Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ufff
senior tag
válasz vamosip #7460 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy maga az OviMaps akasztja meg a telefont, de csak akkor, ha nem talál műholdakat és más formában sem tudja bepozícionálni magát. Ha a jel megva, minden oké. Próbáljatok kicsinyíteni, nagyítani meg mozogni a térképen mikor nincs jel neki, le fog fagyni.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz vamosip #7460 üzenetére
Nekem is csinált az első alaplap olyat hogy 2 órán keresztül töltés közben folyamat játszottam rajta, mert ráfogták arra hogy nem eredeti volt a játék és az miatt fagyott, már szinte forró volt a telefon, megvettem eredetibe, és mondom lefagyasztom azzal is, 2 órán keresztül nem fagyott le, másnap meg 3 perc alatt meghalt...
Az hogy mi van mellé telepítve lényegtelen, amikor kicserélték, akkor feltelepítettem rá netről annyi tört meg ilyen olyan játékot, programot hogy nem igaz, és semmi baja nem lett tőle... mind ilyen etetés, hogy a crackelttől lefagy meg ilyenek... jó nem mondom hogy nem lehet olyan programot írni amivel haza lehet vágni de ha akarod, érted mit mondok..
Skype meg a Nimbuzz nekem is fent van régóta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest