Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Ma kipróbáltam a HDMI csatlakozót rajta, hibátlanul ment a videólejátszás.Bár a menü meg a böngészés csak ilyen keskeny sávba volt csak
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Ufff
senior tag
válasz peugeotmate #7452 üzenetére
Na meg minek költsek rá, amíg ingyen van a szervizelés és az alkatrész...
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
imi290
aktív tag
válasz peugeotmate #7452 üzenetére
igazat adok mindkettőtöknek,én már csak ilyen vagyok
mindenben van zsákbamacska -
Sarlon
aktív tag
"A Váci útra kellene mennem vele, ami egy kis luk.'
És akkor mi van?
Én ma voltam ott, megmutattam a kijelzőt nekik, azt mondták, h nem vészes, az enyémnél csak cifrábbakat láttak eddig, de ha megnyugtat, vigyem vissza jövő héten és kicserélik másfél óra alatt.
Kérdeztem, h ok, de mi van, ha rosszabb lesz mint a mostani.?
Azt válaszolta, h nem lesz az, mert gyári, stb..
De hát ami most benne van, az nem gyári? Gondoltam magamban, de mindegy, hiszek nekik, lehet, h Ők már tudnak vmit, amit Én/Mi még nem
Nagyon jófejek, nagyon segítőkészek, a hangulat remek, bla bla
És még várnom sem kellett..[ Szerkesztve ]
N82- N8- Lumia 920
-
vamosip
tag
Helló!
Ugyanez van nálam is, T-s készülék 3 hónapos. Nekem csak GPS közben indul újra, de kb 90%-ban Navigálás de sokszor csak simán otthagyom az asztalon a megnyitott térképet.
T-ben softot frissíttettek, T elküldte Jabilba - szoftot frissítettek, hibát nem tapasztalták. Nokia elküldte Jabilba - szintén szoftot frissítettek. Hiba megmaradt.
Most már csak arra tudok gondolni, hogy valami saját beállítás nem tetszhet neki. Nálam fut háttérben Exchange szinkronizáció (gmail), de azt is már 15 percre/1 órára állítottam, nem segített.
Közösségi alkalmazás is be van állítva, próbáltam már a webeszközöket offlineba tenni, ez sem segített.
Helymeghatározásnál ki van pipálva minden a BT-n kívül, szervereknél T-s net-re van állítva minden. -
---Lasali---
Közösségépítő
Szerintem az is alaplap cserés lenne mint az enyém, meg vamosip -i is, csak spórolnak rajtatok, és csak szoftvert frissítgetnek, aminek totálisan semmi értelme nincs, ugyanis ugyan azt rakják fel mint a gyári. Szóval eleve meg se javulhat tőle. Nálam is mikor a játékoktól totál meghalt, meg egyszer újraindult, akkor 2 szer rakták újra a T -be. Aztán harmadikra elküldték a jabilba ahol megint újra rakták. És utána már a videó felvételből is kifagyott, meg sms íráskor nem tudtam címzettet választani, nem mentett a piszkozatokba, aztán egy videa.hu megnyitástól megint bekapcsolhatatlanná vált a telefon. Utána úgy vittem vissza hogy nem fogom elfogadni ha megint csak szoftver frissítettek, erre a szervíznek írt megjegyzésbe beírta a T-s szervizes hogy fődarab cserét kér. Utána kicserélték az alaplapot benne, és azóta nem fagyott szét, meg nem indult újra egyszer sem.
-
Cz.A
csendes tag
válasz ---Lasali--- #7458 üzenetére
Hát az szép akkor örülök neki!Akkor futhatok még pár kört én is mikorra kicserélik nekem is!
azt hittem különben csak nekem csinálja ezt a lefagyás ,újraindulást de akkor megnyugodtam!Köszi az infót Vamosip,Lasali legalább már tudom mire számíthatok.[ Szerkesztve ]
-
vamosip
tag
válasz ---Lasali--- #7458 üzenetére
F@sza, most tesztelgetem amúgy, simán az asztalon van, maps megnyitva, saját pozíció. És kb 5-10 perc múlva magától restartol.
Azt nem értem, mikor a T-ből először visszakaptam, akkor rá 2 napra használtam 200 km-t simán fagyás nélkül. Csak nem emlékszem milyen progik voltak akkor rajt. Amúgy most is csak a Skype és a Nimbuzz van telepítve és azok sem futnak, próbaképp le is szedem őket...
-
Cz.A
csendes tag
A másik észrevételem a micro USB OTG-USB adapter gondoltam kipróbálom,egy kingston 8gb pendriveval a video vagy zenelejátszást vagy ilyesmit!De föl sem ismeri,azt írja ki hogy hibás memóriakártya.Közben meg majdnem minden nap használom!Próbálta már valaki ezt,
lehet nem kompatibilis vele?Vélemény? -
Ufff
senior tag
válasz vamosip #7460 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy maga az OviMaps akasztja meg a telefont, de csak akkor, ha nem talál műholdakat és más formában sem tudja bepozícionálni magát. Ha a jel megva, minden oké. Próbáljatok kicsinyíteni, nagyítani meg mozogni a térképen mikor nincs jel neki, le fog fagyni.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz vamosip #7460 üzenetére
Nekem is csinált az első alaplap olyat hogy 2 órán keresztül töltés közben folyamat játszottam rajta, mert ráfogták arra hogy nem eredeti volt a játék és az miatt fagyott, már szinte forró volt a telefon, megvettem eredetibe, és mondom lefagyasztom azzal is, 2 órán keresztül nem fagyott le, másnap meg 3 perc alatt meghalt...
Az hogy mi van mellé telepítve lényegtelen, amikor kicserélték, akkor feltelepítettem rá netről annyi tört meg ilyen olyan játékot, programot hogy nem igaz, és semmi baja nem lett tőle... mind ilyen etetés, hogy a crackelttől lefagy meg ilyenek... jó nem mondom hogy nem lehet olyan programot írni amivel haza lehet vágni de ha akarod, érted mit mondok..
Skype meg a Nimbuzz nekem is fent van régóta.[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
Hatalmas a boldogsag, bar a forum 95%-at nem erinti de megtalaltam az MS Communicator mobile-t.
-
rocks
aktív tag
O.K.
Én tavaly néztem be még dec.ben az ünnepek elött tok vásárlás ügyben. Akkor voltak már vagy 5-en és nem volt túl gyors az ottani 1 emberke, ezért ott is hagytam.
Mivel nem volt kedvezö az elsö benyomásom, emiatt nem nagyon akaródzik elmennem, ha nem muszály.
De ezek szerint csak kifogtam.
Örülök, h eddigi tapasztalatomnál gyorsabban mennek a dolgok.
Köv. héten benézek.Épületben lassabban talál jelet. Legalábbis nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Sarlon
aktív tag
Épületben ki akar navigálni?
[Egy kis unalom űző, egész élvezhető, Ovi-ból is letölthető, 200 ft.]
[ Szerkesztve ]
N82- N8- Lumia 920
-
Ufff
senior tag
Mondjuk az, aki tudni akarja, hogy merre menne az útvonal, arra mi található, vagy éppen csak keres valamit a térképen. Ha csak a GPS-re hagyatkozik (WLAN és hálózat letiltva), hidd el lefagy, mert épületben általában nem talál jelet ezek nélkül. Próbáld csak ki!
-
balazs0102
senior tag
sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e megvenni ezt Nokia telefont? Tetszi, a fizikai billentyűzet, meg hogy viszonylag jó képeket csiál, meg a vaku, meg maga a telefon is....csak kicsit félek iphone 3Gs-ről váltani mert még enm tudtam kipróbálni élőben...
illetve ti, akik használjátok jobban tudjátok ,hogy miylen hibák miylen gyakran jönnek (jöhetnek) elő..
-
deka10
senior tag
Hát én próbáltam kb. 20 percet se nem fagyott se nem csinált semmi olyat ami rendellenes volna pedig átállítottam 3D-be majd vissza aztán műhold nézetre az előre letöltött képeket hozta rendesen(nem úgy mint az 5800 mert ott volt akadás rendesen), mondjuk nem talált meg de ez érthető direkt olyan helyen próbáltam ahol esélye sem volt. Ja és az én kijelzőm nem lila. Bár az ovi store nekem sem akart települni, de azt megoldották a szervizesek.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
tibike8
őstag
válasz tibike8 #7400 üzenetére
Hát kérem, voltam a Nokiánál, ha már egyszer írták, hogy visszakapták a héten a központból javítva a telót és persze ugyanúgy szorul a gomb. Most mások voltak a boltban és a srác is elismerte, hogy nem így kellene és főleg hidegben nem nagyon lehet használni. Szóval nem vettem át és hétfőn megy vissza. Pompás, hogy 5 hetes a teló és most már 2 hete vacakolnak vele. Ha megint úgy küldik vissza ahogy volt, mit lehet csinálni szerintetek? Milyen jogaim vannak ilyenkor? Fogyasztóvédelmet érdemes lesz akkor már hívni, vagy mennyi ideje van megcsinálni valamit a Nokiának?
Kérdeztem egyébként most is a másik srácot a boltban a kijelzővel kapcsolatban. Persze csak lesett.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz balazs0102 #7480 üzenetére
Hol látsz te az N8 -on fizikai billentyűzetet ?
Nem kevered véletlenül az E7 -tel ?[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
Nekem ma egy érdekes dolgot művelt a telefonom, bekapcsoltam majd miután elfogadta a pin kódot egyszer csak fehér lett a képernyő és nem reagált semmi.Ezután kikapcsoltam és nem működött az érintés a kijelzőn, majd a 3. alkalommal meg minden tökéletesen ment.Lehet, hogy a tegnap este felrakott silverlight kiegészítő okozhatta a gondot, ugyanis még csak véletlenül se tudtam megnyitni az ilyen videókat.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
imi290
aktív tag
Ha lesz majd kedvem ma nekiállok kitakarítom a telefonomat persze csak a szoftverét.minden olyan programot,játékot kidobok amit nem használok.biztos gyorsabb lesz.
-
Jégkokó
veterán
válasz balazs0102 #7486 üzenetére
Miért talán a rajphoneba van?
-
TheDragon007
senior tag
Vettem egy 32GB microsdt ami megy is a telefonban. Hogyan lehetne a zenéket áttolni rá a belső memóriából?
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
-
tibike8
őstag
válasz ---Lasali--- #7485 üzenetére
Nagyjából 1 gomb szorulhat szerintem. Az oldalsó billentyűzár.
-
Tomessz85
tag
[ Szerkesztve ]
-
Sarlon
aktív tag
Ez elég érdekes.
Két dolgot tudok elképzelni:
- vagy kamáztak
- vagy olyan valakivel beszéltél, akinek fingja nincs róla, h miről beszél/beszélsz, hétvégére betették a pultba, h Ferikém, a telefonokat vedd fel, ha hívnak, amiket meg behoznak, vedd át, menni fog? - menni fog főnök..
Én mail-t is írtam Nekik és személyesen is bent voltam, ismerték a hibát, tudtak róla, h van, sőőt, már találkoztak is olyan N8 ami nem kicsit volt lila.Tomessz85
És ha a két telefont szinkronizálod? Úgysem oké a dolog?N82- N8- Lumia 920
-
Tomessz85
tag
-
imi290
aktív tag
válasz TheDragon007 #7490 üzenetére
menü-alkalmazások-iroda-fájlkezelő-és itt vannak a memória részek itt tudod másolni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest