a T-t, vagy ha nem akarja, add meg kézzel az "internet" APN-t.
“All nothings are not equal.”
-
Ideális esetben abban a modemmódban is működnie kéne valahogy, de az elmúlt napokban folyamatosan olvasom, hogy nem működik. Ez a Symbian életérzés, ha a logikusat teszed nem működik, de megvan az a kombináció, amivel ki lehet csiholni amit szeretnél (vagy nem).
“All nothings are not equal.”
-
Assdak
őstag
Egy időre külföldre utazok, és gondoltam letiltom a T-s mobilnetet, véletlenül se számlázzon valamit. Mi erre a leg egyszerűbb mód, ami könnyen visszavonható?
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz Assdak #10790 üzenetére
Beállítások->Kapcsolatok->Beállítások->
Adathasz. saj. országban és az Adathasználat külföldön is legyen mindig rákérdez. Így ha kapcsolódni is akar, max w-lanon teszi kérdezés nélkül. Ha pedig mégis fel akar mászni valahova, akkor megkérdez, hogy használsz-e 3G-t. arra nyomsz egy mégsét, és nem fogNokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
TooN
aktív tag
Siker!
Felraktam az SPB Mobil Shell-t. Simán USB-ről leszipkázta magának és úgy felment, hogy csak néztem.
Király.
Most aztán pörög forog minden rajta, mint......
Azt hiszem ma estére meg lesz a programom
-
Akoneira
tag
Más kérdés:
Ezzel a szignózással a garancia elvész?
Most tervezem a teló vételét-végre nyári meló kiegészítésből összejött a pénz rá -, eddig nem volt nokiám, eg ykis fapados egyszerű samsung kagylósom volt.Nm is igazán tudom még hogy mi is ez a folyamat, de gondolom nem valami legális dolog...vagy?Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Végre itt van az N8 Dark Grey, null perces, 2-év Nokia garival, Finland. Tökéletes! Viszont. Van az ismert teszt képünk a kijelzőre. Nos ebben van egy olyan árnyalat ami lila. Egy vékony sávban. Nem feltűnő de én észreveszem. Most azon agyalok hogy visszaküldjem-e. Igazából semmi kedvem már görcsölni vele. Kérdezném a tulajokat hogy ennél a teszt képnél kinek mi az eredmény. Sajna a fotó nem adja vissza azt amit akarok mutatni.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Sifre
senior tag
válasz TaylorPro #10797 üzenetére
Véleményem szerint mindegyik lila, csak nem egyforma mértékben. Én fix 80%-os fényerőn használom, úgy már nem zavaró.
Azt vettem észre, hogy az AMOLED nem tud a feketénél egy hajszállal világosabb árnyalatot megjeleníteni (simán feketével pótolja). Ez a szürkeárnyalatos skála végeinél jól látszik.
-
TaylorPro
addikt
-
djbahool
senior tag
Sziaszok!
Feltettem a HelloOX2.11-et, meg hozzá a Beep Supress pathet.
Applyztam is a patchet, de nekem mégis sípol.
(Total recall-t használok)
Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás