Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l925
tag
válasz enginev3.0 #10447 üzenetére
Én pont az imént vásároltam egyet. Fekete és fehér közt vaciláltam de végül a fekete mellett döntöttem. A fehér és a többi szín sztem annyiban mindenképpen szebb hogy a fém keret az valóban fém színű. Ám az ízlésem azt súgta h a fekete mellett kell h döntsek, az alapból elegánsabb.
925ről váltottam remélem nem bánom meg, ugyanis a 925 is abszolút jó telefon volt, meg is tartom. Akksiról eltérő véleményeket hallottam/olvastam. Én most izzítom éppen, telepítgetek és frissítek és máris érzem a jól megszokott forróságot..csak fölül helyett alul. Szóval kiváncsi vagyok... Már csak az a +420mAh miatt is vmennyivel biztosan jobb lesz mint az előző telefonom.
Viszont ha megnyomom a feloldógombot kicsit fáziskéséssel villan fel a kijelző. Másnál is előfordul? -
Burt1793
veterán
Szia!
Fehérben sokkal szebb szerintem, aksija egész napos mobilnettel, mindent szinkronizálva (email, fb, viber, skype) 3-4 óra kijelzőidőt bír 1 óra telefonálással átlagban. Netezéssel van, hogy kevesebbet, de olvasó módban, vagy mást csinálva több kijelzőidőt is ki lehet hozni belőle. Készenlétben egy hétig el lehet telefonálgatni vele (mobilnet off természetesen). Denim sokat javított az üzemidőn, most már alig melegszik. Én ~3 napja töltöttem most utoljára, sokat hülyéskedtem a traffi hunter nevű appal (gps+mobilnettel), netezgettem, amikor kellett, telefonáltam, kb 2 óra kijelzőidő volt és most 46%-on van, automata (de azért feljebb állítva) fényerőn.
A lényeg: jó példányt fogj ki, mert különben hordhatod szervizbe kijelzőelállás miatt.
A böngésző sajnos néha elugrál, ez tudja rontani a böngészési élményt, a zenelejátszó kicsit lassú.
Kb ennyi.(#10451) l925: Kb 0,2-0,5 másodperc, mire bekapcsol a képernyő, engem nem zavar, szerintem ez ilyen. Az tényleg nagy kár, hogy alul van a soc, de ezt engine tudja, mivel elolvasta az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
l925
tag
viszont a biztonsági mentésemet nem találja :/ azt írja h 0/130gb
Hogy rakhatnám át a telóra az alkalmazásokat és azok beállításait az újra? -
tfery
tag
válasz Burt1793 #10452 üzenetére
Én 10 napja használom, és azért játék közben, internetezés alatt, és navival is melegszik rendesen. És azért ezek szopják is az akkut. Persze ha nem nyomogatom sokat akkor valószínűleg tovább bírja. Nekem még új, és ki bírja megállni, hogy ne nyomkodja. Ezt is meg kell tanulni használni.
hoffmann, eginec3.0: ha együtt tudtok élni a WP hátrányaival akkor jó választás. De hátránya minden op rendszernek van ( Android, iOS, stb ). Még annak a tervező csapatnak a nagyszülei sem születtek meg akik a tökéletes mobilt létre fogják hozni. Ha egyel talán!!
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
-
hoffman_
nagyúr
L820-ról váltok, jól ismerem a WP-t nem is tudom miért váltok, ez a gép is szuperül kiszolgál. igazából a legfontosabb érvem, hogy kelleni fog egy független telefon (majd, hónapok múlva), illetve egyre többet videotelefonálok skype-on és ott elég gyatra a 820 kamerája. plusz a kamera mérföldeket hozna ehhez képest. más mondvacsinált okom nincs
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Integrale
veterán
Ha még vonattal jársz Pestre, akkor meg tudom mutatni az én 930-am, szerintem többet számít/segít a döntésben mint egy MM-es kirakat telefon.
"Bad reklám is reklám too"
-
enginev3.0
félisten
válasz Integrale #10460 üzenetére
Miért, már utaztunk együtt?
Egyébként olvastam olyat, hogy néha kilép alkalmazásokból, néha lefagy, és mit jelent hogy elugrál az IE? Ezek számomra olyan gondok amikkel nem igazán tudnék együtt élni, hozzá vagyok szokva a tökéletes szoftverhez (htc), és itt most nem a wp gyengeségeire vagy erősségeire gondolok, mert 8x-nél ilyenek nem voltak
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Integrale
veterán
válasz enginev3.0 #10461 üzenetére
Még mielőtt vettem volna egy Sensationt akkor beszéltünk.
Nagykátai vagy, ha jól emlékszem, megbeszéljük, hogy valamelyik nap találkozunk, és megnézheted."Bad reklám is reklám too"
-
Burt1793
veterán
Én 4 hónapja nyúzom, sosem fagyott még le, alkalmazásból lép ki soha (najó, cyannal szar volt a zenelejátszó, akkor az mindenfélét tudott művelni, de már nagyban javult).
Az ugrálásról akartam videót mutatni, beírtam a youtube-ba pár keresőszót, megnéztem az első videót, abban nem láttam, szóval elmondom másképpen: ide oda mozogsz egy weblapon az ujjaddal, amikor elengeded, akkor néha elugrik egy kicsit arrébb (hirtelen), mint ahova menni akartál. Illetve, ha duplakoppintással zoomolsz ki egy oldalon, akkor a lap tetejére ugrik az esetek egy részében. Elvileg van más böngésző, amivel elvileg jó, én nem próbáltam, engem annyira nem zavar, ha kisebb oldalakat néz az ember, akkor kb elő se fordul. Viszont ha sokat netezel a mobillal és a többi böngésző szarabb, akkor nem fog tetszeni az IE bénázása (elvileg w10-zel ez is megjavul... ). Kérdezd Lall (nem tudom hány l-lel írja a végén) kollégát, ő asszem az IE ugrálása miatt vált el a 930-tól és vett egy BB Passportot, ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
-
jas39
tag
HellÓ! 925 ről váltok 930 ra, nem találok olyat, hogy a simre másoljam a névjegyeket. Mi lehet a megoldás? Illetve ha jól láttam akkor még kisebb sim való? Thx és Üdv
-
DaveJr
őstag
Nekem volt már, hogy kilépett az alakalmazásból, de az nem azért volt mert rossz lenne a rendszer. Sőt egy szarul megírt alkalmazást inkább bezárt minthogy a telefon fagyjon le. Lefagyni még sosem fagyott le. Újraindulás pedig csak frissítésnél volt.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Szergely83
tag
Rendeltem ebay-ről 950ft-ért egy makró lencsét. Pár próba shot: [link]
-
busman_
tag
üdv! Csak érdekelne hogy van-e másnak hasonló problémája:
-kihangosításnál nem hallanak
- cortana és minden olyan program ami mikrofonok használatát igényelné nehézkesen megy( pl voice camera). Ha közel beszélek a mikrofonba akkor hibátlan, de ha kb 1-1m5 méterről akkor nem érzékel hangot.Valszeg a kettőnek köze van egymáshoz, feltételezem a mikrofon hibásan üzemel. A kérdés hogy szoftveres vagy hardveres a gond.
Tapasztalatok? -
ZavaBalazs
őstag
válasz busman_ #10475 üzenetére
előfordul nálam is, de jellemzően csak anyámmal. ő csak úgy hall, ha rendesen fülhöz tartom, se kihangosítva, se BT headsettel, se fülessel + telefont száj elé emelve nem jó neki, úgyhogy lehet nem az én készülékemben van a hiba.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
dogi01
aktív tag
Sziasztok! Ismerős leejtette ezt a szépséget és osszetört a kijelző. Elvitte a Nokia care-be ahol olyan árat mondtak neki hogy leesett az álla. Én mondtam neki hogy anno nexus 4 kijelzőjét nekem 30e-be kicserélték. Van valakinek tapasztalata hogy hol mennyiért lehetne megcsináltatni?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz dogi01 #10477 üzenetére
valóban, careben / boltban 70k körül van a kijelző + keret, ilyen ez a bicikli. esetleg kérdezz rá BobTail felhasználónál, ő nemrég érdeklődött, hogy van-e valakinek tapasztalata ebayről vásárolt kijelzőkkel, szóval valszeg hasonlóan járt (vagy egy ismerőse), hátha azóta már megoldotta és tud segíteni.
-
dogi01
aktív tag
válasz ZavaBalazs #10478 üzenetére
Rendben, írtam neki!
-
Wollie
tag
Üdv. 5 perce vettem át a trémobilos tmx szervizes biztosításos balhés telefonom kijelző és keret csere után.
A nokia és a tmxlófa.. olyan faszán megcsinálta a telefont a 15 nap helyett 16 munkanap után, hogy a hátlapot is nekem kellett vissza pattintani a vadi új!!! kijelző bal alja kb 2 miliméter áll el a többi sarkán minimum 1 mm a közelség érzékelő éppen hogy jó és ami még felbaszott az az hogy az összes gombja úgy lötyőg, zörög mint egy 200 forintos kínai szaron! Cserekészülék nincs! Nem adnak! Több mint három hét a javítás és akkor is szar az egész! Dolgozni nem tudsz elmenni mert a kibaszott futárt kell várnod egész nap hogy elvigye és meghozza ezt a fostrágyát! Mit lehet ilyenkor csinálni? Fogyasztóvédelem foglalkozik ilyennel? Vagy menjek be valahová asztalt borogatni?
Zújonc
-
Integrale
veterán
válasz Wollie #10480 üzenetére
Ha a fogyaszto vedelemhez fordulsz, akkor tarsulok!
Ha pesti vagy, akkor egyszerubb lett volna egybol a Nokia szervizbe vinni, TMX pedig szerintem nem javit Nokiakat, a Jabillal lesz a problema, logouton keresd Crey irasat ebben a temaban, O is hasonloan jart.
-
Wollie
tag
válasz Integrale #10481 üzenetére
Felhívtam a biztosítót... Mondtam neki, hogy az 5 perce átvett telefon egy rakás szar.
Azt mondta akkor futárt várhatom megint adhatom oda kb 3 hét és vissza kapom... És kiemelte hogy mind ezt ingyen... Elküldtem a k rva anyjába... Délután első utam lesz egy tré pont ahol egyből a főnökre fogom az asztalt ráborítani. Megnézem mit mondanak majd... Ha semmi akkor beviszem valamelyik care be, hogy ott mit mondanak... Nincs időm futárt várogatni meg 3 hetet várni a munka ezközömre...Zújonc
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Régebben valaki linkelte, hogy egy ilyen tokot vesz a masinájára: [link]
Kérdezném, hogy szerintetek ez jó? Nekem a sok tok variáns közül ez tetszett meg a legjobban, főleg a színvariánsok miatt.Válaszokat köszi előre is!
-
Szergely83
tag
válasz Integrale #10485 üzenetére
Úgy vettem észre elég nehezen pattan be a helyére, sőt, olyan mintha bepattant volna adott sarkánál, de mégsem. Feszíti kifele, de nem tűnik fel, csak ha jó erősen benyomja az ember, akkor ugrik a helyére. Nem lehet, hogy ilyesmi miatt törik sok embernél a sarka (nincs rendesen bepattintva)?
A leszedés ellenben meglepően könnyű. -
Integrale
veterán
válasz Szergely83 #10488 üzenetére
Nalam biztos, hogy be volt pattanva a helyere, lathato ha nem igy van. Tobbeknel torik ez a fajta tok/hej.
Illetve en nem feszegetve tettem fel, gombok oldalan beletoltam, masik oldalt pedig belenyomtam es kesz. Nem kell feszegetni.[ Szerkesztve ]
-
Galopp
tag
Én ezt szúrtam ki:
KLATTYKár, hogy 930-asra még eddig sehol nem leltem ehhez hasonlót..
Persze felmerült az is bennem, hogy a mostaniból (álló flip bőrtok) inkább kibányászom a sarkatörött bepattintós részt, és helyette valami külön megvehető szilokontokot ragasztok.. De még emésztgetem magamban ezt a megoldást...
-
toldy
őstag
válasz Integrale #10489 üzenetére
Már mint a nilkin shell ami törik. Nemrég sheratan hozott így kinéző de "noname" tokot. Meglepő módon még jobb minőségünek érződik, tűnik mint a nilkin. Nagyon elégedett vagyok vele és megérte az árát. Nem is feszül rajta és törékenynek sem tűnik.
Az élet nem habostorta.
-
ZavaBalazs
őstag
Boostar vagy raie? Nekem is hozott ( ) most épp a boostart hordja a telefon, nagyon pöpec, nem feszül szarrá a sarkon, de jól tartja. A raie sarka már berepedt, de 1, az még a boostarnál is occóbb volt, 2, lehet volt köze a repedéshez annak is, hogy leesett az asztalról a telefon.
-
toldy
őstag
válasz ZavaBalazs #10494 üzenetére
Boostar, egy zöld ( ez egy kicsit fakó) és egy sárga, nagyon tetszenek, mind fogásra, mind minőségre.
Köszönöm is neki.Lizardman: szerintem rákeresel hogy boostar 930, biztos be fogja dobni.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
Lizardman
tag
válasz ZavaBalazs #10497 üzenetére
Ahogy nézem igen, sajnos semmi arra utaló jelet nem találtam, hogy külföldre is szállítanának (főleg, hogy az oldal nyelvét sem lehet átállítani).
-
törölt tag
Megjött tegnap a 930 (T) Eddig szuper A glance-t kicsit hiányolom, de majd megszokom, hogy nincs.
Egyébként kb olyan amilyet vártam, nem okozott csalódást első benyomásra. Viszont az ajándékba kapott MD-12-es hangszóró nagyon kellemesen meglepett
Azt hittem majd nyekereg valamit, de mindegy... ingyen van
A méretéhez képest nagyon pöpec, még a mély hangok is teljesen jók ahhoz képest mekkora. Jó, nem egy Marantz hangrendszer, de a célnak tökéletesen megfelel, még talán felé is lő
[ Szerkesztve ]
-
xedos
addikt
Nem értem...
Lassan 1.5hónapja árulok aprópénzért egy 930-ast, de vagy cserélnék, vagy kérdeznek, válaszolok és nem írnak többet :-( El van átkozva??? Hibátlan, független, fekete...
Nekem mondjuk az alakja nem jön be + sajnos néhány kütyümhöz nim Windows szoftver így vissza kellett költöznöm iPhonera :-([ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest