Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CS_D
senior tag
válasz djbahool #7751 üzenetére
Mérsékelt esélyű garanciavesztés. Mert a flasheléskor nem a ROM-ba kerül valójában a hack, hanem a C: meghatóra kerül felmásolásra. Így ezt egy hardreset eltűnteti elvileg nyom nélkül.
De persze a garancia validitásának a további feltétele, hogy a product kódnak megfelelő firmware kerüljön a telefonra.
Szóval tény, és való, hogy ez kockáztatja a garanciát. Úgy kell hozzáállni, hogy az eljárás során bukik a gari. Ha jól dolgozol, akkor valójában mégsem.
Igen, a szignózás ugyanúgy megy, mint korábban. Kell egy saját fejlesztő digitális aláírás, és egy program segítségével meg tudod csinálni. Elég sok helyről be lehet szerezni a szignó fájlt, de konkrétumot nem tudok.
-
rocks
aktív tag
Én már bevittem volna, de most jöttem vissza faluról, 7.-én reggel megyek újra max. a 11.-e a köv nap amikor bevihetném, vagy a 14.-i héten ami 16.-ig ugye kakukk.
Addigra meg a t-mobil is csak kinyom valamit (igéretük szerint 1-2 hét még), ha nem akkor én 16-án beviszem a Váci útra mert 19- én elhagyom az országot pár napra...
Szal nem olyan 1xü a történet... -
Kvazár
őstag
Megnéztem a kedvedért most, és mennek a sima ékezetes karakterek az altgr-el, de a űüőö az nem. Azt is próbáltam, hogy az előválasztót benyomom a telefonon, és akkor gépelek, de semmi. A telefonon kijelölve marad az előválasztó, és e-mellet írja tovább a billentyűn beütött karaktereket.
Eladó cuccaim: -
-
csoky21
csendes tag
Sziasztok
Távoli meghajtóval próbálkozott már valaki?
Kérdésem lényegében az lenne, h hogyan tudok csinálni távoli meghajtót amit majd a telefonommal elérek.PC-ben lévő vinyót megtudom valahogy osztani a telefonommal interneten keresztül?
KÖSZI
-
CS_D
senior tag
válasz csoky21 #7764 üzenetére
Wifin keresztül a SymSmb nevű program a megoldás. Ezzel a hálózati megosztásokat lehet böngészni. Írni, olvasni lehet a megosztásokat, sőt, még a telefonon is meg lehet osztani mappákat. De fontos, hogy csak wifin működik (LAN-on belül), interneten keresztül nem.
[ Szerkesztve ]
-
csoky21
csendes tag
-
Sifre
senior tag
A lila kijelzőkkel mi a helyzet? Cserélték már valakinek gariban?
-
CS_D
senior tag
válasz csoky21 #7766 üzenetére
A hálózati megosztással (Samba) az a baj, hogy az csak LAN-on belül működik igazán. Megnyitni az internet felé nem is hiszem, hogy lehet (legfeljebb nulla tűzfallal).
Ha https-sel akarsz a gépedhez csatlakozni, akkor annak ott futtatnia kell egy webszervert. Ha a gépen fut a program, ami kiszolgálja a telefonon lévő klienst, akkor lehetséges ez. Különben kizárt.
FTP lenne erre a legjobb megoldás, viszont FTP klienssel még nem találkoztam Symbain^3 alatt.
-
nagysuhi
tag
Visszakaptam a kijelzőcsere után a telefonomat. Hétfőn vitték el Győrből a szervizbe, ma délben szóltak, hogy mehetek érte. Most van egy foltmentes új, fóliás kijelzőm.
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
Dot
őstag
Eddig csak G-vel csatlakoztam a routeremhez wifin 500-600KB/s le/feltöltést produkált a telóm. Ma felraktam egy új frimware-t a routerre. Már N-el csatlakozott. Pár sebesség teszt:
speedtest.digikabel.hu
LE:FEL:
Azért megnézném az Iphone-t hogy mennyit megy
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Just486
senior tag
Ha új, fóliás képernyője van, az azt jelenti, hogy érintőpanellel együtt cserélték a képernyőt (hiszen azon van a fólia), úgyhogy nincs is nagyon miért poros legyen. Azt a gyárban összeragasztották, és úgy is marad amíg szét nem szedi majd valaki.
That unconquered country we call the future.
-
KeReK JoE
csendes tag
HELP! Már a második n8-at fogyasztom. Kétszer fagyott le eddig most meg kb. 10 másodpercencként csatlokozni akar. Hiába a "NEM"-et jelölöm ki, azonnal ismét csatlakozni akar
-
CS_D
senior tag
-
AMD Power
titán
Új független White Silver N8 Nokia dobozában minden tartozékával ,fóliával 2 éves garanciával mennyit ér kb?
-
tibike8
őstag
A Layart használja valaki?
[link][ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
válasz AMD Power #7779 üzenetére
Abból indulj ki, hogy a Nokia webshopjában 129k, ezek után 110k-nál drágábban, mint magánszemély, nem hiszem, hogy el tudod adni. Viszont azt is vedd figyelembe, hogy a legtöbb függő N8 80k környékén repked az apróban.
Szvsz, olyan 90-100k környékén van rá reális esély, hogy eltudod adni.
-
imi290
aktív tag
visszatérve az üzemidőhöz tudom hogy már lerágott csont de aki akarja simán letudja meríteni elég hamar pénteken Bécsben jártam gyalogos üzemmód gps kb 1 órát használtam igaz energiatakarékos módban,rengetek fénykép vakuval,videó is jó sok. visszafelé megnéztem és még mindig 100%-t írt.1 óra használat után 70% egy kis zenehallgatás 40% aztán tovább nem lestem
-
Kasya
nagyúr
+1
Velencében voltam, 11 óra zene, 1 óra GPS és fényképezés folyamatosan egész nap. Nap végére 65%. Itthon ez elképzelhetetlen...nagy valószínűséggel a folyamatos gprs kapcsolat miatt.
Energ. tak.: rezgést kikapcsol a képernyőn, fényerőt állít, animáció off stb. Minden, amit a Haszn.utm.-ban felajánl, hogy hogyan tudsz takarékoskodni a "táppal".
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
...nagy valószínűséggel a folyamatos gprs kapcsolat miatt.
Miért nem kapcsolod ki?
Beállítások > kapcsolatok > admin beállítások > csomagadat > csom.kap. adatkapcsolatot áttenni "ha szükséges"-re.
Bár nem hinném, hogy emiatt lenne, nekem ki van kapcsolva C7-en, és mégis gyorsan merül.
Persze mi a gyors„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Anulu79
addikt
A jacken keresztüli filmnézést a TV-n próbálta már valaki? Milyen a minősége?
-
Rizs@
csendes tag
Sziasztok,
Nekem az utóbbi két hónapban semmi bajom nem volt a telefonommal. De egy hete gondolt egyet és az üzemidő lecsökkent fél napra :S Pedig előtte fenn volt 3G hálózaton, be volt kapcsolva éjjel nappal a bluetooth, wifi, napi két három óra zene netezés, pár db sms, néha telefonáltam és igy birta másfél 2 napig. Egészen a mult hétig... fogalmam nincs mi történt vele nem raktam tele minden haszontalan dologgal programokkal és játékokkal szal nem értem. Meg észrevettem, hogy ha le van billentyűzárazva akk a képernyő alján vibrál a kijelző, de ezt csak sötétben látni. Van mikor gondol egyet és megfagy, kikapcsolom és be akk meg kiirja h rendszer hiba de ugyanugy belép. kicsit bosszantó a dolog, ha meg leformázom ( *#7370#) akkor meg urjaindul és fehér marad a kijelző és ennyi nem megy tovább. Újrarakom a szoftvert remélem ez segít 2 hónaposan ne kelljen már szervizbe cipelni ahhoz túl sokat fizettem érte... ennyi pénzért megérdemlem h normális minőséget kapjak ugy érzem....[ Szerkesztve ]
SiemensC35 --> Nokia 3410 --> Motorola C385 --> SonyE. K300i --> SonyE. W300 --> SonyE. W810i --> SonyE. W610 --> Nokia 5130 --> Nokia 5530 -->Nokia 5730 --> Lg BL40 --> Nokia X6 --> Nokia N8
-
Just486
senior tag
Úgy gondoltam, hogy eddig nem volt fólia a tulajdonos telefonján, aztán pedig fóliával együtt kapta vissza. Arra értettem, ha fólia került a "képernyőre" akkor azt egyszerűen érintőpanellel együtt cserélték. (használt képernyőre nem szokás csak úgy fóliát osztogatni) A képet látom, arról csak azt kell tudni, hogy a képernyő és az érintőpanel össze van ragasztva, és elvileg használt ragasztóval nem rakhatják össze, és ha lusták voltak a ragasztót cserélni, akkor lehet, hogy csak kicsavarták a 4 csavart ami tartja, és kompletten cserélték az előlapot. Érti?
UI.: Látom Jacis társunk megoldotta a problémát. Nem tudtam, hogy raknak fóliát szerviz után az előlapra, bocsi.[ Szerkesztve ]
That unconquered country we call the future.
-
szp1
addikt
Még van a Layar-nál egy-két probléma. A blogban olvasható..
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest