Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn00PiG
aktív tag
Ebből jó lenne egy kipróbálható változat, aztán meg is venném, ha tutin menne
Vagy tudtok valami ingyenes vagy jobb megoldást erre?Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Sn00PiG
aktív tag
-
deka10
senior tag
Kicsit kísérleteztem a Dukto-val, arra voltam kíváncsi működik-e két teló között N8 és 5800 és igen össze lehet kapcsolni és lehet is küldeni egymás között file-kat, jóval gyorsabb mint a bluetooth, kb 90 másodperc volt egy 87 Mb-os file átküldése a két teló között. Oda vissza kipróbáltam a telók wifijével nem rooterrel. Minkét telefonon telepítve volt a legújjabb Qt és a Dukto.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
MC Pite
veterán
válasz slimshady #9150 üzenetére
X, könyvtárakat adok hozzá normális lejátszókkal. Bár az új 4.1b ttpod headsettel használva nagy léptékben állítja a hangerőt...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
VGYke
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudom "lebuktatni" azt az alkalmazást, ami internetezni akar, de nem elégszik meg a bekapcsolt wifi-vel, működő wifi mellett a (pl. nálam: Telenoros) mobil hálózatra akar csatlakozni? És ha akar, előbb utóbb csatlakozik is
Sacc/kb. a 3. képernyő valamelyik TV adása csinálhatja
Tök mindegy! Hogyan tudom beállítani, hogy ha van wifi, azon keresztül "beszélgessen" a bitekkel, ha nincs, jöhet a mobil hálózat?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Kasya
nagyúr
Köszönöm! Misály-nak van még szép albuma
Próbáld meg a beállitásoknál, Alkalmazás kezelő, Telepített alk. belül megkeresni a programot, majd hosszan rányomva Program csomag beállítás
Ha nincs ilyen beállítás (mert ugye nem minden programnál van), akkor vedd le a widgetről, vagy tedd át másik "oldalra". Ha jól tudom, az új oldalon levő widgetek nem frissülnek addig, míg arra át nem váltasz. -
deka10
senior tag
válasz Gyufaaa #9162 üzenetére
Mindkét készülék offline-ba volt ennek elkerülése végett, de le is írom hogyan kell. Még anno az 5800-n mutatták meg a szervizesek hogyan kell ad-hoc hálózatot létrehozni. Kapcsolatok>wlan keresés>egyéb (rejtett hálózat)>csatlakozás>wlan neve (beütöd,hogy "a" vagy teljesen mindegy ekkor feladja milyen hálózati módot szeretnél) én az ad-hoc-ot választottam majd a nyílt hálózatot. A másik telóval kapcsolódsz a létrehozott hálózatra és elindítod minkét telón a Dukto-t ezután már lehet is küldeni a file-kat, gondolom a többi sym-es telóval is működik amelyekre lehet telepíteni a Qt és a Dukto-t és persze wifi is van bennük. Már régen vártam valami hasonló progira.
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
MC Pite
veterán
Kár hogy pc-vel nem megy az adhoc. Meg a szöveg másolás sem megy, azaz linket még mindig QR kód generátor-olvasó párossal leggyorsabb átküldeni. Kéne böngészőbe plugin hogy jobbklikk, QR-kód generálása új lapon...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
TommyX_
őstag
Neked lehetett külön-külön szabályozni a zenelejátszó és a füles hangerejét?
Mert nekem sajna csak a fülesét lehet, pedig régebbi Symbiannál a zenelejátszó hangerejét is lehetett, ha A2DP-s fülessel hallgattam zenét.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Sarlon
aktív tag
-
B1T3
addikt
Én is lelkesen olvastam, de azért erős fenntartásokkal kezelem a hírt, ugyanis eleve sehol nincs feltüntetve megbízható forrás, illetve valahogy nem illik a képbe sehogyan sem. A felbontás másfélszerezése jó ötlet, de a mostani alkalmazások úgysem arra vannak tervezve, tehát nem sokat ér, persze előremutató lenne, és mindenképpen üdvözlendő lépés. A 14 megapixeles kamera is inkább önmaguk túllicitálásának tűnik (mert jól hangzik, könnyebb eladni, esetlegesen motiváció N8-ról pont erre váltani stb.), mert a 12 megapixel bőven elég lenne a későbbiekben is, ha mondjuk még jobb érzékelőt szerelnének bele, illetve a szoftvert még jobban finomítanák.
„A teljes egészében anodizált alumínium borítású N8-01 az előzetes információk szerint egy 12-ről 14 megapixelesre növelt felbontású digitális fényképezőgép modult vonultat fel, a mai várakozásoknak megfelelő teljesítményről pedig egy duplamagos ARM processzor gondoskodik. Említést érdemel továbbá az 1 GB kapacitású RAM, illetve az 1650 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.”
Ez honnan van meg ilyen konkrétan? (Hol a forrás?) :\ Esetleg akkor lenne hihető, ha holnap bejelentenék, de akkor meg úgyis mindegy, valamint valószínűsíthetően nem a közeljövőben jelenik meg.[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Ha netán holnap mutatnák be, akkor is legalább (!) bő fél év telne el a forgalmazás megkezdéséig! Akkortájt (inkább kicsivel később) meg már jönnének a WP7-es mobilok, tehát nem hinném, hogy azoknak állítana ilyen erős konkurenciát házon belül! Windows op. rendszerrel már jobban hihető lenne a hír. De szvsz kacsa az egész, semmi hivatkozás és semmi megjelölés, hogy vajon honnan is reppent volna fel ez a hír. Ráadásul ez akkor ütne, ha már holnap a boltokba kerülne (akkor nagyon). Ráadásul az N8 valóban 2010 hasonló időszakában került bemutatásra, de legalább már korábban is láthattunk róla képeket, meg több infót! (De a Nokiától sok meglepő dolgot láttunk már.)
Inkább csak rittyentsék helyre ezt az S^3-at, elég meló az nekik.Egyébként mi lett a kijelződdel, cserélték? Mert mintha nem írtad volna a további fejleményeket.
[ Szerkesztve ]
meg
-
Sarlon
aktív tag
válasz peugeotmate #9173 üzenetére
Simán hihető, miért ne? Nem fog a Nokia megállni az N8 szintjén. Miért ne fejlődhetne tovább az?
Semmi nem lett a kijelzős dologgal, miután felhívtam őket, nem is foglalkoztam a dologgal. Lassan úgyis eladom és veszek egy N8-01 et
Komolyra fordítva a szót, annyira nem zavar a lilaság, h még harcolnom is kelljen egy új kijelzőért. Majd ha sok szabadidőm lesz, talán jobban utána járok a dolognak.Amúgy már kérdeztem párszor, de még egyszer megpróbálom.
Ti mit csináltok akkor, ha mondjuk az Ovi suitban van minden korábbi üzenetetek, jegyzeteitek, képeitek, zenéitek, névjegyzékeitek, stb. és formázni kell a szgépet?N82- N8- Lumia 920
-
peugeotmate
őstag
Én csak arra céloztam, hogy Symbian csúcsán (szvsz) már megmarad a Nokia N8-00, a WP7 rendszert használó telók persze fejlettebbek lesznek majd, az elég valószínű.
Amúgy a kijelzővel én is ugyanígy vagyok. Ha valami komolyabb gebasz is lesz az idők folyamán, majd akkor konzultálok a szervizesekkel. Már igazán várom!
[ Szerkesztve ]
meg
-
Sarlon
aktív tag
válasz peugeotmate #9176 üzenetére
Értem én, de mint Te is írtad: a Nokiától sok meglepő dolgot láttunk már
És ha jó lesz az "új" sym, sztem simán bevállalnának egy ilyet is akár. Aki esetleg nem akar WP s nokia telókat, azok ezeket fogják megvenni sztem. De ez is csak egy vélemény, ki tudja, h ők hogy sakkoznak, remélem lassan kiderül mi a pálya.[ Szerkesztve ]
N82- N8- Lumia 920
-
Quasi_modo
nagyúr
-
simongab
senior tag
Már kérdeztem, de mégegyszer:
Valaki használja a Nokia OVI Calendart? A telefonról a webes felületre szinkronizál, de a web ről a telefonra egy ideje nem
Valami ötlet?
-
simongab
senior tag
eddig nekem is ment
most vagy a frissítés miatt vagy egyéb a netröl a telóra nem megy a bejegyzés fel
Valami beállítás gond nem lehet? -
B1T3
addikt
válasz peugeotmate #9176 üzenetére
Nem marad meg, elvileg lesz ~1 GHz órajelű procival felvértezett S^3-as Nokia.
-
MC Pite
veterán
Ha a wap profilodat használja, másold át a wifit a wap profilokközé, pl VGYke_WLANból másolsz egyet VGYke_WL@N néven. Természetesen legmagasabb prioritású wap profil lesz/legyen.
Gyufaaa: Ha nem adhoc, hanem csak a wifi routeren keresztül mésza pc-re úgy megy a duktó - csak ha router nincs az más tészta. Itt mindkét wifi adapter állandóan visszamászott a routerre vmiért...
[ Szerkesztve ]
-
Sarlon
aktív tag
válasz Quasi_modo #9179 üzenetére
Az a gáz, h bnőmnél van a telefon és azzal ezért nem tudom szinkronizálni oda- vissza a dolgaimat.
Más opció?N82- N8- Lumia 920
-
slimshady
senior tag
Valaki meg tudná mondani esetleg, hogy a gyári zenelejátszóban például az összes zeneszám listájánál miként tudok kijelölni több számot, hogy azokat majd egy lejátszási listához dobjam?
üdv.: SlimShady
-
MC Pite
veterán
Annyira tudtam... EDOF...
-
Assdak
őstag
válasz peugeotmate #9195 üzenetére
Az a baj, hogy PR 2.0 ba nem lesz semmi ami most ne lenne meg.
-
Shenshi
csendes tag
Sziasztok
A felső műanyag a hátlap felőli részen nyomkodásra recseg (et), másnál is előfordul?
-
Assdak
őstag
válasz peugeotmate #9197 üzenetére
Új UI : http://www.ind190.com/2011/03/classic-series-by-ind190.html
Álló módban qwerty : swype
web böngésző : Opera -
toto21
csendes tag
Sziasztok,
a problémám a következő. A napló néhány héttel ezelőtt egyik pillanatról a másikra minden egyes nap törli az előző napi fogadott, nem fogadott, tárcsázott hívás listámat. Szerintetek mi a teendő?
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa