Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
igen, nagyon remek készülék, bár rendszeresen csurom víz mire befejezem a futást, eddig semmi baja sincs. Stabilan ül az ember fején, csak sportra használom, máshol nincs szükségem rá. Néha bejön egy két hivás mikor sportolok, jó szolgálatott tett, jól érthető és engem is jól értenek rajta keresztül. Meglepően sokáig birja az akksija, kevesebbet vártam tőle.
-
gretzky77
veterán
Engem is érdekelne hogy mivel tudok flac formátumot hallgatni,ezt a folderplayert honnan tudom leszedni mert nem nagyon találom!köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
kpal
nagyúr
Nektek hogy bírja a teló kinek mennyire kopik a festés és mennyi ideje használja ?
-
tibike8
őstag
Nekem meg közben meglett a Plantronics Back Beat 903 és szerintem iszonyat jól szól és jó a mikrofon érzékenysége is. Bár hosszabb távon kicsit nyomhatja a fület, de kis arrébb igazítással viselhető. Azonnal kapcsolódik bekapcsolás után, kb. 8 órát bírja, de nem mértem még pontosan. A hátránya viszont, hogy mivel hátul pántos (bár flexibilis), könnyen beleakad a kabát gallérja ha az ember felemeli a kezét és akkor igazítani kell.
-
kpal
nagyúr
Köszöm mindenki választát akkor mondható hogy birja az N8 burkolat .
-
tibike8
őstag
-
tibike8
őstag
válasz Gyufaaa #9510 üzenetére
A Plantronics a kategória egyik csúcsa, még ha nem is ismerik sokan. És nem csak a hangzás, hanem az anyag/összeszerelés minősége miatt is. Az általad említett Nokiákat nem tartanám szerencsés választásnak mert ott a tarkó pánt merev és mint írtam, a flexibilis is gyakran tud útban lenni. Bár hallgattam Nokiát ami BT fejhallgató volt és az már nekem sok az utcán , de jól szólt, de pl. a mikrofonja eléggé ótvar. Alig hallani amit mond az illető.
[ Szerkesztve ]
-
-
TOM-202
senior tag
Na akkor én is csatlakozok az N8 klubhoz. Szülinapomra megleptem magam egy ezüsttel. N95-ről váltottam és hát ég és föld a különbség. Ez egy teljesen más világ mint az N95 volt. A kamera fantasztikus, a kezelést viszont szokni kell. Nagyon más. Gratulálok a Nokia-nak hogy egy ilyen jó telefont alkotott!
-
gretzky77
veterán
sziasztok én régóta használok stereo bt fülest ha esetleg tudok segítek! Pár hozzászólással feljebb írtam mit használok most nokia bh 501et és bh 505 használtam egyikkel sem Volt gond kinek melyik típus jön be de az 505 szebben és jobban szól szerintem,nem volt kényelmetlen és senki nem panaszkodott ha azon keresztül telefonáltam! A Plantronicshoz még nem volt szerencsém de jókat hallottam róla,jabra sem egy ismert márka ellenben rettentően jó a hangzása csak ajánlani tudom!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Gyufaaa
veterán
válasz tibike8 #9513 üzenetére
A hangzással valóban nincs nála gond, de!
1. Merev és ráadásul gagyi műanyagból van az egész pánt, ami olyan vékony, hogy már szana szét tört és össze vissza van ragasztgatva. Mondhatnám, hogy pillanat ragasztóból már új pántot öntöttem neki.
2. A mikrofonja az pedig valóban egy ótvar, de még az 503-nak is. Kollégámnak az van, de nagyon ratyi a miki abban is.
3. Ahogy a füledre teszed, egy szilikon csúszik a füled mögé, ami egy idő után olyan érzés, mint ha le szeretne válni a füled a fejedről. Kényelmetlen viselet, ahhoz képest, hogy ha felpróbálod olyan érzésed van mint ami nagyon a fejre van szabva és kényelmet/biztonságos viseletet ad.
Szerk.:
(#9515) TOM-202: Grat a telefonhoz!
[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
Ha már mindenki A2DP-s fülesről beszél, akkor én is meg mutatom, hogy én milyet használok:
3 éve használom, az akksija még mindig jól bírja, igaz csak jó időben használom
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TOM-202
senior tag
válasz Camper2006 #9516 üzenetére
& kpal: Eddig elégedett vagyok. Csak az elején fogtam a fejem miután megtaláltam a képernyőzár oldalsó gombját. "Jaaaa, hogy ezen ilyen is van!" Addig a képernyőt bökdöstem. Most már van olyan programom is föltelepítve amivel egy képernyőérintésre lehet a lezárást ki-be kapcsolni. Nagyon hasznos, mindenkinek ajánlom.
-
MC Pite
veterán
kpal: Ugyan 2 hónapos nálam a készülék, és vigyázok rá, jól bírja . Matt cellux (féle) került 1-1mm-es csík ahova amikor lerakom leér.
Meg Otterbox Impactban már 2 impektje volt; sőt, tegnap CriticalMasson is full nyugodtan fotóztam/videóztam vele(tyűha, most másolom, 2 könyvtár csak tegnapi kép ), mert ha pár métert pattog ebben a tokban az se kottyan meg neki .attisx: Nem eszi meg a 4.2es TTpod sem a flac-et.
bluetooth füles: Nem szeretem így nem használom őket, WH700 ill WH701et koptatom, losslessre meg RP-F500.
Ez a vízálló tok érdekes, baromi nagy, bringázásnál használhatatlan lenne. (Igaz, a W170eshez van gyári ilyen tokunk, a célnak megfelel).
TOM-202: Easykeylock? Musthave kategória, rezgés és hang eltávolítással.
Térerőben más nem úgy veszi észre hogy nem túl acélos a készülék?
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Kvazár
őstag
válasz MC Pite #9525 üzenetére
Az a vízálló tok tényleg nagyon vacak. Max. akkor jó, ha elmész csónakázni és félsz attól, hogy a táskában tartott telefonod a táskával együtt belesik a vízbe.
De attól meg a sima műanyag zacsi is megvédi.Más:
Anno láttam csuklópántos telefon tartót, azokról tud valaki valamit? Már elfelejtettem, hogy hol láttam.Más:
Kopás téren nekem csak az USB csatija pereménél van 2 pici sérülés amit az adatkábel okozott. Leesni meg csak h***lye haverjaim kezéből esett le eddig 2x, akik elkérték megnézni. De eddig nem lett tőle baja. (kopp-kopp-kopp)Más:
Van most egy olyan alkalmazás ami egy gyors indító ikonsort hoz be, ha a fényérzékelőt megérintitek. Szerintem marhajó, ajánlom mindenkinek.Más:
Flac, és egy csomó másik lossless zene lejátszására meg ott van a FolderPlayer. (Tudom, van olyan amit az sem visz, de elég sokat visz.)[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
Gyufaaa
veterán
Van most egy olyan alkalmazás ami egy gyors indító ikonsort hoz be, ha a fényérzékelőt megérintitek. Szerintem marhajó, ajánlom mindenkinek.
Stabilan műkszik?
Metal Detector Touch-t próbálta valaki? Batár jól lehet vele szórakozni
[ Szerkesztve ]
-
Kvazár
őstag
válasz Gyufaaa #9527 üzenetére
Én olyan 95%-osra mondanám, szerintem használható. Bár az ikonok hátterének a színe nem állítható, hanem fix kék. De ennyi baja legyen max.
A metal Detectort, megy a fénymérőt és a hangnyomás mérőt is néztem már, de én nem voltam megelégedve velük. Csak játékra valók.
Más:
Tud valaki olyan app.-ot, mellyel sambás, \\192... kezdetű hálózati meghajtót eltudok érni?Eladó cuccaim: -
-
tibike8
őstag
Én az edigitálnál 20,9-ért, de azt hiszem 19990-től voltak a különböző boltokban, de a postaköltséggel már 21 lett volna. Az edigital meg ingyen kiküldte futárral. Az ebayről is szoktam rendelni, de a műszaki dolgokat inkkább kihagyom a gari miatt. Néztem én is, hogy ott ez a füles mennyi.
-
tibike8
őstag
válasz Gyufaaa #9521 üzenetére
Nem teljesen tiszta, hogy melyiket melyik fülessel kapcsolatban írtad. Bár a 2. az gondolom, hogy akkor a Nokiákra mert azokra írtam én is, hogy vacak a mikrofonja. A Plantronicsnak nagyon jó.
(#9520) Kasya
Bár nem vagyok szemüveges, de ha napszemüveg fent van, nem szokott gond lenni a füles viselése.[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
A jabra füleseket csak ajánlani tudom nagyon jó minőségűek és szépen szólnak,bár nem a legolcsóbbak az tény de tényleg szuperek!
Más: a ttpod nekem sem viszi a flac formátumot a folderplay viszont igen csak az meg elég fapados,de egyenlőre nem tudok jobbat,ha valaki talál kérem jelezze!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
imi290
aktív tag
nekem január közepétől van meg a teló és a tok is. a telón annyi sérülés van hogy a hdmi takarón van egy kis repedés-erről már irtam. +még annyi hogy a hátulján van ugye az aluminium rész és van az alján a műanyag. na ez a kettő nem igen jol illeszledik egymáshoz. ill. hézag nincs a kettő között hanem szintbeli különbség van, ha végig húzom az újjam rajta akkor lehet érezni. a tokról meg már lassan kopik le a nokia felirat ill. lehet látni a kopásnyomokat rajta.
-
Hogy a Nokiaprogramokon hol találod, nem tudom (warez oldalakkal nem foglalkozom). Viszont tőlem innen tudod letölteni a 4.7.3-at.
“All nothings are not equal.”
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Tud valaki valami a TeamViewer-höz hasonlót ajánlani az N8-ra?
Thx. Üdv.Eladó cuccaim: -
-
TaylorPro
addikt
A legjobb lejátszó és webrádió progi ami kezeli a Flac formátumot az a LCG Jukebox. Az igaz hogy fizetős, de hangilag mindent ver. Beépített saját kodekkel dolgozik. Nekem évek óta jogtiszta, és megéri.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
MC Pite
veterán
válasz TaylorPro #9541 üzenetére
Kár hogy érintős telefonon használni elég nehéz, v3-ra kitalált kezelőfelülete van az LCG Jukeboxnak
TTPod ég és föld ehhez képest, vagy powermp3 (sajna ezen nem megy; igaz v3 és v5ön kilépegetett).
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Spricccer
tag
megjött az N8-am
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Sarlon
aktív tag
Tud valaki olyan programot, amivel akár közösségi oldalakon is meg lehet osztani, h hol vagyok? Azt hiszem, h az Ovi Maps -al csak mail ben vagy sms ben lehet.
N82- N8- Lumia 920
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz Gyufaaa #9527 üzenetére
Az alkalmazás neve quickLaunch, és elég stabilan megy, bár én most nem használom, mivel kicsit idegen nekem, hogy akárhányszor elhúzom a kezem a proximity szenzor előtt beugrik a menü(pl angry brdsnél onnan húzom ugye a csúzlit, és beugrik)
Sarlon: helymegosztáshoz alap a FourSquare, külön widget is van hozzá és marha egyszerűen használható, de amúgy az Ovi maps menüjében a "bejelentkezés" szolgál erre alapból, és ha jól be van passzentva a közösségi profilod, akkor oda is kipakolja(csak pl. kistértkép nélkül, amit a foursquare csatol hozzá.)
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások