Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Nem tudom...mivel kispénzű ember vagyok,Aktiv koruak ellátása,...nem tudok belenyugodni apró hibákba egy olyan készüléken amiért 2évet fizetek.Ha volna munkahelyem,lehet leszarnám a problemát...
-
DaveJr
őstag
válasz olahroberto #10649 üzenetére
Beállítod a telefonban a google fiókot és szépen leszedi. Nekem androidos időről a naptárban volt jó pár cucc beállítva. Hozzáadtam a google fiókom és minden megjelenik.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Szerintem úgy lehetünk a legelégedettebbek a vásárolt készülékünkel,ha a büdős életbe nem olvasunk róla Fórumokon.Mert akkora tömeghisztéria kerekedik hogy ajjaj.Minthamástól kérdeznéd,hogy hogyan éld az életed!Tudod azt nem élnéd túl.Ergo végén még kidobod a telefonodat.Mert azt mondják!
[ Szerkesztve ]
-
DaveJr
őstag
válasz olahroberto #10654 üzenetére
Azt nem tudom. Én Motorola Defy-ról váltottam Nekem megérte.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Burt1793
veterán
válasz correctman #10650 üzenetére
Akkor jól mondták a careben. Természetesen az s5 böngszője tökéletes, de ha nem lenne az, van rá kismillió alternatíva.
-
Szergely83
tag
Komolyan, veszek egy S5-öt aztán egész nap fikázni fogom
-
ZavaBalazs
őstag
válasz mediumgecso #10658 üzenetére
Kettő, a másik az, hogy nem hasonlít eléggé az azonos számú szifonra. Szerencsére az S6-nál orvosolták ezt is.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
szabo.csabi
tag
Olyan történt már valakivel, hogy zenelejátszó használata közben kifagyott minden, soft resettel sikerült újraindítani a készüléket de azóta nem világítanak a navigációs sáv kapacitív gombjai?! :-/
-
Integrale
veterán
válasz szabo.csabi #10662 üzenetére
Uristen, hat, hogy mersz ilyet kerdezni ebben a topikban?
Viccet felreteve, elofordulhat, ez sem hibatlan, tegnap frissult a Music app, frissitsd es probald ki.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Burt1793
veterán
válasz szabo.csabi #10662 üzenetére
Nekem múltkor jópár óra zenehallgatás után úgy összefosta magát a lejátszó, hogy kidobott a fenébe, a zene szólt és full fekete képernyőt láttam. Nagy nehezen kijutottam a főképernyőre, majd rányomtam a zenére. Kb fél perc betöltés felirat után visszajött... . Amúgy ma jött frissítés az xboxmusicra, remélem megjavult. Bocs tabletről írtam, látom Integrale már írta, hogy jött rá frissítés. Nekem ma szedte le.
Tfery: ne aggódj, el tudom dönteni. Nekem bejön a 930, csak az nem tetszik, hogy elvakultan dicsérik páran.
[ Szerkesztve ]
-
szabo.csabi
tag
válasz Integrale #10663 üzenetére
Nem a gyári alkalmazást használom. Ez mennyire befolyásoló tényező?! :-) :-/
Egyébként köszi a válaszokat.
Nem dől össze a világ ha nem fognak világítani a gombok de ha már van rajta ilyen funkció akkor örülnék, ha működne is (ahogy eddig) és néha azért hasznos is tud lenni ...
Szervizeltetni emiatt nincs kedvem, hardresetet sincs kedvem nyomni emiatt (ha egyáltalán segítene rajta) ... :-( -
correctman
tag
-
-
Integrale
veterán
válasz correctman #10667 üzenetére
Az miert ennyire hihetetlen, hogy nem ugtan ugy mukodnek a telefonok?
Irj a szakmaibaezxel kapcsolatban batran, szerintem azok akik konyekig ismerik a rendszert is megerositenek abban, hogy az az ido mar elmult, hogy WP rendszeren belul is produkalhat eltero jelensegeket egy-egy azonos modell.Nyilvan a Careben nem Nokiakkal foglalkoznak, igy fingjuk nincs arrol, hogy melyik modellbol mennyit es miert javitanak.
-
Integrale
veterán
válasz correctman #10667 üzenetére
Most olvasom, hol irtam azt, hogy nalam elojott?
-
tfery
tag
Az előbb belenéztem az S5, illetve az iphone 6 fórumokba. Ott is vannak panaszok bőven akadásra böngészőre stb. Természetesen nem ugattam bele az életükbe mivel nekem 930-am van. Nem tökéletes de ezt tudtam amikor megvettem akkor is.
Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Megérkezett nálunk is 2db 930-as (fehér, zöld), és teljesen hozta az elvárásaimat.
Nagyon tetszik, iszonyú profi kialakítása és összeszerelése van. A kijelző elállást egyáltalán nem tapasztaltam, tökéletes mindenhol az illeszkedés (eddig, remélem ez később sem lesz másként), továbbá a kijelzővel sem akadtak eddig gondjaim (lilásodás, stb...).Szumma szummarum, nagyon tetszik a telefon, remélem be fogom lakni magam teljesen, és jó barátok leszünk egymással
-
Wollie
tag
válasz ZavaBalazs #10619 üzenetére
Tudom részemről is más nem hangzik el csak az hogy így szar úgy szar...
De azért feldobhatnánk valami témát is...
Pl. Ez engem érdekel nagyon is. Ezzel mizu?Zújonc
-
poero
aktív tag
válasz Dj.Kütyü #10678 üzenetére
Én nem fenyegettelek semmivel, csupán a tetszésemet nyílvánítottam (előfordulhat h nem egyedül vagyok ezzel) arra, hogy amint megvan a készüléked elhagyod a topikot. Erre Te küldted ezt privátban: "Ne akarjál osztani nekem jó?Hidd el nem éri meg."
De befejeztem, nem offolom szét miattad a topikot...Jah és én nem írtam neked egyetlen privát üzenetet sem, összekeverhetsz valakivel.
[ Szerkesztve ]
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
Burt1793
veterán
válasz Lizardman #10671 üzenetére
Szia, gratula hozzájuk. Meg tudnád nondani, hogy mi a tieidnek a hardver verziószáma? A telefon névjegyénl találod. Az enyém 2.0.0.2. Lehet, hogy az ezutánikba már más kijelzőt raktak?!
Brutál jól működik a skype és a hívás, nagyon tetszik, egyre többet használom. 😊
[ Szerkesztve ]
-
correctman
tag
válasz Integrale #10669 üzenetére
Nálad minden előjön ezt tapasztalatból ki merem jelenteni. Aztán Burti megerősíti hogy igazad van és minden megy tovább. Ennek a csíraságnak mostantól vége. Ha ti így akkor én úgy. Lehet ezt játszani az idők végezetéig vagy egy moderátor megérkeztéig aki majd helyretesz mindenki. Ti már hónapok óta mérgezitek az itteni közösséget de ennek itt a vége. Kértünk szép szóval de nem segített. Össze lett dobva egy összefoglaló de az sem segített. Sajnos ha valaki nem ért a szép szóból akkor más eszközöket kell hasznláni. Én nem fogok vamzerkodni de minden fikára reagálni fogok mostantól! A care-es dologról meg igazán leszakadhatnál mert csak bohócot csinálsz magadból. Nekem ezt mondták, nekem meg mást. Dobjál egy linket arról, hogy a 930 egy zsákutca mert mindenki viszi vissza mindenféle problémával és akkor én leszek az első aki elnézést kér tőled az miatt mert kételkeni mertem az állításodban.
[ Szerkesztve ]
-
poero
aktív tag
Akit érdekel a Lumia Creative Studio és a Lumia Camera frissül. Vissza jön a Creative Studio-ba a vörösszem eltávolítás..
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz correctman #10682 üzenetére
Helyes!Üdvözlöm a hsz-aidat!Na jó éjt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz correctman #10682 üzenetére
Felolem szolhatsz egy moderatornak, de ok nelkul, mivel leirhatom a nyugomet, es hiaba van az osszefoglalo, ha naponta beirja valaki, hogy mik a tapasztalatok/ neki is elall, kiall, beall stb, ha megkerdezi, hogy masnal is igy van-e, akkor miert ne irhatnam, hogy igen. Lathatod jol, hogy nem olvassak, de ezentul privatban fogok irni a kerdezoknek, hogy a te lelkivilagod ne sertsem meg azzal, hogy leirom a SAJAT tapasztalatom, es mivel voltam szervizben, megkerdeztem a szervizest, es megerositett benne, hogy SAJNOS nem egyedi eset az enyem, es ismetlem ez csak egy kis orszag, a 930 szempontjabol kicsi piac, ha venned a faradtsagot, es olvasnal mast is, mint irtam, peldaul kulfoldi forumokat, akkor lathatnad, hogy a villogas, vibralas, lilulas,elallas egyaltalan nem ismeretlen jelenseg a 930 tulajok koreben. Allithatod az ellenkezojet, elhiszem, hogy a tied hibatlan, de be kell latnod, fel kell fognod, meg kell ertened, hogy van ellenkezo tapasztalat is.
Szerintem senkit nem sertek meg, ha leirom az en tapasztalatom a keszulekkel, az, hogy ez tobbszor fordul elo, annak az okat feljebb kitargyaltam, ezentul csak korabbi kommentjeimet fogom linkelni.
A kedvedert videora vettem a totalcaros problemat, igy ebbe sem tudsz belekotni.Amire legy szives privatban valaszolj: Miert csinalnek bohocot magambol? Azert mert egy, a telefonnal foglalkozo es azt javito szerbiztol kikertem az ottani tapasztalataikat? Vicces vagy, a "csira" jelzovel pedig kicsit tulmentel egy hataron.
De ha szeretned hivok s topikba egy moderatort es akkor nem leszel spicli.
[ Szerkesztve ]
-
correctman
tag
válasz Integrale #10685 üzenetére
Engem nem kell meggyőzni az igazadról mert nem érdekel. Van egy telefonod mi nem úgy működik ahogy kell. Ez tény, nem vitatom. A probléma azzal van, hogy próbálsz meggyőzni mindenki aki ide betér arról, hogy minden hiba elő fog jönni és csak idő kérdése mert ez a legszarabb lumia forever. Ez itt a probléma. Az enyém nem produkál olyan hibákat amiket leírsz és ez is tény és ne is akarjál meggyőzi az igazadról. Köszi előre is. Toljad csak a panaszáradatot én meg minden nap leírom majd, hogy nálam van-e olyan hiba vagy nincs. Azt előre megígérem neked, hogy ha igazad van valamiben akkor cáfolni nem fogom csak azért mert már tele a faszom veled. Moderátort hívhatsz nyugodtan. Törölni fog pár hozzászólást és holnaptól minden megy tovább ahogy már több mint 5-6 hónapja megy. Te beírsz egy vélt problémát, jön Burt és megerősít, hogy nála is van. Aztán győzködsz mindenkit az igazadról. Ha valakinek nincs lilulás pl. akkor csináltok egy videót, hogy már pedig van és vitának helye nincs. Aztán beírom, hogy az enyém nem lilul, mire te hazugnak nevezel mert van lilulás. Érted már a problémát????
[ Szerkesztve ]
-
DeNOx
tag
válasz Burt1793 #10681 üzenetére
Az újabbak már 2.0.0.3 hardver verzióval jönnek ki. Nekem is ilyen van és ahogy azt már korábban írtam a kijelző tökéletes, a lilásodással és egyéb hibákkal egyszer se találkoztam bár még tegnap dél óta van meg a telefon de azóta folyamatosan "nyomkodom". Szóval valószínűleg mostanra javítottak sokat a kezdetleges hibákon.
-
Lizardman
tag
válasz correctman #10690 üzenetére
Parancsolsz?
@ DeNOx => Nekem 2.0.0.2 van, de én sem tapasztalok semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
Az a baj, hogy nem fogadod el, hogy sok embernek tökéletes a 930-a. Miért akarod mindekibe belebeszélni a nálad előjött hibákat? Miért mondod azt, hogy pl. a nálad megjelenő hibák általánosak és bár most jó a teló de biztos meg fog hibásodni mert nálad is így volt?
Számolj már légyszíves! Hány ember írta, hogy eláll pl. a kijelzője? 10?20?30?100?? Ez szerinted a többség?
Sok már tényleg belőled negatív fronton😓 Tök jókat tudsz segíteni csak ne akard meggyőzni az embereket a saját igazadról..
Egyébként örülök neki, hogy a fórumot csak a 930 megvétele után kezdtem olvasni mert amiket összehordtok itt, azok alapján nem biztos, hogy megvettem volna(dehogynem😃)
szvsz -
tfery
tag
Szerintem ha valakinek hibás a készüléke, nyugodtan leírhatja itt a fórumon. EGYSZER! Többször felesleges, mert itt senki sem fogja megjavítani. Ha hibás készüléket kapott akkor érvényesítse a garanciális jogait ( javítás, készülék csere, elállás ).
Szerintetek a 930-nak is ilyen az üvege?[link]
Az ujj nyomokat talán kevésbé gyűjti mint az előző LG-m.Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
Integrale
veterán
válasz Nergalos #10693 üzenetére
Ird mar le legy szives, hogy hol irtam azt, hogy mindenkie szar, irtam mar korabban is, keresd vissza, hogy van az ismerosi koromben is 930 ami tokeletes, sehol egy szoval nem irtam azt, hogy az OSSZES rossz, senkire nem akarom ranyomni a sajat tapasztalatom.
tfery: Akkor ertsd meg te is, ha valaki az osszefoglalo elolvasasa nelkul ir ide, hogy ez meg az elofordul-e nalunk is, erre azt irom, hogy igen, akkor ez azt jelenti, hogy tobbszor is leirom a sajat telefonom hibait?
Nem, csak valaszolok. Ha linkelnem a korabbi kommenteket, akkor is ugyan ezt ernem el vele.[ Szerkesztve ]
-
Titi76
aktív tag
válasz Burt1793 #10681 üzenetére
Fekete, 2.0.0.3. Kijelző tökéletes!
Nekem viszont néha picit recseg a hatlap ha megnyomom a kamera felett. Ms (Nokia Care) szervizzel már le van beszélve. Ki cserélik a hátlapot és a szükséges alkatrészeket. Kb bő 1 hét lesz... 😞iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
hroberto
veterán
Integrale!
Azt hittem már kijött a Win10 a 930-ra, annyi hozzászólás volt tegnap óta.
De sajnos nem. Megint csak ugyanazt a lemezt pörgetitek itt Burt "barátoddal". Tényleg nagyon unalmas már folyamatosan ugyanaz a nóta. Leírtátok 1X, 10X, 100X. Ezerszer nem kellene, de tényleg!
És ahogy fentebb is írták, mérgezitek a topikot.
Ha egy laikus beleolvas a fórumba, aki 930-at akar venni, szó szerint megijed az olvasottak alapján, mert egyfolytában ugyanazt szajkózzátok, és úgy tűnik mintha a 930-ak nagy része hibás lenne, holott ez közel sincs így.
Vagy mindenki aki megelégedve használja a telefonját, folyamatosan dicsérje?! Mi lenne így? Sok értelme nem lenne a topiknak. Úgyhogy kérünk mindkettőtöket, hogy fejezzétek ezt be, mert nagyon úgy tűnik, hogy senki sem kíváncsi már ugyanazokra a dolgokra századszor is!
Vagy, ha tényleg ennyire szar ez a telefon, miért nem adjátok el?![ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest