Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Seangaijin
aktív tag
Ám jön a dt903 nem csoda h szórják ki a régiket. 60 dolcsi. Meg ez végre tölt is.... Link
[ Szerkesztve ]
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
jeni
félisten
válasz Seangaijin #9505 üzenetére
Elonye,hogy nem 230V-rol muxik,illetve teljesitmenye is jobbnak igerkezik. Ez mire ide er,az lesz 20000 Ft.
-
BiP
nagyúr
válasz Forrest Gump #9507 üzenetére
Persze. Plugin
Ha Total Commanderből akarod megnyitni a zip-et, akkor automatikusan telepíti. A telefont pedig majd egy Network Drive, MediaAudio2 címen találod majd meg.
Találtam egy logoutos leírást is róla, ha az jobban segít. -
Cheesy
őstag
www.vakbelmutet.hu
-
Burt1793
veterán
válasz hroberto #9509 üzenetére
Nekem, mint írtam, tegnap ez valamiért megjavult. Engem az zavar, hogy a mobilnet kapcsoló sokszor bekapcsolt állapotot jelez, miközben nincs is bekapcsolva. Másodjára lehúzva a tálcát már jól mutatja.
(#9511) sszemtelen: Nem tudom, hogy miért zavar téged a cikk, de én adott esetben igazat is adok neki. Aki nem ismeri a különböző operációs rendszereket és gond nélkül akarja futtatni az összes elérhető appot, ha a kedve úgy hozza, akkor ne vegyen 930/1520at. Aki utánanéz a dolgoknak és megfelelőnek találja a wp-t, az biztos meg is veszi.
[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
válasz Burt1793 #9512 üzenetére
Bármilyen sajtóanyagban illene teljes körűen tájékoztatni az olvasót, ha már egyszer épp az a célja, hogy megismertesse az eszközöket. Főleg úgy, hogy több eladott WP-s eszköz van kis hazánkban, mint iPhone. Szóval vagy elfogult az író, vagy Ő is tudatlan, és nem ismeri a rendszert (Ez esetben is illene akkor előtte utána nézni, s megfelelően tájékozódni, főleg ha egy bemutató cikkről van szó.)
(#9513) Leha: Azért érdemes ezekre adni, mert a kedves felhasználó beüti a google-ba, és úgy tájékozódik. Ha ilyen cikkekre akad, akkor nem kap teljes körű felvilágosítást.
Vagy ez tényleg csak engem bosszant?
-
Burt1793
veterán
válasz sszemtelen #9514 üzenetére
Nem tudom, akiket én ismerek, úgy vesznek telefont, ha egy kicsit is érdekli őket, hogy beütik a telefon nevét a google-ba és megnyitják a Mobilarénás tesztet. Ha végig se olvassák, legalább az értékelő oldalt áttanulmányozzák. És szerintem a 930 túl van dicsérve a MA-s tesztben. Igazából az a baj ezzel a telefonnal, hogy vagy nagyon tetszik az embernek, vagy utálja a hibáiért. Ezért nem lehet mindenkinek ajánlani. Még olyanok is eladták, akik itt a topikban sokat írtak róla (tehát, tudták a wp hibáit).
Mióta nem áll le a zene, nagyon imádom a telót. Igazából csak telefonálok és zenét hallgatok vele, 3-4 naponta töltöm. Most is, 2 napja töltöttem és 68%-on van. -
Integrale
veterán
válasz sszemtelen #9516 üzenetére
Nekem minden zenelejátszóval leáll 1-10 másodperc után, minden fülhallgatóval amivel eddig tökéletesen ment.
"Bad reklám is reklám too"
-
confuser
senior tag
válasz Burt1793 #9512 üzenetére
"Aki nem ismeri a különböző operációs rendszereket és gond nélkül akarja futtatni az összes elérhető appot, ha a kedve úgy hozza, akkor..."
...ne vegyen semmilyen telefont. Ugyanis nincs olyan platform, amire minden app elérhető. Minden platformnak vannak exkluzív appjai, ami a többi platformon nincs. A legtöbb app kétségtelenül Androidon van, de ott sincs minden.
-
Burt1793
veterán
válasz confuser #9518 üzenetére
Ezt úgy kell érteni, hogy minden elérhető legyen a tulaj számára, amit a haver/ismerős használ, nehogy meglepetés érje, mivel nem nézett utána. Ez az írás nem telefonokról szólt, a 930 igenis csúcskategóriás telefon, én telefonálásra használom nagyrészt, hibátlanul teszi a dolgát és a piacon lévő telefonok közül ez tetszik a legjobban külsőre.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz Burt1793 #9519 üzenetére
A 930 nem csúcskategóriás. Rengeteg ficsőr hiányzik belőle, ami többieknél meg van. Azért mert jelenleg a legdrágább vindóz telefon, még nem lesz csúcskategóriás.
Az indexes bloggal meg nem kell foglalkozni. Sajnos manapság az internetnek hála bárki indíthat blogot függetlenül attól, hogy tud-e írni vagy sem. A legtöbb blogolót (tisztelet a kivételnek) páros lábbal rúgnák ki bármelyik médiából.
Romanes eunt domus
-
Burt1793
veterán
Milyen a dropbox app? Jól működik? Eddig egy alternatív appot használtam, de most ráfrissítek.
Van fent egy metro file kezelő nevű app, amivel ha lementek valamit, az a másik fájlkezelővel nem látszik, illetve gépre dugva se látom a vele kezelt fájlokat. -
seefried
tag
Sziasztok!
A PFD felajánlott egy ilyen frissítést:
Developer Preview Configuration Update
Mi ez?
KösziXiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Beneveznék egy ilyen mütyürre. Jelenleg 625 van, némi hibákkal és lenne 1-2 kérdésem.
Kamerát olvastam. G3-t üti, ha jól látom Főleg az új frissítésekkel.A Here+ utcákat hibásan v nem talál meg, pl 22. nagytétényi út 29, 11.ker. Kőrösy József, ami eddig mellé ment. Kőrösy pl online sincs találat.
Nem követem nyomon a szoftverek fejlődését, milyen sűrűn szokták ezeket javítani? Kb. fél éve nézegetem ezt a kettőt, de nem történt sok minden.
( Ajánlották a turn by turn, GPS Voice Navigation-t. Valaki rosszul van tőlük, mások szerint jó.... Mo.-n belüli használatra kellene valami rendszeresen frissülő nem 2xxxx árú navi )Böngészőben pl. MediaM nem, euronics hibásan jelenik meg.
Másik bibi: google után beütöm a ph-t - egy cikk- következő oldal- vissza gomb és újra a google-n vagyok... Ha éppen intéznék valamit és ez fogad...ketté törném legszívesebben.
Többszöri HR, újratelepítés, más böngésző sem oldotta meg a problémát. 930-nál is így van, vagy ez csak nálam történik így?Nem vagyok nagy FB fan, sajnos néha szükségem van rá. Droid alatt látom, ha új cikket tölt fel 1 ismerős, 625 alatt csak a szemét jelenik meg. Ez az FB kliens hibája, nem a telefoné?
625-n csak wifi v bluetooth internetmegosztás van. 930-nál megoldható usb-n keresztül?
WP10
Hirtelen ennyi jut eszembe.
Köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
Gps
Hi, a Here drive-ban mindkét cím egyből megtalálható. Ha fél éve nem kerested akkor qva nagy probléma lehet😉
Talán frissíts térképet vagy teljes programot mert nem hiszem, hogy az én telóm több címet ismer, mint a Tiéd.
Csak, hogy ne túráztass feleslegesen jó?[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Amik hibaként felmerülnek nálad, és az OS-t érintik, azok a 930-on is így vannak. IE ugyan úgy rosszul jelenít meg sok oldalt, pl OLX webes nézetben használhatatlan stb.
FB kliens is ua. ebből kifolyólag ezen sincs másként. 930-on sem lehet USB-n megosztani.
"Bad reklám is reklám too"
-
Burt1793
veterán
válasz ZsoltG60 #9528 üzenetére
Biztos van ilyen utca, csak az irányítószámot rosszul írod be. 1117 a helyes!
[link]
Pont ott mozgok a környéken, ezért ismerem az utcát, de a google is ismeri, csak persze helyes irányítószámmal.
Javaslom, hogy irányítószám nélkül keress, akkor kidobja az összes találatot és akkor kerület szerint ki tudod választani azt az utcát, amire szükséged van. -
bgergo
csendes tag
Ebben az új kamera appban hogyan lehet megnézni a fotók adatait (dátum, stb)? Mert a régiben meg lehetett 😞
-
t.imi
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek a felvilágosítást
Ezt az irányítószámot kaptam, meg sem fordult a fejemben, hogy hibás -
bgergo
csendes tag
-
captainnemo
aktív tag
válasz khron78 #9536 üzenetére
Egyszerűen nem tudom felfogni a glance nélküli telefonokra miért nem fejlesztenek valami értesítést, mint pl. a gombok villogtatása. Szerintem a microsoft vagy csináljon jó megoldásokat, vagy hagyja nyitottabban az api-t, hogy helyette külső fejlesztők jól megcsinálják. Az android esetében is így van, vagy pontosabban volt.
-
jeni
félisten
A volt Komáromi gyártású Nokia Lumia 930 az Made in China vagy Made in Hungary?
-
jeni
félisten
válasz sszemtelen #9540 üzenetére
ez viccc
mást nem hallani mint a volt alkalmazottak az ottani elkészült Nokia Lumia 930-t kapták meg ajándékként. -
egykori
őstag
válasz captainnemo #9537 üzenetére
Én reménykedem, hogy egyszer mégis lesz valami előre lépés ebben a nyavalyás glance dologban, legalább valamilyen gomb villogtatással, ahogy írod. Nyílván, megértem a hardveres akadályt, de szoftveresen azért még nincs veszve az ügy.
Teljes mértékben pont emiatt nem vagyok elégedett ezzel a telóval. Már minden egyéb dolgot, adottságot, hibát elfogadtam, ami eleinte nem tetszett. -
Blasius
tag
válasz egykori #9544 üzenetére
Van két szavazás a windows phone uservoice-on ami megoldás lehet. Az egyik az a windows gomb/led villogás eseménykor, a másik Confuser peek glance üzemmód javaslata 930ra (és más glance nélküli lumiákra is).
https://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/2113677-blinking-led-notification-for-missed-calls-email-s
https://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/6980959-glance-screen-peek-mode-to-all-handsets-with-proxi
Ha ''a'' ram megy dualban ''b'' rammal, és ''c'' ram megy dualban ''b'' rammal, akkor ''a'' ram megy dualban ''c'' rammal?
-
falijja
őstag
-
XZoli
aktív tag
Egy kérdésem lenne mindenkihez aki a glance vagy az értesítő LED hiánya miatt siránkozik. Minek vette meg ezt a telefont vagy meg se nézte előtte mit tud. ÉN meg néztem vásárlás előtt a részletes leírást, tudtam mit veszek meg nem is siránkozok eleve nem létező funkciók után.
[link]Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest