Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz Declare #10550 üzenetére
A villogó lámpácskánál a középen lévő ledet mondod,ami jelzi,hogy van térerő,és nem fogadott hívásnál és sms-nél gyorsabban villog?
Kérdeznék mindenkitől,és szeretném ha valóban őszintén válaszolnátok:
Az N8-t jobb mobilnak tartjátok mint a Samsung Galaxi S-t (i9000)??[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
Gyufaaa
veterán
Hmm. Érdekes cikk. Szép a teló, de nem vágom, hogy miért nem hagyták benne az N8 kameráját A vakut meg végképp nem vágom. Ez mi a sz@rra jó?!
-
Declare
őstag
Gyufaaa
blt.62 : bal oldalon lent, lezárt állapotban "lélegzik" nagyon lassan kigyullad és elalszik, ha volt nem fogadott hívás vagy sms villog, térerőt nem jelez asszem
de pont most találtam egy újabb ledet, ez meg az oldalán villogó mert elkezdett merülniMisály : majd kibírom valahogy, ártani nem ártok vele, ha meg véletlen tényleg jó neki akkor ezen ne múljon.
e-mail os progit, meg olyan programokat amiket szerettek, használtok esetleg ha megosztjátok velem azt megköszönöm ( meg olvastam valamit itt a fényképezőről, hogy mahináltatok vele valamit, mert a képeitől nem voltam hanyatt esve.... nem túl jó fényviszonyok között ugyan de elég életlen képeket csinált
-
Dot
őstag
Hali!
Kellene nekem gyorsan egy olyan program amivel tudom használni a mobil netet a gépemen.
Kábellel rádugom a gépre és a telót modemként használja.
Elvileg ezt tudja a pc suite, de nem tudom feltelepíteni mert csak 248MB (256-8) memória van a laptopba.
Vagy a gépen kell valahogy csatlakozni az internetre, telót suite módba raktam és valami modemet is telepített a gépre.
Laptopon xp home edition van sp3, és t-mobile os gonetem van.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
blt.62
őstag
Szio!
Lehet,hogy sokan bolondnak tartanak (mert nem a Samu Galaxi S-t veszem),de holnap elcserélem a C7-m egy N8-ra, némi kp-val megtoldva (20 ezer).
Én mindig symbiános voltam és ez az új symbián nekem nagyon bejön,csak a C7-nél hiányoltam az autófókuszt,és a jó kép és videó minőséget. Ha jól tudom (igaz nem próbáltam) a C7 nem játszik le HD videót csak az N8.
Kérdeznék tőletek pár dolgot mert ma este kell választ adnom az üzletre.
1, Valóban baromira sb zép képet és videót készít az N8-s?
2, Este is lehet vele elfogadható képeket készíteni?
3, Milyen az N8 zenei része? Kihangosítva szól legalább úgy mint a C7 két hangszórója?
4, Fülessel hallgatva van elég dinamika és hangerő? Vagy rakni kell rá valami külön progit?Előre is nagyon köszi a válaszotokat,és ha lesz elég pozitívum akkor holnap üdv, a klubba.
MegtorloXp
-
Spricccer
tag
N9 Hands on.
http://www.youtube.com/watch?v=kkpoNlsY_40
jo lesz ez a cucc
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Kvazár
őstag
válasz Spricccer #10562 üzenetére
Ja, a MeeGo biztosan, de mi az a szappan tartó a telefon körül?
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
TommyX_
őstag
Aki most vett N8-at megnézné nekem, hogy nem gyári "fülessel" hallható-e kattogó/pattogó hang videolejátszás közben(hangerő kb negyedéig legyen, akkor hallható nálam a legjobban)
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Kvazár
őstag
válasz Gyufaaa #10565 üzenetére
De most komolyan! Az a burkolat kegyetlenül ronda!
Az, hogy a kamerája is elmarad paraméterekben az elődmodellhez képest (N8), az más kérdés. Mert sok embernek nem számít, de azért az a "tok", az tényleg ízléstelen...
(Igaz, ez is egyén függő dolog. És merésznek kell lenni a formatervezéssel, hogy kultusz mobilt/eszközt lehessen alkotni, és ne csak tömeg terméket.)[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Valaki a 10560-ra?
MegtorloXp
-
Kvazár
őstag
válasz blt.62 #10560 üzenetére
Az a gond ezekkel a kérdésekkel, hogy egyén függőek a válaszok:
1: Bár erre nem tudok válaszolni, mert ezt nem értem: "... baromira sb zép képet ..."
2: Szerintem, igen! [link]
3: Passz, C7-tel nem volt még dolgom. De, N95-2-höz képest szebben szól. A házimozi rendszeremhez képest viszont vacakul ...
4: Én Folderplayer-t használok, mert azzal mappa szinten tudom a zenéimet kiválasztani. De a gyárival sem volt gondom, de ha egy mappába összeválogatom az éppen aktuális kedvenc zenéimet, akkor azt azzal nem tudom lejátszani a kívánt összeállítás szerint. Igaz, ha lejátszási listákat hozok létre, akkor meglehetne oldani. De arra kinek van ideje...Ricardo: Feketében, max. azért tűrhető, mert akkor nem annyira kirívó.
Most röhögni fogsz, de nekem az N8 még pink-ben is tetszik. Nem csak kékben, narancsban, vagy szürkében.[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
Ti be tudtátok állítani a mail eket a gyári progival? Nekem nem megy
hitelesítést sem tudom beállítani sehol, meg pop3, smtp t sem. Csak felhasználó nevet meg jelszót kér....beírtam, meg próbáltam beírni az smtp t valahova, de hibát hoz ki
[ Szerkesztve ]
-
KKowboj
csendes tag
Hali!
Nekem azt csinálja mostanában a telóm, hogy ha sms-t kapok, akkor a küldő nevét nem írja kis, csak a számát, akkor is ha frissítem a telefonkönyvet. Elég bosszantó.
Valakinek ötlet? -
KKowboj
csendes tag
Túl egyszerű lenne. :-) Természetesen ezt próbáltam először, de nem segít.
-
CS_D
senior tag
válasz Declare #10576 üzenetére
Megnyitod az emailfiókod -> Opciók, Beállítások -> Kiválasztod a fiókod -> Postafiók beállítások -> További beállítások
Itt megtalálod, ami kell.
Javaslom, hogy olvasd el ezt a cikket is, mert az email kliens alapvető szemlélete múlik ezen.
-
CS_D
senior tag
válasz KKowboj #10578 üzenetére
Nem lehet, hogy valami ok folytán kétszer szerepel a szám a telefonkönyvben?
Ismerőseimnél többször találkoztam, hogy ICE (In Case of Emergency) előtaggal is felvesznek néhány kontaktot, de nem az eredeti írják át. Ekkor kétszer szerepel az adott szám a névjegyzékben, és nem tudja, hogy melyiket írja ki.
Ha jól emlékszem, akkor a Symbian felhívja a figyelmet, ha új szémot viszel be a duplikációra, de SIM-ről importáltaknál nem tudom, hogy megvan-e ez a védelem.
[ Szerkesztve ]
-
KKowboj
csendes tag
Előtte okés volt, sőt a régebben érkezett üzeneteknél most is a neveket írja.
-
SlayR
senior tag
Most olvasgatom csak előkerült az a készülék is ami korábban N9 néven futott és N950 lett most legalábbis prototipus formában
-
KKowboj
csendes tag
Nincs szó duplikációról. Nem csak bizonyos személyek neve helyett írja a számot, ez általános. Nem babráltam a telefonkönyvet sem és a az üzenetek rendezésénél sem találtam választ. Egyik napról a másikra csak egyszerűen a számot írja ki a küldő helyett.
-
CS_D
senior tag
válasz KKowboj #10586 üzenetére
Itt azt mondják, vedd ki a SIM kártyád, majd vissza, és megjavul. Sokaknak segített, de nem mindenkinek. Ja, és itt nem SMS-ről van szó. De hátha jó a tipp.
De ezt az Üzenetkezelő csinálja, vagy az Értesítések widget?
Nekem a közelmúltban az Értesítések widget hülyült meg: Csipog, hogy jött sms, jobb felső sarokban üzenet ikon, de az értesítésekben nem jelent meg. Ugyanígy nem fogadott hívásoknál is. De szerencsére az újraindítás segített.
-
KKowboj
csendes tag
Üzenetkezelő csinálja. Power restart + SIM ki-be sem vált be.
-
emre33
addikt
elolvastam amit linkeltél, nekem akkor is 15 perc a legkisebb idő.
Kitöröltem a postafókokat, létrehoztam minden féle módszer szerint, akkor is 15 perc van, és nem kevesebbASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Ufff
senior tag
válasz emre33 #10590 üzenetére
És ha a létrehozásnál nem fogadod el a feltételeket? Akkor sem jelenik meg? Mert meg kéne neki jelenni.
Nálam (használati feltételeket nem fogadva el) ezek vannak:
- 5 percenként
- 10 percenként
- 15 percenként
- 30 percenként
- 1 óránként
- 4 óránként
- 12 óránként
- Naponta
- Értesítést követően
- Csak kézi szinkronizálás"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
emre33
addikt
-
imi290
aktív tag
http://kephost.hu/kep/2011/06/11062011370_.jpg
http://kephost.hu/kep/2011/06/11062011389_.jpg
2 MB alatti képek de elég jók lettek a körülményekhez képest szerintem[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor