Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
Helló.
Feltettem a qt-t rendesen, de még mindig nem megy az ovi, csak tölt, de nem léptet be.
Valaki? Köszi -
MC Pite
veterán
Vicces, és roppant építő jellegű.
Sajna nem nagyon vagyok jártas a rendszer lelkületében; viszont N8nál nem ajánlott a hr.
Esetleg ments, softreset, és pakold tisztán fel azokat a programokat amiket használsz (gondolom az elején kísérleteztél, pl más videólejátszók tudnak problémákat okozni...)
Nem igazi megoldás de ez is vmi.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
KKowboj
csendes tag
smart EQ progit honnan lehet leszedni? :-)
-
Đ10Đ4
aktív tag
Valaki meg tudná nekem mondani, már ha van annyi kicsi szabad ideje.
Hogy, Nokia C7 vagy N8?
Árban/tudásban melyiket éri meg megvenni?Én úgy vettem észre hogy, HDMI csati ami "star" benne de azt se mindenki és mindenhol tudná hasznosítani!
Na már most ugyan ez a szitu a 12Mp-el, hol nézed meg? kivetítőn?Annyi lenne a kérdésem még egyszer, melyiket éri meg meg venni?
C7 vagy N8?
Melyiket és miért? Sok helyen írják hogy, ugyan az belülről mind kettő telefon! akkor minek adjak ki többet egy ugyan olyanért maximum másképp néz ki..?!
Vagy inkább nézzek valamilyen másik telefont? Újat szeretnék, és Nokiát!
Mivel Nokia párti vagyok, sok telefonom volt de a Nokia volt az egyetlen amire igazán emlékszek!
És ha másik telefon a jobb akkor az miért?Remélem nem tartom/tartok fel senkit és semmit!
Akinek van egy kis szabad ideje az meg válaszolhatná a kérdéseimet!
Köszönöm!
RSP!"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
Ricardo
titán
Ha fontos a kamera akkor N8, ha nem akkor a C7.
"Na már most ugyan ez a szitu a 12Mp-el, hol nézed meg? kivetítőn?"
Ugye tudod hogy nem a méret a lényeg?
Az N8-ban nem a 12 MPX a lényeg, hanem az optika és az érzékelő lapka. Ettől lesz olyan jó minőségű a kép. Olvasd el a tesztjét.[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Oldalanként megkérdik, de legyen:
Nem a 8 vs 12MP számít, hanem a szenzorméret és autofókusz.
Ez pedig már a kijelzőn is látható. N8 annyi kameratesztben szerepel hogy nem linkelek egyet sem; ehhez hozzáméred a C7esét; és eldöntöd kell vagy sem. Meg az aluház, de a C7 sem rossz.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz Ricardo #10855 üzenetére
Ricardo rendben én ezt értem!
De egyértelmű ha már vesz az ember egy "okos telefont" akkor tudjon vele mindent!
Ez nekem tiszta és értem hogy, 12mp kamera mire jó meg szebb meg minden. Aláírom!De anyagiakban még is egy 20kval többet nyom a mérlegen csupán azért mert a kamera meg hdmi csati miatt!
Mert sok különbség nincs a kettő között! Jó formán ez a 2!És persze hogy, mindenki a jobbat akarja meg a profibbat, csak kiváncsi votlam ki mivel érvel vagy ki hagytam e valamit, jó formán össze hasonlítottam magamnak a 2 telefont(c7 vs n8).
És mindenki azt mondja inkább N8..
Rendben, ha 60ért találok azt veszem meg
RSP!! aki reagált, gyorsan!
További szép napot, mindenkinek!
Üdv.
Márton"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
TaylorPro
addikt
Én azon kevesek közzé tartozom akik C7-ről váltottak N8-ra. Nekem kell a dokumentum fotózás ami a C7 esetében reménytelen. Plusz az N8 megjelenésében, és fogásban egy komolyabb készülék érzetét kelti. Persze ez nézőpont kérdése. N8 esetében vigyázni kell mert rengeteg a kijelzőproblémás készülék. Én a napokban vettem az N8-at, és másnap vissza is küldtem. Amennyiben nem tudnak hibátlan tesztelt készüléket küldeni, visszautalják a lóvét. A C7 egyébként egy remek telefon! Ritka jó a telefonálás minősége, és bitang hangos a beszéd hangszórója.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
Sztbeni
őstag
Sziasztok!
Mivel nincs időm végigolvasni a topikot, ezért az lenne a kérdésem, hogy mennyire megbízható ez a teló? Ha esetleg venném, mennyire foglalkozzak azzal, hogy mennyi gari van rá?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
blt.62
őstag
Szio!
1, A képernyőkímélő órát ha használom akkor jobban fog merülni az aksi? Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalat?
2, A kijelző fényerejét ha maximumon használom,akkor 1 napot kibír az aksi,átlagos használat mellett?MegtorloXp
-
Sztbeni
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy Telenoros N8-a. Mivel neki nem tetszik a teló, ezért azt mondta, hogy odaadná nekem 50ért, úgy hogy a Telenorban kifüggetlenítik, és leszedik a Telenoros szoftvert. A telót havidíjasan vette asszem 10ért. Ez így megoldható? Nem lenne vele semmi baj? A szoftver ugyanúgy működne?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Kvazár
őstag
válasz blt.62 #10871 üzenetére
1: Igen!
2: Igen!Sztbeni: Nem hiszem, hogy kivitelezhető lenne a dolog. A szolgáltató szerintem ezt nem fogja megcsinálni, főleg úgy nem, hogy a gari maradjon.
Ellenkező esetben 60-ért engem érdekelne az a telefon! És a topicban rajtam kívül sok másik felhasználót is!Eladó cuccaim: -
-
Versus
senior tag
Elnézést egy ismerősnek kellene olyan program az N8-ra ami ellopás/elvesztés esetén követhetővé teszi a készüléket illetve sms-t küld megadott számra SIM csere esetén.
Kb. úgy mint az Androidos vagy az Iphone-os alkalmazások.
A tippeket előre is köszönöm !
Premium Vintage
-
Declare
őstag
válasz Versus #10874 üzenetére
Honnan fogja tudni a teló hogy ellopták ? Meg követhetővé tenni se tudod hogyan, gps jeladó nincs benne, max az FBI tudja lenyomozni hol van szerintem
Szerk: Phone Guardian S30 3rd nevű program elvileg valami olyan amit keresel, mondjuk így elsőre én az hiszem ez inkább csak valami jópofa ötlet, mintsem valami tényleg hasznosan működő dolog
[ Szerkesztve ]
-
Beaumont
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Ma vettem egy ilyen telefont. Pannonos. Kibontás után frissítést elvégeztem a telefonon az NSU segítségevel. Se előtte, se utána nem tudom használni az Ovi store-t a telefonon. Regisztrációt elvégeztem, visszaigazolást is a telefonról, és mailben is. Kicsit gondolkodik, majd a következő hibaüzenetet kapom: "Nem sikerült a szolgáltatáshoz kapcsolódni".
Kicsit már felkúrta az agyam (elnézést) a telefon, röpke pár órája szenvedek vele...
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv:
Beaumont
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
MC Pite
veterán
válasz karldergroße #10867 üzenetére
Megy most is. Néha a smartnews nem megy, de mivel madarin betűs oldalon kell a kérni a fájlokat, leírás nélkül nem sokat ér a szignózós cím (az mindig megy, most is).
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Versus
senior tag
válasz Declare #10875 üzenetére
Androidon ez úgy működik hogy SIM csere esetén néma sms-t küld a készülék amiben elküldi a behelyezett SIM hívószámát és elküldi a GPS koordinátákat. Ezt megteszi akár két hívószámra is ahonnan ezután válasz sms-ekkel irányítható a készülék távolról.
Ráadásul ez a rom-ba van integrálva.Az Iphone-nál ezt a Find My Iphone nevű alkalmazás tudja.
Mindaddig csupán hasznos ötletnek tűnik amíg pofán nem verik a két kilós telefont tele érzékeny adatokkal.
Mivel az N8 alapvetően üzleti készülék és szerintem rendelkezik GPS chippel ezért szerintem nem haszontalan funkció.
Premium Vintage
-
Declare
őstag
válasz Versus #10878 üzenetére
Ahamm, értem. Ez így nem hangzik rosszul, ha tényleg jól megvan csinálva a progi és nem látszik, hogy fut a háttérben. Meg persze, hogy a tolvaj ne ismerjen ilyen programot, mert akkor dob egy formatot a telónak és annyi.
Amit linkeltem programot ha kipróbálod és jól működik, írd meg nekünk is pls, vagy ha találsz jobbat.
-
-
válasz karldergroße #10880 üzenetére
És eltelt már a 12 óra?
Nekem szokott működni.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
TaylorPro
addikt
Az OPDA szerveréről dolgozik. Ami jelenleg szünetel. Ha minden jól megy hamarosan publikálok egy új szignó megoldást. Jelenleg tesztelés alatt. Remélem mára kiderül hogy mi a szitu.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
3 nap eltelt és elment a hétvége is. Persze nem tudtam nyomkodni a telót, amitől kicsit már kezdek gyogyózni, mert hát ezért is vettem és vártam rá ennyit. Mert ugye pénzt kellett termelni rá.
Jó nem panaszkodás, mert jó volt a hétvége! Ma viszont tuti telefon baszkodás egész este!
De pár dologban kérlek segítsetek, mert még nem kaptam rá választ, most olvastam vissza az elmúlt 3 napot.
Olyanok, mint:
Ha SPB időjárást, meg órát felrakom, akkor az külön fog futni, vagy szépen beágyazódik a Shell felületébe és ott fog megjelenni bővebb tartalommal az a funkció. Mert hogy ugye óra most is van, csak stopper, meg időzítő, meg ilyesmi nincs. Vagy ami a Shell-ben van az már ugyan az, de ezt nem hiszem, mert ugye nincsenek meg azok a funkciók.
Másik dolog:
Tud valaki olyan progit, ahol feladatokat, taskokat lehet kezelni és azokat csoportosítani. Pl mint munka, bevásárlás, elintézendők, vagy bármi hasonló és akkor ezeket lehetne csoportokba rendezni, és mondjuk az SPB kapna egy felülete.Ja SPB-n fix a pörgő forgó 10-12 felület, vagy variálható?
És még valami:
Streaming beállítás. AZ nekem mihez is kell? Az akkor jó, ha mobil TV-t nézek? Vagy másra is?
T-Mobile leküldte, hogyan kellene beállítani, de elsőre kudarcot vallottam, mert nekem úgy jött le, mintha a sima Net beállításokat akarná módosítani és nem úgy, hogy a kapcsolati pontok között megjelenne egy új kapcsolódási pont, ami a streaming.Hirtelen ennyi, ami megakadtam és még szinte neki sem álltam.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget
Üdv &
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
sz.9
tag
Sziasztok!
1 hete használok egy új N8-cast és eddig elég pozitívak az élményeim a telóval kapcsolatban.
Viszont lenne egy kérdésem is, miért van az, hogy be van kapcsolva a rezgő hívásjelzés és ennek ellenére nem rezeg a telefon?
Az a baaaj...
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz gretzky77 #10887 üzenetére
Csak csendben jelezném, hogy én is megpróbálkoztam a CER és KEY fájljaim lekérdezésével, és azok is eltűntek az említett oldalról. Elvileg ITT tudtok újat igényelni, kérdés, hogy mikorra lesz kész, mivel most elég furcsa lett az opda...
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz gretzky77 #10887 üzenetére
A szerkesztés már lejárt, sry.
Akik szignó problémákkal küzködnek, azoknak figyelmébe ajánlanám az oldalon írt apró üzenetet, amit akkor kaptam, amikor megadtam újra az adataimat Cer és Key fájl lekéréséhez, majd a .cer letöltésekor egy oldalra dobott, amin a szöveg a következő:
"Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days. "
Magyarán 3-5 munkanap, hacsak nem fizetsz (egyébként 3 dodó nem nagy pénz érte, főleg ha valaki ennyire türelmetlen). 3-5 munkanapban pedig ugye nincs benne a hétvége, szóval a 3 napod igazából egyelőre csak 1, kéretik türelmesen várni avagy "adományozni"...
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
blt.62
őstag
Szio!
Programokat akarunk felrakni az N8-ra,de hiába küldtük el a sorozatszámot,több helyre is már több mint egy hete nem jön válasz. Mi lehet ennek az oka? Az N97-nél ez pár óra volt.MegtorloXp
-
CS_D
senior tag
válasz TaylorPro #10893 üzenetére
Egyébként mi értelme van szignózással szenvedni?
Egyszerűbb egy főzött ROM-ot felhúzni. Gari is marad, ha csak főzött UDA-t teszel fel.
Aki nem akar moddingolni, csak kicseréli az installserver.exe-t, és máris minden baj megoldódott.Utánaolvasással, kb 1,5 óra alatt megvan. OPDA meg régen is legalább 12 óráig szívta az ember vérét.
Kár félmegoldásokat csinálni, mert a vége úgyis az, hogy megunja az ember a szignózgatást, és hack lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Nekem 1-2 után be szokott. Várj 2 napig, néha addig is tart.
Szerk: Látom 3-5 nap...[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
TaylorPro
addikt
Az az értelme hogy ez is egy lehetőség. Nem mindenki szereti vagy tudja Phoenixel bütykölni a telefont. Plusz ha hirtelen kell egy hard reset, akkor nem árt ha van szignózva az Auto Cert hack például! Vagy olyan program ami nekünk fontos, de csak szignózva megy fel. Nem? De!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Szignó iskola 2.: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
MC Pite
veterán
Úgy látom nem egyedi probléma, de nem látom a megoldást:
Kimenő levél (nem csak a 4 megánál nagyobb ami nem megy) megreked a kimenőben, az utánalévők is szépen beragadnak. Kitörlés, vagy ki/bekapcs, és általában utána elküldi.
(Másik azóta jelentkezik inkább mióta visszajött a szervizből, hogy ha átlépek máshova mél írás közben és így kerül vmi a piszkozatokba, azt utána 90% hogy nem engedi sem elküldeni, sem újra a piszkozatokba menteni. Mondjuk ez a kisebbik baj, a nem küldés sunyi módon az nagyobb.)
Tipp?
TaylorPro: Köszönjük a szignós cikkeket!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest