Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz Misály #12698 üzenetére
Az is komoly, hogy a beta labs oldalán milyen bugokat* írnak le... Kb. olyan érzésem van, hogy ki akarták adni ma, mint külön frissítés. Srácok nem tudták tartani a határidőt...
- Mi legyen főnök?
- B*sszátok ki beta labs-ba, meg körítsetek hozzá blogbejegyzést, hogy igazából így jobb, meg jobb kommunikáció ügyfelekkel, meg hamarabb is eljuthat az emberekhez, mint frissítés, blabla"The simple answer was that we really wanted to go further with the Nokia N8 camera but didn’t want to tie it to a future software update release. We therefore decided to create this update via our Beta Labs channel to bring these as quickly as possible, this seemed the best way of doing that. And at the same time you can use the Beta Labs discussion tools for providing feedback which we’d like to use for on-going development."
Kiakadt a bullshit-o-meter
*Szerk: 25 fps "véletlen" 30 fps helyett,
video folyamatos fókusznál szaggat,
nincs exit gomb videó módban,
gps akkor is elindul, ha geotagging kikapcsolva,
...[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
Akinek az Anna 1/2 2/2 meg sem jelent a szoftver frissités menüpontban,azok jutottak valamire??HELP
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Ronny3
aktív tag
Dee jelenleg a CSOMAG hibás azt írják! :
Due to a configuration mistake, the current package is set to record videos at 25 FPS, not at 30 FPS. We are really sorry about this mistake and are working hard to address it. We will update the package very soon with the 30fps functionality enabled, please stay tuned for the update.
http://betalabs.nokia.com/apps/camera-update
-
CS_D
senior tag
válasz tiggger #12701 üzenetére
Linkek mögött kép.
Első lépés: kattints az options gombra
Második lépés: válaszd ki a Mem Card Content-s fájlt, és kattints a Delete-reAztán OK, és már flashelheted is!
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz Ronny3 #12675 üzenetére
1. nem neked szólt az első mondat...mind1 ilyenen már nem lepődöm meg
2. uniós törvény felülírja a Magyart....biztosan, te már csak tudod....az államok autonómiája nem sérül nagyokos, az unió ajánlásokat tesz a tagországoknak, nem törvényeket. Vannak kötelezettségek, de nem törvények amik felülírják a Magyart .... de mind1.
3. nem korlátozott a kártyafüggő telefon, csak nem tehetsz bele más kártyát mint a szolgáltatóé.... gratulálok, ez nem azt jelenti hogy korlátozott ? hmmm mind1, ne erőltesd magad, mert megfájdul a buksid.
ahelyett, hogy az ember fellép és olvasgat tapasztalatokat, ki milyen hasznos dolgot talált, milyen az új sw akármi, de neeeem ilyenekkel van tele a fórum, hogy 8 oldal óta rinyálod hogy nem lehet kikapcsolni a kártyafüggő telefonodban a kamera hangot (amire kapásból megírták a főnixes megoldást, de nem sikerül elkapnod a fonalat), vagy az előző bravúros kollega, aki rá akarta borítani az asztalt a nokiára mert micsoda fémes morajt hall exponáláskor......és ez is megy 2 oldalon......... hát baszarás......
-
Ronny3
aktív tag
válasz Declare #12708 üzenetére
NA jólvan, hát te csak tudod, hogy nincsenek uniós törvények! gratulálok!
Szerinted akkor ők ott csak azért ülnek, hogy ajánlásokat tegyenek vicces vagy...
meg amúgy is, ha nem tetszik a problémám, lépj túl rajta, vagy nézz át az egészen.. azoknak a hozzászólására vagyok kíváncsi, akik segitenek is, nem fikáznak orrba szájba!
És főleg nem forgatnak ki!
Pl a CS_D válaszát is ismerem, és a progit is... de nem elég szerintem egyszerűen kiszedni és áttenni az animációt, mert az sw-nek is indítania kell az animációt a telefon indítása után és a kikapcsolás nál is... és magától nem fog indulni, attól még, hogy beleintegráltam az sw-be az animációt
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz Misály #12688 üzenetére
Az a baj, hogy én kapásból tudok egy dolgot, ami benne van a T-s szoftverben, de máshogy nem lehet ráhegeszteni telóra, pedig nekem kellene.
Asszem az a progi neve hogy "Műsorújság", és a T-home-os otthoni SetTopBox beállításait lehet vele mókolni (mikor mit vegyen fel, mik vannak rajta stb.)Valaki esetleg ezt amúgy nem tudná nekem telepíthető alkalmazás formájában odaadni?
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Declare
őstag
válasz Sn00PiG #12714 üzenetére
Nekem pl pont ez volt a bajom és le is írtam ide a megoldást, mert én is ezt kerestem és nem tudott senki segíteni.
1. a műsorújság nem T-függő telók sajátsága, minden magyarországi telón rajta van. Nekem se mo.-i a telóm és először nem volt rajta.
A megoldás:
neten keresztül be tudod szépen regisztrálni a set top boxodat és már megy is. Csináltam neki egy könyvjelzőt, katt és már ott is a műsorújság, felvétel beállítás stbvagy keress rá itt a fórumban (júliusi hsz asszem), vagy a prohardveres IP tv topicban.
-
kacsa7
őstag
válasz Ronny3 #12717 üzenetére
Amúgy tényleg baromi idegesítő a rinyálásod. A függő telefonokkal évek óta probléma h. mindig butítva vannak a függetlenhez képest. Lásd spec T v. Voda menü és egyéb nyalánkságok.
2 lehetőséged van. Vagy elfogadod ezt a fos függő szoftot és nem sírsz, v. befogod a pici kis szádat és teszel végre azért h. olyan telefonod legyen, amilyenre vágsz. Igen, teszel érte, utána olvasol és megcsinálod magadnak olyanra, amilyet TE szeretnél, nem elvárod mástól h. idejét rááldozva oldja meg a problémádat. Nem 1 fórum van ami foglalkozik a telefon okosításokkal, itt is elég sok megoldást kínáltak már. Mi lenne ha magadat aktivizálnád, nem azt várnád h. más oldja meg a gondjaidat? Helyette mi van, itt sírsz legalább 2 napja mint vmi kisgyerek, h. bezzeg az én rendőrautóm nem úgy nínózik mint az unokatesóé. -
Ronny3
aktív tag
válasz kacsa7 #12720 üzenetére
Gratulálok ehhez a NAGY értékű hozzászóláshoz is!!!
VAlószínű ezzel is előrébb lesznek akik itt olvassák a fórumot!
Fikázni, meg beszólni te is képes vagy, de érdemben segíteni nem!
NEM LEHETNE, hogy akinek nem tetszik amit én és hasonló "rinyálós" forumozó ír, annak NEM UGATNAK be itt a nagyokosok???
NAGYON KÖSZÖNÖM!
És ellehet húzni a pi......a az én dolgomról, aki csak fikázni tud!
És semmi köze senkinek hány éves vagyok!
Nekem az úgy tetszik és akinek nem tetszik, az röhögjön otthon magában a beszólás helyett!!!!
ÉS AZÉRT ÍRTAM, hogy valaki esetleg megcsinálhatná, mert ha valóban valakinek 2 perc akkor talán annyi ideje van, hogy segítsen nekem.. de NEM KÖTELEZŐ! Inkább kóstólgassátok tovább, aki RINYÁl itt, azzal mindenki előrébb lesz! ISTENEM
-
Declare
őstag
válasz Sn00PiG #12714 üzenetére
közben megtaláltam, itt a lap alja fele ( (#4044) Declare ) segítettek beállítani és működik is szépen!
-
tiggger
csendes tag
válasz TaylorPro #12715 üzenetére
Na ez van.
Phonix bekapcs,telefon megtalál,refresch,kiválasztva EURO3,options,emmc kitörölve,stay in flach kipipálva,okézva,refurbish és továbbra is kibaszottul kéri azt a kurva emmc fájlt. ,mi a f..z van????
....nem baj ha lassan haladunk,mert egyáltalán nem biztos,hogy jó felé megyünk....
-
Ijk
nagyúr
Nektek nem dobja el az anna a wifit? Amióta fent van minden alkalommal csatlakoznom kellett amikor elindítottam az operát, most meg percenként eldobja.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Misály
addikt
válasz Ronny3 #12721 üzenetére
Istenigazából mindenki tisztában van vele, hogy a te sületlenségeid viszik előre a fórumot, mivel a t-mobilos animáció nem megléte tönkreteszi a felhasználói élményt, és sajnálom hogy nem jutott eszembe felrakni az fw-be. Megtanultam, hogy az európai törvényhozás ugyanúgy működik, mint az öröklődési elv az informatikában. Súlyos tévedésekben éltem, mint pl valaminek utánanézni kifizetődőbb mint panaszkodni. Szerintem add el a telefonod és menj el inkább borért.
-
deka10
senior tag
Na felraktam a kamera update-t de semmi egetrengető kicsit változott a kezelő felület meg a videónál is van macro mód ennyi (autofocus), aki kívánja a telfonmárkájaprogramok.hu-ról letölthető síma sis-ként.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Ronny3
aktív tag
válasz Misály #12737 üzenetére
Hú de vicces vagy!
Lehet te borral oldod meg a gondjaid, de én nem!
És unom a személyeskedésedet!
Befejezhetnéd velem és mással szemben is már!
És NEM lehet áttenni sehogy sem az indió animációt az alap Annába!
vagy ha át is lehet tenni NEM FOG működni.. mert a beállításokat is átkellene tenni, de azt meg a fene se találja!!!Ennyit az okoskodásodról!
[ Szerkesztve ]
-
-
slimshady
senior tag
Hi all!
Nincs infója valakinek arról, hogy T-Mobile-os N8-ra lesz mostanában Anna például OTA vagy leginkább OVI Suittal frissíthető módon? Thx
üdv.: SlimShady
-
kp78
addikt
De nagyon rossz olvasni mostanság a sok személyeskedő, vitatkozó, kioktató hozzászólásokat. Nem lehetne, hogy akit vmelyik téma nem érdekel, vagy zavar, az szimplán nem vesz róla tudomást, és nem kommenteli, ill. nem oktatja ki az illetőt?
Anno 5800 topicban néha nekem is elegem volt, mikor századszorra kérdeztek meg vmit, de olyankor inkább, ha nem volt türelmem hozzá, akkor csendben maradtam, max. nagyon finoman jeleztem neki, hogy van egy kereső is fent a sarokban, ami "csodákra" képes.
Itt már nem is tudom hányadik ember megy neki a másiknak, ilyen-olyan dolgok miatt.
Srácok (bocs lányok, ha vagytok itt ti is), próbáljatok kicsit türelmesebbek lenni, vagy ha nem megy, akkor inkább nem írni, mintsem személyeskedően kioktatni a másikat. Ez amúgy az alapelvekben is benne van.
Szép estét mindenkinek!„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
slimshady
senior tag
válasz peugeotmate #12745 üzenetére
Hát akkor reméljük a legjobbakat! Ha valaki esetleg előbb tapasztalná, hogy kijött T-sre is az Anna akkor ne habozzon posztolni!
üdv.: SlimShady
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App