Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CS_D
senior tag
A legújabb Belle-en natív multitouchos Opera Mobile/Mini vagy a Nokia Panorama közül valamelyik megy?
Ha nem, akkor nem frissítek rá.
-
Szabi46
csendes tag
Én már lassan kezdek beletörődni, hogy lilul a kijelző kép és videónézésnél látszik és fényváltásnál (most az Anna után az analóg óránál már nem lila, szerintem megváltoztatták a hátterét ), a HDMI fedél nekem is meg van repedve, nem vészes de a H-D felirat közt fut egy hajszálrepedés, szóval még nem 2 darabba van, és az Ovi Suite frissítés után T-mob nekem sincs office-om. Olvastam feljebb, hogy Itt lehet letölteni Office-t és PDF Readert, mindjárt ki is próbálom
Motorola E365 - Nokia 6020i - Nokia N95 8GB - Nokia N8 - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy S4 - Samsung Galaxy S6 - Huawei p20 pro - Xiaomi 11 ultra 12/512
-
deka10
senior tag
-
Assdak
őstag
-
"This article creates what is called a logical fallacy.
To prove the point you're attempting to make you would need to use one of two approaches:1 - Compare actual downloads for the same apps in the different stores; or2 - Compare the average downloads for, let's say, the top 100 apps in each store.Otherwise, the way you are stating this, the only thing you're proving is that the large size of Apple's store means that the BOTTOM apps don't get much love."
Idézve a kommentek közül, több magyarázatot nem érdemel.
Esetleg egy magyar fordítást.“All nothings are not equal.”
-
Gl4diator
tag
Elbarmoltam múltkor valamit, az Ovi áruházam nem töltött be, a teló szaggatott, ezért újraflasheltem a telót Phoenix-szel. Annát raktam fel, minden zsír, megy a teló rendesen. De az alkalmazásokba benn van pár progi, (origo, axn tv, iwiw,postr, tv2,dunamobil, webtv, stb) ami nem kell, és az alkalmazás kezelőből a telepített programokból se tudom törölni őket, mert a törlést megszakítja. Van S3-ra valami progi amivel ezeket ki tudnám pucolni?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
ne haragudjatok már, de megnézné valaki, hogy ANNA-s készüléken mekkora filet tud csatolni e-mailbe?
BZs-m volt fen, most feltettem formázás után a hivatalos Annát és ez is azt írja, hogy a mellékletek teljes mérete túl nagy. max mére 2730kB.
Másnak is ezt csinálja? -
-
imi290
aktív tag
[link]
Ha már ennyire megy a repedés téma mondjuk engem nem nagyon érdekel csak megmutatom,igaz nem igen látszik,de a H és a D betű között elterülő háromszög formájú repedés látszik.amúgy már pár napos korában megrepedt.a kép lemaradt
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Nektek megy a Navifirm (1.2)? Nekem a mai nap sehogy se akar felcsatlakozni. Esetleg valaki feltudna tolteni a legutolso euro 3 romot, ha szépen megkérem? ^^
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő a problémám: A Nokia Ovi Suite-on keresztül frissítettem a T-s N8 telóm az Annára, amit fel is telepített, csak a 2/2 frissítés telepítésénél írt ki hibaüzenetet. Utána a fórumban belinkelt és letöltött Adobe reader és Qickoffice alkalmazások minden gond nélkül feltelepültek. A 2/2-es Anna frissítést hogyan tudnám feltelepíteni? Előre is köszi a válaszokat.
-
moland007
tag
válasz Tappancs2001 #13570 üzenetére
http://www.n8fanclub.com/2011/08/symbian-anna-update-36-points-generic.html
a 4. pont kell neked
55A83J
-
-
Misály
addikt
válasz karldergroße #13575 üzenetére
Szovegkornyezetbol itelve ez nem a Belle-re hanem az MS pakkra vonatkozik.
-
busman
veterán
Béla 38.héttől elérhető N8-ra...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
Egy olyan embertől hallottam akinél egy N9 volt....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Kasya
nagyúr
Kicsit kiestem a Phoneixezésből az utóbbi hónapban. Mit kellene leszedni NaviFirm-ből (végre felengedett), hogy feltudjam tenni a hivatalos független szoftot?
-
22.014-es Euro3-as verziót, a telefonod színének megfelelően.
A default szerveren is ott kellene lennie, és az alapértelmezetten kijelölt fájlok elegek. (az emmc akkor kell, ha a belső tárhelyet is alaphelyzetbe akarod állítani a gyári szarokkal, és el akarsz pazarolni fél órát az életedből, amíg végigmegy).“All nothings are not equal.”
-
stewe780
őstag
Nem tudom, hogy ez csak nálam van, vagy most ez mindenkinél rossz, de mivel nem olvastam még róla ezert rákérdezek:
- ovi store-ban böngészve pár oldal lapozás után nem hajlandó tovabb frissíteni a listát. Írja, hogy betöltés folyamatban, de nem történik semmi. Néha segít rajta, ha egy progira rányomok, majd vissza, de néha ez sem javít a helyzeten.
- másik, hogy a főképernyőn, ha főképernyő váltás után rányomok egy ikonra 10-ből 9-szer nem indítja a programot. Pedig látom, hogy érzékeli a nyomást, mert kijelöli egy pillanatra az ikont, de az alkalmazást akkor sem hajlandó elindítani. Ha várok egy kicsit akkor mindig jó, de közvetlenül a jobbra vagy balra scroll váltás után sosem érzékeli rendesen. Én meg várok a csodára, és nem történik semmi.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
kacsa7
őstag
válasz busman #13578 üzenetére
Elég hihetetlenül hangzik, tekintve h. pár hete van anna.
Részemről úgy látom, hogy hülyék lennének kiadni, mert már az anna is sok javulást hozott azoknál akik fel tudták normálisan rakni és nem 1 széthányt telefonra frissítették.
Én november előtt tuti ki nem adnám a helyükben. (csak ne legyen igazam, bár én a nem hivatalossal is vígan elvagyok ) -
kpal
nagyúr
A Belle után vajon hány frissítés jön még ....jó lenne ha nem állna le ez a tendencia .
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Én is pont ma hallottam, hogy az N8ra lesz elsőre és lehet idén utoljára is elérhető a Belle többi modelre csak januárban...
-
Kasya
nagyúr
Valaki használja a Nokia Cooker progit? Az 1.1 a legutolsó verzió tudtommal, de insításkor azt mondja, elévült verzió...
-
atoth
aktív tag
válasz Sarlon #13597 üzenetére
Szerintem sem lesz a régebbi modellekre már nagyobb frissítés (pl. UI-t változtató) a Belle után, főleg, ha idén jönnek a 8xx Symbian modellek. A csilivilikhez kelleni fog az erősebb processzor. Arra viszont számítok, hogy a Symbian UI egyre jobban fog hasonlítani a Meego-ra (swipe).
-
MC Pite
veterán
Távoli meghajtó csatlakoztatására nem tud senki semmit?
Nagyon szeretném összepárosítani a routerrel (sambán).Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...