Hirdetés
- PlayStation 5
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Elite: Dangerous
- Elden Ring
- Nintendo Switch
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz Integrale #8249 üzenetére
Jo de honnan vette, miota porosodott ott. Gyanitom hogy ennel a tipusnal is, mint minden elektroniaki termeknel volt egy elso szeria, majd egy masodik ahol stikaban javitottak par dolgot. Lasd meg, recsego hazu 920, szar antennas iphone 4, sorolhatnank.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Integrale
veterán
válasz Döglött Róka #8251 üzenetére
Az, hogy te decemberben vetted át, nem jelenti azt, hogy decemberben készült. Extrák+infóban asszem meg lehet nézni, hogy mikor készült.
+ én december 17-én kaptam vissza a telefont, új házzal, ami szintén rossz, ha nem rosszabb."Bad reklám is reklám too"
-
Döglött Róka
veterán
válasz Integrale #8252 üzenetére
Ezeket en is nagyon jol tudom, de gondolom azt te is elismered, hogy az altalam felvazolt jelenseg letezik.
Szeptember 2-i gyartas amugy.
Az uj haz meg szimplan lehet megint egy korabbi szallitmany + a jabil szakertelme.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Integrale
veterán
válasz Döglött Róka #8253 üzenetére
Persze, ezt elismerem. De sajnos később gyártott készülékek közül sem kerül ki kevesebb hibás.
Az enyémet szeptember 1-én gyártották.
"Bad reklám is reklám too"
-
Burt1793
veterán
válasz Döglött Róka #8253 üzenetére
Ha jót nézek, az enyém 2014.09.10.-i készülék.
A zeneleállás csak akkor jön elő, ha hosszabb ideig hallgatsz zenét, de úgy, hogy közben sose kapcsolod be a kijelzőt. Különben nem hallgat el.
Amúgy nem kell kihúzni a füles, elég, ha lepause-zod az igazából nem szóló zenét, majd az alkalmazásváltóban bezárod az xbox music-ot. Rögtön meg is lehet újra nyitni és jó lesz. Csak azért mondom, hogy ne menjen tönkre a jack csati, elvileg az is szar minőségű. -
Burt1793
veterán
válasz Integrale #8256 üzenetére
Igen, sajnos már megmosolyogtató, hogy minden funkcióban van minimum egy bug, de többen panaszkodtak elvileg a szar minőségű jack csatlakozók miatt. És ugye ezen nem segít, ha mondjuk napi 3 órát hallgatsz kijelző offal zenét és azalatt 5-6szor leáll a zene és ezért ennyiszer ki-be kell dugdosni a fülest. Bár én már egy hónapja nem hallgattam hosszabban zenét telefonnal, így kicsit feledésbe merült ez a bug.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
-
Burt1793
veterán
válasz Döglött Róka #8259 üzenetére
Nekem egy sennheiserem (cx 400) és egy sony xba3-am van. Miután csatlakoztatom, pár másodpercig sistergést hallok a háttérben, utána minden tökéletes, tényleg jól szól mindkettő. Illetve van egy sennheiser fejhallgató is, de az csak itthoni használatra, ha a hifi közösségi okokból nem szólhat. A 930-at még egyszer se próbáltam vele, pedig itt vannak egymás mellett. Mondjuk ehhez a fejeshez kell kraft, nem telefonhoz készült.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Seangaijin #8261 üzenetére
Sanszos, 09.01.
Mondjuk az érdekes, hogy 09.08-ra már át is vette az előző tulaj.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
zsoltzsolt
addikt
Ezt a gyártási dátumot hol nézitek?
-
Burt1793
veterán
válasz zsoltzsolt #8263 üzenetére
(#8252) Integrale. Én a Build Creation Date-et néztem, más konkrét dátumot nem látok. Kinek van még 2014.09.10-es telefonja? Ezek a hibátlanok, ugye? Hiába, szerdai példányok, szerdán a legszívósabb a csapat.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz ZavaBalazs #8262 üzenetére
Megjegyeznem, hogy szeptember elseje raadasul hetfo volt.
-
Burt1793
veterán
válasz Döglött Róka #8265 üzenetére
Igen, én is most nézem... jobb, ha most megváltok a telefontól. A komor ősz első napján, ráadásul hétfőn gyártott (feltéve, hogy egy nap alatt összerakják) telefonoktól menekülni kell.
(#8266) zsoltzsolt: Nem, sőt, a név alapján nem az.
[ Szerkesztve ]
-
-
Burt1793
veterán
Oké, tehát akkor az a firmware verzió vagy ilyesmi. De persze, ha nem frissült még egyszer sem a telefon, akkor nekünk ez a kiadás dátuma nagyjából.
-
Burt1793
veterán
válasz Integrale #8272 üzenetére
A sim tálca tényleg csúnya így (persze az műanyag), de viszont tök olcsó. Persze, ha annak is el tud állni a kijelzője, akkor nem szóltam, jó az ár.
A fém színű keret is szép, nálam annyi volt a lényeg, hogy ne fekete legyen a készülék. A fehér hátlap mondjuk néha túlzás, az viszont jó, hogy nem gyűjti az ujjlenyomatokat és nem karcolódik.[ Szerkesztve ]
-
seefried
tag
válasz Seangaijin #8261 üzenetére
Nekem 09.02.-i gyártás,eddig semmi baja.
Xiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
Nergalos
aktív tag
Sziasztok,
egy ideje olvasgatom a fórumot és örülök, hogy ilyen jó társaság alakult ki 930asok tulajdonosaiból.
Eddig hibátlanul működött a telóm de kb. két hete vagy megvakultam vagy a színek fakultak ki a mobilomon. Azt is észrevettem, hogy az automatikus fényerőt nem tudom bekapcsolni, illetve ha bekapcsolom akkor nem marad úgy.
Hasonlóval találkoztatok már vagy sikerült új problémákat felfedeznem?😃
Köszi! -
zsoltzsolt
addikt
Nem tudja valaki,hogy miként tudok ftp szerverhez kapcsolódni a telóval?
-
dr.laci1
tag
az enyém 09.01.-i,fehér,komáromi.szóval halmozottan hátrányos.viszont még tökéletes
-
Integrale
veterán
válasz Seangaijin #8287 üzenetére
Mint kiderült egyik haveromnak is 930-a van, neki is probléma mentes.
"Bad reklám is reklám too"
-
Nergalos
aktív tag
-
Nergalos
aktív tag
válasz Seangaijin #8287 üzenetére
Sajna nekem is fekete..😌
-
Roshan
tag
-
Nergalos
aktív tag
válasz Integrale #8291 üzenetére
Igen, friss és ropogós rajta minden. Igyekszem mindent naprakészen tartani.
Automata fényerőhöz mit szólsz, hogy nem marad bekapcsolva? Gondolom az sem normális főleg úgy, hogy emlékeim szerint annak idején beállítottam. Ma egyszer csak minden full fényerő lett és elkezdett zavarni. Így vettem észre, hogy nálam ez a gomb nem működik megfelelően. -
Seangaijin
aktív tag
Erről a windowsvilag-ról ne linkeljünk már mert látszik, hogy olyan/olyanok szerkesztik ezt a wp részét akik életükbe nem láttak ilyet. Némelyik cikkükben akkora f*szságokat írnak. windowscentral.com vagy hasonló, ezek a magyarok csak fordítanak világba mindenhonnan pontatlanul aztán nah... Most ez nem ellened irányul, csupán magánvélemény.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
Nergalos
aktív tag
válasz dr.laci1 #8297 üzenetére
Miért talán nem?
Szóval, hogy más lenne a hardver a fehérekbe? Vagy valami ilyesmi? Gondolom többször gyártottak fehéret, feketétstb. Mindig figyeltek, hogy most fehéret gyártunk, most jó legyen minden.
Szóval erre gondoltam. Meg hát, hogy ez sorozatgyártás és esetleg rossz szériák lehetnek de, hogy fehér vagy fekete..
Persze nem voltam ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest