Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
CameraPro alkalmazást próbálta már valaki?
-
imi290
aktív tag
Na,feltettem én is azt a tesztképet,szerencsére nem lilás.de az igaz hogy a minimum fényerőn néztem és mikor feltettem a maximális fényerőre szebb volt a színe.szóval valami van benne,de ez nem vészes,ha nem tettem volna fel nem is tudom.
-
sirály69
őstag
Pénteken bementem a Debreceni Nokia szervizbe és megfrissíttetem a telefon szoftverét, mivel a T-nél nem tudtak mit kezdeni a telefon problémáival( Wifi véletlenszerű bekapcsolása, hívásnapló önkényes törlése, stb).
2 óra alatt felrakták az új szoftvert, azóta nem jelentkeznek a hibák és a telefon is jobb lett.
Csak a T-s beállítások hiányoznak( mobiltv, ... ) !Szerver Hosting Debrecenben
-
sompetike
aktív tag
na én nem tudtam ugy megfogni,hogy elmenjen a térerö...
na mindegy ez ugyis alma bug...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Sarlon
aktív tag
N82- N8- Lumia 920
-
CS_D
senior tag
-
rizso
addikt
Na így igazad van! Wave-re megjelent a WAMO Camera app, ami egy ideig ingyenes volt. Leszedtem, kipróbáltam, és egy akkora csalódás volt, hogy azt elmondani sem lehet. Most meg 2.5Ł - és ha meg kellett volna venni, akkor fölösleges pénzkidobás lett volna!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Gyuree91
tag
Szevasztok!
Pár kérdés felmerült bennem az N8-al kapcsolatban, remélem minden kérdésemre kapok választ!1. Gyári navigáció (Nokia Maps) navigálás közben kikapcsol a kijelző, lezár a képernyőzár. Hogy lehetne megoldani, hogy navigálás közben ne aludjon ki a kijelzőfénye?
2. Megint gyári navigáció. Nekem valahogy sántít a sebesség majd 10km/h-t. (Anno. N95 Garminja 1-2 km/h-t tévedett csak.)
3. Lehet netet megosztani a telefonnal? Olyasmire gondolok, hogy WiFi-n csatlakozik a teló a netre, és én bluetooth-n osztom meg a netet másokkal.
4. Az ujjaimon kívül mással (vékonyabb eszközzel) is szeretném kezelni az N8-t, miért nem érzékel mást?
Egyelőre ennyi, köszönöm válaszaitokat!
Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)
-
válasz Gyuree91 #7720 üzenetére
1) Meg lehet oldani, ha az Ovi Maps nem akarná az igazat. De ehhez lehet, hogy külső rásegítés is kell, majd mindjárt kitalálok valamit, ha más nem most jobbat.
2) A sebesség a GPS-től jön. Ha a hardver ezt mondja, ez van.
3) BT-n és USB-n az Ovi Suite segítségével meg tudod oldani. Wifihez külön szoftver, a JoikuSpot szükséges.
4) Mert kapacitív. Vannak kapacitív stylusok, pl. a Pogo Sketch, ami ehhez is jó. Meg a virsli.
“All nothings are not equal.”
-
Szinte biztos, hogy érzékelné, de meg kell próbálni
Apropó, az első ponthoz nem jött jobb ötlet, úgyhogy mostantól there's an app for that Qt-tal csak negyed óra volt az egész, csiszolással együtt Ja, kéretik nem kilépni belőle, csak akkor működik ha a háttérben fut.
Cserébe mondhatnátok valami faszentos portrait QWERTY billentyűzetet, mert valószínűleg idegbajt fogok kapni az ITU-tól.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Gyuree91 #7720 üzenetére
Ovi mapsban beállítások>navigáció>háttérvilágítás >mindig bekapcsolva sem segít?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Gyuree91
tag
Hello!
A JoikuSpot tehát jó arra, hogy N8-al csatlakozva vagyok wifis netre, és haver bluetoothos telójára bluetooth-n megosztom a netet neki is?
kp78: Köszi, átállítottam. Optimalizált volt az alapértelmezett, nem értem miért aludt ki a fény mikor mozgásba voltam, szerintem az a beállítás csak akkor kellene lekapcsolnia a fényt, mikor egy helybe vesztegel az ipse...
Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)
-
válasz Gyuree91 #7728 üzenetére
Nem. A JoikuSpot arra jó, hogy az N8-ad mobilnetjét Wifin keresztül megosztja más gépekkel (pl. laptop), telefonokkal meg egyéb kütyükkel.
Olyan nincs, hogy Wifit osztasz BT-n keresztül, az az iPhone-ok kiváltsága (és ott is csak jailbreak után).
-
Kasya
nagyúr
Ill. WM6.5-re volt egy jo kis program (WMrouter a neve ha jol emlekszem), ami tamogatott szinte minden kapcsolodasi format.
A kovetkezo gondal talalkoztam ma:
-Kuldem egy telefonszamot (VCF) sms-ben, majd azota is a "kuld" ikon vilagit a jobb felso sarokban, es az uzenetek kozt azt irja, hogy Felfuggesztve. Torolni nem tudom...esetleg vmi otlet? -
Nem tud portrait módot, legalábbis ami az Ovi Store-ban van... A SlideItet találtam még fórumokon, az Ovi Store-os megjegyzések bíztatóak ("N8-on nem megy", "rakás szar", "pénzkidobás").
Szóval nyitott vagyok még ötletekre Talán a Baidu Input.
-
Ufff
senior tag
[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
deka10
senior tag
válasz Gyuree91 #7728 üzenetére
Az optimalizált csak akkor kapcsolja be a kijelzőt ha navigációs utasítást ad vagy ha útvonal ponthoz értél. Ez azért jó mert ha egyenesen kell menned akkor nem fogyasztja az akksit a kijelzővel is addig sötét amíg nincs újabb utasítás, legalábbis az 5800-ban így volt.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
TrollMetal
aktív tag
Üdv.
Az én nokia n8-am ment 3 napot is... a trükkje az volt ha nem használtam épp leraktam energia takarékos módba szóval ki lehet hozni de tényleges használat mellett valóban necces. (én neteztem fotóztam gpseztem vele...sőt még telefonnak is használtam )
''A világ két végéről rohad. Az egyiken az anyagi, a másikon a szellemi szegénység pusztít.''
-
TrollMetal
aktív tag
Én is olvastam pl az f-securosnál hogy felrakta és nem megy neki n8 és abban vírus van...
felraktam ment használtam 1 nap múlva uninst... legtöbb hozzászóló sztem user erroros.
Más: tré mobilék kiadták már a pr1.1-et?
''A világ két végéről rohad. Az egyiken az anyagi, a másikon a szellemi szegénység pusztít.''
-
CS_D
senior tag
Sziasztok!
Egy kis közvéleménykutatás: ki milyen USB-s billentyűzetet tudott működésre bírni az OTG-vel? Leginkább márkára, típusra, és árra lennék kíváncsi.
Nekem van egy USB-s bilentyűzetem, de azzal sajnos nem működik. Egérnél is 2-ből csak egy használható. Ezért szeretnék tippeket, hogy mivel érdemes kipróbálnom.
Még egy kérdés: az ékezetes kaaaktereket hogyan kezeli? Például, ha angol billentyűzetet kötök rá, akkor az "ékezet előválasztók" használhatók?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz TrollMetal #7737 üzenetére
Még nem jött ki T-sre és nem is tudják, hogy mikor lesz.
-
tibike8
őstag
válasz edbacsi #7716 üzenetére
Én is használom és jó is, de neked vagy valakinek sikerült rábírni, hogy a telóval induljon ez is el? Hiába van beállítva, nem indul. Taskmanagerrel még külön ráraktam, hogy induljon, de akkor sem indul. Betöltés közben látszik, hogy indul, de kis idő múlva eltűnik a futó alkalmazások közül. Ha manuál elindítom ezután, rendben fut.
-
Assdak
őstag
válasz TrollMetal #7743 üzenetére
Ha nem írtam le már vagy 80szor akkor egyszer sem. Nem jár garivesztéssel, mivel partnerek.
-
Kvazár
őstag
MS Arc bill.-tel prímán ment nekem. Logitech Cordless egér+bill párossal meg szakadozott a kapcsolata rendesen.
TrollMetal: én azt a módot amit mondasz nem tekintem normál használatnak. Tehát nemigazán tartom reálisnak a 3 napot. Nekem is 1,5 napja volt töltve és már 40 %-on van.
Eladó cuccaim: -
-
djbahool
senior tag
N8-ra is kell szignózgatni a progikat, vagy itt már nincs ilyen?
-
TrollMetal
aktív tag
elnézést hogy nem lógok rajta napi 8 órát... így is 2-3 órát csesztetem és kezdek félni hogy lesz ez még több is...
u.i.: aki meg mobilon játszik az meg is érdemli hogy merüljön...
[ Szerkesztve ]
-
CS_D
senior tag
válasz djbahool #7746 üzenetére
Ha az OviStore-ból telepítesz vagy pedig valamelyik hivatalos alklamazásgyártó által aláírt programot töltesz le, akkor nem kell szignózni.
De más esetben szükséges a szignó, vagy pedig olyan ROM-ot kell feltenni, amiben az installserver ki van cserélve olyanra, hogy nem ellenőrzi a tanúsítványt.
[ Szerkesztve ]
-
Kvazár
őstag
válasz TrollMetal #7748 üzenetére
Semmi gáz, meg van bocsájtva!
Részemről meg: zenehallgatás, fényképezés és egy kicsi netezés van csak. Telefonálni én sem szoktam sokat vele.
Eladó cuccaim: -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest