Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
1 ora alatt 26%, fenyero alacsonyon, azon belul a leheto legkisebben, wifi, bluetooth, helymeghatarozas kikapcsolva, csak az IE-t hasznaltam, es csak PH es MA cikkeket porgettem at es olvastam a forumot (20perc cikk olvasas, 40 forum aranyban).
Hatterben Gmail szinkron 2 orankent, Outlook azonnalira allitva, viber es messenger futhat, de nam hasznaltam egyiket sem, egyikre sem jott uzenetem, se e-mail, se hivas.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
törölt tag
De az már egyszer megérkezett, feltettem, most akkor miért jön újra?
ZavaBalazs: Még egy darabig simán, kb két nap alatt megérkezik hozzám, és 3 hét múlva megyek csak haza.
Igen, volt már Denim, azért is fura, hogy megint jött egy frissítés.Amúgy nézegettem közben, és van még egy ilyen tok is, azt hiszem rendelek belőle egy kéket meg szürkét próbaként. Elvileg ez ilyen matt, érdes felületű, gondolom jó fogást ad a telefonnak.
-
confuser
senior tag
-
Burt1793
veterán
válasz Integrale #9201 üzenetére
Egy óra netezéssel 3G-n 26% nem olyan nagyon durva, persze minimum fényerőn volt, szóval mégis. Sajnos nem fogok emiatt egy órát telefonnal netezni, de ha valamikor mégis, akkor megírom a százalékokat. Nekem most 11 óra alatt készenlétben 80%ról 78%-ra merült, szóval kicsit jobban bírja denimmel, mint előtte.
Én a zombie tsunami játék alatti merülést tudom. Tegnap pl játszottam vele egy órát, nem alacsony fényerőn és 15%-ot merült. Azért jó ez a játék, mert valamiért szeretem (más játékot nem bírok elviselni mobilon) és mert nem melegszik tőle a telefon. -
GeneralCube
tag
ha valakit még érint a denim óta feltűnt messengernémulás, eltávolítás-restart-ujratelepítés kombó így 2 nap távlatából ugy néz ki megoldotta a dolgot
olyan mint előtte -
törölt tag
válasz ZavaBalazs #9210 üzenetére
Igen, a kép valahogy nem stimmel, de a szövegben egyételműen 930-at írt az arc, szóval meglátjuk, ha megjön. Annyira nem sok ez a 400 forint érte, egy próbát megér. Ráadásul ha nem jó rá, és szóvá teszem, akkor vissza is kaphatom a pénzt.
-
HKorn
veterán
felkúszott nekem is tegnap este a Denim, Lumia Camera tényleg marha gyorsan indul, fotó minőséget még nem teszteltem, de a HDR beállítást nem látom benne.
Hogy lehet HDR-ben fotózni?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
Asperitat
csendes tag
Üdv!
nem egszen vág ide, de azt szeretném megkérdezni, hogy a Telenornál ugye a 930 független, van rá sansz, hogy az 530-at is függetlenül adják?
Köszönöm! -
Pilács
senior tag
Feltettem egy gyönyörű programot az áruházból, ami a gombok fényerejét hivatott volna állítani... Semmire sem jó, mindig system error az üzenet. Viszont leszedni nem tudtam, mert csak a beállításokba integrálódik, onnan nincs eltávolítás. Ezért újra flash pc-ről... Most meg villog a kijelző szinte mindenhol pl hangbeállítás, rákattintok, hogy játsza le bármelyikre, és máris villan... de böngészés közben is... Most másik variánst is kipróbálok... FOTA-n ok az update, de a teljes sw pc-ről feltolva ilyet produkál? Valami nem okés...
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
-
donceleger8
őstag
válasz sszemtelen #9215 üzenetére
És van egy harmadik is, amire csak napokban jöttem rá, este vagy sötétben vaku ki, akkor nem hdr lesz, hanem az expozíciós értékkel lehet játszani.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne ki milyen tokot használ a telefonján. Nekem egy Nillkin Super Frosted van, de annyira passzos hogy a bal felső sarkánál a perem mellett (amivel "kapaszkodik") elkezdett elrepedi. Sosem vettem le azóta hogy megvan. Ennyit bírt ezek szerint az anyag, és most engedett a feszítő erőhatásoknak.
Ehelyett a tok helyett szeretnék valami más, minőségi hatású tokot venni. Gondolkoztam a Speedshop-ban kapható átlátszó 0,3mm-es tokban is, de egy kemény tok jobban védené úgy gondolomCsinálj egy képet a hangjáról!
-
Unlimited
aktív tag
Sokféle tok volt már rajta, de az összes ilyen gagyi anyagból van, hogy szétreped, úgy, ahogy írod. Vegyél rá eredeti Nokia CP-637 tokot. Van zöld, narancs, meg fekete belőle. Drága, de amennyit én is elköltöttem ilyen 3-4 ezres vackokra, már előbb is ilyet kellett volna vennem.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Ettől a flip toktól engem is kiráz a hideg.
Nekem is Frosted Shield van és először mikor ki akartam venni, annyira feszegettem, hogy véletlenül elrepesztettem a sarkát, de máshol még magától nem repedt el.
viszont annyira kényelmes és stabil fogást biztosít, ha esetleg tönkremegy én ugyanilyet veszek helyette.
Run&Ride
-
burasu4
senior tag
Én az AsiaCenterben vettem egy szilikon tokot 1500,- Ft-ért. Neon ságászöld. Nekem nagyon bejön.
-
confuser
senior tag
válasz confuser #9207 üzenetére
Na megcsináltam a tesztet. NFC, GPS, Wifi, mobilnet off, repülőmód és battery saver on (hogy semmi ne fusson a háttérben), közepes fényerő (mert azon használom szinte mindig), képernyőlezárás soha. 1 óráig csak a főképernyőt jelenítette meg. Fekete fuga, színes háttérkép a csempék mögött.
Fogyasztás: 7%
Beégés: 0% (thank God )
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Elvárná az ember, hogy egy frissítéssel(amire ennyit kellett várni) egy lehelletnyit talán javítanak az üzemidőn(vagy fél éve előforduló hibákat kijavatínak), de úgy néz ki túl sokat várok az MS-tól. Alapvetően pozitív gondolkodású ember vagyok akit nem zavarnak a hibák, de mikor az amúgy sem combos üzemidőt is lefelezik egy frissítéssel az már felkeféli az én agyamat is. Várom a Win10-at, remélem egy pizzarendelés bele fog férni az üzemidőbe. Köszi MájkrémSoft
-
ZavaBalazs
őstag
nem tudom érdekel-e valakit, ma le van árazva az amzer pudding tok a 930-ra, ez kép alapján kb a super frosted elvét követi, csak jobban fed alul-felül (ennél fogva a sarka se repedne meg), meg igen minőségi cuccnak tűnik. postázás elég drága, de nem lineárisan nő a darabok számával, ha elegen összedobjuk, akkor occón kijön, pl 5 darabra 8 dolcsi/db. én akkor lennék mondjuk az első.
valakit érdekel még?[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
sszemtelen
őstag
válasz tomboy0013 #9233 üzenetére
Ez ismét egyedi hiba, nekem kb 3-4 órával jobban bírja. Naponta azonos mennyiségű netezéssel 8-10 százalékkal több marad az akkuban.
-
oldbone'76
tag
Speedshop-os 0,3-as van. Nekem még ezzel is macerás néha az oldalsó gombokat nyomkodni. Előtte egy ázsiacenteres szilikonom volt. Az felül elállt, és brutál nehéz volt nyomkodni a gombokat. Még nem esett le szerencsére a teló, szóval nem tudom, hogy mennyire nyeli el az ütéseket..
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz sszemtelen #9235 üzenetére
Ez ugy lenne egzakt, ha tenyleg percre, felhasznalasi modra es helyszinre pontosan tudnad osszehasonlitani, a frissites elotti es utani helyzetet.
Volt olyan amikor en is azt hittem, hogy huu de jo lett, aztan placebo.
Nem mondom, hogy nem hiszem el, mert valoszinuleg az enyemnek mas baja is lehet, hogy igy merul, de a tesztek meresei teljesen fedik azt amit en tapasztalok.
Masreszt abba belekotnek, hogy 3-4 oraval jobban birja, es az ugyan olyan hasznalat mellett marado + 8-10 szazalek kicsit santit. E szerint 8-10 %-bol eldocog 3-4 orat, vagy 3-4 oraval tobbet bir, es meg marad is benne 8-10% ?!
"Bad reklám is reklám too"
-
sszemtelen
őstag
válasz Integrale #9237 üzenetére
Mivel naponta maximum 10-15 perc eltérés van a netezések ideje közt, és így estére a Cyan-nal ellentétben bőven van még benne 61-62 százalék. Cyannél ez általában 50, és 55 közt szokott lenni.
E-maileket nézegeti magának, én csak akkor lépek oda, ha jött is valami. (2 órás frissítési időköz)
Helyszín? Minek? Ki van nyomva a tartózkodási hely, a hálózat meg mindig ugyan akkora (minden nap ugyan az az útvonal).
A 3-4 óra saccra ment, inkább a százalék volt a mérvadó.Háttérben az időjáráson (és az e-mailen) kívül semmi nem futhat, felesleges. Tartózkodási hely, BT, NFC ilyenek kikapcsolva. Mobilnet nem megy már egy jó ideje, szerencsére mindenhol van wifi már.
Hogy a tesztek mit, hogy hoztak ki, nem tudom, de nekem ez a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
bazsika89
tag
Én teljes mértékben megvagyok elégedve a Denimmel, eddig készenlétben is zabalta aksit. Most már két napja fut, ilyen meg sosem volt. Még ha kevesebbet is hasznaltam akkor is kérte a töltőt,most pedig a képeken látható mennyiség van még benne. Ez kb 2 ora telefon ( eddig ez is szívta ) kb 2 óra Bluetooth zene.és ossz kb 3 óra kijelző. 4G Wifi GPS folyamatosan bekapcsolva és fiókok face folyamatos szinkronizálása is megy.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
ilgatto
tag
A lista alapján már elérhető a Denim az osztrák CV-re, de a telefon még semmit sem talált. Gondolom holnap már azért már mennie kellene.
[link][ Szerkesztve ]
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
Burt1793
veterán
válasz confuser #9229 üzenetére
Egy óra alatt 9% az nem vészes, főleg közép fényerőn. Az más kérdés, hogy repülő üzemmódban, illetve energiatakarékos módba lényegesen kevesebbet fogyaszt, mint normál használatnál. A böngésző is tudja meríteni, illetve az, ha mobilnettel netezik az ember és nem wifivel. Nekem wifis böngészéssel elég jól bírja.
-
ilgatto
tag
válasz sszemtelen #9243 üzenetére
Nincs, abból eddig kimaradtam. De köszi!
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
veterán
-
Pilács
senior tag
Ma reggel 20 perc netezés, 7% merülés... és a végére kaptam egy teljes lefagyást... ez volt az első Villogás itt ott megmaradt, hiába a HU-000 ROM. Várható valami hasonló nagyobb frissítés a Windows 10 előtt? Csak a Denim-ről olvastam, pedig lenne még mit javítani.
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest