Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Mivel tegnap eljott az elso reset ideje (telefon lassulas, gyors merules stb), ugy gondoltam felfrissitek a Navi-rol. Amit az uj patch eddig latvanyosan nyujtott nekem, az egy minimalis gyorsulas. Meglatjuk, hogy a 38 program telepitese utan is megtartja e.
Amire viszont felfigyeltem, hogy a fekete-szurke alap tema hattere "mozgo hatter". Eddig nem tunt fel, most is veletlen nyomtam ra. Azert meglepodtem, hogy pont egy fekete-szurke alap temanak adnak valtozo hatteret...
Az RDS szoveg modositasahoz szukseges 20008EA6.txt fajl megvan esetleg valakinek?
A C meghajtot mennyire lehet terhelni (telepitesekkel, fajlokkal)?
-
Kasya
nagyúr
Beleutkoztem egy problemaba. Nem csinaltam biztonsagi mentest, gondoltam minden lenyeges megvan a felhoben ill. gepen. Most viszont a geprol nem tudom az sms-eket visszarakni. Erre van vmi megoldas?
-
drzsoo1
aktív tag
Igen, olvastam, sajnos nincs benne. Tehát a kérdésem még egyszer az lenne, hogy ha ott a 3G felirat alatt a két nyíl akkor folyamatosan forgalmaz is adatot (fel és letölt) vagy pedig csak azt jelzi hogy aktív adatkapcsolata van? Milestone-nál látom ha éppen forgalmaz, az üres nyíl helyett tele fehér nyíl lesz.
A C-7 topicot nagyon kevesen látogatják, többségében csak a hibás működésröl írnak. A másik kérdésem pedi az lenne- jelzem hogy elolvastam a hsználati utasítás erre vonatkozó részét- hogy adott egy Telenor DATA net kapcsolat: a frissítéseket azon keresztül töltötte le a készülék, a net is ezen keresztül megy, az ovi klienst viszont a Telenor WAP kapcsolaton keresztül indította volna, természetesen sikertelenül.
A beállítások-kapcsolatok-kapcsolatkezelőn belül nincs Telenor WAP, ergo nem is tudom kikapcsolni.
Az akksit sajnos a 6 db frissítés ( kb 8 óra) ki is fektette, 1-1 frissítés telepítése kb 40! perc volt. Érdekes módon a C7 gondolom PR 1.1-et 10 perc alatt felrakta. Elnézést de ezek olyan elképesztő dolgok amit -mint egyszerű ujdonsült symbian használó- nem tudok értelmezni.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
Sarlon
aktív tag
-
drzsoo1
aktív tag
válasz drzsoo1 #8055 üzenetére
Gondoltam átvágom a gordiuszi csomót. Bekapcsoltam a wlan-t, hátha azt fogja preferálni a készülék, sajnos nem! Az ovi ezután is a Telenor WAP-ot akarja használni
Ami még érdekes hogy az értesítési sorban ott figyel egymás mellett a wlan és az EDGE E betűje alatta a két nyilacskával. Honnan lehet tudni hogy melyiket használja? Milestone-on a netet lekapcsolja ha van aktív wlan.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
djbahool
senior tag
Az Ovi maps-nál hogy tudok célnak egy GPS koordinátát megadni, konkrét hely helyett?
(sehol sem lelem, pedig tutira van benne ilyen) -
szp1
addikt
válasz drzsoo1 #8055 üzenetére
Ha a nyilak nincsenek áthúzva, illetve folyamatos vonallal vannak megjelenítve, akkor aktív a kapcsolat. Fogyaszt is rendesen. ( Manual 30. oldal : alapvető használat ).
A Telenor WAP nagyon nem alkalmas semmilyen letöltésre, a Data már inkább, de a WiFi a leggazdaságosabb mindenféle szempontból.
A priorításokat így kell belőni : Beállítások > Kapcsolatok > Beállítások > Célok > Hálózatok > Internet > Prioritási sorrend
Itt tudod első helyre betenni a wlan-t, illetve törölni a kapcsolatokat..stb.A "nincs esemény" hivatkozás csak akkor aktív a főképernyőn, ha van esemény. De akkor nem azt írja, hogy nincs esemény.
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
drzsoo1
aktív tag
Köszi, így sikerült működésre bírnom az ovi-t is. Érdekes hogy akkor meg miért ment a böngésző?
Értem én hogy nincs esemény, csak az nem értem hogy ha már egyszer érintőképernyő akkor a kezdőképernyőn miért csak értesítési felületként jelenik meg, miért nem lehet vele belépni az alkalmazásba?
Lehet hogy csak nekem nem sikerül beállítani, de kilőttem a képernyő forgatást, de a szövegbevitelhez akkor is forog, nincs függőleges qwerty. Megpróbáltam letölteni az ovi-ról magyar billentyűzetet de sehol semmi. Ez így elég gáz.Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
drzsoo1
aktív tag
Köszi, így sikerült működésre bírnom az ovi-t is. Érdekes hogy akkor meg miért ment a böngésző?
Értem én hogy nincs esemény, csak az nem értem hogy ha már egyszer érintőképernyő akkor a kezdőképernyőn miért csak értesítési felületként jelenik meg, miért nem lehet vele belépni az alkalmazásba?
Lehet hogy csak nekem nem sikerül beállítani, de kilőttem a képernyő forgatást, de a szövegbevitelhez akkor is forog, nincs függőleges qwerty. Megpróbáltam letölteni az ovi-ról magyar billentyűzetet de sehol semmi. Ez így elég gáz.Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
drzsoo1
aktív tag
kerestem de nem volt róla szó. Böngészőben a zoom után nem igazitja újra a szöveget a képernyőhöz, jobbra balra kell huzgálni ha olvasni akarom. Gondolom csak én rontottam el valamit, vagy mégsem?!
-
gyurmau
tag
válasz drzsoo1 #8070 üzenetére
A c7 tesztjében írtak róla, olyankor sajnos frissíteni kell az oldalt.
-
djbahool
senior tag
A WLAN beállításoknál mit takar az Energiatakarékosság fogalma?
-
szucsisti76
csendes tag
Sziasztok. Az Ovi Sync-et hetente használom (WLAN-on keresztül). Tegnap este is szerettem volna szinkronizálni (névjegyzék, naptár, feljegyzések), azonban többszöri kísérlet után is mindig azt írta ki, hogy sikertelen szonkronizálás. Ma megdöbbenve tapasztaltam a PC-s Outlook-os szinkronizálás után, hogy teljesen összekeveredtek a kontaktjaim: 870 kontaktom telefonszámai, címei, e-mail címei teljesen összekuszálódtak, minden féle fajta logika nélkül...Az már csak hab volt a tortánt, hogy a feladatokat és a naptári bejegyzéseket duplikálta. Kis híján agyvérzés.... az egy héttel ezelőtti biztonsági mentést vissza tudtam tölteni, illetve ezen keresztül az Outlook-ot kigyomlálni. hát, vért izzadtam, az elmúlt egy hét kontaktjai, eseményei, meg feladatai meg bukta... Van valakinek hasonló tapasztalata? A szink beállításain nem változtattam, eddig is jelen paraméterezéssel történt a szink.
A másik, kb. 2 hete kiírja a Nokia Ovi Suite, h van frissítése, azonban elindítva a frissítést, mindig 12014-es hibakóddal leáll. Az online supportot nem győztem kivárni.
Szóval, PLÍZHELP!!!!! -
primera1
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Vettem egy N8-at és használni szeretném az Ovi áruházat!
Beléptem,ekkor felajánlja,hogy töltsem le az "ovistoreinstallert"!
Megtörtént,kiírja,hogy a fájl mentve!
Majd telepítés előkészítése,oké!
Telepítés elindul,végigmegy a csík,gondolkodik egy picit,majd két kattanás és kiírja,hogy a telepítés sikertelen!
Nokián nőttem fel,szinte mindenféle volt már,köztük symbian 3 is(C6-01,C7),de egyik sem tett velem ilyet,mindegyik gond nélkül telepítette!
Van valakinek evvel kapcsolatban vmi hasznos tanácsa?
Előre is köszi a válaszokat!
ÜdvIsten hozott! Mikor visz???
-
bringasisti
őstag
-
sompetike
aktív tag
hát lehet,hogy a tied az de az enyém november végén vettem,nem instabil...szal tényleg lehet vmi user error...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
---Lasali---
Közösségépítő
Felraktam ma az 1.1 et, t-mobile os ugye a telefon, megjelent a frissítések közt.
Változást csak annyit látok hogy a kamera kifagy ha a beállításokra rányomok... fantasztikus
OVI Suite be már régen csináltam egy újra telepítést de most elfelejtettem hogy kell és nem is jelenik meg sehol, én úgy emlékszem hogy a Eszközök-Szoftverfrissítések nél jelent meg a telefon mellett egy aláhúzott szöveg? Vagy hülye vagyok?
De most nagyon nem akar megjelenni...[ Szerkesztve ]
-
Cz.A
csendes tag
válasz ---Lasali--- #8078 üzenetére
De jó neked,nekem még mindig nem elérhető a T-s Pr 1.1.Nokia softwer updaterel csináltad?
Üdv
-
Ufff
senior tag
válasz primera1 #8075 üzenetére
Csatlakoztasd a telefonodat ovi suite módban a számítógéphez, nyisd meg a gépen a www.store.ovi.com oldalt és ott van a telepítési lehetőség. Ha ez sem megy, akkor sajnos csak a hard reset segít. *#7370# , de előtte ne felejtsd el lementeni az adataidat!
[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
deka10
senior tag
Aki még nem frissítette a t-s telóját 1.1-re akkor most lehet, én a készüléken keresztül csináltam 3g-n a *#0000#-ra nem de a menüben lévő soft frissítésnél meglelhető kb 10 perc mindennel együtt.
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Ufff
senior tag
válasz ---Lasali--- #8078 üzenetére
Ugye nem tettél vissza beállításokat az 1.0-s mentésből?
Adj neki egy *#7370#-et! Előtte adatmentés! Nem hiszem, hogy a T-mobile ennyi időt elszüttyögött és rosszat adna ki."És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Ufff
senior tag
Ez nagyon durva. Viszont jó hír nektek, irány a Nokia szerviz, és ezekután mehet a független szoftver! Hisz a T-s szar, downgrade-elni nem lehet, szóval nincs más hátra, fel kell tenniük a független szoftot.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
---Lasali---
Közösségépítő
Hát ez rohadt jó... felteszel egy frissítést és elb***ódik a telefon...
Nem raktam vissza semmit, nem csináltam semmit, csak rányomtam a telefonba a szoftver frissítéseknél hogy rakja fel az a 7.3 megás pack ot, felrakta, és utána ez a helyzet.
Egyébként van egy olyan feltevésem hogy a kamera hang patch miatt hal meg. Nem lehet? Akinek elcsesződött annak fent volt az? Mert nekem igen.
Amúgy nálam az is gáz hogy az alkalmazások könyvtárat olyan iszonyat idő alatt nyitja meg hogy felháborító, de ezt már egy ideje csinálja, lehet sok szart felraktam azért. De elkezdtem letörölgetni a dolgokat és nem nagyon gyorsul. Friss szoftverrel is első rendszer indításkor mikor megnyitom az alkalmazásokat akkor nagyon lassan jön be a könyvtár tartalma, de következő nyitásra már felgyorsul, nah most ilyet nem tud, állandóan ugyan olyan lassú mint elsőre.
Szerdán lehet benézek a pécsi nokia boltba megint[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
-
szucsisti76
csendes tag
válasz sompetike #8077 üzenetére
Szia. Ha tényleg júzer hiba, elfogadom, csak homályosíts fel, hogy mi... Főleg, hogy eddig heti rendszerességgel végeztem sikeresen, a beállításokon nem változtattam... Nokia Ovi Suite-os frissítési hibáról másnak tapasztalata? Most a reggeli NOS-s szinkronizáláskor sem sikerült frissíteni a NOS-t (ugyanaz a hibakód: 12014), illetve többször is kiírta, hogy foglalt a NOS (?...), illetve nem tud csatlakozni a Nokia-fiókhoz...
-
SlayR
senior tag
T-nél egy szín van csak
[ Szerkesztve ]
-
primera1
aktív tag
Köszönöm a tippet,de utána sem megy!
Hard reset megvolt,beléptem az oviba,felajánlotta a letöltését,letöltötte,most már telepítette is,legalábbis kiírta és utána belépéskor kékes-zöld ovi képernyő "ovi" felirattal és rögtön ki is lép a teló menűjébe!
Ennyi
Utánanéztem más fórumokon is és nagyon sokan panaszkodnak,hogy nekik sem lehet telepíteni(mindegyiknek N8-a van),ám a 'korrekt' gugli fordításnak köszönhetően nem tudtam értelmezni a megoldást
Elvileg a QT keretprogi telepítéséről írkálnak vmit!
Most annak a telepítése jön,hátha....Isten hozott! Mikor visz???
-
Kvazár
őstag
Ez a frissítés nekem sem jön be.
Telefonon nézve látom, de nem történik semmi, ha rányomok, PC-n meg az OVI hibát dob ki a kereséskor.
Próbáltam már vírusirtó meg tűzfal nélkül is, de ugyan az. Telón dettó.
Eladó cuccaim: -
-
Cz.A
csendes tag
Nekem most sikerült föltenni a T-s Pr 1.1 Lasali kolégának köszönhetően!Eddig gsm módba használtam azért nem jelent meg a frissítés,átváltottam kettős módba aztán telóban rámentem a szoftverfrissítésre és 3g keresztül egyből kiadta az új szoftot 7,3 mb kb 10 alatt föl is tette.Nem kell hozzá számítógép sem.Sokkal gyorsabb lett a telefon,és a wlanra való automatikus csatlakozás is megszűnt.Más újdonságot nem tapasztaltam egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest