Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz Declare #10498 üzenetére
Korrekt a gyárija. Ha tudsz jó áron, egy WH700 10 alatt megéri a pénzét.
Hogy CSAK füles elég-e neked, passz; de minimális háttérzajjal tökéletes lesz a WH701 is szvsz.Így már azt is sejted én melyik 2 headsetet használom főleg hozzá... 700ast koptatnám többet, de N8on már nincs olyan lejátszó, ami a felvevőgombot számléptetésre használná
Ha olyan helyre veszem fel ahol jobban tudok a zenére figylni akkor 700, ha bringázáshoz vagy hasonló helyen; ahol a távirányító nyom többet a latba akkor meg azt használom. (Még az N78hez vettem, ehhez nem vettem volna külön meg.)[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Declare
őstag
Okés köszi! Akkor a lényeg, hogy nem olyan sz@r
Itt a Ph! n olvastam a tesztjét és ott jókat írtak róla, de több helyen is olvastam, hogy panaszkodtak, hogy nagyon rosszul szól.... Nem vagyok egy whitefül mániás, de azért szeretem ha szépen szólnak a dolgok, a távirányító meg elég fontos, azt nagyon szeretem a mostaninál is. Nem szeretném mindig előhalászni a zsebemből ha hívnak vagy léptetni szeretnék...Remélem ez az agybadugós változat egy párórás vonat úton is kényelmesen viselhető lesz ha meglesz
-
Sn00PiG
aktív tag
Valaki tudja, hogy az alapból fent lévő Internet TV widgeteket hogy a viharban lehet leszedni? Előtte nem is volt ilyesmim, most meg mióta újrahúztam phoenixel a telót lett egy CNN meg Natgeo meg valami E! nevű widget, amiket ha le akarok szedni, akkor zöld pipával(!) kidob, hogy "eltávolítás megszakítva".
Mi ilyenkor a teendő?
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Galahed
senior tag
válasz Kvazár #10492 üzenetére
Egyáltalán nem láma kérdés, a dolog összetett.
Régen a Nokia Kommunikátoros időben 2 dolog kellett hozzá:1. hardver: ez adott volt, a Nokia Kommunikátor rendelkezett beépitett faxmodemmel.
2. Szolgáltató: Elő kellett fizetni a fax szolgáltatásra (westel900) ami egy új fax hívószámot rendelt a SIM kártyához. Pár évvel késöbb ez már csak akkor kellett ha fogadni akartál, a fax küldéshez nem kellett.A dolog (megintcsak késöbb) működött kommunikátor nélkül is, mégpedig úgy, hogy egy speciális fax postafiokot nyitottak neked, és onnan tudtad lekérni a fax üzeneteidet, az általad megadott faxszámra.
Az hogy manapság van-e ilyen nem tudom, nálam okafogyottá vált a fax.
-
gyurmau
tag
Majd´elfelejtettem, hogy bizony csomagoltam már ki osztrák Mozartot is (amit egy nap után visszavittem, na nem a nyelv miatt). Mivel az sem tudott magyarul, egy késöbb cserekészüléknek kapott Desire-en már meg sem néztem a magyar nyelvet. Az almas cucc meg csak azert más, mert tapasztalataim szerint abba nem nyúlnak annyira bele, mint más telóknál, gyakorlatilag a független szoftvert kapod más-más alkalmazáscsomaggal. Gondolom ez is oka lehet a viszonylag biztos üzemmódnak. Én mégsem szeretem.
Több mint 15 éve nyüstölök telókat, symeseket 8 éve, és csak ritkán látok Magyar nyelvüt. De ami érdekesebb, hogy Németországban és Ausztriában sokkal kevesebb gond volt mindig is a Symbianos telefonokkal.
Nem értem. -
deka10
senior tag
válasz Sn00PiG #10505 üzenetére
Nálam csak rss olvasókat rakott fel anno a eu3 szoft és nem rakott fel semmilyen natgeo cuccot sőt nekem kellett összevadászni a tv2 és egyéb widgeteket.
Azért előtte járt a nokiánál is a gari miatt.[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
CS_D
senior tag
válasz deka10 #10509 üzenetére
Engem felháborít, hogy a szolgáltatófüggő telefonokat teleszemetelik mindenféle hülyeségekkel...
Nem elég, hogy lassabban jönnek az update-ek, még a szemetet is beleteszik. Ezért nem veszek a közeljövőben függő telefont.
Legutóbb, amikor függő telefont vettem, 1 hét alatt buktam el a garanciát a termékkód átírása miatt (még 2,5 évvel ezelőtt Nokia 5800, és ekkor még nem volt elegánsabb megoldás (JAF, főzött ROM), ami érintetlenül hagyta volna a termékkódot), mert a Vodafone nem volt képes kiadni a frissebb szoftvert, ami megakadályozta volna, hogy a telefon néma üzemmódban is csipogjon. Egyszerűen nem éri meg... Inkább +10, és rögtön hozzájutok a legfrissebb szoftverhez, miközben megmarad a garanciám.
[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
-
deka10
senior tag
Ebben igazad is van, az 5800-nál központilag írták át a product kódot így nem volt gondom mindig a legfrissebb softot raktam fel a gyári telepítővel, az N8-nál pedig az 1.1 rakattam fel onnan meg OTA-n frissült 1.2-re az pedig már nem most volt. Azért kíváncsi leszek, hogy ANNA OTA-n elérhető lesz-e, de előtte mindenféleképp megnyomogatom az X7-et milyen.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Biztos volt már erről szó, de én csak most foglalkoztam vele először...
Szóval beállítottam a gmailes fiókomat, és azóta folyamat figyeli, pittyen ha jön valami, stb, ezt nem lehet letiltani? Hogy ne figyelje, ne pittyenjen, de ne kelljen kitörölni a fiókot, vagyis ha akarom akkor meg tudjam nézni, de egyébként ne foglalkozzon vele? -
Ufff
senior tag
válasz ---Lasali--- #10515 üzenetére
Azt csak úgy lehet, hogy mikor létrehozod a fiókot, nem fogadod el a használati feltételeket. Ebben az esetben is meg tudod csinálni a fiókot, és ilyenkor a frissítést be tudod állítani kézire. De ez az opció csak akkor jön elő, ha a használati feltételeket nem fogadod el!
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
SlayR
senior tag
Kis érdekesség... Nokia N9[
[ Szerkesztve ]
-
-
SlayR
senior tag
Hát lehet én viszont rettenetesen kiváncsi lettem elég konkrét a specifikációja...
[link]Jah és még valami nagyon úgynézki az ANNA frissítésből augusztusban lesz csak valami.
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Nah most az újrapakolt telón felbukkanó ovi áruház telepítési hibára valakinek van e megoldása? (dropbox is ugyanezt írja) idegesítő mert eddig minden ment...
-
Kvazár
őstag
Hmmm... Szerintem is ronda...
De, régebben arról volt szó, hogy többet fog tudni kamera téren mint az N8. Azonban amit küldtél, a szerint meg kevesebbet?! Régen 1080p-s felvételről volt szó...A másik kérdésedre a válasz: Qt kell az ovi store-hoz. Az felrakod, akkor az is menni fog.
Szerk: És ez a szét nem szedhető style nekem nagyon bejön, és a szétszedhetőségét is negatívumként mondanám az N9 felé.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
-
Kvazár
őstag
A MeeGo, az állati!! Az nagyon üt rajta!
De a telefon továbbra is csúnya, és a kamerájának a képességei is sokkal szerényebbek az N8-éhoz képest. Ami szégyen, elvégre az N9 az N8 utódja lenne és mégis kevesebbet tud.
Viszont még egy dolog ami nekem tetszik, hogy nincs az az egy gomb a telefon alján. Végre megszabadultak tőle.Viszont régebben ilyen képek jelentek meg: [link], [link]
Akkor abból nem lesz semmi?Eladó cuccaim: -
-
Ufff
senior tag
-
gretzky77
veterán
válasz ---Lasali--- #10515 üzenetére
helló nekem 3 email fiók is be van állítva utólag is tudod módosítani ahol a fiókok vannak van egy olyan hogy fiókbeállítás ott mindent be tudsz állítani utólag is!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Találkozott olyan problémával már valaki, hogy: pc-re teló feldug, Ovi Suite indit - kiirja, hogy található frissités - letölt - elkezdi - telepiteni -1 után leáll Ovi Suite hibával, kéri hogy inditsad újra az Ovit, utána sehol semmi frissités.
Telo lecsatlakoztat, vissza, detto semmi.
Az 1 db telefonszoftver frissités után alig indult el a telefon is. -
bandigno
senior tag
nekem bejön ez az N9, mind formailag, mind meego-ilag!
-
daniel0113
csendes tag
válasz ---Lasali--- #10535 üzenetére
Az az érdekes, hogy én is használom az e-mail részét a telónak, hotmail-es fiók van beállítva és semmi baj nincs vele.. Nekem csak akkor ellenőriz és pittyeg ha rányomok az opciók -> szinkronizálás cuccra. Még ha fut is a háttérbe és wifi is van folyamatosan akkor sem ellenőrzi saját maga, csak ha én külön rányomok a szinkronizálásra
nem tudom nektek mi lehet a probléma... -
daniel0113
csendes tag
válasz peugeotmate #10536 üzenetére
Ezt hogy csináltad????? Hol van ez a beállítás??
-
t.imi
addikt
válasz daniel0113 #10538 üzenetére
Külön szoft az ovi-ról lehet leszedni. Első képet elsütöd, többit csinája a gép. Korrekt cucc
-
peugeotmate
őstag
-
daniel0113
csendes tag
válasz peugeotmate #10541 üzenetére
Köszönöm
-
Akoneira
tag
Sziasztok, aksi időben hogy néz ki a gyakorlatban a teló?
A ház mennyire ütésálló, ki fogja bírni 2-3 évig??Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
blt.62
őstag
Átlagos használattal kibír az aksi 2 napot?
MegtorloXp
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Akoneira #10543 üzenetére
Elvesztettem a töltőjét 3 hete, azóta csak usb ről töltöttem rá pár naponta, és egyszer-sem merült le, igaz nem neteztem, játszottam rajta, csak nagyon keveset, szerintem elég jó, de ha használod a gps-t, netet, játszol rajta, zenézel, filmezel, videót veszel fel, akkor 1 nap alatt vége van. Szóval ha olyan 3 napig mondjuk kint vagy az erdőbe sátorral, akkor nem ajánlott HD ba környezet filmet felvenni, meg pótolni a kockaságot a mobil nettel, mert 2., 3. napra kikészül.
Rakjál rá gyári gumi tokot, akkor bírja, meg nem csúszik ki-le a kezedből, csúszós felületekről, csak a gorilla glass fog szétkarcolódni ha nem vigyázol rá, de azt meg lehet cserélni, igaz jó drága, 18K most
Én vigyázok rá, de apró karcokat már lehet látni rajta, ha letisztítom üveg mosóval, és lámpa alatt döntögetem. (december közepe óta van meg) de fóliát nem raknék rá ha fizetnek se..
2-3 évig tuti kibírja a ház, de házat lehet rá venni 13 ezerért, a felső két műanyag meg összesen 4 ezer, 100 ezer forintos telefonra szerintem ennyit szánni felújításra nem olyan nagy összeg, ha már undorítóan néz ki.blt.62
Simán.[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
válasz Akoneira #10543 üzenetére
A feleségemnél a C7 elmegy 3 napig, nálam az N8 átlag 1.5 nap de volt már hogy nem értem rá babrálni csak telefonáltam és este 79 % volt az akku töltöttsége, ezért az átlag használat kb 2 nap, persze ez attól is függ kinek mi az átlag.
-
Misály
addikt
válasz ---Lasali--- #10545 üzenetére
ha nem akarsz garit bukni akkor 10 rugo a felso kupak komplett hazcsere 20-25 korul van
-
Kvazár
őstag
Valaki állított már be ...@hdsnet.hu-s (régi digi tv-s) postafiókot?
Ha igen, akkor hogyan?[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
TooN
aktív tag
válasz ---Lasali--- #10545 üzenetére
Végre meg van a cucc!
Akksi időről nem tudok még nyilatkozni, de felkészültem és 6 db Nokia töltőm van mindenhol amerre járok, kocsi, iroda, lakás, stb.
Én felkészültem!
A céges is Nokia, így ez egy kényelmes és biztonságos megoldásnak tűnt!
Lustaság fél egészség
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
Declare
őstag
Hi!
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem is itt pihen az asztalon az n8
Egyenlőre elég jónak tűnik a cucc, a "lélegző", villogó lámpácska nagyon bejön
Kötelezően ajánlott progik?
Levelezőt nézegettem, valami nokia exchange, de nem sikerült vele dűlőre jutnom még. Van esetleg valami jobb, használható? (mondjuk nagyon nem is bajlódtam vele, 2 csíkocska volt az akksiban és azt mondták a boltban 14 órás töltést neki ha lemerül, szóval nem akartam wifi babrálással ellőni az akkumlátort)
Köszi mindenkinek az eddigi segítségeket, magatokra vessetek, rábeszéltetek, megvettem és most itt fogok rinyálni mindenféle marhasággal
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...